siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 mamaie,ai un mesaj de la Miky Ce faci, parintele, ai ajuns sa il invoci pe Miky, ca pe sfantul duh ? Citezi din el ca din sfanta scriptura ? Ha ha ha ! Te-au lasat puterile de convingere si iti intorc spatele enoriasii ? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Ma agit cu-nversunare,ca un coi intr-o caldare.Ma clonez ca disperatul,fac pe-aici ca apucatul, uite-asa, ca n-am ce facecam de un secol incoace,ca nici moartea nu ma vrea.Doar schizofrenia mea imi mai tine de urat.Cand ma vad ca-s un parat,pe oameni i-apuca silaiara pe Dumnezeu, mila. Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Ce faci, parintele, ai ajuns sa il invoci pe Miky, ca pe sfantul duh ? Citezi din el ca din sfanta scriptura ? Ha ha ha ! Te-au lasat puterile de convingere si iti intorc spatele enoriasii ?Parca ziceai ca nu-l cunosti mamaie ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Si o poezie de la mine. Mamaie,stai în genunchi când mă saluți ... Ca un muscoi psihopat,imi bazai pe langa pat.Nu ma bazai nervos,ca te pu la podea, jos si te tin sub toc, o luna,daca n-ai, la limba, frana !Un mai nevorbit ca tine,care se tot screme rime, intr-un mod demonstrativ si foarte ostentativ,nu mai exista sub soare.Ia-ti o pauza, mai mare, ca deja ai obosit !Te repeti ! Esti ramolit !Esti atat de complexat,ca nu esti si tu titrat, de-ti urca sangele-n cap,mai rau decat bautura,cand dau cu tine de-a durain versuri, ori cineva zice ca esti prost, sadea !Suferi si faci la bot spume,c-ai porecla-n loc de nume,c-ai doar de nebun, renume si-ai cel mai comun prenume.Ti-au murit aplaudaciisi-ai ramas numai cu draciipe care-ai pretins ca-i scoti de la mine, din chiloti.Unde-ti sunt cateii totiaia, cei mai vagabonti,cei din parbrizul din spate, care dadeau din capete,afirmativ, cand ai vrutsa ma-ngropi si sa-mi astupigura, cu pumnu-ti de lut ? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Parca ziceai ca nu-l cunosti mamaie ! Pe cine ? Ce basinos, rupt in izmene, care isi baga mana in nas pana la cot cand se trezeste vorbind si viseaza ca vorbeste cu ma-sa mare, mai esti si tu ? Ce suferinta ai si tu, puiule ? Nici tu nu ai fost alaptat cand ai fost mic ? De asta esti agresiv ? Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Ca un muscoi psihopat,imi bazai pe langa pat.Nu ma bazai nervos,ca te pu la podea, jos si te tin sub toc, o luna,daca n-ai, la limba, frana !Un mai nevorbit ca tine,care se tot screme rime,Asadar, primesti psihopati si apoi te lamentezi ca esti hartuita, pai nu esti tu cutra ? intr-un mod demonstrativ si foarte ostentativ,nu mai exista sub soare.Ia-ti o pauza, mai mare, ca deja ai obosit !Te repeti ! Esti ramolit !Esti atat de complexat,ca nu esti si tu titrat, de-ti urca sangele-n cap,mai rau decat bautura,cand dau cu tine de-a durain versuri, ori cineva zice ca esti prost, sadea !Suferi si faci la bot spume,c-ai porecla-n loc de nume,c-ai doar de nebun, renume si-ai cel mai comun prenume.Ti-au murit aplaudaciisi-ai ramas numai cu draciipe care-ai pretins ca-i scoti de la mine, din chiloti.Unde-ti sunt cateii totiaia, cei mai vagabonti,cei din parbrizul din spate, care dadeau din capete,afirmativ, cand ai vrutsa ma-ngropi si sa-mi astupigura, cu pumnu-ti de lut ? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Chiar s-asa ... cum adica de fatada ? Face misto de fraieri ca tine, care pun botul la orice. 1 Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Ca un muscoi psihopat,imi bazai pe langa pat.Nu ma bazai nervos,ca te pu la podea, jos si te tin sub toc, o luna,daca n-ai, la limba, frana !Un mai nevorbit ca tine,care se tot screme rime,Asadar, primesti psihopati si apoi te lamentezi ca esti hartuita, pai nu esti tu cutra ? intr-un mod demonstrativ si foarte ostentativ,nu mai exista sub soare.Ia-ti o pauza, mai mare, ca deja ai obosit !Te repeti ! Esti ramolit !Esti atat de complexat,ca nu esti si tu titrat, de-ti urca sangele-n cap,mai rau decat bautura,cand dau cu tine de-a durain versuri, ori cineva zice ca esti prost, sadea !Suferi si faci la bot spume,c-ai porecla-n loc de nume,c-ai doar de nebun, renume si-ai cel mai comun prenume.Ti-au murit aplaudaciisi-ai ramas numai cu draciipe care-ai pretins ca-i scoti de la mine, din chiloti.Unde-ti sunt cateii totiaia, cei mai vagabonti,cei din parbrizul din spate, care dadeau din capete,afirmativ, cand ai vrutsa ma-ngropi si sa-mi astupigura, cu pumnu-ti de lut ?Eroare de ... sorry ca trebuie sa ma repet si sa te reintitulez cutra !Astfel, primesti in casa psihopati si apoi te lamentezi, pai nu esti tu cutra ? Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Eroare de ... sorry ca trebuie sa ma repet si sa te reintitulez cutra !Astfel, primesti in casa psihopati si apoi te lamentezi, pai nu esti tu cutra ? Despre cine si ce vorbesti ? Fii mai explicit ! Nu iti inteleg acuzatiile ... Sau nici tu nu stii ce ai vrut sa afirmi ? 1 Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Face misto de fraieri ca tine, care pun botul la orice.Hai sa'ti fie de bine ! Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Despre cine si ce vorbesti ? Fii mai explicit ! Nu iti inteleg acuzatiile ... Sau nici tu nu stii ce ai vrut sa afirmi ?Eee, doar mi-am amintit cum ii recomandai lui Pipilica sa citeasca replicile de mai sus, esti trista ! Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 In tratatele de specialitate se spune ca prostituatele psihopate au imaginatia bogata,ca traiesc intr-o lume imaginara pentru ca viata lor reala este groaznica Azi te visezi profesor doctor de neuropsihologie, ceva ... De cate vieti lucrezi in cercetare ? Spune-ne si noua, cum se numeste, mai exact, tratatul si de ce autori a fost scris ! Mai groaznica decat existenta ta inexistenta, nu cred ca poate fi viata cuiva. 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Eee, doar mi-am amintit cum ii recomandai lui Pipilica sa citeasca replicile de mai sus, esti trista ! Esti prost. Nu intelegi nimic. Nota patru si alta data nu mai vorbi neintrebat , ca te las repetent ! 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Hai sa'ti fie de bine ! Mi-e foarte bine, stai linistit, nu-ti face griji ! 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2019 E sarac , acum daca doar 40 ron isi permite, rar 100 ron la cele de lux Nu este o infractiune sa fii sarac, dar el este un sarac agresiv si hartuitor, care vrea sa para mai mult decat este. 1 Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Azi te visezi profesor doctor de neuropsihologie, ceva ... De cate vieti lucrezi in cercetare ? Spune-ne si noua, cum se numeste, mai exact, tratatul si de ce autori a fost scris ! Mai groaznica decat existenta ta inexistenta, nu cred ca poate fi viata cuiva.Ba poate fi, a ta. Intai ne vinzi gogosi ca nu-l cunosti pe Pipilica, apoi ne spui in versuri caracteristice ca'ti bazaie pe langa pat... iesi la psiholog Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Nu cred ca se referea la mine si Pipilica, ci la Miky si Pipilica, ca pe el l-a citat Pipilica. Aha am inteles. Tu ce iei ca vreau si eu sa scriu versuri ca tine ? =)) 1 Link spre comentariu
the_same Reputație: 54 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Aha am inteles. Tu ce iei ca vreau si eu sa scriu versuri ca tine ? =))Muie redundanta, dar cred ca e departe de aria ta de interes . Link spre comentariu
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Muie redundanta, dar cred ca e departe de aria ta de interes . De unde stii ? 1 Link spre comentariu
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Ce faci, parintele, ai ajuns sa il invoci pe Miky, ca pe sfantul duh ? Citezi din el ca din sfanta scriptura ? Ha ha ha ! Te-au lasat puterile de convingere si iti intorc spatele enoriasii ?Recunosc,au mai ramas 246 de enoriasi,din 248 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Recunosc,au mai ramas 246 de enoriasi,din 248 247 ca din cate stiu eu inca n-am plecat de la Patriarhia Falastoaca ;) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 12, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 12, 2019 sa pui un mesaj din 2016 a lui miky77, dar sa zici ca el e nebun facand acelasi lucru care tu il faci te face un fariseu precum mosul pedofiI picon :)Ce sugi? 1 6 Link spre comentariu
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 13, 2019 Partajează Postat Septembrie 13, 2019 ai un sugus tataita. Comunitatea asteapta cu mare interes prima ta recenzie pe anul asta =))) , sa radem nu de alta, catel ajutator de comunitate =))) 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Septembrie 13, 2019 ai un sugus tataita. Comunitatea asteapta cu mare interes prima ta recenzie pe anul asta =))) , sa radem nu de alta, catel ajutator de comunitate =))) Am vazut eu una din 2013 =)) 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 13, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 13, 2019 Aha am inteles. Tu ce iei ca vreau si eu sa scriu versuri ca tine ? =)) Cate o tableta de ciocolata, ca a imi vina inspiratia. Tie nu iti vinee, dupa o gura de tuica ? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum