Sari la conținut

Panoramic

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Nu stiu despre ce vorbesti! Nu sunt femeie sa te primesc! Stau cu maciuca dupa usa!

Păulică, pe cine ai mai hărțuit/agresat?

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:Napoli di Romania
Postat

Paolo, dacă tot primești musafiri vin și eu pe la tine ! Promit să nu vin cu mâna goală. Ce zici ?

Te astept

Postat

Problema lui

Ești cam obraznic, hărțuitorule! Și nu e problema lui (a ta), decât atunci când va (vei)  avea dosar penal.

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Ești cam obraznic, hărțuitorule! Și nu e problema lui (a ta), decât atunci când va (vei)  avea dosar penal.

Vise  placute Gogule

• Minus 1
  • Oras:Pe forum si pe scarile de bloc
  • Oras:Pe forum si pe scarile de bloc
Postat

Te ai cumintit cu alte cuvinte :laugh2

Bai fratioare toate astea doar din cauza ta ! Zi mai prietene ca ai avut vedenii,ai aruncat o vorba aiurea si uite unde s-a ajuns ! Asa ca s-a se termine tot circul asta,  ar trebui matale , maine la prima ora sa organizezi o conferinta de presa in care sa dezminti cele afirmate acum 2-3 saptamani,ca ti sa parut ca m-ai vazut pe anumite topice si profile !Suntem la al nu stiu catelea cont,sincer nu vreau sa-l depasesc pe Depresivul,dar ma forteaza o persoana la care nici nu-i mai dau numele,si nu am de gand sa-i cedez,o sa ma tin scai de gatul lui fino ala muerte !

• Oras:13 Septwmbrie
Postat

Paule,să mă aștepți, dar să nu uiți că eu obișnuiesc să vin cu surprize.E posibil să îți placă sau să regreți. Ceva de genul surprizelor din copilăria ta nefericită .

nu are frate curaj decat cu femeile :no2 ca si eu daca l-as prinde  :laugh2 o noapte numai in cur si in gura i-as trageo :laugh2 

• Like 5
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Bai fratioare toate astea doar din cauza ta ! Zi mai prietene ca ai avut vedenii,ai aruncat o vorba aiurea si uite unde s-a ajuns ! Asa ca s-a se termine tot circul asta,  ar trebui matale , maine la prima ora sa organizezi o conferinta de presa in care sa dezminti cele afirmate acum 2-3 saptamani,ca ti sa parut ca m-ai vazut pe anumite topice si profile !Suntem la al nu stiu catelea cont,sincer nu vreau sa-l depasesc pe Depresivul,dar ma forteaza o persoana la care nici nu-i mai dau numele,si nu am de gand sa-i cedez,o sa ma tin scai de gatul lui fino ala muerte !

Bai dereglatule tu acum ce faci esti banat de n ori si iti faci cont dupa cont dupa aia imi spui mie ca te am vazut eu pe nu stiu cate pagini....Esti smecher nu ? Vai de zilele tale de nemancat rupt de carat sacii cu piatra Ti ai gasit sa te iei de fetele astea nu care n-au proxenetii Ia-te ma de una cu dihanu dupa ea daca ai sange n _)_ daca nu du-te n mm si scuteste-ma ca s-a borat tot forumu pe ochelarii tai

• Like 8
Postat

Pai te am vazut de pe conturile alea vechi bai chiorule ca nu vezi la 2m in fata _)_ cu binoclurile alea care le ai pe ochii nici sa bagi _)_ n .izda n-ai vedea vai de ficatu tau ala putred si bagat in formol MAAAAAARS

• Like 8
  • Oras:Sera
  • Oras:Sera
Postat

Pai te am vazut de pe conturile alea vechi bai chiorule ca nu vezi la 2m in fata _)_ cu binoclurile alea care le ai pe ochii nici sa bagi _)_ n .izda n-ai vedea vai de ficatu tau ala putred si bagat in formol MAAAAAARS

Ce-ai panaramo,te chinuie datoriile de vorbesti in halul asta ?

Postat

Ce-ai panaramo,te chinuie datoriile de vorbesti in halul asta ?

Ehh hai ca deja tremur daca m-ai luat la modu asta

Nu ma chinuie datoriile ma chinuie gandul la ele

• Like 5
  • Oras:Sala Floreasca
Postat

nu are frate curaj decat cu femeile :no2 ca si eu daca l-as prinde  :laugh2 o noapte numai in cur si in gura i-as trageo :laugh2

Adica esti poponar ?

• Minus 1
Postat

Paule,să mă aștepți, dar să nu uiți că eu obișnuiesc să vin cu surprize.E posibil să îți placă sau să regreți. Ceva de genul surprizelor din copilăria ta nefericită .

Bai Gringo,tu de unde ai mai aparut ?Vrei sa te bag intr-un tomberon,sa te duc pana la primul munte si sa-ti dau drumul la vale ?Apropo, ai un stil de abordare penibil,nu o sa te primeasca nici o fata

• Minus 1
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

e bolnav, are pe putin 10 conturi create in 3 zile, toate banate. Ii este rusine sa intre de pe contul lui principal.

• Like 3
Postat

Adica esti poponar 

:laugh2  eu te fut pe tine ba  :laugh2  :laugh2  :laugh2  te fac o noapte cocota mea masculina :laugh2  :laugh2  :laugh2 poate asa nu mai strangi fetele de gat :rax2  :rax2  :rax2  :rax2 descreieratule :slap2 

• Like 4
Postat

:laugh2  eu te fut pe tine ba  :laugh2  :laugh2  :laugh2  te fac o noapte cocota mea masculina :laugh2  :laugh2  :laugh2 poate asa nu mai strangi fetele de gat :rax2  :rax2  :rax2  :rax2 descreieratule :slap2

Fa-o dar in ureche sa nu l traga curentu ca doarme pe jos

• Like 7
Postat

... bai nene de cand cu toamna asta ... s-au inmultit "paulici" ... au "napadit" forumul. :laugh2

Mai nou a aparut recent varianta Paulica bad boy =))

• Like 8
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Pauleee ai rupt-o în fericire ! Să îți răspund la întrebare : Am apărut aici special pentru tine, să te hărțuiesc cum hărțuiești tu fetele.

Când te prind te împăiez ! Piața Unirii scrie pe tine, să vadă lumea cum arată o mumie contemporană.

Fosilă vie ce ești !

• Like 5

• Oras:La volan
  • Oras:La volan
Postat

e bolnav, are pe putin 10 conturi create in 3 zile, toate banate. Ii este rusine sa intre de pe contul lui principal.

Si din cauza cui sunt banate ? Daca vrei il depasim pe Depresivul insusi !

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...