Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pedepsit de dusmani!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Pisi, asta da membru nou!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Vizitator
Postat

Paulica esti bine badie ?

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Si daca dau mesaje, ce? E moarte de om? Poate am credit si n-am ce face cu el...de cautat in dulapuri, n-am cautat...asta o spune cinestie...de la prietena lui, stie el care :-)

Când dai zeci de masaje și P.M. și când ți se spune să încetezi, e hărțuială. M-ai contactat în mai multe rânduri pe P.M. și te-am rugat să nu-mi mai scrii. A fost nevoie să repet de multe ori să încetezi, până ai facut-o. M-ai amenințat că apelezi la "organe", pentru că te-am hărțuit și amenințat...asta în condițiile în care tu m-ai contactat, dementule!

Păi, dacă ai făcut așa cu mine, cam ce ai făcut cu fetele? Aia e într-adevăr, hărțuire! Oare de ce dintre atâția membri, doar tu ești acuzat de atâtea fete? Și, multe nu au postat aici, de frică sau să nu facă tapaj, dar sunt foarte multe cele care au povestit în privat, ce mizerii faci.

Dispari, dementule!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Simona1234, daca te simti hartuita, poti apela cu incredere 112. Postarea ta initiala are, insa, un iz de amenintare/santaj. Publicarea datelor cu caracter persoanal, de asemena, este interzisa. A se vedea si ultimele noutati legislative la nivelul UE - de imediata aplicare si in Romania. Linia dintre legal si ilegal poate fi foarte subtire uneori.

Consecintele pot fi altele decat cele la care poate te-ai gandit tu.

Seara faina tuturor! Si hai Halep cu un GS :)

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Si daca dau mesaje, ce? E moarte de om? Poate am credit si n-am ce face cu el...de cautat in dulapuri, n-am cautat...asta o spune cinestie...de la prietena lui, stie el care :-)

Si daca ai credit asta inseamna ca ai dreptul si poti agasa omul dupa bunul plac? Nu e nimeni obligat/a sa te suporte, daca nu-si doreste. Ai vazut ca atunci cand m-ai intrebat cate ceva in privat, eu ti-am raspuns prieteneste, pentru ca nu pun etichete in functie de ce spun majoritatea si consider ca fiecare om merita atentie indiferent de nivelul sau de dezvoltare intelectual sau emotional, dar cu stilul asta insistent de a hartui femeile o s-o patesti pana la urma...poate atunci te vei trezi la realitate sau sa nu fie prea tarziu, sa o patesti grav. Eu iti recomand sa stai in banca ta, sa-ti schimbi atitudinea si poate vei avea mai multe sanse de a avea experiente placute. Problemele emotionale nu se trateaza aici. Nu stiu daca e vreun psiholog pe aici, dar daca e cineva calificat sa-l ajute cu un sfat macar. Vrei sa devii cel mai antipatic sau ti-e urat cu binele sau nu stiu care-i scopul tau?! Aici suntem sa futem, pe mine cel putin nu ma intereseaza telenovele voastre, sincer mi se falfaie. Femeile de aici vor doar bani si n-au timp sa-ti asculte tie aberatiile, sa-ti intre bine in cap!!! Acum inteleg de ce unele sunt atat de sictirite si stresate daca sunt agasate de cativa teroristi din astia pe zi, trebuie sa ai psihicul tare!  :slap2

• Like 6
  • Minus 1
Postat

Banat ar trebui să fii și tu, datorită haosului pe care îl creezi pe topoicele fetelor. 

Gura ! Mai mare haos creezi tu, Staline  :laugh2  :laugh2

Tu n-ar trebui sa fii banat, ci belit !

• Like 2
Postat

Ai fost la Sasha? Răspunde!

Recenzii ... eu zic de contul acesta, restul e can-can. Nu uita, că și-a făcut unul o clonă cu nick-name-ul tău, același avatar etc. De unde știm noi, că ești același?

Băiete, ai fost banat destul de incorect atunci, când a fost nebunia aia! Nu erai tu, printre cei mai toxici, nici nu făceai atâta haos pe topicele fetelor. Ai început după ce ai revenit, ca o răzbunare prostească. Prostească, pentru că în loc să te răzvbuni pe ăia, te-ai răzbunat pe toți. Ți-ai zis că dacă tot ai fost banat, ne arăți tu!

E cazul să mai pui frână-cum ai zis tu pe celălat topic, la aceste copilării deranjante pentru toată lumea. Ți-am spus-o și eu, ți-au spus-o atâția, chiar nu vrei să înțelegi?

A fost o vreme când ne înțelegeam bine, glumeam, ziceau unii reduși mintal, că ești clona mea.  :laugh2  Nu crezi că răspunsurile tale obraznice și jignitoare la postările mele decente și nejignitoare (cu grijă alese, pentru motivele spuse mai sus), au dus la acest conflict? 

Repet pentru a nu știu câta oară: oprește-te! 

Bai puleasca, te-ai dus cu cerebelu' ? Ia nene Bilomag forte.Cea mai recenta injuratura i-ai adus-o Adinei MIlf, total gratuit, fara sa-ti zica nimic. Pe Bettyblwe n-o mai scoti iar din "ciorex", chiar pe @ brett l-ai injurat de curand, la fel, total gratuit. Te-ai injurat cu toate femeile, ce-ai, nu mai stii ? Ce tupeu are: "postari decente si nejignitoare".  :slap2  :slap2 

• Like 2
Postat

Gura ! Mai mare haos creezi tu, Staline  :laugh2  :laugh2

Tu n-ar trebui sa fii banat, ci belit !

Corect! Să-mi belești pula!  :laugh2  :laugh2

Bai puleasca, te-ai dus cu cerebelu' ? Ia nene Bilomag forte.Cea mai recenta injuratura i-ai adus-o Adinei MIlf, total gratuit, fara sa-ti zica nimic. Pe Bettyblwe n-o mai scoti iar din "ciorex", chiar pe @ brett l-ai injurat de curand, la fel, total gratuit. Te-ai injurat cu toate femeile, ce-ai, nu mai stii ? Ce tupeu are: "postari decente si nejignitoare".  :slap2  :slap2 

Tu ești chiar tâmpit, puțoiule! Eu ziceam de începutul conflictului cu celălalt retardat asemeni ție, Brett.

Ia spune tu, cu care femei, în afară de Adina, Magda, Betty, Vistantric și Anonna (pe care toți le iau la pulă, de altfel), m-am certat? Cu care toate femeile, dementule și istericule? Că i-am zis retardatului ăla "futu-ți rasa ta'? Păi, se compară cu morții, răniții și alte alea, pe care le împrăștii tu pe aici, de când te-ai înscris? 

Nu a existat vreun specimen pe forumul ăsta ca tine, atât de ipocrit, de neam-prost, de mincinos și de mizer!

Marș, dracu, bolnavule și nu te mai băga cu nasul în curul meu, că mă cac pe el!

• Minus 2
  • Oras:Bucharest
Postat

Si daca ai credit asta inseamna ca ai dreptul si poti agasa omul dupa bunul plac? Nu e nimeni obligat/a sa te suporte, daca nu-si doreste. Ai vazut ca atunci cand m-ai intrebat cate ceva in privat, eu ti-am raspuns prieteneste, pentru ca nu pun etichete in functie de ce spun majoritatea si consider ca fiecare om merita atentie indiferent de nivelul sau de dezvoltare intelectual sau emotional, dar cu stilul asta insistent de a hartui femeile o s-o patesti pana la urma...poate atunci te vei trezi la realitate sau sa nu fie prea tarziu, sa o patesti grav. Eu iti recomand sa stai in banca ta, sa-ti schimbi atitudinea si poate vei avea mai multe sanse de a avea experiente placute. Problemele emotionale nu se trateaza aici. Nu stiu daca e vreun psiholog pe aici, dar daca e cineva calificat sa-l ajute cu un sfat macar. Vrei sa devii cel mai antipatic sau ti-e urat cu binele sau nu stiu care-i scopul tau?! Aici suntem sa futem, pe mine cel putin nu ma intereseaza telenovele voastre, sincer mi se falfaie. Femeile de aici vor doar bani si n-au timp sa-ti asculte tie aberatiile, sa-ti intre bine in cap!!! Acum inteleg de ce unele sunt atat de sictirite si stresate daca sunt agasate de cativa teroristi din astia pe zi, trebuie sa ai psihicul tare!  :slap2

te indoiesti de nivelul meu intelectual adica? Halal om. Gata,eu va parasesc in futaiurile voastre idioate...nu ma intereseaza cat de antipatic pot aparea unor dementi...

• Minus 5
Postat

manca-i-ati pula lu panoramic, mai ales curvele da lux si grasele =))

bine zis xoxo:)({

Când dai zeci de masaje și P.M. și când ți se spune să încetezi, e hărțuială. M-ai contactat în mai multe rânduri pe P.M. și te-am rugat să nu-mi mai scrii. A fost nevoie să repet de multe ori să încetezi, până ai facut-o. M-ai amenințat că apelezi la "organe", pentru că te-am hărțuit și amenințat...asta în condițiile în care tu m-ai contactat, dementule!

Păi, dacă ai făcut așa cu mine, cam ce ai făcut cu fetele? Aia e într-adevăr, hărțuire! Oare de ce dintre atâția membri, doar tu ești acuzat de atâtea fete? Și, multe nu au postat aici, de frică sau să nu facă tapaj, dar sunt foarte multe cele care au povestit în privat, ce mizerii faci.

Dispari, dementule!

tu ai amenintat..

• Minus 5
Postat

bine zis xoxo:)({

tu ai amenintat..

Unde, mă, dementule?

Marș, dracu' de gunoi? Nu vezi că nimeni nu te te suportă? Nu vezi că toți te scuipă, toți te-njură, toți îți bagă pula-n gură?

Doar un retardat ca tine, nu văzut miștoul din postarea lui Xoxo!

• Minus 2
Postat

Corect! Să-mi belești pula!  :laugh2  :laugh2

Ia spune tu, cu care femei, în afară de Adina, Magda, Betty, Vistantric și Anonna (pe care toți le iau la pulă, de altfel), m-am certat? Cu care toate femeile, dementule și istericule? Că i-am zis retardatului ăla "futu-ți rasa ta'?

Sunt prea putine, este ? Poti mai mult  :laugh2

Futu-ti rasa ta !  :laugh2

Afara, javra ordinara !  =))  

Postat

boss a zis Marean sa-l contractezi pe fix...ca iti reface onoarea pierduta aici. 

Dar trebuie sa marci banul...2000 sedinta...

marean sa-si puna pofta-n cui!

• Minus 5
Postat

Xoxo, vii cu mine la marsul diversitatii??

Te astept la 17 la victoriei:)

• Minus 5
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Nimeni si nimic nu-i sta in cale lu' Paulica.Am zis!! :)

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nimeni si nimic nu-i sta in cale lu' Paulica.Am zis!! :)

E forță mondială =))

• Like 5
Postat

E forță mondială =))

E un fel da taifun,d'aia l-am si dat in consemn in sectoarele 2,3,4 si in sectorul agricol Ilfov =))  =))

• Like 3
Postat

Sunt prea putine, este ? Poti mai mult  :laugh2

Futu-ti rasa ta !  :laugh2

Afara, javra ordinara !  =))  

În 6 ani și jumătate, da, futu-ți rasa ta de molozist! :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Ce victime a mai facut?

Asta-i in filaj, ca tot e de neatins!

Bre, Panoramic, vezi ca eu sunt somotei din asta afrikanus. Dreacu, n-am nici solzi!

Sa nu ma dai in gat la astia ca ma ai pe constiinta!

• Like 4
Vizitator mc hammer
Postat

doispesunsfert scrie pe tine

• Like 1
Postat

E un fel da taifun,d'aia l-am si dat in consemn in sectoarele 2,3,4 si in sectorul agricol Ilfov =)) =))

Sunt in Guatemala, m-am luat dupa bica :-) :-)

• Like 1
  • Minus 4

Vizitator
Postat

Sa nu te duci în Haiti

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...