picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Frații mei și surorile mele, hai să lăsăm cearta! Nu vedeți ce zi superbă e? Mai vine și week-endul... Decât să ne certăm, mai bine un cântec vesel, să cântăm! https://youtu.be/PDK_ooivXd8 3
anemona69 Reputație: 2650 Postat Mai 31, 2018 Oras:B Oras:B Postat Mai 31, 2018 Draga noastră Tu duci lipsa și ma simt nevoită sa îți dau niște sfaturi așa cum încerci sa ne dai și tu. 1. Ai face bine sa îți găsești un bărbat 2. Nu ar trebui sa te futa grija ce facem nou 3. Fi deșteaptă și măritate ca ai sa rămâi fata singura pe forum. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Frații mei și surorile mele, hai să lăsăm cearta! Nu vedeți ce zi superbă e? Mai vine și week-endul... Decât să ne certăm, mai bine un cântec vesel, să cântăm! Eu nu ma cert, l-am ranit si mi-a dat ce credea de cuviinta.Adevarul doare, recunosc ca sunt prea dura uneori, dar cand ateriza dupa zborul asta... il durea mai tare. Nu sunt in masura sa spun lumii ce sa faca, asa cum nu am ajuns nici la PisTantric... Multe explicatii fara rost.El zice sa eu sufar dupa o relatie si de aia am deschis topicul, nu in ultimul rand, crede ca as vrea o relatie cu el... ca si mimoza cu care este. :slap2Cat de incuiat sa fii sa crezi asta cand eu nu sunt doar selectiva, dau flit dupa cateva cuvinte pentru vad dincolo ce au vrut ele sa spuna.Sunt rea cand le vreau si binele, nu e prima data. Draga noastră Tu duci lipsa și ma simt nevoită sa îți dau niște sfaturi așa cum încerci sa ne dai și tu. 1. Ai face bine sa îți găsești un bărbat 2. Nu ar trebui sa te futa grija ce facem nou 3. Fi deșteaptă și măritate ca ai sa rămâi fata singura pe forum. Du-te, panarama, si fa ce fac femeile! Ti-ai gasit sclav sa-ti faca treaba prin casa si mai ai tupeul sa-mi vorbesti!
anemona69 Reputație: 2650 Postat Mai 31, 2018 Oras:B Oras:B Postat Mai 31, 2018 Când o sa avem nunta am sa îți trimit un pm cu invitație. Pana atunci te invitam doar la parastase. 1
anemona69 Reputație: 2650 Postat Mai 31, 2018 Oras:B Oras:B Postat Mai 31, 2018 Eu nu ma cert, l-am ranit si mi-a dat ce credea de cuviinta.Adevarul doare, recunosc ca sunt prea dura uneori, dar cand ateriza dupa zborul asta... il durea mai tare. Nu sunt in masura sa spun lumii ce sa faca, asa cum nu am ajuns nici la PisTantric... Multe explicatii fara rost.El zice sa eu sufar dupa o relatie si de aia am deschis topicul, nu in ultimul rand, crede ca as vrea o relatie cu el... ca si mimoza cu care este. :slap2Cat de incuiat sa fii sa crezi asta cand eu nu sunt doar selectiva, dau flit dupa cateva cuvinte pentru vad dincolo ce au vrut ele sa spuna.Sunt rea cand le vreau si binele, nu e prima data. Du-te, panarama, si fa ce fac femeile! Ti-ai gasit sclav sa-ti faca treaba prin casa si mai ai tupeul sa-mi vorbesti! Și ce fac femeile? Stau pe forum ca tine? 1
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Când o sa avem nunta am sa îți trimit un pm cu invitație.Pana atunci te invitam doar la parastase.Io vreau să fiu nașu', știi ce zic! :laugh2 2
anemona69 Reputație: 2650 Postat Mai 31, 2018 Oras:B Oras:B Postat Mai 31, 2018 M-ai scârbit cu hazul tău de țărăncuța proasta venită in București sa facă un ban cinstit. Rămâi cu bine AmadaPS învață sa sugi pula poate te măriți și tu cu un forumist. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 M-ai scârbit cu hazul tău de țărăncuța proasta venită in București sa facă un ban cinstit.Rămâi cu bine AmadaPS învață sa sugi pula poate te măriți și tu cu un forumist. :laugh2 Asta a fost scopul tau in viata! :laugh2Sunt in Bucuresti din 1995 si nu am crescut la tara.O sa caste ochii intr-o zi, garantez.
radu77 Reputație: 2043 Postat Mai 31, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Mai 31, 2018 Too much noise !!!And... for what?? Fiecare este liber sa-si ia propriile decizii in viata, asa cum simte si doreste. Ca va fi fericit? Ca va fi dezamagit? Este fix problema lui. Pamfi... indiferent ce urmeaza, cum o sa iti/va fie... deciziile luate nu trebuie sa le regreti. Reusita (ceea ce va dorim☺)/esec... trebuie sa mergi mai departe...Good luck !!! Tuturor... 2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2018 Io vreau să fiu nașu', știi ce zic! :laugh2Bre, povestea asta e chiar reală,că io nu cred
radu77 Reputație: 2043 Postat Mai 31, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Mai 31, 2018 ...că io nu credHaidi bre parintele! Tocmai tu?Pai nu zice la Carte "crede ...si nu cerceta" ??? 2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Bre, povestea asta e chiar reală,că io nu credAșa se pare. Până la urmă, nu e treaba mea. 1 3
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 31, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Mai 31, 2018 Eu nu ma cert, l-am ranit si mi-a dat ce credea de cuviinta.Adevarul doare, recunosc ca sunt prea dura uneori, dar cand ateriza dupa zborul asta... il durea mai tare. Nu sunt in masura sa spun lumii ce sa faca, asa cum nu am ajuns nici la PisTantric... Multe explicatii fara rost.El zice sa eu sufar dupa o relatie si de aia am deschis topicul, nu in ultimul rand, crede ca as vrea o relatie cu el... ca si mimoza cu care este. :slap2Cat de incuiat sa fii sa crezi asta cand eu nu sunt doar selectiva, dau flit dupa cateva cuvinte pentru vad dincolo ce au vrut ele sa spuna.Sunt rea cand le vreau si binele, nu e prima data. Du-te, panarama, si fa ce fac femeile! Ti-ai gasit sclav sa-ti faca treaba prin casa si mai ai tupeul sa-mi vorbesti! Mda,m-ai rănit, în imaginația ta, ma doare rău, tot în imaginația ta. Crede-mă când îți spun că sincer nu am nevoie nici de sfaturile tale,nici de ajutorul tău. Tu nu te poti ajuta pe tine, nu incerca cu alții. Anemona chiar face ce fac femeile, si o face chiar foarte bine!
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Mda,m-ai rănit, în imaginația ta, ma doare rău, tot în imaginația ta.Crede-mă când îți spun că sincer nu am nevoie nici de sfaturile tale,nici de ajutorul tău. Tu nu te poti ajuta pe tine, nu incerca cu alții. Anemona chiar face ce fac femeile, si o face chiar foarte bine!Face și ciorbă dă burtă? 3
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Mai 31, 2018 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Mai 31, 2018 Face și ciorbă dă burtă? Dă pui, acrită cu borș. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Mda,m-ai rănit, în imaginația ta, ma doare rău, tot în imaginația ta.Crede-mă când îți spun că sincer nu am nevoie nici de sfaturile tale,nici de ajutorul tău. Tu nu te poti ajuta pe tine, nu incerca cu alții. Anemona chiar face ce fac femeile, si o face chiar foarte bine! Ma bucur. Stii ca ameteala o sa treaca, ceata se va risipi... si o sa vezi ce face Anemona de fapt...Aterizare placuta! :laugh2Imaginatia mea nu are nimic de a face cu realitatea, o folosesc cand fac mancare sau construiesc ceva. Face și ciorbă dă burtă? Ai pretentii, nu alta, cartofi prajiti, carne tocata, ca nu le poti spune chiftele, rabdari prajite... :laugh2 Dă pui, acrită cu borș. :clapp
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Efectul initial: Focul s-a aprins si mai tare! :laugh2Bun, arde mai repede... :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Dă pui, acrită cu borș.Nu ie bună. Dacă dă burtă nu ie, nimic nu ie! :laugh2 Ma bucur. Stii ca ameteala o sa treaca, ceata se va risipi... si o sa vezi ce face Anemona de fapt...Aterizare placuta! :laugh2Imaginatia mea nu are nimic de a face cu realitatea, o folosesc cand fac mancare sau construiesc ceva. Ai pretentii, nu alta, cartofi prajiti, carne tocata, ca nu le poti spune chiftele, rabdari prajite... :laugh2 :clappEeeeee, să dea dracii să nu mă chemi la chiftele! Să vezi jap , după aia! :laugh2 :laugh2 :laugh2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Nu ie bună. Dacă dă burtă nu ie, nimic nu ie! :laugh2 Eeeeee, să dea dracii să nu mă chemi la chiftele! Să vezi jap , după aia! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Pai daca-ti fac si o ciorba de burta cum numai eu stiu, nu mai scap de tine! :laugh2 Peseu: O fac numai cu ciolan afumat. Ar trebui ea sa fie de vita, dar efectul e demential! ;)
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Pai daca-ti fac si o ciorba de burta cum numai eu stiu, nu mai scap de tine! :laugh2Zici? :thinking 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Zici? :thinking Stiu ca-ti plac gospodinele, chiar daca gatesti, faci, dregi...Esti un barbat normal in comparatie...Suntem grav :offtopic :laugh2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 31, 2018 Face și ciorbă dă burtă? Da daia da sub burta nu mai e buna? 14
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Mda,m-ai rănit, în imaginația ta, ma doare rău, tot în imaginația ta. Crede-mă când îți spun că sincer nu am nevoie nici de sfaturile tale,nici de ajutorul tău. Tu nu te poti ajuta pe tine, nu incerca cu alții.Anemona chiar face ce fac femeile, si o face chiar foarte bine!Scuzati intrebarea... Face si oral ?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Da pamfil zic, ca de anemona stim.
Postări Recomandate