Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

• Oras:oriunde

Esti foarte comunicativ vad 

Din pacate audienta ta se incheie aici ..Ti am dat ocazia sa te exprimi dar trag concluzia ca nu prea ai cu cine vb 

Te inteleg multi oameni singuri isi fac veacul pe aici 

O zi buna 

hai sa numaram postarile fiecaruia! Ai tupeu? Iesi in dezavantaj! :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Din pacate audienta ta se incheie aici ..Ti am dat ocazia sa te exprimi dar trag concluzia ca nu prea ai cu cine vb 

O zi buna 

Aceiasi postare ca a lui pisdadera, sunteti unul si acelasi sau .....? :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

O zi buna 

Clonelor, pana la urrma va miroase motanul! Defapt va stie, isi rade doar de voi, va ia banii! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Scurta poveste:

Intr-o zi panoramic statea prin casa si facea spume, cum face el de obicei cand e coplesit de situatie si-i da rateuri mintea...

S-a spurcat el la gura si a inceput sa urle si sa injure, iar de indata cineva s-a infiintat la usa sa, ca mai apoi sa se infiinteze si o a II-a persoana cu intentia de a verifica apometrele, din FIECARE CAMERA.

Eu cred ca persoana respectiva dorea mai degraba sa verifice cine face galagie, sa se asigure ca e de fapt panoramic si nu altcineva.

Cum nu stiu cum e cu datinele si cu staborul, mi-e ca panoramic o sa o cam beleasca...

Exista rezolvare ?

Nu cred ca Panoramic e un personaj negativ, dar e cu siguranta impulsiv si cand e depasit de ceva, face ca trenu-n gara.... Lucru care poate sa-i deranjeze pe anumiti indivizi.

El cred ca si-ar cere scuze, dar nu stie cum sau daca mai poate...

Panoramic pare un personaj odios si cam agitat, pentru ca se baga in lucruri pe care nu le intelege.

Link spre comentariu

Cum sa faci spume in halul asta frate ? trebuie sa fii psihopat nu gluma, condition un nebun cu acte in regula, picon un mos atarnator, pedof1l dovedit face circ si pe topicul asta dedicat hartuitorului panoramic. Da Victorase, oi sa ai si tu topic pinned, ai putintica rabdare !

• Like 6
Link spre comentariu

Cred ca toata lumea o sa fie mai fericita daca panoramic isi sterge singur contul, pe principiul ca exista liber arbitru. Nu s-a hotarat inca cum sa-l stearga, oricum de dormit nu mai poate sa doarma. Sluga la altii nu o sa ajunga si nici leguma.

Era mai cerebral pana sa-l faca lumea faimos, dar asta e situatia... Oricum, in capul lui e o varza si nu stie ce-i pregatesc diverse personaje. Probabil ca unii tolereaza stresul mai bine decat altii.

Nu stiu cu ce v-a gresit panoramic ca sa merite sa-l jucati in picioare. Cand s-a dus la consultatie , a facut-o in mod deschis si sincer, ca sa se simta inteles.

Nu toti intelegem lucrurile la fel, ce a zis el, aia a crezut ca se intampla.

Intre timp, lucrurile s-au mai conturat, dar nu indeajuns incat el sa le inteleaga. A ales doar varianta pe care cineva a indicat-o pe aici, si anume... decat sa vorbesti cu unul si cu altul nu, mai bine nu vorbesti cu nimeni, ca altfel o sa creada lumea ca simpatizezi cu x, dar cu y, nu.

Orice socoteli aveti unii dintre voi cu altii, normal ar fi sa le rezolvati intre voi, ca sa nu ajunga oameni cu adevarat nevinovati sa-i planga pe astia precum panoramic, care oricum nu merita.

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane

Cred ca toata lumea o sa fie mai fericita daca panoramic isi sterge singur contul, pe principiul ca exista liber arbitru. Nu s-a hotarat inca cum sa-l stearga, oricum de dormit nu mai poate sa doarma. Sluga la altii nu o sa ajunga si nici leguma. Era mai cerebral pana sa-l faca lumea faimos, dar asta e situatia... Oricum, in capul lui e o varza si nu stie ce-i pregatesc diverse personaje. Probabil ca unii tolereaza stresul mai bine decat altii. Nu stiu cu ce v-a gresit panoramic ca sa merite sa-l jucati in picioare. Cand s-a dus la consultatie , a facut-o in mod deschis si sincer, ca sa se simta inteles. Nu toti intelegem lucrurile la fel, ce a zis el, aia a crezut ca se intampla. Intre timp, lucrurile s-au mai conturat, dar nu indeajuns incat el sa le inteleaga. A ales doar varianta pe care cineva a indicat-o pe aici, si anume... decat sa vorbesti cu unul si cu altul nu, mai bine nu vorbesti cu nimeni, ca altfel o sa creada lumea ca simpatizezi cu x, dar cu y, nu. Orice socoteli aveti unii dintre voi cu altii, normal ar fi sa le rezolvati intre voi, ca sa nu ajunga oameni cu adevarat nevinovati sa-i planga pe astia precum panoramic, care oricum nu merita.

pre_1564821406__uglymaleibis-small.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Administrator

motane unde e panoramic ? IP-ul lui cu care se logheaza e de Obregia, Rahova sau Caracal ?

este tot aici pe forum

este necajit ca nu mai poate trimite PM :cry2 :cry2 :cry2

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

este tot aici pe forum

este necajit ca nu mai poate trimite PM :cry2 :cry2 :cry2

motane ai grija, printre noi se afla un nou agresor periculos, mai periculos decat Paulica. Se intereseaza pe la curve de unii curvari, pentru ce nu stiu, sa le suga pula poate. Dar ce e mai periculos unele curve au fost agresate si mai nou la Siana, acest musser/themadking, contul current: sserum. Acest agresor psihopat betivan drogalau a vrut sa o violeze pe Siana dupa violarea de domiciliu si dupa ce drogatul a strigat in gura mare ca Siana sa ii dea banii altfel aude tot blocul ca se prostutiaza Siana.

• Like 1
Link spre comentariu

vorbim de acelasi psihopat care s-a interesat pe PM pe la zeci de curvari de Carina_ de la TOP pentru a ajunge la ea. Dupa ce a ajuns la ea a hartuit-o non stop de saraca pustoaica a trebuit sa isi stearga contul si sa fuga din Bucuresti de frica psihopatului.

• Like 2
Link spre comentariu

Poate se gaseste cineva mai binevoitor sa ne spuna si noua ce soarta il asteapta pe panoramic...

Sunt adevarate zvonurile ca o sa-l sechestreze unii, ca-i taie picioarele si-l pun la cersit? La un moment dat cineva de pe aici spunea ca daca intrii in mocirla nu mai iesi, e adevarat si i se aplica si lui panoramic, e vorba de o anumita perioada sau e ceva permanent? Mai poate sa comunice cu prieteni, familie sau nu ?

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Esti mai pampalau decat @paulica , nu te  mai omora pe aici cu dumele  tale de lacheu atarnator

Mai bine ti-ai face timp sa te duci  la un psiholog si sa-i povestesti de tine . Ai sa ramai surprins ce-ti va zice si imi vei da dreptate dupa aceea

Link spre comentariu

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Esti mai pampalau decat @paulica , nu te mai omora pe aici cu dumele tale de lacheu atarnator

Mai bine ti-ai face timp sa te duci la un psiholog si sa-i povestesti de tine . Ai sa ramai surprins ce-ti va zice si imi vei da dreptate dupa aceea

Acest individ scrie si pe adevarul cu acelasi nickname si-l injura lumea pe acolo pt ce spune! Are opinii puternice si controversate.ataca pe cineva, nu mai retin!

• Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...