condition Reputație: 7276 Postat Iulie 25, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 25, 2019 La anul topicul Panoramic nu va mai fi de actualitate, ci un nou topic intitulat: Ode by mos picon harabagiul :)La anul, tu vei fi , ca si acum, un gunoi!? :laugh2 1 1 Link spre comentariu
pidsadera Reputație: 41577 Postat Iulie 25, 2019 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Partajează Postat Iulie 25, 2019 La anul, tu vei fi , ca si acum, un gunoi!? :laugh2ce sa fiu copilu' strazii care esti ? 6 Link spre comentariu
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 25, 2019 Văd că știi cum se face. Mulțumesc pentru pont, colivarule! Tataie te-au cam luat la rangă băieții. Nici amărâtul de Dobre nu a pățit ce pătimești tu =)) 5 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 Aici si cu fetele e smardoi. Dar cu barbatii cred ca va face pe el de frica =)) Pai oricum auzisem ca o data a mers la una si la luat garoiu la vorbe asa ca intre baieti si sa kkt pe el =)) 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 La anul topicul Panoramic nu va mai fi de actualitate, ci un nou topic intitulat: Ode by mos picon harabagiul :) Ba frate hai putin offtopic dupa un an si cevaCe au astia cu tine ..picon xoxo samd ce le ai facut ? imi pari un om pe treaba lui ... 4 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 25, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 25, 2019 Ba frate hai putin offtopic dupa un an si cevaCe au astia cu tine ..picon xoxo samd ce le ai facut ? imi pari un om pe treaba lui ...Ai pus punctul pe "i", omul e pe treaba lui, merge la fete real, face recenzii... E logic (logic in ne-gandirea clonatilor) sa devina tinta labarilor virtuali, ce te miri? 4 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 25, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 25, 2019 unde e paulica ? ca e forta din Carpati :x 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 Ai pus punctul pe "i", omul e pe treaba lui, merge la fete real, face recenzii... E logic (logic in ne-gandirea clonatilor) sa devina tinta labarilor virtuali, ce te miri? Nu poti sa spui ca picon si xoxo au fost clone picon e picon de ani de zile si xoxo a avut cateva zeci de clone pana acum cand vad ca a disparut ...Nu inteleg cu ce a deranjat pidsadera prin ce a facut gen recenzii si fel de fel ... 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 unde e paulica ? ca e forta din Carpati :X La chemat picon la spritz =)) 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 25, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 25, 2019 hahahhaha 3 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 25, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 25, 2019 Nu poti sa spui ca picon si xoxo au fost clone picon e picon de ani de zile si xoxo a avut cateva zeci de clone pana acum cand vad ca a disparut ...Nu inteleg cu ce a deranjat pidsadera prin ce a facut gen recenzii si fel de fel ...picon se ia dupa satra , nu trebuie sa mai foloseasca capul, ca e pentru sa nu il ploua in gat, pe cuvantul meu daca te mint =)) 3 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 25, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 25, 2019 Nu poti sa spui ca picon si xoxo au fost clone picon e picon de ani de zile si xoxo a avut cateva zeci de clone pana acum cand vad ca a disparut ...Nu inteleg cu ce a deranjat pidsadera prin ce a facut gen recenzii si fel de fel ...Pai e clar, a scris careva pe undeva, omul a futut singur in 6 luni cat juma' de forum in tot anulðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Evident ca e motiv de suparare pentru unii, clone sau nu 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 picon se ia dupa satra , nu trebuie sa mai foloseasca capul, ca e pentru sa nu il ploua in gat, pe cuvantul meu daca te mint =)) Domne de ce ne batem joc de oamenii batrani ? :( Cu asta nu sunt de acord hai ca e ciudat e ciudat dar paru alb din cap impune un oarecare respect fata de el :)) 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 25, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 25, 2019 Domne de ce ne batem joc de oamenii batrani ? :( Cu asta nu sunt de acord hai ca e ciudat e ciudat dar paru alb din cap impune un oarecare respect fata de el :)) eu ma pis pe el, cu respect binenteles =))) 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 Pai e clar, a scris careva pe undeva, omul a futut singur in 6 luni cat juma' de forum in tot anul Evident ca e motiv de suparare pentru unii, clone sau nu Saraciile dreacu care sunt ei inseamna :)) Astia cu alte cuvinte dupa cele spuse suna la gagica si cand aude ca 250 cu 300 sau 300 cu 500 ora incep tocmeala...pai nene scuza-ma dar mergi acolo unde iti permiti si eu as vrea sa o bulesc pe Valentina Nappi dar nu mi permit sa platesc 5000 de euro sau mai bine pentru un sfert de m..e deci raman la cea ce pot face 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 eu ma pis pe el, cu respect binenteles =))) Sti faza aia de pe ytb nu ?Eu te respect da te si f.t in gura =)) 1 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 25, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 25, 2019 hahaha 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 hahaha 2 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 25, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 25, 2019 Saraciile dreacu care sunt ei inseamna :)) Astia cu alte cuvinte dupa cele spuse suna la gagica si cand aude ca 250 cu 300 sau 300 cu 500 ora incep tocmeala...pai nene scuza-ma dar mergi acolo unde iti permiti si eu as vrea sa o bulesc pe Valentina Nappi dar nu mi permit sa platesc 5000 de euro sau mai bine pentru un sfert de m..e deci raman la cea ce pot faceAsta nu-i nimic, nu-i dau numele, dar sa fi vazut tu suparare pe unu' care voia reducere, ca i se pare mult 100 pentru 15 minute cat ii ia lui sa se sloboada.. . Zice "daca lasi la 30 iti dau si limbi" ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Si asta e discutie avuta face to face, dupa ce a citit recenzii si s-a informat si telefonicðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 3 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 Pai e clar, a scris careva pe undeva, omul a futut singur in 6 luni cat juma' de forum in tot anul Evident ca e motiv de suparare pentru unii, clone sau nu Zicea ally roxx pe aici acum cateva zile care mai suna la ea si incepe tocmeala are block si fel de fel ...pai daca stai sa te gandesti si alea de pe centura au ajuns la 70 cu 100 alea mai bune ma refer ..ce dq domne te tocmesti la femei...da-te n mm de om ca maine poimaine ajungi sa te negociezi si la alimentara 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 Asta nu-i nimic, nu-i dau numele, dar sa fi vazut tu suparare pe unu' care voia reducere, ca i se pare mult 100 pentru 15 minute cat ii ia lui sa se sloboada.. . Zice "daca lasi la 30 iti dau si limbi" Si asta e discutie avuta face to face, dupa ce a citit recenzii si s-a informat si telefonic Eu personal niciodata nu am avut faze de genu dimpotriva la final daca sunt multumit eu decid cat las pe langa tarif si las bine daca e ce mi trebuie mie si mi a oferit cea ce caut 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 25, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 25, 2019 Zicea ally roxx pe aici acum cateva zile care mai suna la ea si incepe tocmeala are block si fel de fel ...pai daca stai sa te gandesti si alea de pe centura au ajuns la 70 cu 100 alea mai bune ma refer ..ce dq domne te tocmesti la femei...da-te n mm de om ca maine poimaine ajungi sa te negociezi si la alimentaraAsa-i, vor preturi mai mici ca pe centura, dar conditii lucs... Daca ar avea cea mai mica idee despre ce inseamna sa intretii o locatie, mai ales de una singura... Eh, lasa-i focului, sunt destui oameni ok! 😃 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 Asa-i, vor preturi mai mici ca pe centura, dar conditii lucs... Daca ar avea cea mai mica idee despre ce inseamna sa intretii o locatie, mai ales de una singura... Eh, lasa-i focului, sunt destui oameni ok! Mersi de minus =)) Domne ce sa mai vb atat uni vor sa f..ta mult si ieftin nu intereseaza cum arata fata cat e de curata educatie comportament etc...pai sa se duca la Craica Ghicitoarea daca vor servici de calitate pt 50 de lei aia garantez ca le ofera cu brio 1 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat Iulie 25, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat Iulie 25, 2019 Mersi de minus =)) Domne ce sa mai vb atat uni vor sa f..ta mult si ieftin nu intereseaza cum arata fata cat e de curata educatie comportament etc...pai sa se duca la Craica Ghicitoarea daca vor servici de calitate pt 50 de lei aia garantez ca le ofera cu brioDin greseala minusul, dracii-n ele de tastaturi😠1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 25, 2019 Asa-i, vor preturi mai mici ca pe centura, dar conditii lucs... Daca ar avea cea mai mica idee despre ce inseamna sa intretii o locatie, mai ales de una singura... Eh, lasa-i focului, sunt destui oameni ok! Unde mai pui ca la randul meu sunt un om care stie sa si dea seama cu cine are de a face si reactioneaza ca atare la gesturile interlocutorului ...traiasca alea de la de evitat n-au unele nevoie de clienti ca lumea ... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum