money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 9, 2018 Sunt in Guatemala, m-am luat dupa bica :-) :-)Bravo baiatu’ meu,dă-le teroare si lu’ bagaboantele alea doua dă Bica si Udrea😉 4
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 9, 2018 Sa nu te duci în Haiti?? 5
ultravox Reputație: 191 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 În 6 ani și jumătate, da, futu-ți rasa ta de molozist! :laugh2Pai da, ele au venit mai tarziu. Si pac, le-ai luat in balon cum au venit :rax2Da domne - molozist, adica transport molozul. Da' stii unde ? In cavitatea ta bucala ! =))
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Paul? Ce au acesti oameni cu tine?
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 9, 2018 Pai da, ele au venit mai tarziu. Si pac, le-ai luat in balon cum au venit :rax2Da domne - molozist, adica transport molozul. Da' stii unde ? In cavitatea ta bucala ! =))Păi, da, ești prost, molozistule! 3
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2018 Paul?Ce au acesti oameni cu tine?Practica cu succes cyberbullyingul si hatereala pe nervii si psihicul meu. Incearca sa intimideze, sa ofenseze, sa jigneasca, ca atat ii duce capul...unii sunt frustrati, altii o fac din distractie si-si pierd timpul...vezi topicul adinei milf despre marlani si alte taraturi de aici! 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Panoramic are nevoie de atenție, iar forumul i-o dă din plin. Dar faptul că vă certați cu el nu-i face bine nici lui nici celorlalți. Eu i-am răspuns civilizat la primele pm-uri, dar nu i-am mai răspuns când a început să ceară detalii despre anumite fete sau să-mi ceară socoteală de ce am scris așa și nu altfel. Ar trebui ignorat, iar dacă trece la hărțuieli psihice și fizice să i se facă plângere la poliție, mai ales că fetele îi știu numele adevărat și îi au poza. Altfel, așteptați-vă să treacă la alte agresiuni care pot degenera în chestii mai grave, mai ales că nu toate fetele știu cum să se poarte cu un om ca ăsta. Probabil că e inofensiv, dar cu acest fel de oameni nu se știe niciodată. Dacă ne tot dăm cu părerea pe aici oricum nu rezolvăm nimic. Omul are un comportament deviant, chiar patologic, nu gândește rațional. Are nevoie de un consult de specialitate. În mod normal, Panoramic ar trebui banat fără drept de apel. Și e valabil și pentru alți useri care hărțuiesc verbal în afara acestui forum. Iar despre hărțuirea fizică nici nu mai încape vorba. Altfel, administratorii se fac vinovați de încurajarea unor practici care pot degenera în lucruri grave. 10 12
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2018 Pentru ca m-am saturat de insulele tale de amenințările tale, este ultimul mesaj în care te avertizez ca dacă nu încetezi sa îmi mai trimiți mesaje atat de amenințări și de jigniri, chit ca voi fi banata și se va închide acel topic , dar iți dau cuvântul meu ca voi pune poza ta și nr de telefon la toate fetele pe toate topicele, măcar sa știe și cele care nu au poza cu tine și cele noi venite pe acest site, cine ești tu .Esti de dus la balamuc ca multi altii... 5
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2018 Panoramic are nevoie de atenție, iar forumul i-o dă din plin. Dar faptul că vă certați cu el nu-i face bine nici lui nici celorlalți. Eu i-am răspuns civilizat la primele pm-uri, dar nu i-am mai răspuns când a început să ceară detalii despre anumite fete sau să-mi ceară socoteală de ce am scris așa și nu altfel. Ar trebui ignorat, iar dacă trece la hărțuieli psihice și fizice să i se facă plângere la poliție, mai ales că fetele îi știu numele adevărat și îi au poza. Altfel, așteptați-vă să treacă la alte agresiuni care pot degenera în chestii mai grave, mai ales că nu toate fetele știu cum să se poarte cu un om ca ăsta. Probabil că e inofensiv, dar cu acest fel de oameni nu se știe niciodată. Dacă ne tot dăm cu părerea pe aici oricum nu rezolvăm nimic. Omul are un comportament deviant, chiar patologic, nu gândește rațional. Are nevoie de un consult de specialitate. Cum pula mea, am un comportament deviant ma? Unde nu gandesc rational? Tu vezi ce scrii?? Sa-ti fie rusine, stefane! Nu stiu cu ce te ocupi in viata ta, dar daca asa gandesti si actionezi...ma penibilule, politia ar trebui sa se ocupe de situl asta si nebunii care scriu aici, nu de oameni civilizati...de pestii care hartuiesc si jignesc in continuu pe userii nevinovati.. 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Cum pula mea, am un comportament deviant ma? Unde nu gandesc rational? Tu vezi ce scrii?? Sa-ti fie rusine, stefane! Nu stiu cu ce te ocupi in viata ta, dar daca asa gandesti si actionezi...ma penibilule, politia ar trebui sa se ocupe de situl asta si nebunii care scriu aici, nu de oameni civilizati...de pestii care hartuiesc si jignesc in continuu pe userii nevinovati..Poate fi rațional un om care se duce la fete pentru a le căuta peștii sub pat sau în dulapuri? Poate fi rațional cineva care caută să afle cu orice preț adresa exactă a fetelor, pentru a sta pe lângă uși și ferestre? Poate fi rațional un om care dă în cascadă sms-uri fetelor cu amenințări și vorbe insultătoare? Poate fi rațional un individ care se duce la fete ca să le ia la scandal și chiar să le pună în pericol integritatea lor fizică? Și dacă femeile astea au sau n-au pești ce importanță are? Se fut pentru că vor ele sau sunt forțate? Este posibil să ne băgăm nasul în probleme celorlalți? Impresia mea și a tuturor este că domnul Panoramic nu face nimic altceva toată ziua decât să urmărească fetele care își văd de afacerea lor pe forum. E un om singur, trist, lipsit total de afecțiune, neiubit de mamă, surori, femei (dacă a avut sau nu). Un om care vede pești infiltrați peste tot...și care ar vrea să lupte ca ultimul mohican pentru a le scăpa pe fete de viciul futaiului și de protecția peștilor. Panoramic nu e ca brett sau alt miștocar de pe forum. E un obsedat sexual, un traumatizat psihic, un om trecut de mult de prima tinerețe, care nici nu știu câtă potență mai are. Probabil că izolarea socială în care trăiește și problemele lui de potență explică multe... FETELOR, PUNEȚI ȘI VOI O RECENZIE DETALIATĂ CU CLIENTUL PANORAMIC. ESTE OARE VREUNA PE CARE PANORAMIC S-O FI VIZITAT PENTRU SEX SAU NU? 9 12
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2018 Tu cati ani ai dle? 1 5
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2018 Care sunt ma smsurile insultatoare si amenintatoare, ma? Ce scorneli...eu vad ca eu sunt cel amenintat... 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Tu cati ani ai dle?Problema nu sunt anii, ci faptul că unii sunt sociopați și-și revarsă frustrările pe forum, iar ceea ce e mai grav, se duc pe la fete și le amenință verbal și fizic. Profiți că sunt curve și vor discreție. Altfel, de mult ai fi încurcat-o. Dar, na, pentru asemenea oameni, curvele sunt victimele ideale pentru că sunt vulnerabile din multe puncte de vedere. 7 12
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 10, 2018 Te las ca te plictisesti...du-te tare... 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Care sunt ma smsurile insultatoare si amenintatoare, ma? Ce scorneli...eu vad ca eu sunt cel amenintat...Una poate scorni, dar sunt mai multe care spun același lucru. Ești încolțit. Bine că îți știu fetele identitatea, poate te țin la distanță să nu faci vreo năzbâtie. Dar până la urmă se va găsi vreo deșteaptă care să te dea pe mâna poliției, iar poliția pe mâna vreunui psihiatru. În rest, te plâng pentru că ești singur și lipsit de iubire. Dar iubire la fetele astea n-avem cum găsi. Ele vor bani, iar noi să ne satisfacem poftele trupești. 5 12
Administrator pisicuts Reputație: 114507 Postat Iunie 10, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 10, 2018 Panoramic are nevoie de atenție, iar forumul i-o dă din plin. Dar faptul că vă certați cu el nu-i face bine nici lui nici celorlalți. Eu i-am răspuns civilizat la primele pm-uri, dar nu i-am mai răspuns când a început să ceară detalii despre anumite fete sau să-mi ceară socoteală de ce am scris așa și nu altfel. Ar trebui ignorat, iar dacă trece la hărțuieli psihice și fizice să i se facă plângere la poliție, mai ales că fetele îi știu numele adevărat și îi au poza. Altfel, așteptați-vă să treacă la alte agresiuni care pot degenera în chestii mai grave, mai ales că nu toate fetele știu cum să se poarte cu un om ca ăsta. Probabil că e inofensiv, dar cu acest fel de oameni nu se știe niciodată. Dacă ne tot dăm cu părerea pe aici oricum nu rezolvăm nimic. Omul are un comportament deviant, chiar patologic, nu gândește rațional. Are nevoie de un consult de specialitate. În mod normal, Panoramic ar trebui banat fără drept de apel. Și e valabil și pentru alți useri care hărțuiesc verbal în afara acestui forum. Iar despre hărțuirea fizică nici nu mai încape vorba. Altfel, administratorii se fac vinovați de încurajarea unor practici care pot degenera în lucruri grave. si mai are si 1800 de minusuri pe deasupra :)))) 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Sa-mi dea si mie cineva cateva detalii despre panoramic pe PM.
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 10, 2018 Sa-mi dea si mie cineva cateva detalii despre panoramic pe PM.Ți-a făcut Sarlotica recenzie? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Ți-a făcut Sarlotica recenzie?Lui? De ce?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 10, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 10, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/113053-vistantric-0731670030/page-1195 1
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 10, 2018 Lui? De ce?Vrea să se înscrie la școala de vară pentru curvari profesioniști și are nevoie de recomandare,o recenzie care sa ateste că se încadrează.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Vrea să se înscrie la școala de vară pentru curvari profesioniști și are nevoie de recomandare,o recenzie care sa ateste că se încadrează.Nu ii fac ..sa fie sanatos Ii face Carla
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 10, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 10, 2018 Nu ii fac ..sa fie sanatosIi face CarlaUrât din partea ta, să-i spulberi visul de-o viață 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 E greu in ziua de azi cu muierile astea, parinte :( 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Urât din partea ta, să-i spulberi visul de-o viațăAlta data
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum