Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

• Oras:Looney Tunes
Postat

Am auzit ca Paulica se pregateste de sarbatori intens aduna adrese de la locatii  nr de telefon si in ajun le ia la rand 

așa

https://media.giphy.com/media/JVqeFxl3Qo8/giphy.gif

• Like 6
Postat

KLM112 has left the building !  :laugh2  :laugh2

KLM-ul este iubirea vietii ei,chiar daca îl face cu ouă si oțet pe unde îl prinde

Pana la urma,se marita Amandina cu Filofteu sau continua doar sa se tatoneze? :)

Uneori cei nascuti cu pula sunt mai ceva ca muerile catze de pe tarla...  :rax2  :laugh2

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

așa

https://media.giphy.com/media/JVqeFxl3Qo8/giphy.gif

Nu domne merge cu Mosh Ajunu 

• Like 1
Vizitator marmotto
Reputație: 0
Postat

Vreti sa vedeti un Panoramic de 10 ori mai sadic ? Ted Bundy (nu Al), intre 1974-1978 a omorat in mai multe state din USA aproximativ 30 de femei (numarul total al victimelor nu este cunoscut, este posibil sa fie in jur de 100 de victime).

Cazul lui, a "Ucigasului Zodiac", a lui David Berkowitz, poreclit "Fiul lui Sam" si a altor monstri si pradatori sexuali se studiaza extensiv la Criminalistica, Psihologie, Psihiatrie si Criminologie !

• Minus 1
  • Oras:Ping 3 Ms
  • Oras:Ping 3 Ms
Postat

Madi îşi urmează cursul vieții şi vrea un animăluț de casă cu potential, aşa cum orice bărbat vrea să fie acceptat.

Ce m-a prins e asta:

Tâmpita vieții mele, eu nu lucrez la departamentul de contabiltate.

Puteai să ai pământ pe picioare, venind de la săpat în grădină şi n-ar avea nicio importanță.

Eşti bleagă prin definiție? Nu intelegi cum c...t funcționează un bărbat?

Pui, noi vrem să fim traşi în pizdă până leşinăm, eventual o conversație după, în care ne spuneți că am fost buni, deşi v-a luat cu căscat pe la jumătatea acțiunii.

La final, de ce te justifici în fața mea?

Sper că nu devii emoțională.

Vai, o femeie care a supt pula! I-o dramă, vă zic!

Undeva, în lumea asta, un iepuraş o să plângă.

Ps: toanto.

@Americane, vezi poate te trezeşti cu "Statueta" Libertății din Manhattan în cap... :)))
  • Minus 2
Postat

@Americane, vezi poate te trezeşti cu "Statueta" Libertății din Manhattan în cap... :)))

Ce faci gustere, mai traiesti ????

• Minus 1
Postat

ai uitat ca fiecare pasare pe limba ei piere ?

:clapp

din cauza ta orfanule a rămas Cornelush fără contul din 2011

• Like 6
  • Oras:SinCity
  • Oras:SinCity
Postat

Porcul are sute daca nu mii de injuraturi la mame. Nesplatul mereu a fost de acord cu altii de aceasi teapa.

• Like 18
  • Minus 2
Postat

Porcul are sute daca nu mii de injuraturi la mame. Nesplatul mereu a fost de acord cu altii de aceasi teap

Solidaritatea non-valorilor e remarcabila,

• Like 5
Vizitator artificierul
Reputație: 0
Postat

Solidaritatea non-valorilor e remarcabila,

Sugi pl cu paiu și cu virgulă...:)

De nonvalori zic =))

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce se agită proștii, ca pepsi!

#aidepulamea

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Sa nu te mai miri cand nu-ti raspund, nu o sa raspund la insultele unui infantil care crede ca femeia este mama adoptiva.

Armandina, dacă tu ştii ce cred despre una-alta, îi las p'-ăia, pardon, p'-alea de la secțiunea transsexuali să mă facă poştă, în timp ce tu aplauzi dintr-un colț de cameră.

Disfuncționala vieții mele.

Postat

Armandina, dacă tu ştii ce cred despre una-alta, îi las p'-ăia, pardon, p'-alea de la secțiunea transsexuali să mă facă poştă, în timp ce tu aplauzi dintr-un colț de cameră.

Disfuncționala vieții mele.

Tiganie de cacat!

Stii ca sunt domina, nu esti submisiv sau sclav... n-ai habar de nimic, dar insisti sa ma vrajesti cu cacaturi... Esti penibil!

Postat

cat mai e galonul de benzina la Noco ?

Credeam ca ai internet si dupa ce pulimea crede ca futi si neveste... nu ai nevoie de small talk...

Esti liber sa postezi muzica unde vrei.

Nu am nimic, doar stii asta, dar nu am vazut sa fii modest macar o singura data... Asta te izoleaza.

• Like 1
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

Credeam ca ai internet si dupa ce pulimea crede ca futi si neveste... nu ai nevoie de small talk...

Esti liber sa postezi muzica unde vrei.

Nu am nimic, doar stii asta, dar nu am vazut sa fii modest macar o singura data... Asta te izoleaza.

era intrebarea pentru american

• Like 4
Postat

era intrebarea pentru american

Tu ai zis ca eu as crede ca vorbesti cu mine? :)

Ce te face sa crezi ca este american? Pozele? Vorbea in engleza? Vrei sa te ia in pula unde exista american dream pentru ca tu ai devenit visul romanesc rasuflat...

Doar esti futadore al forumului! Eu cu tine stim ca nu esti, dar cat ai muncit la masca asta... e pacat sa fii futut de americani acum... ;)

• Like 1
Postat

unde e paulica ?

Pana in slbz a zis ca da el semn cand vine ;) 

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...