picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 8, 2018 Nu stiu despre ce vorbesti! Nu sunt femeie sa te primesc! Stau cu maciuca dupa usa!Păulică, pe cine ai mai hărțuit/agresat? 3 4
paolo di napoli Reputație: -17 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Napoli di Romania Oras:Napoli di Romania Postat Octombrie 9, 2018 Paolo, dacă tot primești musafiri vin și eu pe la tine ! Promit să nu vin cu mâna goală. Ce zici ?Te astept
paolo di napoli Reputație: -17 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Napoli di Romania Oras:Napoli di Romania Postat Octombrie 9, 2018 Păulică, pe cine ai mai hărțuit/agresat?Problema lui
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 9, 2018 Problema luiEști cam obraznic, hărțuitorule! Și nu e problema lui (a ta), decât atunci când va (vei) avea dosar penal. 3 4
paolo di napoli Reputație: -17 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Napoli di Romania Oras:Napoli di Romania Postat Octombrie 9, 2018 Ești cam obraznic, hărțuitorule! Și nu e problema lui (a ta), decât atunci când va (vei) avea dosar penal.Vise placute Gogule 1
paolo mancacioso de napolitane Reputație: -1 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Pasticeria Oras:Pasticeria Postat Octombrie 9, 2018 Up 1
paul cheliosul Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Frizerie Oras:Frizerie Postat Octombrie 9, 2018 Nu mai citeste nimeni ? Sa se inchida atunci acest topic !
paul cu p mare Reputație: -2 Postat Octombrie 9, 2018 Oras:Pe forum si pe scarile de bloc Oras:Pe forum si pe scarile de bloc Postat Octombrie 9, 2018 Te ai cumintit cu alte cuvinte :laugh2Bai fratioare toate astea doar din cauza ta ! Zi mai prietene ca ai avut vedenii,ai aruncat o vorba aiurea si uite unde s-a ajuns ! Asa ca s-a se termine tot circul asta, ar trebui matale , maine la prima ora sa organizezi o conferinta de presa in care sa dezminti cele afirmate acum 2-3 saptamani,ca ti sa parut ca m-ai vazut pe anumite topice si profile !Suntem la al nu stiu catelea cont,sincer nu vreau sa-l depasesc pe Depresivul,dar ma forteaza o persoana la care nici nu-i mai dau numele,si nu am de gand sa-i cedez,o sa ma tin scai de gatul lui fino ala muerte !
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 10, 2018 5
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Octombrie 10, 2018 Paule,să mă aștepți, dar să nu uiți că eu obișnuiesc să vin cu surprize.E posibil să îți placă sau să regreți. Ceva de genul surprizelor din copilăria ta nefericită . 6
tudor07 Reputație: 900 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Octombrie 10, 2018 Paule,să mă aștepți, dar să nu uiți că eu obișnuiesc să vin cu surprize.E posibil să îți placă sau să regreți. Ceva de genul surprizelor din copilăria ta nefericită . nu are frate curaj decat cu femeile :no2 ca si eu daca l-as prinde :laugh2 o noapte numai in cur si in gura i-as trageo :laugh2 5
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 10, 2018 Bai fratioare toate astea doar din cauza ta ! Zi mai prietene ca ai avut vedenii,ai aruncat o vorba aiurea si uite unde s-a ajuns ! Asa ca s-a se termine tot circul asta, ar trebui matale , maine la prima ora sa organizezi o conferinta de presa in care sa dezminti cele afirmate acum 2-3 saptamani,ca ti sa parut ca m-ai vazut pe anumite topice si profile !Suntem la al nu stiu catelea cont,sincer nu vreau sa-l depasesc pe Depresivul,dar ma forteaza o persoana la care nici nu-i mai dau numele,si nu am de gand sa-i cedez,o sa ma tin scai de gatul lui fino ala muerte ! Bai dereglatule tu acum ce faci esti banat de n ori si iti faci cont dupa cont dupa aia imi spui mie ca te am vazut eu pe nu stiu cate pagini....Esti smecher nu ? Vai de zilele tale de nemancat rupt de carat sacii cu piatra Ti ai gasit sa te iei de fetele astea nu care n-au proxenetii Ia-te ma de una cu dihanu dupa ea daca ai sange n _)_ daca nu du-te n mm si scuteste-ma ca s-a borat tot forumu pe ochelarii tai 8
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 10, 2018 Bai fratioare toate astea doar din cauza ta ! Zi mai prietene ca ai avut vedenii,ai aruncat o vorba aiurea si uite unde s-a ajuns ! Asa ca s-a se termine tot circul asta, ar trebui matale , maine la prima ora sa organizezi o conferinta de presa in care sa dezminti cele afirmate acum 2-3 saptamani,ca ti sa parut ca m-ai vazut pe anumite topice si profile !Suntem la al nu stiu catelea cont,sincer nu vreau sa-l depasesc pe Depresivul,dar ma forteaza o persoana la care nici nu-i mai dau numele,si nu am de gand sa-i cedez,o sa ma tin scai de gatul lui fino ala muerte ! Pai te am vazut de pe conturile alea vechi bai chiorule ca nu vezi la 2m in fata _)_ cu binoclurile alea care le ai pe ochii nici sa bagi _)_ n .izda n-ai vedea vai de ficatu tau ala putred si bagat in formol MAAAAAARS 8
paulpoamaverde Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Sera Oras:Sera Postat Octombrie 10, 2018 Pai te am vazut de pe conturile alea vechi bai chiorule ca nu vezi la 2m in fata _)_ cu binoclurile alea care le ai pe ochii nici sa bagi _)_ n .izda n-ai vedea vai de ficatu tau ala putred si bagat in formol MAAAAAARSCe-ai panaramo,te chinuie datoriile de vorbesti in halul asta ?
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 10, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 10, 2018 Ce-ai panaramo,te chinuie datoriile de vorbesti in halul asta ? Ehh hai ca deja tremur daca m-ai luat la modu astaNu ma chinuie datoriile ma chinuie gandul la ele 5
paul belmondo Reputație: -4 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Sala Floreasca Oras:Sala Floreasca Postat Octombrie 11, 2018 nu are frate curaj decat cu femeile :no2 ca si eu daca l-as prinde :laugh2 o noapte numai in cur si in gura i-as trageo :laugh2Adica esti poponar ? 1
paul belmondo Reputație: -4 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Sala Floreasca Oras:Sala Floreasca Postat Octombrie 11, 2018 Paule,să mă aștepți, dar să nu uiți că eu obișnuiesc să vin cu surprize.E posibil să îți placă sau să regreți. Ceva de genul surprizelor din copilăria ta nefericită .Bai Gringo,tu de unde ai mai aparut ?Vrei sa te bag intr-un tomberon,sa te duc pana la primul munte si sa-ti dau drumul la vale ?Apropo, ai un stil de abordare penibil,nu o sa te primeasca nici o fata 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 11, 2018 ... bai nene de cand cu toamna asta ... s-au inmultit "paulici" ... au "napadit" forumul. :laugh2 7 3
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 11, 2018 e bolnav, are pe putin 10 conturi create in 3 zile, toate banate. Ii este rusine sa intre de pe contul lui principal. 3
tudor07 Reputație: 900 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Postat Octombrie 11, 2018 Adica esti poponar :laugh2 eu te fut pe tine ba :laugh2 :laugh2 :laugh2 te fac o noapte cocota mea masculina :laugh2 :laugh2 :laugh2 poate asa nu mai strangi fetele de gat :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 descreieratule :slap2 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 11, 2018 :laugh2 eu te fut pe tine ba :laugh2 :laugh2 :laugh2 te fac o noapte cocota mea masculina :laugh2 :laugh2 :laugh2 poate asa nu mai strangi fetele de gat :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 descreieratule :slap2 Fa-o dar in ureche sa nu l traga curentu ca doarme pe jos 7
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 11, 2018 Belmondo =))))))))))))))))))))))))))))=))=))=)))))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Octombrie 11, 2018 ... bai nene de cand cu toamna asta ... s-au inmultit "paulici" ... au "napadit" forumul. :laugh2 Mai nou a aparut recent varianta Paulica bad boy =)) 8
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Octombrie 11, 2018 Pauleee ai rupt-o în fericire ! Să îți răspund la întrebare : Am apărut aici special pentru tine, să te hărțuiesc cum hărțuiești tu fetele. Când te prind te împăiez ! Piața Unirii scrie pe tine, să vadă lumea cum arată o mumie contemporană. Fosilă vie ce ești ! 5
paul surugiu Reputație: -5 Postat Octombrie 11, 2018 Oras:La volan Oras:La volan Postat Octombrie 11, 2018 e bolnav, are pe putin 10 conturi create in 3 zile, toate banate. Ii este rusine sa intre de pe contul lui principal.Si din cauza cui sunt banate ? Daca vrei il depasim pe Depresivul insusi ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum