humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Iunie 4, 2018 daca nu as fi vazut ca ai deja idei preconcepute ti-as fi spus sa il asculti pe Alex pe care il cunosc si are o pare mai mult decat avizata.Acum e bine? ideea era ca daca nu ai avut o experienta proprie sa nu te bagi in discutie. este de bun simt. e asa complicat? ia priveste de te uita: sunt 2-3 tipuri de laser la care m-as incadra si vreau in plm sa stiu si alte experiente. panimaisi? romani tre' sa mai fiti ba sa toooot hantaniti pe subiecte de care nu aveti habar. 1 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Insisti.O fi de bine, o fi de rau... 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Iunie 4, 2018 Insisti.O fi de bine, o fi de rau... nu insist deloc. far doar misto...sau nu te-ai intepat inca :) tu poti s-o faci pe rafinatu' cat vrei, 'ano' :) noi doi stim ca tot cu buza umflata vei fi :)
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 4, 2018 Insisti.O fi de bine, o fi de rau...Lasă-l! 1
mutter Reputație: -16 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Da Da Da E bine? PS. Pentru viitor, ca sa stii si tu. Majoritatea femwilor nu vor muschi incordati.Travestitule, esti maro la chilotei!
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 4, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Iunie 4, 2018 Presupun ca si cel roscat iese din discutie... :cry2 Fir-ar ale dracului de floace! M-as epila definitiv din crestet pana la picioare, m-am saturat sa tot dau cu lama din 2 in 2 zile! eu transpir si m-am saturat. laserul are efect asupra pigmentului din par, pe cel deschis la culoare 'nu-l vede'. 1 3
alex1199 Reputație: -505 Postat Iunie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2018 ideea era ca daca nu ai avut o experienta proprie sa nu te bagi in discutie. este de bun simt. e asa complicat? ia priveste de te uita: laser.png sunt 2-3 tipuri de laser la care m-as incadra si vreau in plm sa stiu si alte experiente. panimaisi? romani tre' sa mai fiti ba sa toooot hantaniti pe subiecte de care nu aveti habar.Termenul de laser este destul de vag.In Romania exista vreo 4 tehnologii. 1. Laser - gasesti doar in locuri de fite la pret pe masura. Nu merita. 2. SPL - square pulsed light - niste aparate vai de ele, Yperion L9003. IPL - lumina intens pulsata - sunt mai multe aparate. Cele mai cunoscute saloane de infrumusetare care folosesc aceasta tehnologie, Nomasvello, dar sunt francize si nu stii peste ce dai.4. E-Light - este IPL+radiofrecventa - Au fost aduse in Romania de Rowe. Sunt destul de intalnite pe la noi. Ce ai pus tu in poza, nu prea are relevanta. La aparatele E-light sunt niste filtre ce se folosesc in functie de pielea si parul tau. Sunt filtre de la 640 nm pana la 810 nm daca imi amintesc bine.Rezultatele se vad chiar de la prima sedinta. Stiu persoane care nu au avut rezultate cu laserul dar au avut cu E-light. Cum functioneaza este simplu. Caldura emisa de dioda este condusa prin gelul ecografic spre piele si este atrasa de radacina firului de par. Asta este motivul pentru care doare de te caci pe tine daca esti bronzat, pentru ca in loc sa se duca spre radacina firului de par, caldura se duce in piele. Epilarea definitiva nu este chiar definitiva. Sunt necesare intre 6 si 12 sedinte pana dispare parul de tot. Apoi, este necesara o sedinta de intretinere la 6-12 luni. 1 18
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iunie 5, 2018 eu transpir si m-am saturat. laserul are efect asupra pigmentului din par, pe cel deschis la culoare 'nu-l vede'. Transpiblock? Dai cu lama, dai cu lama... Pigmentul rosu e vizibil sau nu-i vizibil? Aceasta e intrebarea.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 5, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Iunie 5, 2018 Transpiblock? Dai cu lama, dai cu lama... Pigmentul rosu e vizibil sau nu-i vizibil? Aceasta e intrebarea. nu prea din ce-am citit. 1 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iunie 5, 2018 nu prea din ce-am citit.Aia e, incercam cu ceara...
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iunie 5, 2018 Majoritatea femwilor nu vor muschi incordati.Majoritatea romancelor nu vor muschi incordati si nici pula mare si tare: cel mai simplu sa mulga 2 stropi pe 25 euro si sa te duci dracului, ca sa puna maneaua de jale cu iubi. Cum dracu' sa ejaculezi cu tristele astea, nu stiu.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 5, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Iunie 5, 2018 Aia e, incercam cu ceara... mergi la randunica, ti-o si zguduie inb banii aia... din ce inteleg eu, dar s-ar putea sa ma insel, pentru astfel de par e nevoie de un numar semnificativ mai mare de sedinte. desi nu-mi dau seama exact de ce. 1 3
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 5, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Autor Postat Iunie 5, 2018 Termenul de laser este destul de vag.In Romania exista vreo 4 tehnologii. 1. Laser - gasesti doar in locuri de fite la pret pe masura. Nu merita. 2. SPL - square pulsed light - niste aparate vai de ele, Yperion L9003. IPL - lumina intens pulsata - sunt mai multe aparate. Cele mai cunoscute saloane de infrumusetare care folosesc aceasta tehnologie, Nomasvello, dar sunt francize si nu stii peste ce dai.4. E-Light - este IPL+radiofrecventa - Au fost aduse in Romania de Rowe. Sunt destul de intalnite pe la noi. Ce ai pus tu in poza, nu prea are relevanta. La aparatele E-light sunt niste filtre ce se folosesc in functie de pielea si parul tau. Sunt filtre de la 640 nm pana la 810 nm daca imi amintesc bine.Rezultatele se vad chiar de la prima sedinta. Stiu persoane care nu au avut rezultate cu laserul dar au avut cu E-light. Cum functioneaza este simplu. Caldura emisa de dioda este condusa prin gelul ecografic spre piele si este atrasa de radacina firului de par. Asta este motivul pentru care doare de te caci pe tine daca esti bronzat, pentru ca in loc sa se duca spre radacina firului de par, caldura se duce in piele. Epilarea definitiva nu este chiar definitiva. Sunt necesare intre 6 si 12 sedinte pana dispare parul de tot. Apoi, este necesara o sedinta de intretinere la 6-12 luni. acum am vazut ce-ai scris. scuze. sunt de acord cu ce-ai scris tu, insa pentru mine cred ca este eficient altceva, tinand cont de pielea pe care o am. din ce-am citit in bucuresti exista cateva clinici care folosesc ce-am scris eu acolo: Alexandrite si ng: Yag. ultimul este tehnologie noua si deci scumpa (doar doua clinici il au pare-se), far functioneaza pentru toate tipurile de piele. aparent eu m-as incadra si la Alexandrite. da, ma astept la un tratament de 6-8 sedinte si sa decartez cateva mii de iepuroi. nu asta e problema. am inteles si cu sedintele de intretinere, nu ma astept sa dispara de tot. e normal. problema e ca daca eu imi fac un tatuaj de ex pe antebrat nu mai pot da ulterior cu laser ca il fut. aici inca oscilez. 1 3
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iunie 5, 2018 mergi la randunica, ti-o si zguduie inb banii aia... din ce inteleg eu, dar s-ar putea sa ma insel, pentru astfel de par e nevoie de un numar semnificativ mai mare de sedinte. desi nu-mi dau seama exact de ce.Las' ca ma descurc gratis. De zguduit, mi-o zgudui singur. Daca nu e sex total, salbatic, cu abandon reciproc, n-are rost sa fac drumul.
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Noiembrie 7, 2018 Eu mi am facut acum vreo doi ani 6 sedinte cu laser Diode in alta tara. Functioneaza super bine pe pielea alba cu parul mai inchis la culoare. Nu trebuie sa mergi la plaja inainte cu minim o luna si nici dupa aceea. Deci de preferat sa se faca pe timp de toamna-iarna. E foarte dureroasa procedura ( cel putin la mine asa a fost), dar de la sedinta la sedinta, pe masura ce se diminueaza atat firele de par cat si grosimea lor, durerea scade.Nu am continuat sedintele pt ca m am intors in Romania si am primit cadou un laser IPL de la Braun care vad ca si face treaba ( trebuie doar sedinte de intretinere acum) super bine. Laserul Diode e mult mai puternic deca IPLul. Daca vrei ceva de calitate, ar trebui un laser mai puternic, cel putin pt inceput, dupa care poti trece la unul mai slab pt intretinere.Nu functioneaza pe parul fin si blond.
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 7, 2018 Postat Noiembrie 7, 2018 am eu laser verde d-ala da arde450 da lei am dat pe elare 5mw
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum