miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 5, 2018 Spuse unul , care doar lucruri utile a facut la viata sa . Numai daca stau sa ma gandesc la cei 7 ani pierduti zilnic pe aici , ma umfla rasul. .Asa-i Picoaie ? Existenta ta , plina de desertaciune si goliciune , sta marturie , deci isi cam spune cuvantul .
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2018 E un prost deasupra care vorbește singur. Să-i dăm muie, zic! 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 5, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iunie 5, 2018 Păi, nu te mierli în casă, cașalotule, du-te și tu în pădure, să hrănești fiarele sălbatice! Să faci și tu ceva util!NU mai am like-uri. Revin maine pentru tine. Exact la asta ma gandeam.
picon Reputație: 1045 Postat Iunie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 5, 2018 NU mai am like-uri. Revin maine pentru tine. Exact la asta ma gandeam. Gând la gând cu bucurie.Dacă te consolează, nici eu nu mai am. :laugh2 1
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Iunie 6, 2018 Biserica este o institutie a statului care ar trebui sa aiba legatura cu credinta ... si este mentinuta ca o forma de control al maselor. Restul e can-can. Parerea mea :hihatSa va spun cum sta treaba si la mine in oras. Avand in vedere ca popa de aici a fost la viata lui cel mai mare afemeiat. In zona se stie ca a avut vreo 3 amante oficiale, dar se zvoneste ca ar fi mai multe. Dupa o inmormantare care a avut loc la mine in familie, o matusa l-a invitat la pomana, la care popa sugubat i spune: "eu pe dumneata te-as invita in alta parte"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum