capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Lasa-ne Picoane lasa-neeeeeeee :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 La ce vad eu mai rau inclin spre tataitza =))Este normal sa nu fi invinovatit drept posesor de inteligenta! :slap2 1 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Este normal sa nu fi invinovatit drept posesor de inteligenta! :slap2 Aoleo serios ? :ONu mi dai tu de la tine? :D Mosule termina ca esti marca inregistrata =)) 1 Link spre comentariu
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Aoleo serios ? :oNu mi dai tu de la tine? :DMosule termina ca esti marca inregistrata =))e clara treaba cine e in spatele contului :laugh2 , dar nu inteleg de ce instiga si provoaca fix dupa ce picon si-a luat-o grav pe aici, nu il ajuta inteligenta :laugh2 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 e clara treaba cine e in spatele contului :laugh2 , dar nu inteleg de ce instiga si provoaca fix dupa ce picon si-a luat-o grav pe aici, nu il ajuta inteligenta :laugh2 Pai daca e vb ca acel cont era folosit de pipilica si condition fiind un cont comun nu ma mira ca si conu Picon sa l fi luat in folosinta avand in vedere ca in viitorul apropiat ne va parasi :laugh2 Link spre comentariu
mosparanoia Reputație: 54 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Pai daca e vb ca acel cont era folosit de pipilica si condition fiind un cont comun nu ma mira ca si conu Picon sa l fi luat in folosinta avand in vedere ca in viitorul apropiat ne va parasi :laugh2Vezi tu ce penibili e gasca lor de izmanari basinosi ? Cine se aseamna se aduna, Dumnezeu cu mila :pope 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Vezi tu ce penibili e gasca lor de izmanari basinosi ? Cine se aseamna se aduna, Dumnezeu cu mila :pope Ehh nu mai folosi expresii prea colorate da si tu de inteles pe viitor cand e vb de asa ceva :D Nu de alta dar asa or sa dispara de pe aici si cine trebuie si cine nu 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Aoleo serios ? :oNu mi dai tu de la tine? :DMosule termina ca esti marca inregistrata =)) Pai daca e vb ca acel cont era folosit de pipilica si condition fiind un cont comun nu ma mira ca si conu Picon sa l fi luat in folosinta avand in vedere ca in viitorul apropiat ne va parasi :laugh2 Ehh nu mai folosi expresii prea colorate da si tu de inteles pe viitor cand e vb de asa ceva :DNu de alta dar asa or sa dispara de pe aici si cine trebuie si cine nu Eu nu folosesc expresii colorate, tu folosesti un cont colorat pentru a evita banarea! Contul de pe care scriu, a fost folosit doar de mine, ATAT! Folosind un cont colorat, iti permiti sa vorbesti urat, asta denota ca ai un caracter de .....! 1 2 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 1, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat August 1, 2019 Ameliooo =)))) 4 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Eu nu folosesc expresii colorate, tu folosesti un cont colorat pentru a evita banarea! Contul de pe care scriu, a fost folosit doar de mine, ATAT! Folosind un cont colorat, iti permiti sa vorbesti urat, asta denota ca ai un caracter de .....! Hai ba scuteste-ma n ... cu filozofiile tale :-j 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Hai ba scuteste-ma n ... cu filozofiile tale :-jPana una alta, iti tremura mana pe tastatura. Trebuie sa incetezi tu cu mizeriile tale, te ascunzi sub un cont verde pentru a nu fi banat! 1 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Pana una alta, iti tremura mana pe tastatura. Trebuie sa incetezi tu cu mizeriile tale, te ascunzi sub un cont verde pentru a nu fi banat! Tu ce vrei mosule acum sa mi ies din pepeni ? :))))Faci pariu ca te fac de spargi pc-u ? 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Tu ce vrei mosule acum sa mi ies din pepeni ? :))))Faci pariu ca te fac de spargi pc-u ?Pana una alta, se pare ca il spargi tu! :slap2 Hai, vreau sa vad cum iti iesi din pepeni .... corectule! :sweeping 1 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Pana una alta, se pare ca il spargi tu! :slap2 Hai, vreau sa vad cum iti iesi din pepeni .... corectule! :sweeping Serios? :laugh2Nu nene dar nu inteleg cum te ai nimerit tu fix cu mine pe aici...nu de alta dar nu cred ca am mai vb pana acumSi culmea cand apari...tocmai cand mosulica mai are putin si isi face bocceluta 2 Link spre comentariu
evaforyou Reputație: 22137 Postat August 1, 2019 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Partajează Postat August 1, 2019 E oferta la emag pentru PC-uri 2 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Serios? :laugh2Nu nene dar nu inteleg cum te ai nimerit tu fix cu mine pe aici...nu de alta dar nu cred ca am mai vb pana acumSi culmea cand apari...tocmai cand mosulica mai are putin si isi face bocceluta Ai un creier prajit, un iq sub limita, esti un rebut al societatii! :slap2 1 1 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Ce repede se da de gol Lisandru 1 1 Link spre comentariu
stefan567 Reputație: 368 Postat August 1, 2019 Partajează Postat August 1, 2019 Iar tu cum te consideri?Pentru tine parerea altora conteaza sau te ascunzi in spatele unui cont verde pentru a nu fi banat?Aceasi mentalitate/postare o are Lisandru 2 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Aceasi mentalitate/postare o are LisandruTu ai vreo mentalitate clona? 1 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Ai un creier prajit, un iq sub limita, esti un rebut al societatii! :slap2 Altceva? :laugh2 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Serios? :laugh2Nu nene dar nu inteleg cum te ai nimerit tu fix cu mine pe aici...nu de alta dar nu cred ca am mai vb pana acumSi culmea cand apari...tocmai cand mosulica mai are putin si isi face bocceluta Cred ca iti faci sperante aiurea baietas, motanul le are pe ale lui, stie insa sigur cine si ce posteaza. Afirmatiile tale denota prostie! 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Cred ca iti faci sperante aiurea baietas, motanul le are pe ale lui, stie insa sigur cine si ce posteaza. Afirmatiile tale denota prostie! Altceva ? 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Altceva? :laugh2QED, este o expresie pe care nu ai cum sa o intelegi, este universal valabila! :laugh2 1 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 QED, este o expresie pe care nu ai cum sa o intelegi, este universal valabila! :laugh2 Ai cam multe de spus vad Eu te ascult cat vrei nu e nevoie sa scrii 100 de postari ..spune ideea completa sau nu ti gasesti cuvintele Ai emotii? 1 Link spre comentariu
capetown2 Reputație: -57 Postat August 1, 2019 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat August 1, 2019 Ai cam multe de spus vad Eu te ascult cat vrei nu e nevoie sa scrii 100 de postari ..spune ideea completa sau nu ti gasesti cuvintele Ai emotii?Prostia si idiotenia vor fi mereu subectele mele preferate. Se pare ca te incadrezi! :slap2 Bai, tu esti kiki19! :laugh2 1 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat August 1, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat August 1, 2019 Prostia si idiotenia vor fi mereu subectele mele preferate. Se pare ca te incadrezi! :slap2 Esti foarte comunicativ vad Din pacate audienta ta se incheie aici ..Ti am dat ocazia sa te exprimi dar trag concluzia ca nu prea ai cu cine vb Te inteleg multi oameni singuri isi fac veacul pe aici O zi buna 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum