Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Vreti sa terminati si sa ma lasati in pace, eventual pt totdeauna? Am niste probleme familiale..

Aveti putina decenta!

• Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Vreti sa terminati si sa ma lasati in pace, eventual pt totdeauna? Am niste probleme familiale..

Aveti putina decenta!

Păulică, fii tare!

P.S. Dacă ai probleme familiale, ce p.m. cauți pe forum? Și de unde p.m. să știm noi ce probleme familiale ai? Rezolvă-le și întoarce-te în formă, pentru a-ți lua binemeritatele mui!

Baftă!

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună
Postat

Păulică, fii tare!

P.S. Dacă ai probleme familiale, ce p.m. cauți pe forum? Și de unde p.m. să știm noi ce probleme familiale ai? Rezolvă-le și întoarce-te în formă, pentru a-ți lua binemeritatele mui!

Baftă!

Are niște probleme familiale, îl ustura-n palmă :)

• Like 4
Postat

Aveti putina decenta!

Marș mă! Tu vorbești! Acum vrei să fii lăsat in pace, ai probleme familiale, dar poate și cele pe care le hărțuiai aveau probleme și tu nu aveai pic de decență să le lași în pace

• Like 4
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Aveti putina decenta!

Ce ai patit Paulica nu suporti propriul medicament ?  :laugh2  Aaa ia zi cum e cand vine reversu medaliei ? Ai probleme...pai noi aici suntem o familie spune te putem ajuta cu ceva ce ai patit? Te ai lasat de femei ? =))

• Like 5
Postat

Ce ai patit Paulica nu suporti propriul medicament ?  :laugh2  Aaa ia zi cum e cand vine reversu medaliei ? Ai probleme...pai noi aici suntem o familie spune te putem ajuta cu ceva ce ai patit? Te ai lasat de femei ? =))

S-a săturat de labă.

• Like 2
  • Minus 3
Postat

S-a săturat de labă.

Adica el sa I frece la gutuie pe altii si altele da pe el nimeni nu ? Eahh nu merge asa Adica sa suporte ce si a facut are probleme domne...Io fi facut vreo gagica plangere si azi a luat citatie cine stie pe unde =)) 

Postat

S-a săturat de labă.

Nu bag mana n foc da foarte probabil chestia a inceput din iunie daca atunci sa depus plangere si cu 30 si un pic de zile ii vine randu sa dea cu subsemnatu zilele astea =)) 

Postat

S-a săturat de labă.

Nu mai cobi si tu ca daca sa lasat si de femei sa saturat si de laba urmeaza barbatii el cauta sa descopere senzatii noi =)) 

Postat

Stiu am ramas masca cand mi sa spus ca , unele fete nici macar nu il cunosc personal da am zis...e dus si ce sa ceri de la un asa om iti dai seama

ma nesimtitilor...vedeti-va de treaba si de viata voastra amarata...ca o sa dea si peste voi problemele...

• Minus 1
Postat

Stiu am ramas masca cand mi sa spus ca , unele fete nici macar nu il cunosc personal da am zis...e dus si ce sa ceri de la un asa om iti dai seama

atunci ce mai vrei, umbli din casa-n casa?

• Minus 1
Postat

ma nesimtitilor...vedeti-va de treaba si de viata voastra amarata...ca o sa dea si peste voi problemele…

Slab Paulica slab atat duci ? Credeam ca e ceva de nasu tau daa...

Postat

Eu stau intra mea nu amenint ca merg si strang lumea de gat =)) 

• Like 4
Postat

Paulică are problema psihice

Trebuie internat :)

• Like 3
Postat

Hai nu mai fi tare n gura ca nu nu a murit nimeni din  asa ceva  ia niste crema la tine si ce sa zic tine bucile tari =)) Eventual si sapun lichid sa nu te apleci la baie

Postat

Are niște probleme familiale, îl ustura-n palmă :)

A facut verde la ficat =)) Urmeaza negru si gata 2 zile si a 3a aliluia =))

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Păulică, fii tare!

Baftă!

picon ce vrei tu sa spui prin asta? Ca paulica are nevoie de muia zilnica precum un betiv de doza de vodka zilnica ?

• Like 3

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

picon ce vrei tu sa spui prin asta? Ca paulica are nevoie de muia zilnica precum un betiv de doza de vodka zilnica ?

Cam așa ceva.
  • Minus 3
Postat

Ba ce oamenii sunteti ma nene adica omul spune ca e la necaz si noi in loc sa l ajutam ii mai facem si suparari =)) 

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Esti de-a dreptul grobian, zau asa

• Minus 5
Vizitator mc hammer
Postat

precum amada

Amada e atrasa DECAT de pensionari vulnerabili

Vizitator mc hammer
Postat

Mesaj pt Paulinga: am un preten de la orchestra radio care cica te cunoaste. Sa continui?

Paulica cica cica

S-a scapat pe el de frica

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator mc hammer
Postat

Paulingaaaa, scoate nasul din cur!

• Like 2
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.