votcurve Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Sa stiti de la mine un singur lucru, STRADA MAGNEZIULUI din sectorul 3nu are nicio treaba cu magneziul extras din minele din VULCAN, JUDETUL HUNEDOARA!
votcurve Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 asa cum tanya hering/denisa rong nu are vreo treaba cu Cristina Baclea
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Septembrie 5, 2018 depresivule ești bine ? ai luat-o pe ulei ?
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 of of, clona obosita, cine sti? prostitution? mai tii minte cand erai un nimeni si ai intrat in legatura cu Cristina si Raluca? ai incercat atat de greu sa le castigi atentia, macar le-ai futut? Macar ai futut-o pe Cristina cat era jailbait? Pana si Toma a futut-o la 17 ani, amaratule! of of, clona obosita, cine sti? prostitution? mai tii minte cand erai un nimeni si ai intrat in legatura cu Cristina si Raluca? ai incercat atat de greu sa le castigi atentia, macar le-ai futut? Macar ai futut-o pe Cristina cat era jailbait? Pana si Toma a futut-o la 17 ani, amaratule! Glumet mai esti :laugh2 :laugh2 :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2018 Glumet mai esti :laugh2 :laugh2 :laugh2Marș, oligofrenule! FMM... 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 ooooh am o poza cu el, vrei sa il vezi, Tomitza? defapt nu lasa, doar iti voi spune niste date modificate pentru 500 de euro, deci CNP-ul a fost crescut cu 2 ani, anul nasterii in 2000, fara de 1998, hmmm asa, numele, in loc de Cristina Baclea, a fost schimbat in Denisa Anghel, asa...Vrei sa stii locul nasterii? Ala e smecher, cumva s-a teleportat, din Vulcan, Judetul Hunedoara, a ajuns in Bucuresti, Sectorul 3, la o sectie de politie pe care daca o scriu aici, voi da afara vreo 4 oameni, datorita lui Niolae Dragu, care a impartit cascavalul pentru a imprima buletinul respectiv, dar am inima, nu voi mentiona sectia de politie, ca sunt finutzu Dinutuzu Marș, oligofrenule! FMM... Ca sa vezi , belea de belea :angry :kotzen
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 5, 2018 Ca sa vezi , belea de belea :angry :kotzen Miky topicul asta era al lui Paulica vrei sa ii iei locul ? :D 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Parca imi suna a oarece santaj sau....ai incercat o gluma nereusita ?! Paulica e copil de mingi , pe langa altii pe care nu-i mai satura Dumnezeu de la atatea obsesii sexuale :)
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 5, 2018 Parca imi suna a oarece santaj sau....ai incercat o gluma nereusita ?! Paulica e copil de mingi , pe langa altii pe care nu-i mai satura Dumnezeu de la atatea obsesii sexuale :)Onanist esti handicapatule!! 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2018 Parca imi suna a oarece santaj sau....ai incercat o gluma nereusita ?! Paulica e copil de mingi , pe langa altii pe care nu-i mai satura Dumnezeu de la atatea obsesii sexuale :)Marș, bă, retardatule! Nu înțelegi? FMM... 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 5, 2018 =)))))
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Ma astepti sa-mi sugi pla , infractorule Besi ma de aici de cufurit exaltat . Ai dovedit tot ce se putea dovedi , asa ca Jett ...ma chis pe tine Cand ti-am spus in iarna sa te potolesti , tu , nu si nu , ba injurai si de familie (mame) sau tineai isonul altor jeguri la fel de fel de infractiuni si jigniri gratuite , ba ma strigai de nebun pe diferite topice din lipsa de activitate ca sa te contrezi cu mine , acum suporta-ma jegosule sau scunde-te Iti ofer replica cand doresc , maimutoiule Este singura data cand iti dau Quote ca sa nu mai fugi de nebun sa vezi pe unde si ce am scris de tine , fiindca nu va dau de fel la asemenea animale descreierate , niste exemple ptr. societate , cu grave probleme de comportament si la masarda , niste jeguri mincinoase , plus obsedati sexuali Apropo , ai reusit pana la urma sa te speli pe dinti ... ca-ti mirose gura a peste , **spam editat**ule de adolescente (fete care ar fi putut sa-ti fie nepoate si sa te joci in parc cu ele , hodorogule , asa fac oamenii civilizati de obicei si cu buna crestere ) =)) Din respect pentru @pif, mă retrag din discuție pe acest topic. Îți atrag atenția însă, că nu ai produs nicio dovadă, doar vechile tale fumigene.Te aștept pe D.GP.S. Se apropie funia de par...P.P.S. Ca de obicei când ești în dificultate, ca un pizdoi, nu dai quote.
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 5, 2018 Ma astepti sa-mi sugi pla , infractorule Besi ma de aici de cufurit exaltat . Ai dovedit tot ce se putea dovedi , asa ca Jett ...ma chis pe tine Cand ti-am spus in iarna sa te potolesti , tu , nu si nu , ba injurai si de familie (mame) sau tineai isonul altor jeguri la fel de fel de infractiuni si jigniri gratuite , ba ma strigai de nebun pe diferite topice din lipsa de activitate ca sa te contrezi cu mine , acum suporta-ma jegosule sau scunde-te Iti ofer replica cand doresc , maimutoiule Este singura data cand iti dau Quote ca sa nu mai fugi de nebun sa vezi pe unde si ce am scris de tine , fiindca nu va dau de fel la asemenea animale descreierate , niste exemple ptr. societate , cu grave probleme de comportament si la masarda , niste jeguri mincinoase , plus obsedati sexuali Apropo , ai reusit pana la urma sa te speli pe dinti ... ca-ti mirose gura a peste , **spam editat**ule de adolescente (fete care ar fi putut sa-ti fie nepoate si sa te joci in parc cu ele , hodorogule , asa fac oamenii civilizati de obicei si cu buna crestere ) =))Vai de steaua ta de idiot mitoman! 2 4
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 s-o cumintit paulica :laugh2 A luat pensia , a schimbat nr si a trecut din nou la atac :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2018 Ma astepti sa-mi sugi pla , infractorule Besi ma de aici de cufurit exaltat . Ai dovedit tot ce se putea dovedi , asa ca Jett ...ma chis pe tine Cand ti-am spus in iarna sa te potolesti , tu , nu si nu , ba injurai si de familie (mame) sau tineai isonul altor jeguri la fel de fel de infractiuni si jigniri gratuite , ba ma strigai de nebun pe diferite topice din lipsa de activitate ca sa te contrezi cu mine , acum suporta-ma jegosule sau scunde-te Iti ofer replica cand doresc , maimutoiule Este singura data cand iti dau Quote ca sa nu mai fugi de nebun sa vezi pe unde si ce am scris de tine , fiindca nu va dau de fel la asemenea animale descreierate , niste exemple ptr. societate , cu grave probleme de comportament si la masarda , niste jeguri mincinoase , plus obsedati sexuali Apropo , ai reusit pana la urma sa te speli pe dinti ... ca-ti mirose gura a peste , **spam editat**ule de adolescente (fete care ar fi putut sa-ti fie nepoate si sa te joci in parc cu ele , hodorogule , asa fac oamenii civilizati de obicei si cu buna crestere ) =)) Te așteaptă. :laugh2 https://www.antena3.ro/thumbs/big3/2010/08/27/a-fugit-din-spitalul-de-nebuni-si-a-ucis-iubita-si-apoi-s-a-intors-in-salon-video-76401.jpg https://evz.ro/image-605-388/cache/2015-06/7_7-465x390.jpg MIKY, TU EȘTI MĂ? 2 4
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2018 Paulica ... arata-ti fata si iesi din intuneric ... treci sa semnezi condica, altfel te dam in urmarire generala. 5 3
Administrator pisicuts Reputație: 114434 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 6, 2018 paulica e online ca de obicei, doar ca are un alt cont probabil 2
evapisicuta Reputație: 439 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Postat Septembrie 6, 2018 paulica e online ca de obicei, doar ca are un alt cont probabil I.a venit pensia de handicap si si.a cumparat cartela noua =)) Intr.o singura zi toate fetele au aflat ca este el,asta inseamna sa fi....Paulica =() 3
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 6, 2018 I.a venit pensia de handicap si si.a cumparat cartela noua =))Intr.o singura zi toate fetele au aflat ca este el,asta inseamna sa fi....Paulica =()pana la Cluj i-a ajuns "faima"?asta inseamna "sa ai valoare" .... :laugh2 5 3
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2018 pana la Cluj i-a ajuns "faima"?asta inseamna "sa ai valoare" .... :laugh2Io când am zis că e forță mondială... 3 4
panoramic Reputație: -1920 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 6, 2018 paulica e online ca de obicei, doar ca are un alt cont probabilSi nu l-ai dibuit tu? Nu se poate, halal admin! :-) 1
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 6, 2018 Si nu l-ai dibuit tu? Nu se poate, halal admin! :-)Ai apărut, vierme bolnav? 2 4
panoramic Reputație: -1920 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 7, 2018 Pai cine vrea sa fiu prezent? Voi 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 7, 2018 Si nu l-ai dibuit tu? Nu se poate, halal admin! :-) Paulica de ce ne induci in eroare mancameai =)) 5
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 7, 2018 Pai cine vrea sa fiu prezent? VoiNu, noi vrem să dispari! 2 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum