Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 In mintea frivola... amabilitatea, o vorba buna, etc... este iubire.Lipsa vine mai mult de la tata, iar mama era prea ocupata cu alte aspecte, te-a iubit, poate prea mult pentru ca ai devenit dependent de senzatie...Cand nu se mai scoala, deloc, nu ca acum, cine o sa-ti imaginezi ca te iubeste?Doamna, Nu sunt afectat de "complexul lui Oedip". Doar iubesc "frumosul si armonia", in stil parnasian. :)
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 5, 2018 Doamna, Nu sunt afectat de "complexul lui Oedip". Doar iubesc "frumosul si armonia", in stil parnasian. :)Ete unde era Apollo, în pula mea! Apollo Pyzdoyu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2018 Ete unde era Apollo, în pula mea! Apollo PyzdoyuApollo în pizda goală, cum ar veni! :laugh2 P,S. Ultraprost suge pula la negri. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 S-a lamurit lumea ? Sa o intrebam si pe Vis ? Ea sigur deblocheaza situatia :))))) 1
evil 11 Reputație: 463 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 up - acum ultra prost strica topicul lui betty
vistantric Reputație: -3413 Postat August 9, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 9, 2018 Serios?Ia sa vad si eu, da link-ul...
Vizitator Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Pe scurt - cearta de la dosarul de proxenetism a lui betty Bai mincinosii pulii ce sunteti, Muion si Pisarcosu'. Uite aici cum sta treaba, casalotilor : 1. Sentinta penala nr.645/22.09.2015 pronuntata de Judecatoria Slobozia in dosar penal nr.2797/312/2015 - condamnă pe inculpatul SOARE SORIN GABRIEL, fără antecedente penale, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu executare. Deduce din durata pedepsei închisorii aplicate inculpatului perioada reţinerii de 24 de ore din data de 25.05.2015, precum şi durata arestării preventive şi a arestului la domiciliu din data de 26.05.2015 la zi. - condamnă pe inculpatul BOBOC ALEXANDRU-FLORIN, fără antecedente penale, la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni, închisoare, cu executare. Deduce din durata pedepsei închisorii aplicate inculpatului perioada reţinerii de 24 de ore din data de 25.05.2015, precum şi durata arestării preventive şi a arestului la domiciliu din data de 26.05.2015 la zi. 2. Decizia penala nr.1778/18.12.2015 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti - sectia a II-a penala Admite apelurile declarate de inculpatii SOARE SORIN GABRIEL si BOBOC ALEXANDRU FLORIN. Desfiinteaza in parte sentinta penala apelata si, rejudecand in fond : - suspenda sub supraveghere executarea pedepsei de 3 ani inchisoare aplicata inculpatului Soare Sorin Gabriel - suspenda sub supraveghere executarea pedepsei de 2 ani si 6 luni inchisoare aplicata inculpatului Boboc Alexandru Florin Pe scurt, pentru cine n-a inteles, cei doi n-au facut puscarie, au fost condamnati definitiv cu suspendare. Nici vorba de bagat la bulau. Bai pula beata, prostia va apartine in totalitate ca voi ati pus link-ul. Ce crezi bolovane ca altii nu stiu sa se uite pe site-urile de specialitate si sa inteleaga solutiile date in dosare ? Ba prostule, ai zis ca ala e la puscarie din cauza lui Betty. Ti-am demonstrat ca ai mintit, e bine mersi in libertate. Altceva nu ma intereseaza, incerci s-o dai la-ntors, mars de-aici !Unde acolo mah ? Esti chiaun, nu mai stii ce zici. Bai da' du-te in plm cu Mache, Lache si ce kkt mai zici tu pe-acolo. Ce pula calului ma iei cu nu stiu ce prostii, cu banca, escrocherii, nu ma intereseaza bai nene. Am aratat ca ala nu e la puscarie, deci mintiti ca niste activisti stalinisti. Restul - du-te in kkt cu toti astia de care spui tu. Pleaca dreak de prost ce esti ! Mars in m.m. de prost care esti. Te-a pus dreak sa pui link-ul. Io ti-am zis ca esti tampitul forumului, acu' te-ai convins.Du-te si te-mpusca, prostalaule ! Habar n-am cine e si nici nu ma intereseaza. Daca tu stii cum e treaba, arata aici vreo dovada, ceva, sa vedem poate iar minti.Ai curaj ? Mars in p.m. de alienat mintal, du-te si spanzura-te, cretinule, te-am dovedit de mincinos asa ca la parnaie cu tine :laugh2 :laugh2 Mars la kkt !
ultravox Reputație: 191 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 :laugh2 :laugh2 Muion si cu Pisarciosu tot ziceau ca Betty l-a bagat in puscarie pe unu' pentru proxenetism. Pampalaul de Muion n-are de lucru si posteaza un link in care gasim numarul dosarului penal al proxenetului la Judecatoria Slobozia. De fapt sunt 2 proxeneti.Ia sa vad si io cum l-a bagat Betty p'ala in puscarie. Si caut pe site-urile de specialitate si cand colo ce sa vezi: ala nu e in puscarie, nici vorba de bulau. A primit cu suspendare. Deci nu l-a bagat Betty in nicio puscarie. Cei doi au mintit cu spume pa ei. Despre asta-i vorba.Adica ii prind cu minciuna grav de tot si cica i-am stricat topicul lui Betty :laugh2 :laugh2 Culmea, tot Muion se lamenteaza, care de anul trecut, posteaza zilnic pe topicul lui Betty tot felul de tampenii.Sunt cei mai prosti casaloti, sa dea dreak daca nu. Tantalailor ! =)) =))
vistantric Reputație: -3413 Postat August 9, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 9, 2018 :laugh2 :laugh2 Muion si cu Pisarciosu tot ziceau ca Betty l-a bagat in puscarie pe unu' pentru proxenetism. Pampalaul de Muion n-are de lucru si posteaza un link in care gasim numarul dosarului penal al proxenetului la Judecatoria Slobozia. De fapt sunt 2 proxeneti.Ia sa vad si io cum l-a bagat Betty p'ala in puscarie. Si caut pe site-urile de specialitate si cand colo ce sa vezi: ala nu e in puscarie, nici vorba de bulau. A primit cu suspendare. Deci nu l-a bagat Betty in nicio puscarie. Cei doi au mintit cu spume pa ei. Despre asta-i vorba.Adica ii prind cu minciuna grav de tot si cica i-am stricat topicul lui Betty :laugh2 :laugh2 Culmea, tot Muion se lamenteaza, care de anul trecut, posteaza zilnic pe topicul lui Betty tot felul de tampenii.Sunt cei mai prosti casaloti, sa dea dreak daca nu. Tantalailor ! =)) =))Sunt doar niste dobitoci...http://nimfomane.com/forum/topic/113053-vistantric-0731670030/page-1257Îi vezi ce au vrut sa facă?Bieții mormoloci...☺ 10 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Nu inteleg de ce atata cearta. Este foarte clar ca inca un curvar a dat de ciuma, nu ca n-ar fi fost deja zeci de recenzii care avertizau ce se poate intampla. Posesoarea topicului a continuat cu acuze si cu denigrari, nimic iesit din comun pentru o centurista isterica care practica un stil de viata infect. Pentru cateva lovele prefera sa isi bate joc de clientii ei existenti sau posibili clienti pentru ca este prea scarbata de viata de prostituata pe care o are. Daca nu ar mai produce nimic, proxenetul ei o va inlocui cu alta mai tinerica, mai frumusica, care sa ii aduca banet pentru inca 5 ani. Ce sa zic acum de domnisoara ? ar accepta sa se intoarca in satul ei uitat de lume ? nu cred.Toti care i-au lasat recenzii negative pe buna dreptate au fost luati la rost de matracuca, fie de proxenetul acesteia sau de sclavi lingai ale acestor otrepe, care posteaza de pe clone precum ultravox sau alti limburici.Sa nu va fie cu mirare daca proxeneta asta, care si-a pestit colegele si le lua peste 50% din profit va apela din nou la gasca de garoi cu care isi ameninta sclavele si clientii cu fetishuri mai ciudate. :laugh2 :laugh2 Muion si cu Pisarciosu tot ziceau ca Betty l-a bagat in puscarie pe unu' pentru proxenetism. Pampalaul de Muion n-are de lucru si posteaza un link in care gasim numarul dosarului penal al proxenetului la Judecatoria Slobozia. De fapt sunt 2 proxeneti.Ia sa vad si io cum l-a bagat Betty p'ala in puscarie. Si caut pe site-urile de specialitate si cand colo ce sa vezi: ala nu e in puscarie, nici vorba de bulau. A primit cu suspendare. Deci nu l-a bagat Betty in nicio puscarie. Cei doi au mintit cu spume pa ei. Despre asta-i vorba.Adica ii prind cu minciuna grav de tot si cica i-am stricat topicul lui Betty :laugh2 :laugh2Culmea, tot Muion se lamenteaza, care de anul trecut, posteaza zilnic pe topicul lui Betty tot felul de tampenii.Sunt cei mai prosti casaloti, sa dea dreak daca nu. Tantalailor ! =)) =))tot ce zice Gigi despre tine este adevarat, lacheule. Referitor la janette nimic nu zici ? limburic prost. Sunt doar o dobitoaca... Cand ai dreptate, ai dreptate.
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Nu mai bagati in seama prostii ca UltraVox. Ala este un lacheu care sare in apararea otrepelor. Era prezent si la VisTantric pe topic. Din ce stiu este un proxenet care face recenzii false pentru a justifica prezenta lui pe forum, altfel era banat demult de pisi. 1
ultravox Reputație: 191 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Nu mai bagati in seama prostii ca UltraVox. Ala este un lacheu care sare in apararea otrepelor. Era prezent si la VisTantric pe topic. Din ce stiu este un proxenet care face recenzii false pentru a justifica prezenta lui pe forum, altfel era banat demult de pisi.Muioane, te mananca-n cur sa te bag in pizda ma-tii ? Pai daca esti prost ca noaptea, ce sa-ti fac ?Casalot si proxenet esti tu si ceilalti garizi care bantuiti fara rost pe topice. Stie toata lumea, de-te-n pula calului de bolovan.Hai mars de-aici, jegos paduchios ce esti ! 1
ultravox Reputație: 191 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 tot ce zice Gigi despre tine este adevarat, lacheule. Referitor la janette nimic nu zici ? limburic prost. Cand ai dreptate, ai dreptate.Bai boule tu afirmi ca Janette este la puscarie, la Targsor, si tot io sa zic ceva ? Tampit esti mah.Pai dovedeste tu ce-ai afirmat, tontule. 1
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2018 Ultravox/Ultraprost e oligofren. Am zis! 3 4
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Muioane, te mananca-n cur sa te bag in pizda ma-tii ? Pai daca esti prost ca noaptea, ce sa-ti fac ?Casalot si proxenet esti tu si ceilalti garizi care bantuiti fara rost pe topice. Stie toata lumea, de-te-n pula calului de bolovan.Hai mars de-aici, jegos paduchios ce esti ! Oligofrene, nu cauta cearta cu mine pentru ca nu dau un muc pe lachei. Mars la coada vacii unde iti este locul. Ultravox/Ultraprost e oligofren. Am zis!este prostul suprem. 1
picon Reputație: 1046 Postat August 10, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 10, 2018 Oligofrene, nu cauta cearta cu mine pentru ca nu dau un muc pe lachei. Mars la coada vacii unde iti este locul. este prostul suprem.HOWGH! 5
Vizitator Reputație: 0 Postat August 10, 2018 Postat August 10, 2018 Ultravox/Ultraprost e oligofren. Am zis!numai in pielea lui UltraProst sa nu fii :))))) 1
vistantric Reputație: -3413 Postat August 10, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 10, 2018 numai in pielea lui UltraProst sa nu fii :)))))De ce? 9 1
picon Reputație: 1046 Postat August 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 11, 2018 UP. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2018 Postat August 11, 2018 UP.ce-o face ultraprost ? dupa ce s-a facut de cacat pe topicul otrepei betty de la drept :))))) 1
picon Reputație: 1046 Postat August 12, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 12, 2018 ce-o face ultraprost ? dupa ce s-a facut de cacat pe topicul otrepei betty de la drept :)))))Se linge pă pulă. 5
pulifer Reputație: 870 Postat August 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 16, 2018 ce-o face ultraprost ? dupa ce s-a facut de cacat pe topicul otrepei betty de la drept :)))))nu e frumos sa va luati de mosnegi senili.
ultravox Reputație: 191 Postat Octombrie 9, 2018 Postat Octombrie 9, 2018 nu e frumos sa va luati de mosnegi senili. Mori mah inecat cu cacat, gura ma-tii de bosketar ! 1
pulifer Reputație: 870 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 10, 2018 Mori mah inecat cu cacat, gura ma-tii de bosketar ! iar ti-au uitat parola de la celalalt cont, alzheimer? sau te-au banat astia?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum