paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 Tu cu alte cuvinte ce faci vorbesti tu cu tine ? =))Pai intra pe topic sa vezi,cum putea fi o persoana in acelasi timp pe doua conturi ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 5, 2018 Pai intra pe topic sa vezi,cum putea fi o persoana in acelasi timp pe doua conturi ? Simplu de pe 2 dispositive diferite =)) Hai ba lasa-ma cu faze dastea tu cu gura ta ai zis acum vreo ora ca n-ai mai frecat.o pe Simona la cap si acum ma iei ca vb Panoramic urat cu tine pe alte pagini =)) 7
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 Simplu de pe 2 dispositive diferite =)) Hai ba lasa-ma cu faze dastea tu cu gura ta ai zis acum vreo ora ca n-ai mai frecat.o pe Simona la cap si acum ma iei ca vb Panoramic urat cu tine pe alte pagini =))Si unde e contradictia ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 5, 2018 Si unde e contradictia ? Pai tu si Panoramic sunteti aceiasi persoana lasa vrajelile 6
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 Pai tu si Panoramic sunteti aceiasi persoana lasa vrajelileSi daca nu sunt bagi 100 de flotari corect efectuate ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 5, 2018 Si daca nu sunt bagi 100 de flotari corect efectuate ?Pai si atunci cum ma adica cateva conturi ale lui au fost banate in ultimele 2 3 zile ...Daca nu esti Panoramic atunci de ce te bagi fix pe topicu asta ? 6
panoramic Reputație: -1920 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Octombrie 5, 2018 Pai si atunci cum ma adica cateva conturi ale lui au fost banate in ultimele 2 3 zile ...Daca nu esti Panoramic atunci de ce te bagi fix pe topicu asta ?ca sa faca misto omule...poate e chiar pisicuts:)) 2
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 ca sa faca misto omule...poate e chiar pisicuts:))Bai panoramic vrei sa ajungi cu reputatia pe plus sa moara dusmanii tai de ciuda ? Astept raspunsul tau,sa le dau dauna totala la cei ce te terorizeaza ! 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 5, 2018 Bai panoramic vrei sa ajungi cu reputatia pe plus sa moara dusmanii tai de ciuda ? Astept raspunsul tau,sa le dau dauna totala la cei ce te terorizeaza !Hai hai lasa prosteala ...Paulica e inconfundabil 6
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 Nu am citit tot topicul pana ieri,si ce aliante contra naturii ai mai facut cu picon,cu care la un moment dat te balacareai, m-a bufnit rasul 1
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 ca sa faca misto omule...poate e chiar pisicuts:))Si ma banez singur ? Pisicuts te foloseste,nu mai are rating si te-a gasit pe tine.Nu stiu ce ai facut,daca e adevarat sau nu dar e o mistocareala ieftina de care mi s-a facut scarba 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 5, 2018 Paulica esti schizofrenic ? vorbesti singur de pe conturi diferite. Pfff...esti caz pierdut garcon.
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 5, 2018 Hai hai lasa prosteala ...Paulica e inconfundabils-a dat de gol din primele 2 postari, dar na e lent clovnul.
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 s-a dat de gol din primele 2 postari, dar na e lent clovnul.Tu te dai de gol,nu mai stii de pe care clona scrii 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 5, 2018 Tu te dai de gol,nu mai stii de pe care clona scriimars prostea. tine minte ca stiu cum arati, ca un maimutoi :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2018 S- o crezi tuBine, tu ești de mult dus! Ba da disperat esti mai rau ca Picon sa mor io de te mintCe sta el pe forum da nici tu nu rezisti prea mult fara mai ales daca esti banat :laugh2Adevărul e că tu stai foarte puțin pe forum! :laugh2 1 4
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 5, 2018 Nu ma lasa sa ajung si eu la 200 postari,vreau sa vad si eu odata concursul ala de poze,sa-mi desfat ochiiAdică, să faci laba. :laugh2 1 4
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 Adică, să faci laba. :laugh2Nu fratioare,am auzit ca e una Corina cu niste buze de nu s-a mai vazut la concursul pe octombrie dar nu ajung sa ma galbenesc, bag la postari degeaba,dar nu ma las eu, si spermatozoidul ajunge odata la tinta !
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 5, 2018 Adică, să faci laba. :laugh2Tu nu ai citit ce a zis un user acum ceva timp pe aici ,unul cu 777 la final,nu mai retin tot numele,ca nu e bine sa ne irosim aiurea energia ? 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 5, 2018 s-a dat de gol din primele 2 postari, dar na e lent clovnul. Sa dat de gol numai asa ca doar ce sa inregistrat si a intrat fix aici :laugh2 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 5, 2018 Bine, tu ești de mult dus! Adevărul e că tu stai foarte puțin pe forum! :laugh2 Csf n-ai csf :laugh2 6
scorpion777 Reputație: 720 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Aproape,Departe Oras:Aproape,Departe Postat Octombrie 6, 2018 Tu nu ai citit ce a zis un user acum ceva timp pe aici ,unul cu 777 la final,nu mai retin tot numele,ca nu e bine sa ne irosim aiurea energia ?MeÅŸtere,dacă de mine e vorba...prefer sa nu te mai bagi în seama cu mine.ðŸ‘Eu nu am treaba cu tine,si banuiesc,că nici tu nu ai treaba cu mine. 6
discretul18 Reputație: 5415 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Octombrie 6, 2018 Paulicaaa, unde esti baaa :hmmm se plictiseste xtremul :wallbash 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2018 Postat Octombrie 6, 2018 Bai e jale cu el !
paul ochelaristul Reputație: -45 Postat Octombrie 7, 2018 Oras:Aversa Oras:Aversa Postat Octombrie 7, 2018 Paulicaaa, unde esti baaa :hmmm se plictiseste xtremul :wallbashAm dat scris ca lipsesc pana azi,m-am reintors
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum