Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Discutia ar trebui sa fie despre viitorul Romaniei, in cazul in care Romania va continua sa mearga dpdv social-politic la fel cum merge acum, pentru ca orice partid, asociatie politica sau uniune cu scop politic este profund nociv pentru Romania, fie ca este de dreapta, stanga, centru. In acest moment ORICINE vine la putere de ORIUNDE din sfera esichierului politic romanesc nu urmareste si nu va urmari decat interesele partidului/asociatiei/uniunii ce l-a propulsat la putere. Trebuie sa se intample o shimbare DIN TEMELII a fundamentului politic romanesc pentru ca Romania sa mai aiba o cat de cat vaga speranta ca va mai exista in forma actuala si peste 50-100 de ani.... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Discutia ar trebui sa fie despre viitorul Romaniei, in cazul in care Romania va continua sa mearga dpdv social-politic la fel cum merge acum, pentru ca orice partid, asociatie politica sau uniune cu scop politic este profund nociv pentru Romania, fie ca este de dreapta, stanga, centru. In acest moment ORICINE vine la putere de ORIUNDE din sfera esichierului politic romanesc nu urmareste si nu va urmari decat interesele partidului/asociatiei/uniunii ce l-a propulsat la putere. Trebuie sa se intample o shimbare DIN TEMELII a fundamentului politic romanesc pentru ca Romania sa mai aiba o cat de cat vaga speranta ca va mai exista in forma actuala si peste 50-100 de ani....Am auzit ca un consilier d-al lu' Orban, dacă ajunge el prim-ministru, sa reducă salariul minim la 1000,de la 1450.Cica soluție :))) LE- mișto Kamikaze. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Am auzit ca un consilier d-al lu' Orban, dacă ajunge el prim-ministru, sa reducă salariul minim la 1000,de la 1450.Cica soluție :))) LE- mișto Kamikaze.E "bine" 1000 Lei, Astia de la PMP sunt si mai radicali: salariul minim sa fie cat era la 1 ianuarie 2017, desfiintarea pensiilor speciale (lucru nu tocmai rau), taierea pensiilor cu 5% (dar indexarea lor cu rata inflatiei +1,05% lunar), impartirea Romaniei in 3 regiuni si alte bazaconii... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 E "bine" 1000 Lei, Astia de la PMP sunt si mai radicali: salariul minim sa fie cat era la 1 ianuarie 2017, desfiintarea pensiilor speciale (lucru nu tocmai rau), taierea pensiilor cu 5% (dar indexarea lor cu rata inflatiei +1,05% lunar), impartirea Romaniei in 3 regiuni si alte bazaconii...Cine sa desființeze pensiile speciale, ca toți le-au votat. :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Cine sa desființeze pensiile speciale, ca toți le-au votat. :)))Yup :) Cine... 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2018 Picon, nu ai fost niciodată arogant cu cei inferiori ție? De exemplu, când vorbești cu Adina Milf nu există nicio urmă de aroganță în adresările tale?Conced că nu e de discutat cu unii, și chiar de regulă îi omit complet. Nu pot întotdeauna; când nu pot, adopt zicala japoneză: cu tâlharii te lupți ca tâlharii, cu samuraii ca samuraii.Cu Adina nu sunt arogant. Doar o bubui. si picon e arogantDa, dar eu îmi permit!😄 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2018 Am auzit ca un consilier d-al lu' Orban, dacă ajunge el prim-ministru, sa reducă salariul minim la 1000,de la 1450.Cica soluție :)))LE- mișto Kamikaze.Salariul brut e vreo 1.950 lei, acum. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Salariul brut e vreo 1.950 lei, acum.net cam tot atât e :)Plus doi lei :))) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 13, 2018 Picon, nu ai fost niciodată arogant cu cei inferiori ție? De exemplu, când vorbești cu Adina Milf nu există nicio urmă de aroganță în adresările tale?Conced că nu e de discutat cu unii, și chiar de regulă îi omit complet. Nu pot întotdeauna; când nu pot, adopt zicala japoneză: cu tâlharii te lupți ca tâlharii, cu samuraii ca samuraii.Adina Muilf îți este net superioara și are mai multă demnitate ca tine.Faptul că s-a dezumanizat pentru câțiva firfirei nu afectează pe nimeni,în schimb voi PSD-ii pentru un pachet de zahar și un loc de muncă călduț distrugetii viitorul copiilor noștri. 1 Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 13, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Iunie 13, 2018 Discutia ar trebui sa fie despre viitorul Romaniei, in cazul in care Romania va continua sa mearga dpdv social-politic la fel cum merge acum, pentru ca orice partid, asociatie politica sau uniune cu scop politic este profund nociv pentru Romania, fie ca este de dreapta, stanga, centru. In acest moment ORICINE vine la putere de ORIUNDE din sfera esichierului politic romanesc nu urmareste si nu va urmari decat interesele partidului/asociatiei/uniunii ce l-a propulsat la putere. Trebuie sa se intample o shimbare DIN TEMELII a fundamentului politic romanesc pentru ca Romania sa mai aiba o cat de cat vaga speranta ca va mai exista in forma actuala si peste 50-100 de ani.... Discutia ar trebui sa fie despre viitorul Romaniei, in cazul in care Romania va continua sa mearga dpdv social-politic la fel cum merge acum, pentru ca orice partid, asociatie politica sau uniune cu scop politic este profund nociv pentru Romania, fie ca este de dreapta, stanga, centru. In acest moment ORICINE vine la putere de ORIUNDE din sfera esichierului politic romanesc nu urmareste si nu va urmari decat interesele partidului/asociatiei/uniunii ce l-a propulsat la putere. Trebuie sa se intample o shimbare DIN TEMELII a fundamentului politic romanesc pentru ca Romania sa mai aiba o cat de cat vaga speranta ca va mai exista in forma actuala si peste 50-100 de ani....Nu sunt inregimentat politic si n am contracte cu statul.Partial, solutia asta e in inceput de desfasurare in Italia...partide relativ noi, antisistem si populiste la guvernare ...DEZASTRU va fi, de isi pun in practica programele ...si dezastru si pt UE si pt noi...noi?!...noi, in incultura economica crasa ne dorim cresterea cu 50%/an a veniturilor si ne dam votul la mafioti pe 1 kg de ulei...Avem de unde alege decent, da...pt nivelul nostru...parerea mea, Lopixe :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Io spun că ne agitam degeaba.Strategii au făcut planul pe 50-100 de ani. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Nu sunt inregimentat politic si n am contracte cu statul.Partial, solutia asta e in inceput de desfasurare in Italia...partide relativ noi, antisistem si populiste la guvernare ...DEZASTRU va fi, de isi pun in practica programele ...si dezastru si pt UE si pt noi...noi?!...noi, in incultura economica crasa ne dorim cresterea cu 50%/an a veniturilor si ne dam votul la mafioti pe 1 kg de ulei...Avem de unde alege decent, da...pt nivelul nostru...parerea mea, Lopixe :)Italia va fi, pentru UE, urmatoarea Grecie, cel mai probabil. Oricum, exista posibilitatea ca sa fie probleme mari acolo in anii ce vin, si s-ar putea sa inceapa tambalaul si in Spania. Polonia, la fel, cu mari probleme, Ungaria si noi.Urmatoarea perioada nu are cum sa fie una linistita pentru Europa... 2 Link spre comentariu
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 haideti ba sa mancam 5 mici cu cartofi prajiti d-aia reali ca tare pofta imi e si o cola sau pepsi twist manca-ti-as pula ta am apa in gura 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 MUIE PSD !!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=hI2vRRX6chw&has_verified=1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Sa nu uitam !!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Bogdan Lungu - taximetrist.Dupa intalnirea cu Dragnea, Bogdan Lungu emigrant. :no2 :no2 :no2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Bogdan Lungu - taximetrist.Dupa intalnirea cu Dragnea, Bogdan Lungu emigrant. :no2 :no2 :no2 A si plecat, acum este la New York, momentan singur, dar in lunile ce vin isi va aduce si familia... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 A si plecat, acum este la New York, momentan singur, dar in lunile ce vin isi va aduce si familia...A zis foarte bine galateanul. Aici in Romania familia lui, copii lui, nu au nici un viitor. Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 13, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Iunie 13, 2018 E "bine" 1000 Lei, Astia de la PMP sunt si mai radicali: salariul minim sa fie cat era la 1 ianuarie 2017, desfiintarea pensiilor speciale (lucru nu tocmai rau), taierea pensiilor cu 5% (dar indexarea lor cu rata inflatiei +1,05% lunar), impartirea Romaniei in 3 regiuni si alte bazaconii... Am auzit ca un consilier d-al lu' Orban, dacă ajunge el prim-ministru, sa reducă salariul minim la 1000,de la 1450.Cica soluție :))) LE- mișto Kamikaze.Da, si economic, vom fi in hazna, probabil...Zvonuri, opinii personale ale unora din interiorul partidelor, posibil, tot manipulare, nu se stie...cert este, "parerea mea, hac", vorba lui nea Nicu Vacaroiu( din gasca veche, scolita, a mafiotilor fosti comunisti) ca vor vedea urmatorii, hai de stremeleacul nostru, ce e de facut sa tina barca la suprafata, dupa spargerea buboiului economic in care ne baga astia, cu masurile lor masiv prociclice si injuste(si pe timpul lichelei Tariceanu, "duduia"economia dar, in spate, erau cheltuieli nesustenabile, dezmat al statului, asa ca doamne fereste de coincidenta cu urmatoarea criza mondiala).Si da, vor fi Kamikaze, cum a fost Boc, daca au ceva constiinta...sau, habar n am, o fi buna si pozitia cacatilor de greci: smecherie, tupeu cu creditorii si amanarea pana cand, nu stiu, a deznodamantului, FALIMENTUL...nenoroc ca n avem euro ca moneda dar, noroc ca noi, mai avem vreo 3-5% din PIB, marja de majorare a indatorarii, spun economistii, ceea ce si fac lichelele acestea , dar nu pt autostrazi, ci pt salariilor lor...in fine... Link spre comentariu
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 13, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Partajează Postat Iunie 13, 2018 ...si lasati defetismul in pm, acum, cand imi aduc inapoi amantele in tara! :laugh2 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iunie 13, 2018 Oameni buni, frații mei albi, voinicilor... da, e cam maro situația! Dpdv economic, nu e deloc ok și nu mai glossez acum de ce și cum, sunt lucruri cunoscute pentru are un pic de glagorie, școala și/sau informații, dar, nu e ireversibil! Sunt prea multe de făcut în țara asta și sunt măsuri (de ordin politic-economic, fiscal etc.) ușor de luat și de implementat, încât totul să se îmbunătățească repede. Problema e că nu are cine să ia taurul de coarne, pentru că actuala clasă politică nu poate și nu vrea. Abia aici, vă împărtășesc pesimismul. Ce putem face noi, pulimea? Să ieșim masiv în stradă, decent, pașnic, civilizat și să-i tocăm, până dau în benga. De oricine este, sau va fi la guvernare, zic. Dacă stăm și ne lamentăm, sau ne cărăm prin lume, nu vom face, nu vom reuși nimic. Parerea mea...vorba Votcăroiului mai sus-menționat! 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2018 Partajează Postat Iunie 13, 2018 Oameni buni, frații mei albi, voinicilor... da, e cam maro situația! Dpdv economic, nu e deloc ok și nu mai glossez acum de ce și cum, sunt lucruri cunoscute pentru are un pic de glagorie, școala și/sau informații, dar, nu e ireversibil! Sunt prea multe de făcut în țara asta și sunt măsuri (de ordin politic-economic, fiscal etc.) ușor de luat și de implementat, încât totul să se îmbunătățească repede. Problema e că nu are cine să ia taurul de coarne, pentru că actuala clasă politică nu poate și nu vrea. Abia aici, vă împărtășesc pesimismul.Ce putem face noi, pulimea? Să ieșim masiv în stradă, decent, pașnic, civilizat și să-i tocăm, până dau în benga. De oricine este, sau va fi la guvernare, zic.Dacă stăm și ne lamentăm, sau ne cărăm prin lume, nu vom face, nu vom reuși nimic.Parerea mea...vorba Votcăroiului mai sus-menționat!Pai atata vreme cat (din ce am citit pe ici pe colo pe FB) urmatorul protest e anuntat pe 10 august, intr-adevar, se iese in strada organizat si cu consecventa... 3 Link spre comentariu
lord superb Reputație: 435 Postat Iunie 13, 2018 Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Oras:gad, uai don ciu blãu mi? Partajează Postat Iunie 13, 2018 Oameni buni, frații mei albi, voinicilor... da, e cam maro situația! Dpdv economic, nu e deloc ok și nu mai glossez acum de ce și cum, sunt lucruri cunoscute pentru are un pic de glagorie, școala și/sau informații, dar, nu e ireversibil! Sunt prea multe de făcut în țara asta și sunt măsuri (de ordin politic-economic, fiscal etc.) ușor de luat și de implementat, încât totul să se îmbunătățească repede. Problema e că nu are cine să ia taurul de coarne, pentru că actuala clasă politică nu poate și nu vrea. Abia aici, vă împărtășesc pesimismul.Ce putem face noi, pulimea? Să ieșim masiv în stradă, decent, pașnic, civilizat și să-i tocăm, până dau în benga. De oricine este, sau va fi la guvernare, zic.Dacă stăm și ne lamentăm, sau ne cărăm prin lume, nu vom face, nu vom reuși nimic.Parerea mea...vorba Votcăroiului mai sus-menționat! picoane, nu mai cred demult in iesitul in strada, cum, e adevarat, nu cred nici in lamentari de cacat!zarurile sunt aruncate!...noi, pulimea, stam pe margine si ne uitam la ghertoii tarii care dau la babaroase "pariind" cu nesimtire atat banii nostri, cat si pe noi! asa e, nu poti dribla acest sistem, ca te fute in gura sau in cur intr-un fel sau altul. eu, din pacate, nu mai nici energia si nici speranta ca daca ies se va schimba ceva, ba mai mult, am certitudinea ca ma umplu de ridicol, asa ca imi vad de viata mea, incerc sa-mi traiesc viata cum pot eu, desi stiu ca nu te poti pisa contra vantului. nici macar in cinism si autoironie nu mai cred! nu zic ca e bine ce fac eu, dar asta sunt...si o spun direct!inca ceva, simptomatic! nu cred in puterea de coagulare a romanasilor, fiindca suntem primii care ne dam la gioale, mai ales daca unora dintre noi ne "merge" bine. ne doare-n pl de "vecinu", ceea ce e trist, cumplit de trist, dar f adevarat! pe noi ne uneste ura impotriva celorlalti, micul si berea, hahaiala si batjocura, asa-s si aia care ne conduc...vb aia, asa popor, asa sefi, ca si ei tot dintre noi vin. asta e o situatie de fapt pe care astia o speculeaza la maximum, si-si fac mendrele cu noi!pe de alta parte, romanasu daca are cat de cat ce bea si ce manca, il doare-n pl chiar de orice! nu stim sau nu vrem sa intelegem ca suntem interconectati si chiar daca un anumit tip de "rahat" nu ne afecteaza la un anumit moment, s-ar putea sa ne afecteze mai tarziu.pana atunci insa, dezvoltam cu mult rafinament - suntem zei - o aceeasi durere de pl!eu am obosit sa mai sper, asa ca, las speranta si lupta in mainile celorlalti! semneaza un roman, care n-are "certitudinea" ca a gasit "adevarul" si nici pretentia de a i se impartasi punctul de vedere, ci care doar incearca un act de sinceritate...:) daca mai e cazul de asa ceva. :) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum