lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 13, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Partajează Postat Iunie 13, 2018 nu plec nici din tara, cred ca am un "guilty pleasure" pentru dansa...mi-ar placea sa traiesc clipa cand despre Romania n-o sa se mai zica in lume ca e o tara de curve, de hoti si de tigani, desi avem si asa ceva, dar nu toti suntem asa, inca mai cred asta. suntem un abominabil paradox: o tara care are inca pamant bun si mananca toate gunoaiele "vesticilor" (pentru ca unii au semnat sa se itnample asta si cate altele, ca suntem mici, datori vanduti si fara coaie sa ne impotrivim!), iar lista e interminabila...plm! n-as vrea, ca prin "negativismul" meu, pe care-l consider realism, sa frang aripile celor inca "tineri" spiritual, care chiar cred intr-o schimbare, la modul plauzibil, nu doar ideatic! cred ca suntem condamnati sa repetam "existential" balada mioritza...lament, lament...pe buza apocalipsei, ...meanwhile, (ne) tragem cainele de pula si (ne) asteptam obstescul sfarsit! :) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2018 picoane, nu mai cred demult in iesitul in strada, cum, e adevarat, nu cred nici in lamentari de cacat!zarurile sunt aruncate!...noi, pulimea, stam pe margine si ne uitam la ghertoii tarii care dau la babaroase "pariind" cu nesimtire atat banii nostri, cat si pe noi! asa e, nu poti dribla acest sistem, ca te fute in gura sau in cur intr-un fel sau altul. eu, din pacate, nu mai nici energia si nici speranta ca daca ies se va schimba ceva, ba mai mult, am certitudinea ca ma umplu de ridicol, asa ca imi vad de viata mea, incerc sa-mi traiesc viata cum pot eu, desi stiu ca nu te poti pisa contra vantului. nici macar in cinism si autoironie nu mai cred! nu zic ca e bine ce fac eu, dar asta sunt...si o spun direct!inca ceva, simptomatic! nu cred in puterea de coagulare a romanasilor, fiindca suntem primii care ne dam la gioale, mai ales daca unora dintre noi ne "merge" bine. ne doare-n pl de "vecinu", ceea ce e trist, cumplit de trist, dar f adevarat! pe noi ne uneste ura impotriva celorlalti, micul si berea, hahaiala si batjocura, asa-s si aia care ne conduc...vb aia, asa popor, asa sefi, ca si ei tot dintre noi vin. asta e o situatie de fapt pe care astia o speculeaza la maximum, si-si fac mendrele cu noi!pe de alta parte, romanasu daca are cat de cat ce bea si ce manca, il doare-n pl chiar de orice! nu stim sau nu vrem sa intelegem ca suntem interconectati si chiar daca un anumit tip de "rahat" nu ne afecteaza la un anumit moment, s-ar putea sa ne afecteze mai tarziu.pana atunci insa, dezvoltam cu mult rafinament - suntem zei - o aceeasi durere de pl!eu am obosit sa mai sper, asa ca, las speranta si lupta in mainile celorlalti! semneaza un roman, care n-are "certitudinea" ca a gasit "adevarul" si nici pretentia de a i se impartasi punctul de vedere, ci care doar incearca un act de sinceritate...:) daca mai e cazul de asa ceva. :)Îmi doresc mult să nu te superi, dar postarea asta ta, reflectă din păcate, românismul. Adică...mioritismul! A nu se înțelege că eu aș fi mai breaz!L.E. Acun am văzut că ai zis și tu de oaia năzdrăvană. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Îmi doresc mult să nu te superi, dar postarea asta ta, reflectă din păcate, românismul. Adică...mioritismul! A nu se înțelege că eu aș fi mai breaz!Eu am iesit in strada cu xoxo... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2018 Eu am iesit in strada cu xoxo...Păi, nu se uita lumea la pula aia dă 24? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Păi, nu se uita lumea la pula aia dă 24?Ma uit doar eu,altfel i-o tai. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 am fost acolo, cu sufletul. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Bre,n-am chef si nici timp sa citesc ce scrie cucoana,daca tu zici ca e desteapta,merg pe mana ta pana la proba contrarie. e frumusica, desteapta, isteata si de mare bun simt 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2018 Ma uit doar eu,altfel i-o tai.Măi, dar mă înșeli la greu! :angry 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 cata tradare Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Măi, dar mă înșeli la greu! :angryDoar online,live nu .. 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2018 Doar online,live nu ..M-am mai liniștit! 4 Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 13, 2018 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35158914_1655201717926600_7932658888946483200_n.jpg?_nc_cat=0&oh=c0327aa062e78844d55f850ef90233a0&oe=5BAA3BEF Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35158914_1655201717926600_7932658888946483200_n.jpg?_nc_cat=0&oh=c0327aa062e78844d55f850ef90233a0&oe=5BAA3BEFBine ar fi sa fie, dar... 3 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Ca idee, " oamenii de duminica", nu dau interviuri pt Antena 1, 2, 3...Iar in mijlocul multimii nu a fost Antena, ci ProTv si aia aproape de final.Un alt aspect, stiu sa dau din gura si la propriu si la figurat, doar ca ii las pe altii mai intelectuali sa o faca.Nu am fost, recunosc, insa la vot voi merge negresit. Cred cu tarie ca ideea de #rezist s-a bagatelizat 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Vreau sa cada PSD la vot, nu maine ca asa vor unii. Corect, omule. La partea cu votul sunt perfect de acord, insa aici e un piculet mai nuantat, si anume ca prea a luat-o economia la vale. Deciziile luate de psd au creat un soc in economie care se va propaga ani de zile pana vom ajunge iar la un echilibru. Un pachetel de unt de la 6 ron a sarit in cateva luni la 9 ron. Ce facem? platim asistati sociali care sa fie folositi pe post de masa electorala, in teritoriu, sau la bucuresti, la comanda? Oamenii astia nu au strategie economica, nu au fost capabili sa diminueze evaziunea fiscala, nu au reusit sa recupereze creantele datorate ANAF-ului. Traim intr-o tara unde daca ceri bon fiscal, te intreaba : "la ce va trebuie?". RATB-ul inghite sute de milioane de euro subventii. De ce? sa se plimbe pensionarii moca? si autobuzele sunt cocina iar biletul e 1.3 RON, cand ar tb sa fie peste 2 RON. Sa vorbim si de RADET? Nu e cazul PS: scuze daca am fost pe alocuri incoerent dar e trist ce se intampla cu tara asta 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Corect, omule. La partea cu votul sunt perfect de acord, insa aici e un piculet mai nuantat, si anume ca prea a luat-o economia la vale. Deciziile luate de psd au creat un soc in economie care se va propaga ani de zile pana vom ajunge iar la un echilibru. Un pachetel de unt de la 6 ron a sarit in cateva luni la 9 ron. Ce facem? platim asistati sociali care sa fie folositi pe post de masa electorala, in teritoriu, sau la bucuresti, la comanda? platim , lasitatea, indiferenta si prostia, pentru ca doar unii ies in strada in timp ce altii fac analize politice pe nimfomane Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 platim , lasitatea, indiferenta si prostia, pentru ca doar unii ies in strada in timp ce altii fac analize politice pe nimfomanePlătim, ca asta facem de două mii de ani. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Plătim, ca asta facem de două mii de ani. :) si asteptam sa explodeze mamaliga :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 si asteptam sa explodeze mamaliga :):)))) Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 platim , lasitatea, indiferenta si prostia, pentru ca doar unii ies in strada in timp ce altii fac analize politice pe nimfomane Bine. Sunt las, indiferent si prost dar fac parte din **spam editat**itatea care a fost la vot si a votat contra monstruozitatii la care luam parte. #hailavot 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 si asteptam sa explodeze mamaliga :) nu esti la curent cu stirile? In 89 ne-au explodat-o altii, la comanda din URSS. lame, nu? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 nu esti la curent cu stirile? ne-au explodat-o altii, la comanda din URSS. lame, nu? nu sunt ca n-am curent :) Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 14, 2018 Nu am fost, recunosc, insa la vot voi merge negresit. Cred cu tarie ca ideea de #rezist s-a bagatelizat platim , lasitatea, indiferenta si prostia, pentru ca doar unii ies in strada in timp ce altii fac analize politice pe nimfomane Intre proteste si vot, primeaza votul. Protestele sunt subsecvente. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 14, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 14, 2018 https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35180972_10157478239804746_3630716200985559040_n.jpg?_nc_cat=0&oh=9b346f5f1661a3f9ba2e5d3c155e3537&oe=5BBAFAA5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2018 Partajează Postat Iunie 14, 2018 Mai trebuie sa apara unul care sa strige "Ratatilor" si atat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum