Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

Postat

Sa stiti de la mine un singur lucru, STRADA MAGNEZIULUI din sectorul 3nu are nicio treaba cu magneziul extras din minele din VULCAN, JUDETUL HUNEDOARA!

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

of of, clona obosita, cine sti? prostitution? mai tii minte cand erai un nimeni si ai intrat in legatura cu Cristina si Raluca? ai incercat atat de greu sa le castigi atentia, macar le-ai futut?

Macar ai futut-o pe Cristina cat era jailbait? Pana si Toma a futut-o la 17 ani, amaratule!

of of, clona obosita, cine sti? prostitution? mai tii minte cand erai un nimeni si ai intrat in legatura cu Cristina si Raluca? ai incercat atat de greu sa le castigi atentia, macar le-ai futut?

Macar ai futut-o pe Cristina cat era jailbait? Pana si Toma a futut-o la 17 ani, amaratule!

Glumet mai esti  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Glumet mai esti  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Marș, oligofrenule! FMM...

• Like 1
  • Minus 4
Postat

ooooh am o poza cu el, vrei sa il vezi, Tomitza? defapt nu lasa, doar iti voi spune niste date modificate pentru 500 de euro, deci CNP-ul a fost crescut cu 2 ani, anul nasterii in 2000, fara de 1998, hmmm asa, numele, in loc de Cristina Baclea, a fost schimbat in Denisa Anghel, asa...

Vrei sa stii locul nasterii? Ala e smecher, cumva s-a teleportat, din Vulcan, Judetul Hunedoara, a ajuns in Bucuresti, Sectorul 3, la o sectie de politie pe care daca o scriu aici, voi da afara vreo 4 oameni, datorita lui Niolae Dragu, care a impartit cascavalul pentru a imprima buletinul respectiv, dar am inima, nu voi mentiona sectia de politie, ca sunt finutzu Dinutuzu

Marș, oligofrenule! FMM...

Ca sa vezi  , belea de belea  :angry :kotzen 

• Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Ca sa vezi  , belea de belea  :angry :kotzen

Miky topicul asta era al lui Paulica vrei sa ii iei locul ? :D

• Like 5
Postat

Parca imi suna a oarece santaj  sau....ai incercat o gluma nereusita  ?! 

Paulica e copil de mingi , pe langa altii pe care nu-i mai satura Dumnezeu  de la atatea obsesii sexuale  :)

• Oras:undeva
Postat

Paulica e copil de mingi , pe langa altii pe care nu-i mai satura Dumnezeu  de la atatea obsesii sexuale  :)

Onanist esti handicapatule!! 

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Marș, bă, retardatule! Nu înțelegi? FMM...
  • Minus 4
Postat

Ma astepti sa-mi sugi  pla  , infractorule

Besi ma de aici de cufurit  exaltat  . Ai dovedit tot ce se putea dovedi , asa ca  Jett  ...ma chis  pe tine

Cand ti-am spus in iarna sa te potolesti , tu , nu si nu , ba injurai si de familie (mame)  sau  tineai isonul altor jeguri la fel de fel de infractiuni si jigniri gratuite , ba ma strigai de nebun pe diferite topice din lipsa de activitate ca sa te contrezi cu mine  , acum suporta-ma jegosule sau scunde-te

Iti ofer replica cand doresc , maimutoiule

Este singura data cand iti dau Quote ca sa nu mai fugi de nebun sa vezi pe unde si ce am scris de tine   , fiindca nu va dau de fel la asemenea  animale descreierate , niste exemple ptr. societate  , cu grave probleme de comportament si la masarda  , niste jeguri mincinoase ,  plus obsedati sexuali 

Apropo , ai reusit pana la urma sa te speli pe dinti ... ca-ti  mirose gura a peste , **spam editat**ule de adolescente (fete care ar fi putut sa-ti fie nepoate si sa te joci in parc cu ele , hodorogule , asa fac oamenii civilizati de obicei si cu buna crestere  )    =))

Din respect pentru @pif, mă retrag din discuție pe acest topic. Îți atrag atenția însă, că nu ai produs nicio dovadă, doar vechile tale fumigene.
Te aștept pe D.G
P.S. Se apropie funia de par...
P.P.S. Ca de obicei când ești în dificultate, ca un pizdoi, nu dai quote.

Postat

Besi ma de aici de cufurit  exaltat  . Ai dovedit tot ce se putea dovedi , asa ca  Jett  ...ma chis  pe tine

Cand ti-am spus in iarna sa te potolesti , tu , nu si nu , ba injurai si de familie (mame)  sau  tineai isonul altor jeguri la fel de fel de infractiuni si jigniri gratuite , ba ma strigai de nebun pe diferite topice din lipsa de activitate ca sa te contrezi cu mine  , acum suporta-ma jegosule sau scunde-te

Este singura data cand iti dau Quote ca sa nu mai fugi de nebun sa vezi pe unde si ce am scris de tine   , fiindca nu va dau de fel la asemenea  animale descreierate , niste exemple ptr. societate  , cu grave probleme de comportament si la masarda  , niste jeguri mincinoase ,  plus obsedati sexuali 

Apropo , ai reusit pana la urma sa te speli pe dinti ... ca-ti  mirose gura a peste , **spam editat**ule de adolescente (fete care ar fi putut sa-ti fie nepoate si sa te joci in parc cu ele , hodorogule , asa fac oamenii civilizati de obicei si cu buna crestere  )    =))

Vai de steaua ta de idiot mitoman! 

• Like 2
  • Minus 4
Vizitator carladristor
Reputație: 0
Postat

s-o cumintit paulica

:laugh2  A luat pensia , a schimbat nr si a trecut din nou la atac  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
Postat

Te așteaptă.  :laugh2

https://www.antena3.ro/thumbs/big3/2010/08/27/a-fugit-din-spitalul-de-nebuni-si-a-ucis-iubita-si-apoi-s-a-intors-in-salon-video-76401.jpg

https://evz.ro/image-605-388/cache/2015-06/7_7-465x390.jpg

MIKY, TU EȘTI MĂ?

• Like 2
  • Minus 4
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

paulica e online ca de obicei, doar ca are un alt cont probabil

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:CLUJ
  • Oras:CLUJ
Postat

I.a venit pensia de handicap si si.a cumparat cartela noua =))

Intr.o singura zi toate fetele au aflat ca este el,asta inseamna sa fi....Paulica =()

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

I.a venit pensia de handicap si si.a cumparat cartela noua =))

Intr.o singura zi toate fetele au aflat ca este el,asta inseamna sa fi....Paulica =()

pana la Cluj i-a ajuns "faima"?

asta inseamna "sa ai valoare" .... :laugh2

• Like 5
  • Minus 3
Postat

pana la Cluj i-a ajuns "faima"?

asta inseamna "sa ai valoare" .... :laugh2

Io când am zis că e forță mondială...
  • Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Si nu l-ai dibuit tu? Nu se poate, halal admin! :-)

• Minus 1
Postat

Ai apărut, vierme bolnav?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Paulica de ce ne induci in eroare mancameai =))

• Like 5

Postat

Pai cine vrea sa fiu prezent? Voi

Nu, noi vrem să dispari!

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...