picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2018 Nu e vremea de muraturi tataie acum se face gem de capsuni :DSe fac și castraveți murați, de vară. Ăia de se fac la soare în 3 zile.Sezonul căpșunilor a cam trecut. 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 2, 2018 Se fac și castraveți murați, de vară. Ăia de se fac la soare în 3 zile.Sezonul căpșunilor a cam trecut. Dar cum de ai avut o revelatie atat de profunda la ora asta ? Cum ca ultravox face parte din categoria legumelor conservate in apa sare si condimente
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2018 Dar cum de ai avut o revelatie atat de profunda la ora asta ? Cum ca ultravox face parte din categoria legumelor conservate in apa sare si condimenteCâteodată am revelații. 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 2, 2018 Câteodată am revelații. Te ai gandit vreodata cat esti de sinistru ?
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2018 Te ai gandit vreodata cat esti de sinistru ? Nu. Probleme? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 2, 2018 Nu. Probleme? Esti mai ceva decat pomu de craciun crede.ma personal mie nu mi place ma face sa ma simt in pericol credeam ca e cel mai nasol lucru care nu l suport pana sa dau de tine 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2018 Esti mai ceva decat pomu de craciun crede.ma personal mie nu mi place ma face sa ma simt in pericol credeam ca e cel mai nasol lucru care nu l suport pana sa dau de tine Ghinionul tău. 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 2, 2018 Ghinionul tău. In fine ia zi cum e cu pensia cred ca ti a crescut si tie :P
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 2, 2018 In fine ia zi cum e cu pensia cred ca ti a crescut si tie :P Nu ai haz, băiete! Am mai mulți ani până la pensie, decât ai tu ani de școală. Văd că te plictisești și cauți băgare în seamă! Ai grijă ce-ți dorești!Somn ușor! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 2, 2018 Nu ai haz, băiete! Am mai mulți ani până la pensie, decât ai tu ani de școală.Văd că te plictisești și cauți băgare în seamă! Ai grijă ce-ți dorești!Somn ușor! Nu ma plictisesc mosulica chiar nici nam prea multe ce vorbi cu matale dar uneori in timp ce mi vad de ale mele vad opiniile tale mirobolante asupra tuturor subiectelor de pe DG si chiar mai facut curios sa vad cat esti de cultivat 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2018 Nu ma plictisesc mosulica chiar nici nam prea multe ce vorbi cu matale dar uneori in timp ce mi vad de ale mele vad opiniile tale mirobolante asupra tuturor subiectelor de pe DG si chiar mai facut curios sa vad cat esti de cultivat * n-am prea multe...*m-au făcut...Până să discuți despre cultură, începe cu ortografia elementară, puțoiule! Aia cu cultira, las-o pe msi târziu. Capisci? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2018 * cultura Iar s-a trezit Nea Caisa si o ia cu cercul pe toate topicele de la primele ore ale diminetii ? De puroi mai scapi , folosind antibiotice , dar de asta nicio sansa . =))
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2018 * cultura Iar s-a trezit Nea Caisa si o ia cu cercul pe toate topicele de la primele ore ale diminetii ? De puroi mai scapi , folosind antibiotice , dar de asta nicio sansa . =))Marș, mă, trogloditule! Iar ai mâncărimi? 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2018 Besi lingaule de prost gust ca mi se face greata :kotzen 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 3, 2018 * n-am prea multe...*m-au făcut...Până să discuți despre cultură, începe cu ortografia elementară, puțoiule! Aia cu cultira, las-o pe msi târziu. Capisci? Cadavru senil fost profesor la Litere in cautare de atentie
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 3, 2018 * cultura Iar s-a trezit Nea Caisa si o ia cu cercul pe toate topicele de la primele ore ale diminetii ? De puroi mai scapi , folosind antibiotice , dar de asta nicio sansa . =)) Ii trebuie un vaccin antijigodie nu toti caini sunt sanatosi mai sunt si caini turbati 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2018 Cadavru senil fost profesor la Litere in cautare de atentieStudiile mele nu sunt de Litere. Tu fiind un agramat ...Ii trebuie un vaccin antijigodie nu toti caini sunt sanatosi mai sunt si caini turbati * câinii...Băiete, tu chiar duci lipsă de atenție. Vrei să te bag eu în seamă cu o muie? Stai în banca ta, că ești prost de bubui și mai și semnalizezi! Ăsta e un forum pentru oameni mari, nu pentru puțoi neterminați.Alles klarr? 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 3, 2018 Studiile mele nu sunt de Litere. Tu fiind un agramat ...* câinii...Băiete, tu chiar duci lipsă de atenție. Vrei să te bag eu în seamă cu o muie? Stai în banca ta, că ești prost de bubui și mai și semnalizezi! Ăsta e un forum pentru oameni mari, nu pentru puțoi neterminați.Alles klarr? Da ma da ramane cum ne am inteles =)) Asa e studiile tale nu sunt nicaieri am zis de litere ca vad ca esti obsedat de gramatica Daca traiesti cu impresia ca esti vreun academician nu nene esti un om fara viata sociala plictisit la maxim care streseaza lumea altceva nu esti 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2018 imi place de bufnita asta... a ajuns sa se enerveze din orice , basca sa corecteze , si nu doar texte =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 3, 2018 Studiile mele nu sunt de Litere. Tu fiind un agramat ...* câinii...Băiete, tu chiar duci lipsă de atenție. Vrei să te bag eu în seamă cu o muie? Stai în banca ta, că ești prost de bubui și mai și semnalizezi! Ăsta e un forum pentru oameni mari, nu pentru puțoi neterminați.Alles klarr? Iauzi vorbe grele pe tine bai mosule cine esti ma tu pe forumu asta sa decizi al cui e pentru cine e vrei sa schimbi profilul si sa vb aici despre subiectele TVR1 ? Iti dai seama cata lume ai plictisit? Scuteste-ma nene ca n.am chef dute la peste ia.o pe vecina la o shaorma asteapta tramvaiu ai destule de facut
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 3, 2018 imi place de bufnita asta... a ajuns sa se enerveze din orice , basca sa corecteze , si nu doar texte =)) Nu stiu ma doare fix in 14 de persoana lui oricum nu inseamna nimic pentru nimeni de pe aici 5
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2018 Da ma da ramane cum ne am inteles =)) Asa e studiile tale nu sunt nicaieri am zis de litere ca vad ca esti obsedat de gramatica Daca traiesti cu impresia ca esti vreun academician nu nene esti un om fara viata sociala plictisit la maxim care streseaza lumea altceva nu esti Iauzi vorbe grele pe tine bai mosule cine esti ma tu pe forumu asta sa decizi al cui e pentru cine e vrei sa schimbi profilul si sa vb aici despre subiectele TVR1 ? Iti dai seama cata lume ai plictisit? Scuteste-ma nene ca n.am chef dute la peste ia.o pe vecina la o shaorma asteapta tramvaiu ai destule de facut Eu sunt eu! Clar?Tu ești un pulifrici neterminat cu 'arfe-n capul ăla de tip mulțime vidă. Ca orice agramat cu școala primară făcută pe genunchi, te enervezi când ești corectat și o dai în tangouri și diversiuni. * du-te la pește... imi place de bufnita asta... a ajuns sa se enerveze din orice , basca sa corecteze , si nu doar texte =))Stârpitură, ai prins glas și te agăți de căcățelul ăsta împrăștiat? Tu, patron de hotel, om de afaceri, la fel de semidoct și de pauper neuronal? Trist, foarte trist! 3
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 3, 2018 Nu stiu ma doare fix in 14 de persoana lui oricum nu inseamna nimic pentru nimeni de pe aici Ei, însemni tu, puțoiule! 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 3, 2018 Eu sunt eu! Clar?Tu ești un pulifrici neterminat cu 'arfe-n capul ăla de tip mulțime vidă. Ca orice agramat cu școala primară făcută pe genunchi, te enervezi când ești corectat și o dai în tangouri și diversiuni.* du-te la pește... Stârpitură, ai prins glas și te agăți de căcățelul ăsta împrăștiat? Tu, patron de hotel, om de afaceri, la fel de semidoct și de pauper neuronal? Trist, foarte trist! N.ai ma tu treaba cu scolile mele si nu ma enervez n.am de ce pentru un mos senil care traieste din tigari cerute pe casa scari Hai cius 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 3, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 3, 2018 Nu stiu ma doare fix in 14 de persoana lui oricum nu inseamna nimic pentru nimeni de pe aici Pe mine nici acolo Se agita ca ultimul penibil si face ca astahttps://media1.giphy.com/media/26tno5f6B0AwsTC9O/giphy.gifiar cand simte ca s-a oparit prea tare , ca asta https://media2.giphy.com/media/24MlC0gDHUAKY/giphy.gif Atat 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum