lica29 Reputație: 125 Postat Iunie 5, 2018 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Postat Iunie 5, 2018 I-am spus uneia sa se puna doggy style si avea o privire nedumerita sau poate ne spun fetele cum :doggystyle sa numesc eu pozitia asta fara sa stric gfe-ul
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Iunie 5, 2018 Cred ca traducerea românească este “pe la spate” 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Postat Iunie 5, 2018 asta-i o mare greseala. nu toate-s chiar asa de scolite.simplu e cu iti zic eu: tragi de ea mai la stanga, mai la dreapta. in pula calului sa nu se rupa dreacu vreo stinghie, ca ai belit pl de la jumatate. dupa vezi ca se curbeaza. 3
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2018 Capra se numeste pe intelesul lor. Imi aduc aminte (cu rusine) cand am folosit si eu cuvantul felatie si a trebuit sa-i traduc :lol: 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Capra se numeste pe intelesul lor. Imi aduc aminte (cu rusine) cand am folosit si eu cuvantul felatie si a trebuit sa-i traduc :lol: :laugh2Ia-o-n gura? :laugh2 (Oha puncte, merita postarea.) 3
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2018 asta-i o mare greseala. nu toate-s chiar asa de scolite.simplu e cu iti zic eu: tragi de ea mai la stanga, mai la dreapta. in pula calului sa nu se rupa dreacu vreo stinghie, ca ai belit pl de la jumatate. dupa vezi ca se curbeaza.... mai sus, mai jos, mai tare, mai încet ... pula mea, ne futem, sau parcăm mașina? :laugh2 1 2
katran Reputație: 1093 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2018 Ba baieti ...aici e cu schepsis . Daca te exprimi ca taranu' ( pune-te capra , ia-o in gura , suge-o ... ) , cazi de neam prost . Daca te exprimi mai elevat , se uita la tine ca pinguinul la baliza ... ce e aia ? Mai bine e cum zice @crocobaurul : o manevrezi ca pe roaba . Da' tre' s-o faci finut , inteligent ... chestie cotoioasa . La faza asta se face deosebirea intre barbati si baieti . No ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 I-am spus uneia sa se puna doggy style si avea o privire nedumerita sau poate ne spun fetele cum :doggystyle sa numesc eu pozitia asta fara sa stric gfe-ulDaca vrei sa nu se simta prost domnisoara , si sa arati ca esti domn (intotdeauna gentlemenii primesc tratament special, impecabil) ai putea sa ii sugerezi sa schimbati pozitia “ putem sa incercam si pe la spate, ca imi dau drumul mai repede asa” si o sa vezi cum accepta in secunda 2 !!! Eu de obicei preiau initiativa si intreb daca pot sa ma pun “căpriță” :))) 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Am uitat sa mentionez ! Cel mai important este sa fii bland , sa ii oferi afectiune si sa o atingi usor . Toate vor aprecia asta. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 I-am spus uneia sa se puna doggy style si avea o privire nedumerita sau poate ne spun fetele cum :doggystyle sa numesc eu pozitia asta fara sa stric gfe-ulTotul vine de la sine.O iei si o manevrezi frumos fara sa o bruschezi..
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 6, 2018 Multora, majoritatii de altfel, fiind putori, ca doar d-aia si-au ales si jobul asta, sa curga banu' cracanate pa spate stand si probabil uitandu-se la televizor, nu le place woman on top de nicio culoare si nu ca nu s-ar simti si ele bine, fiind o pozitie extrem de buna pentru a-si stimula si clitorisul de pelvisul barbatului, asta chiar si daca exista atractie intre parteneri, fiind singura pozitie care la solicita si pe ele cat de cat sa dea din buci, implicit si din osanza jos, dar incercati sa le lasati in punctul culminant neterminate si rasuciti-va cu ele peste voi, ca vor uita imediat de efortul si munca pe care o vor depune pentru a se finaliza si ele. :D ...sau, la fel, puteti face tot voi toata treaba chiar si cu ele adormite pe voi, daca va tine pula si conditia fizica. :D Este foarte important sa cunoasteti femeile, macar dpdv sexual, ca mental nu se cunosc si nu se inteleg nici ele, sa le simtiti si sa stiti cand si cum sa schimati pozitile ca sa fie bine pentru toata lumea, asta la fel, daca va tine si pula si fizicul, sa nu le muritzi dreaq printre ceasceafuri. :D Anyway, nelipsita felatie, combinata exclusiv cu pozitiile capra sau l.o.t. , fiind cele mai facile si lipsite de efort pozitii pentru a ne fute, nenecesitand cine stie ce conditie fizica, la efort murindu-le multora complet zgarciul flescait, spune multe despre caterinca de barbat, posibil gras, boshorog, fara conditie fizica, semi-impotent si pasibil de vreun atac de cord, asa ca astora, ca si majoritatii prezente pe acest minunat forum, le recomand laba in fata ecranului acasa, linistiti si relaxati, decat sa crape dreaq prin deplasare, cand moartea ii cauta pe acasa. :D 12
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 6, 2018 Multora, majoritatii de altfel, fiind putori, ca doar d-aia si-au ales si jobul asta, sa curga banu' cracanate pa spate stand si probabil uitandu-se la televizor, nu le place woman on top de nicio culoare si nu ca nu s-ar simti si ele bine, fiind o pozitie extrem de buna pentru a-si stimula si clitorisul de pelvisul barbatului, asta chiar si daca exista atractie intre parteneri, fiind singura pozitie care la solicita si pe ele cat de cat sa dea din buci, implicit si din osanza jos, dar incercati sa le lasati in punctul culminant neterminate si rasuciti-va cu ele peste voi, ca vor uita imediat de efortul si munca pe care o vor depune pentru a se finaliza si ele. :D ...sau, la fel, puteti face tot voi toata treaba chiar si cu ele adormite pe voi, daca va tine pula si conditia fizica. :D Este foarte important sa cunoasteti femeile, macar dpdv sexual, ca mental nu se cunosc si nu se inteleg nici ele, sa le simtiti si sa stiti cand si cum sa schimati pozitile ca sa fie bine pentru toata lumea, asta la fel, daca va tine si pula si fizicul, sa nu le muritzi dreaq printre ceasceafuri. :D Anyway, nelipsita felatie, combinata exclusiv cu pozitiile capra sau l.o.t. , fiind cele mai facile si lipsite de efort pozitii pentru a ne fute, nenecesitand cine stie ce conditie fizica, la efort murindu-le multora complet zgarciul flescait, spune multe despre caterinca de barbat, posibil gras, boshorog, fara conditie fizica, semi-impotent si pasibil de vreun atac de cord, asa ca astora, ca si majoritatii prezente pe acest minunat forum, le recomand laba in fata ecranului acasa, linistiti si relaxati, decat sa crape dreaq prin deplasare, cand moartea ii cauta pe acasa. :D care-i cea mai buna pozitie de facut laba?
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 care-i cea mai buna pozitie de facut laba?intre elementii caloriferului !!! :laugh2
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 6, 2018 Am uitat sa mentionez ! Cel mai important este sa fii bland , sa ii oferi afectiune si sa o atingi usor . Toate vor aprecia asta.Corect! Două capace peste cap și un elegant și blând treci fă, în capră, face minuni. :laugh2 peseu ... ce pula mea vrea iar, marinelu'? 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 6, 2018 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 6, 2018 Îi spui simplu...dă-te făi așa...:)) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 6, 2018 Trebuia sa i spui ca are radaru bruiat
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Daca vrei sa nu se simta prost domnisoara , si sa arati ca esti domn (intotdeauna gentlemenii primesc tratament special, impecabil) ai putea sa ii sugerezi sa schimbati pozitia “ putem sa incercam si pe la spate, ca imi dau drumul mai repede asa” si o sa vezi cum accepta in secunda 2 !!! Eu de obicei preiau initiativa si intreb daca pot sa ma pun “căpriță” :)))N-am uitat.Iar eu am folosit termenul "caprioara"! :)
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2018 N-am uitat.Iar eu am folosit termenul "caprioara"! :)pozitia "caprioara"? :eek 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Postat Iunie 6, 2018 Daca vrei sa nu se simta prost domnisoara , si sa arati ca esti domn (intotdeauna gentlemenii primesc tratament special, impecabil) ai putea sa ii sugerezi sa schimbati pozitia “ putem sa incercam si pe la spate, ca imi dau drumul mai repede asa” si o sa vezi cum accepta in secunda 2 !!! Eu de obicei preiau initiativa si intreb daca pot sa ma pun “căpriță” :)))Scapi ieftin astfel :)
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 6, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 6, 2018 Corect! Două capace peste cap și un elegant și blând treci fă, în capră, face minuni. :laugh2 peseu ... ce pula mea vrea iar, marinelu'?Scapă o moneda de 50 bani pe jos.Simplu ai eficient. 3
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 7, 2018 intre elementii caloriferului !!! :laugh2am incalzire prin pardoseala, ce sa fac?
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 am incalzire prin pardoseala, ce sa fac?trebuia sa fi prevazator...sa lasi un spatiu ,,tehnic''
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 7, 2018 trebuia sa fi prevazator...sa lasi un spatiu ,,tehnic''am doar aerisirea de la fosa
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 I-am spus uneia sa se puna doggy style si avea o privire nedumerita sau poate ne spun fetele cum :doggystyle sa numesc eu pozitia asta fara sa stric gfe-ulEu le spun: hai capra, faiiiiii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum