vistantric Reputație: -3410 Postat Mai 30, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 30, 2018 De ce mai sună țeparii după ce observă că nu-mi pot trage țeapă?Le e greu să înțeleagă că nu le voi da satisfacție...Eu sunt vis, naiva...nu uitați! În patru ani doar o țeapă, care și aia o am deconspirată cu ajutorul unora prea slobozi de gură de pe forum...deci nu se pune dacă știu! 16 22
picon Reputație: 1045 Postat Mai 30, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 30, 2018 De ce ai intrat iar pe topicul altei fete? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 30, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 30, 2018 Pleaca secretare bosorog de aici ....ca nu se vede scrisul . :) Sa inteleg ca era fata ta , de unde iti trageai comision ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 De ce ai intrat iar pe topicul altei fete? Pe ce topice a mai troll-at dementa de PisTantric ?
picon Reputație: 1045 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Pe ce topice a mai troll-at dementa de PisTantric ?http://nimfomane.com/forum/topic/113165-din-albania-0784747068/ Pleaca secretare bosorog de aici ....ca nu se vede scrisul . :) Sa inteleg ca era fata ta , de unde iti trageai comision ?Păi, să nu-mi bag eu, toată pula-n ficații tăi? Fata e nouă, boule, a deschis topic acum o lună, nici nu știam până acum 2 zile că există. Doar m-am luat de drogata aia, că iar a intrat aiurea pe topicul altei fete, să abereze, fără să înțeleagă nimic. Dacă nu știi, taci în p.m., javră ordinară! Ascultă aici, jigodie: pentru toate nemerniciile, porcăriile, acuzațiile jegoase și nefondate, făcute atâtor membri, fete etc., vei plăti cândva, mai devreme, sau mai târziu! 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/113165-din-albania-0784747068/ Păi, să nu-mi bag eu, toată pula-n ficații tăi? Fata e nouă, boule, a deschis topic acum o lună, nici nu știam până acum 2 zile că există. Doar m-am luat de drogata aia, că iar a intrat aiurea pe topicul altei fete, să abereze, fără să înțeleagă nimic. Dacă nu știi, taci în p.m., javră ordinară! Ascultă aici, jigodie: pentru toate nemerniciile, porcăriile, acuzațiile jegoase și nefondate, făcute atâtor membri, fete etc., vei plăti cândva, mai devreme, sau mai târziu! Ce cretina. Karaoke sa fie !!!
picon Reputație: 1045 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Ce cretina. Karaoke sa fie !!!Asta ziceam și eu.KARAOOKEEEEE ... :laugh2 2
black29 Reputație: 460 Postat Mai 31, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Mai 31, 2018 De ce mai sună țeparii după ce observă că nu-mi pot trage țeapă?Le e greu să înțeleagă că nu le voi da satisfacție...Eu sunt vis, naiva...nu uitați! În patru ani doar o țeapă, care și aia o am deconspirată cu ajutorul unora prea slobozi de gură de pe forum...deci nu se pune dacă știu!Mama lor de tepari...asa ceva...huooo
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 31, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 31, 2018 De ce mai sună țeparii după ce observă că nu-mi pot trage țeapă?De cur să lingi în pizdă. În principiu. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 31, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 31, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/113165-din-albania-0784747068/ Păi, să nu-mi bag eu, toată pula-n ficații tăi? Fata e nouă, boule, a deschis topic acum o lună, nici nu știam până acum 2 zile că există. Doar m-am luat de drogata aia, că iar a intrat aiurea pe topicul altei fete, să abereze, fără să înțeleagă nimic. Dacă nu știi, taci în p.m., javră ordinară! Ascultă aici, jigodie: pentru toate nemerniciile, porcăriile, acuzațiile jegoase și nefondate, făcute atâtor membri, fete etc., vei plăti cândva, mai devreme, sau mai târziu! Nu te-am intrecut bosorogule jegos ...si usurel cu invectivele la adresa mea Nu esti decat o saracie de pensionar atarnator care altceva nu are de facut decat sa jigneasca in ultimul hal femeile Ai atins cote inimaginabile in comportament , avea dreptate Anonna PS: Apropo de unde stii ca e drogata , daca nu ai vazut-o fata in fata ? Sau esti furnizorul ei de droguri , libidinosule parsiv ?
picon Reputație: 1045 Postat Mai 31, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 31, 2018 Nu te-am intrecut bosorogule jegos ...si usurel cu invectivele la adresa mea Nu esti decat o saracie de pensionar atarnator care altceva nu are de facut decat sa jigneasca in ultimul hal femeile Ai atins cote inimaginabile in comportament , avea dreptate Anonna PS: Apropo de unde stii ca e drogata , daca nu ai vazut-o fata in fata ? Sau esti furnizorul ei de droguri , libidinosule parsiv ?Marș mă, jigodie ordinară! Mai ai tupeul și curajul să mai intri pe aici, după câte ai făcut? Băga-mi-aș pula-n strachina ta, de ghiolban și de aschimodie! 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum