zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Eu nici pana in ziua de azi nu pot sa inteleg cu ce a deranjat omul asta si pe cine... :slap2 Le-a taiat maioneza la multi futaci electronici de p`aici, fute mult si pe bani multi, s-a dus dreaq celebritatea unora facuta din pix 7
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2019 Le-a taiat maioneza la multi futaci electronici de p`aici, fute mult si pe bani multi, s-a dus dreaq celebritatea unora facuta din pix Pai nene ia mesteca putin asa Daca la marea majoritate a populatiei din Romania predomina veniturile lunare intre 2 si 3000 de lei cum poate un astfel de personaj sa si permita cheltuiala a 3 4 500 de lei pentru o ora de placereNormal apare invidia frustrarea... 4
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Pai nene ia mesteca putin asa Daca la marea majoritate a populatiei din Romania predomina veniturile lunare intre 2 si 3000 de lei cum poate un astfel de personaj sa si permita cheltuiala a 3 4 500 de lei pentru o ora de placereNormal apare invidia frustrarea...nu e singurul, sunt multi fustrati, crede-ma 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2019 nu e singurul, sunt multi fustrati, crede-ma Unii dintre noi am trait in famili sarace altii in puf Dar jumatate din fiecare categorie au dat dovada de o ambitie de fier ori spre a scapa din lipsuri ori spre a intari avutia familiilor lor Cealalta jumatate s-au lasat in vantu sortii si ca atare au ajuns mai saraci decat au fost parintii lor sau tot ce au agonisit intr.o viata au pierdut pe nimic Asta e n-avem ce le face cum iti asterni asa dormi 1
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Unii dintre noi am trait in famili sarace altii in puf Dar jumatate din fiecare categorie au dat dovada de o ambitie de fier ori spre a scapa din lipsuri ori spre a intari avutia familiilor lor Cealalta jumatate s-au lasat in vantu sortii si ca atare au ajuns mai saraci decat au fost parintii lor sau tot ce au agonisit intr.o viata au pierdut pe nimic Asta e n-avem ce le face cum iti asterni asa dormi corect 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2019 corect Nu"s genul dar nu am nimic cu simpatizanti Ca atare stiu sa ma distrez in orice situatie :) 3
leroy9 Reputație: 143 Postat Iulie 31, 2019 Oras:pe tron Oras:pe tron Postat Iulie 31, 2019 s-a lasat cu vorbe grele aicisha 2
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 31, 2019 Da fi si tu atent putin asa ...Cum sa inscris conu orneanu si a inceput sa i ia apararea lui picon cum hop si picon cu +..ba cam e suspect contu asta :laugh2 :laugh2* s-a înscris ... Pai ce si pe ala la banat ? * l-a banat ... 1 7
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 31, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 31, 2019 * s-a înscris ... * l-a banat ... Ce faci Mortimer ai somnu greu ? =))Ti a dat RedBull aaaripi? ....... azi si maine 2
Vizitator sserum Reputație: 0 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Buna dimineata guysAm mana libera sa banez pe cine merita, fara sa iau/tin pe nimeni in brate. Nimeni nu e mai presus de regulament.Vreau pace. Voi trebuie sa incetati cu razboiul.De ce si-ar face adminul un cont de muiere ca sa vorbeasca cu voi?Sunt convinsa ca are lucruri mai importante de facut.Zi faina!B de la BitchyAm o nelămurire, ce îți place mai mult: 2-quinoline methanethiol sau Montale Black Aoud ...
picon Reputație: 1046 Postat August 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 1, 2019 Ce faci Mortimer ai somnu greu ? =))Ti a dat RedBull aaaripi? ....... azi si maine Nu mai greu ca al tău, după cum se vede. Ce o să fie azi și mâine? P.S. Cine e Mortimer? 2 7
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 * s-a înscris ... * l-a banat ...Lasa-i bre in pace ca sunt ....! 1 1
picon Reputație: 1046 Postat August 1, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 1, 2019 Lasa-i bre in pace ca sunt ....!Așa e. 2 7
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 1, 2019 Pentru cine nu stia, capetown2 este pipilica =)) 5
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 1, 2019 Cica el nu se baga in conflictele altora :x 5
kameleony Reputație: 1081 Postat August 1, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Postat August 1, 2019 Pentru cine nu stia, capetown2 este pipilica =))Doi mosnegi. Astia sunt frati de fasole Trebuie sa se bage unu pentru altu altfel nu ii mai gateste Picon fasole si ajunge sa manance doar la conserva 7
not secure Reputație: 1152 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Pentru cine nu stia, capetown2 este pipilica =)) Cica el nu se baga in conflictele altora :x Doi mosnegi. Astia sunt frati de fasole Trebuie sa se bage unu pentru altu altfel nu ii mai gateste Picon fasole si ajunge sa manance doar la conservaCe curva parsiva e parintelul 2
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 iti explic eu foarte usor si la obiect. Cerrone are impresia ca le stie pe toate si daca cineva are alte opinii incepe jighadul, e un fel de picon, acelasi aluat, 2 mosi care cred ca detin adevarul abostul si ca parerea altora nu conteaza. Hai ca mi-a venit programarea :))) bafta Iar tu cum te consideri?Pentru tine parerea altora conteaza sau te ascunzi in spatele unui cont verde pentru a nu fi banat? 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Ce curva parsiva e parintelul Ba cum dq vad ca parintele e pe contul lui albastru =)) 2
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Ce curva parsiva e parintelulTu cum te-ai descrie pe tine insuti? 1 1
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat August 1, 2019 Ba cum dq vad ca parintele e pe contul lui albastru =))Iti pare rau? 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Iti pare rau? Daca nu stiai ca n-am nimic de impartit cu Pipilica afli acum :D 2
not secure Reputație: 1152 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Ba cum dq vad ca parintele e pe contul lui albastru =))Vezi ca parintelul e un bulangiu daca a ajuns sa te atace de pe clona asta si de pe parintelul sa se faca ca e totul ok. Asta este iubirea dintre picon si pipilica, toxica
not secure Reputație: 1152 Postat August 1, 2019 Postat August 1, 2019 Tu cum te-ai descrie pe tine insuti?Zi parintele ce ai pe suflet
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat August 1, 2019 Vezi ca parintelul e un bulangiu daca a ajims sa te atace de pe clona asta si de pe parintelul sa se faca ca e totul ok Vaaai iti dai seama ...hai ca mi au dat lacrimileBa cine traieste cu impresia ca noi astia care scriem aici de toate alea si bagam in seama niste lucruri... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum