totokarim Reputație: 949 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Drumul Taberei Oras:Drumul Taberei Postat Iunie 2, 2018 Incep eu prin a recenza restaurantul Calif, dupa cum știți (vorba vine ca voi nu mâncati d-astea :laugh2 ) este un lanț de restaurante cu specific turcesc/arabesc, până aici ma cucerit fiind un fan al acestor tip de localuri, L-am vizitat prima oară prin 2015, am fost la "Califatul" (cum spun ei pe site) Iancului, aici m-au impresionat locația specific turcesc, cu muzica turcească, mozaic si obiecte de decorament specific zonei, am fost întrebat după ce am terminat de mâncat dacă doresc un ceai din partea casei , răspuns afirmativ :D , deja ma simțeam ca la Istanbul, nota 10 pentru aceste aspecte ;)Pe planul secund : mâncarea care este scumpa, porții mici si fără gust :no2 nu recomand . Am mai trecut si anul trecut in toamnă pe la ei din lipsa de variante pe la Calif Militari iar această vizită ma facut sa nu mai vizitez localurile Calif , ceaiul casei nu mai exista, muzica ambientală era muzică comercială de la radio, m-am simtit ca intr-un local care parcă a fost preluat de niște bișnițari ordinari si l-au transformat im shaormerie Nu recomand, mai bine iei o merdenea din colț pe ritmuri de manele decat sa te crezi in turcia pe ritmuri de Andra si Fuego 3
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 Incep eu prin a recenza restaurantul Calif, dupa cum știți (vorba vine ca voi nu mâncati d-astea :laugh2 ) este un lanț de restaurante cu specific turcesc/arabesc, până aici ma cucerit fiind un fan al acestor tip de localuri, L-am vizitat prima oară prin 2015, am fost la "Califatul" (cum spun ei pe site) Iancului, aici m-au impresionat locația specific turcesc, cu muzica turcească, mozaic si obiecte de decorament specific zonei, am fost întrebat după ce am terminat de mâncat dacă doresc un ceai din partea casei , răspuns afirmativ :D , deja ma simțeam ca la Istanbul, nota 10 pentru aceste aspecte ;)Pe planul secund : mâncarea care este scumpa, porții mici si fără gust :no2 nu recomand .Am mai trecut si anul trecut in toamnă pe la ei din lipsa de variante pe la Calif Militari iar această vizită ma facut sa nu mai vizitez localurile Calif , ceaiul casei nu mai exista, muzica ambientală era muzică comercială de la radio, m-am simtit ca intr-un local care parcă a fost preluat de niște bișnițari ordinari si l-au transformat im shaormerieNu recomand, mai bine iei o merdenea din colț pe ritmuri de manele decat sa te crezi in turcia pe ritmuri de Andra si FuegoEu am lucrat aproape un an la ei..stiu cum se gateste,cum se produc toate ingredientele..sunt de calitate...mancam zi de zi acolo...treaba proasta este cu patronatul care nu mai vrea sa investeasca in locatiile vechi...iancului si militari...au deschis si langa pasajul victoriei si la pod marasesti...alt concept condimental...incearca acolo si vb dupa...
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 6, 2018 Incep eu prin a recenza restaurantul Calif, dupa cum știți (vorba vine ca voi nu mâncati d-astea :laugh2 ) este un lanț de restaurante cu specific turcesc/arabesc, până aici ma cucerit fiind un fan al acestor tip de localuri, L-am vizitat prima oară prin 2015, am fost la "Califatul" (cum spun ei pe site) Iancului, aici m-au impresionat locația specific turcesc, cu muzica turcească, mozaic si obiecte de decorament specific zonei, am fost întrebat după ce am terminat de mâncat dacă doresc un ceai din partea casei , răspuns afirmativ :D , deja ma simțeam ca la Istanbul, nota 10 pentru aceste aspecte ;)Pe planul secund : mâncarea care este scumpa, porții mici si fără gust :no2 nu recomand .Am mai trecut si anul trecut in toamnă pe la ei din lipsa de variante pe la Calif Militari iar această vizită ma facut sa nu mai vizitez localurile Calif , ceaiul casei nu mai exista, muzica ambientală era muzică comercială de la radio, m-am simtit ca intr-un local care parcă a fost preluat de niște bișnițari ordinari si l-au transformat im shaormerieNu recomand, mai bine iei o merdenea din colț pe ritmuri de manele decat sa te crezi in turcia pe ritmuri de Andra si FuegoDespre Genin ce parere ai?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 genin era chiar f ok acum cativa ani. acum nu mai e.
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Despre Genin ce parere ai?number 1 pt mine, dar mai sunt si altii. 2
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Iunie 8, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 8, 2018 number 1 pt mine, dar mai sunt si altii. asteptam recenzia
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 pai noi mancam sau facem recenzii ?
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 astia au mesele murdare dupa 1 noaptea, de nu vrea fetele sa manance cu noi 2 3
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 asteptam recenzia vreau pe Xoxo UL si dau mai multe recenzii aici. 2 3
wicked star Reputație: 119 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 pai noi mancam sau facem recenzii ?homalaulehttps://78.media.tumblr.com/18d6baf946f595637e3591eb7b6cc5f3/tumblr_og106hWWBd1rxgzz7o6_500.gif
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 14, 2018 Incep eu prin a recenza restaurantul Calif, dupa cum știți (vorba vine ca voi nu mâncati d-astea :laugh2 ) este un lanț de restaurante cu specific turcesc/arabesc, până aici ma cucerit fiind un fan al acestor tip de localuri, L-am vizitat prima oară prin 2015, am fost la "Califatul" (cum spun ei pe site) Iancului, aici m-au impresionat locația specific turcesc, cu muzica turcească, mozaic si obiecte de decorament specific zonei, am fost întrebat după ce am terminat de mâncat dacă doresc un ceai din partea casei , răspuns afirmativ :D , deja ma simțeam ca la Istanbul, nota 10 pentru aceste aspecte ;)Pe planul secund : mâncarea care este scumpa, porții mici si fără gust :no2 nu recomand . Am mai trecut si anul trecut in toamnă pe la ei din lipsa de variante pe la Calif Militari iar această vizită ma facut sa nu mai vizitez localurile Calif , ceaiul casei nu mai exista, muzica ambientală era muzică comercială de la radio, m-am simtit ca intr-un local care parcă a fost preluat de niște bișnițari ordinari si l-au transformat im shaormerie Nu recomand, mai bine iei o merdenea din colț pe ritmuri de manele decat sa te crezi in turcia pe ritmuri de Andra si FuegoZi-ne si adresa...ca asa...pe ne-ve... 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 16, 2018 Zi-ne si adresa...ca asa...pe ne-ve...Vrei să-i hărțuiești și pe ăia, este? 4 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Vrei să-i hărțuiești și pe ăia, este? :laugh2 :laugh2 :laugh2
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Iunie 17, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 17, 2018 2
sweet glory Reputație: -366 Postat Iulie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2018 Eu am lucrat aproape un an la ei..stiu cum se gateste,cum se produc toate ingredientele..sunt de calitate...mancam zi de zi acolo...treaba proasta este cu patronatul care nu mai vrea sa investeasca in locatiile vechi...iancului si militari...au deschis si langa pasajul victoriei si la pod marasesti...alt concept condimental...incearca acolo si vb dupa... Mai nou e un Condimental si la Rond OBOR, chiar in rondul din fata magazinului Bucur Obor dar nu am avut curiozitatea sa intru niciodata....
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Postat Iulie 9, 2018 Mai nou e un Condimental si la Rond OBOR, chiar in rondul din fata magazinului Bucur Obor dar nu am avut curiozitatea sa intru niciodata....Asa este...si in Auchan Titan...se vor mai deschide in franciza inca vreo 5-6 magazine..
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 22, 2018 Postat August 22, 2018 Asa este...si in Auchan Titan...se vor mai deschide in franciza inca vreo 5-6 magazine..francizele la mancare sunt un mare bullshit, ca si la banci, dealtfel 1 2
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2018 Postat Septembrie 20, 2018 francizele la mancare sunt un mare bullshit, ca si la banci, dealtfelargumente??
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 dezamagiri repetate la WuXing si Condimental
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Postat Octombrie 2, 2018 dezamagiri repetate la WuXing si CondimentalLa Condimental ce nu ti a placut/deranjat??
gsp Reputație: 134 Postat Octombrie 28, 2018 Postat Octombrie 28, 2018 dezamagiri repetate la WuXing si CondimentalCondimental e unul si acelasi cu Calif.
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Condimental e unul si acelasi cu Calif.Da,sunt detinute de aceeasi persoane(acum nu mai stiu sigur)am inteles ca i a luat unii Peeraj...niste arabi,dar produsele sunt total diferite...nu mai sunt prajite ci coapte...
looking4trouble Reputație: 31 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Decembrie 9, 2018 Calif cat si Divan sunt niste rahaturi in comparatie cu ce avea Geninul inainte....de cativa ani buni si Geninul s-a prostit,jgarciuri si sos fara noima,ca sa nu mai zic ca au umflat si pretul.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2018 Postat Decembrie 20, 2018 Le-au zapacit de tot, sunt 3 lanturi de restaurante acum: Condimental, Calif si .CalifDaca si asta e marketing, s-avem pardon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum