Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 sa-ti traduc ca sa intelegi cum te-ai faultat singura?un om mai trist ca tine eu n-am vazut. si am fost la razboi. esti un om urat rau. rad toti de tine p-aici si tu tot nu te prinzi. Du-te ( ca ai treaba). Este mai pe intelesul tau?In visele tale o sa fiu activa, adica: Multi m-au urat, dar in sinea lor i-am fascinat, cazul tau inclusiv.Raman asa cum sunt, nu ai cum tu sa vezi cum sunt pentru ca sunt cu tine cum esti si tu... nu pentru ca imi pasa de ce crede lumea despre mine.Maturizeaza-te, ma tot musti de cur cu gingiile. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 31, 2018 Pamfil o mai merge la curve? Întreb și eu, ca opinia publică... :laugh2Crecă s-a pocăit. :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 nu se stie ca pamantul, din ce parte bate vantul. 1 Link spre comentariu
deepsecret Reputație: 169 Postat Mai 31, 2018 Partajează Postat Mai 31, 2018 Acum merge anemona la curve 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Buna dimineata. Le-a spalat ? De vase zic. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 1, 2018 Parerea unui labasiculum continuum, virtulum limbricum, porrnosum vizionarum, nimicum intelegemus prae femelum distortium, cunoscutum labaraius ist carpe diem! Sombapula! În liceu, abia am trecut clasa la latină! :laugh2 sa-ti traduc ca sa intelegi cum te-ai faultat singura?un om mai trist ca tine eu n-am vazut. si am fost la razboi. esti un om urat rau. rad toti de tine p-aici si tu tot nu te prinzi. La ce război ai fost? Al Troiei? :laugh2 Buna dimineata. Le-a spalat ? De vase zic.A dat și cu aspiratorul. :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Sombapula! În liceu, abia am trecut clasa la latină! :laugh2 La ce război ai fost? Al Troiei? :laugh2 A dat și cu aspiratorul. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Aia nu a fost latina, dar intelesum ce vioam sa spusum, nu? :laugh2Am cativa "fani" care se tot tin de fusta mea... ;) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 1, 2018 :laugh2 Aia nu a fost latina, dar intelesum ce vioam sa spusum, nu? :laugh2Am cativa "fani" care se tot tin de fusta mea... ;)Ei, intelusum ce spusui tu, dar mi se fracurorum neuronum! :laugh2Am văzut, vor să te fută, dar ... dacă jap nu e, nimic nu e! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Eventual, doar jap și atât! :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Ei, intelusum ce spusui tu, dar mi se fracurorum neuronum! :laugh2Am văzut, vor să te fută, dar ... dacă jap nu e, nimic nu e! :laugh2 :laugh2 :laugh2 Eventual, doar jap și atât! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Intelesum perfectum! :laugh2 ;)Ciobanul de xoxo ba ma face grasa, ba ar da ca in clopot! :laugh2 :laugh2 :laugh2Eu ii tot spun ca sunt si urata, degeaba! :laugh2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 1, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Intelesum perfectum! :laugh2 ;)Ciobanul de xoxo ba ma face grasa, ba ar da ca in clopot! :laugh2 :laugh2 :laugh2Eu ii tot spun ca sunt si urata, degeaba! :laugh2Adevărul e că duci, nu asta e problema! :blushing2 Problema e că, dacă el nu prestează aferent, corespunzător, dai tu ca în clopot și e bai, atunci. :laugh2 :laugh2 :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Partajează Postat Iunie 1, 2018 Adevărul e că duci, nu asta e problema! :blushing2 Problema e că, dacă el nu prestează aferent, corespunzător, dai tu ca în clopot și e bai, atunci. :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2M-am cumintit, cand dorm nu mai dau asa de tare din picioare... :laugh2 :innocentM-am futut aseara, fara cauiciuc ca nu am de ce sa-mi fac probleme... am simtit zero! Unde chimie nu e, nimic nu e! ;)Duceaaaaaa, nu stiu ce le fac de scuipa imediat dupa un timp... :laugh2Nu m-am orientat bine, am si baterii noi. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Bag ceva in topingul asta, cand am zis sa fie lasat, a stat numai sus. Nu mai spun nimic ca nu mai conteaza oricum.Cuplul anului: Un submisiv si o prostituata. Sa ma urasca, nu-i bai, sa vezi ce rad cand revine cu coada intre picioare... :laugh2 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 1, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2M-am cumintit, cand dorm nu mai dau asa de tare din picioare... :laugh2 :innocentM-am futut aseara, fara cauiciuc ca nu am de ce sa-mi fac probleme... am simtit zero! Unde chimie nu e, nimic nu e! ;)Duceaaaaaa, nu stiu ce le fac de scuipa imediat dupa un timp... :laugh2Nu m-am orientat bine, am si baterii noi. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Bag ceva in topingul asta, cand am zis sa fie lasat, a stat numai sus. Nu mai spun nimic ca nu mai conteaza oricum.Cuplul anului: Un submisiv si o prostituata. Sa ma urasca, nu-i bai, sa vezi ce rad cand revine cu coada intre picioare... :laugh2E medic anestezist? Pentru că nu ai simțit nimic, d'aia zic. :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iunie 11, 2018 Donșoara anemona69 și- a anunțat revenirea. Ai dă pula mea 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Donșoara anemona69 și- a anunțat revenirea. Ai dă pula meaPamfile ce zice ? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iunie 11, 2018 Anemona e frumoasa si Pamfil jmeker ca o fute Am.zisSă ne spună cât a fost halatu’. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Să ne spună cât a fost halatu’.Auzi vorbe adevărate aicișa :) https://youtu.be/fdXcmOdYskw 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 =)) =)) 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Iunie 11, 2018 Să ne spună cât a fost halatu’.Cine mai dorește, cine mai poftește, mai sunt prynțese disponibile pentru a fi salvate. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Cine mai dorește, cine mai poftește, mai sunt prynțese disponibile pentru a fi salvate.Dă salvat numa' marinaru să ocupă. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 11, 2018 Dă salvat numa' marinaru să ocupă.Are si Miky77 vreo 2-3 topice unde vrea sa salveze aceste "victime" ale............ale cui pula mea?? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Mai e mult pana pe 13. Se pot întâmpla multe. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 11, 2018 Mai e mult pana pe 13. Se pot întâmpla multe. :laugh2 :laugh2 Da,multe muii Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 :laugh2 :laugh2 Da,multe muii Nenea popa, spune repede daca are dezlegare la pește sau n-are! Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Partajează Postat Iunie 11, 2018 Să ne spună cât a fost halatu’. Ei sa fie sanatosi. Poate n-au iesit bine analizele alea inainte de nunta. Link spre comentariu
style01 Reputație: 27 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Ct. Oras:Ct. Partajează Postat Iunie 11, 2018 Problema este ca panfil nu va mai bintuii pe aici asa de curind că ia indoit suzeta nevastasa ca ia prins pe amorezi ala spala vase ceia ce facea si acasa cu nevastasa si dameza se credea hatar femeie de casa pina a data bossul de iei pe ala la pus la coltul pisici si dînsa inapoi la treaba ca de nu tu pl...nu tu banii... Link spre comentariu
Postări Recomandate