Sari la conținut

La miting cu japca!

Postări Recomandate

• Oras:pe la noi

Ne jucam cu gaurelele de luni, avem noi timp de futut si supt, acum sunt alte lucruri mai importante !

Mergem "impreuna" cu totii !

P.s. edit. Asta in cazul in care ma intorc "intreaga" duminica noaptea !

Lasa ca nu intra zilele in sac, vor mai fi ocazii ! Daca tot nu ne futem noi2 duminica, ii putem fute in gat pe astia "mai mari", tot duminica ! Pup cu drag

Imi place cum,ce gandesti si determinarea; la politica si civism; bine, f bine, te potrivesti cu inca ceva sute de mii :hihat  ...m am hotarat, te voi vizita sa vedem de ne potrivim si la pat :laugh2  si pe langa el :) ...deocamdata, facefuck cu rautate PSD-ului mafiot, iar tu, plimba i in zgarda :lol:  !!!

• Like 1
Link spre comentariu

Trist de tot.

Pana si astia adusi cu japca nu schitau nimic, erau rupti in gura de oboseala.

La meeting, fetita Plesoianu (simpatizantul sputnik) inventase poezii de gradinita si colac peste pupuza o ardea si cu o engleza de balta :D :D, pe intelesul "manifestantilor".

Dragnea a venit baut, delir total cu statul paralel si cu securistii bolsevici. A uitat ca e fiu de securist, al carui tata nu a intocmit procese verbale cand a fost vorba de confiscarea aurului taranilor.

Olguta ne povesteste ca s-a intalnit cu statul paralel in "budoar" cand poate lumea ar fi trebuit sa stie ce suprize pregateste acum cu revolutia "pensiilor" . Btw, pilonul 2 de pensii se duce la toti astia 180.000 de nenorociti adusi cu forta(99.9% adusi impotriva vointii lor).

Docila ne spune ca economia duduie si ca au marit salariile si pensiile din "salariilor" altor angajati. A uitat sa ne zica de efectele negative ale masurilor bolsevice (pesediste) si de miliardele de euro de care statul s-a indatorat.

Tariceanu, alt sclerozat, ne vorbeste cum se lupta ei cu statul paralel si ca puterea face abuzuri. Pai in plm ei sunt la putere :D

Firea e in campanie pentru prezidentiale, nimic nou, si a blocat arterele principale de circulatie ca de, era prea aerisit Bucurestiul.

Cum plm sa aduci oamenii, precum vitele, 10 ore dus, 5 ore stat in picioare, 10 ore intors. Nu e de mirare ca unora li s-a facut rau.

La sfarsit o mizerie de nedescris.

Pe Lascar Catargiu s-a filmat season finale The Walking Dead pentru AMC.

Cel mai penibil meeting incheiat cu mesajul Rezist proiectat pe Guvern. :D

Ai sintetizat bine...as adauga, lipsa de demnitate, a jumatate din turma adusa, impinsa si... jegul tuturor, la ce au lasat in urma...

• Like 1
Link spre comentariu

...aaa...si prostia si lipsa de cultura a tuturor...dealtfel, lipsa de cultura politica e si caracteristica celor ce au stat acasa acum un an jumate si faptul ca votanti si nevotanti stau acasa acum, dupa frumoasa rabufnire din ian-feb 2017...sa i futi pe astia cumva, trebuie perseverenta in proteste masive, sa ti sacrifici din timpul personal; sper sa renasca

Link spre comentariu
  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Au spart o gramada de bani, sunt curios de unde, ca daca e din bugetul public... e bai. Ar fi culmea (si genial) sa se mai trezeasca acum cu un dosar pt delapidare de fonduri publice din cauza mitingului.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj

Se pot formula unele concluzii în urma acestui miting:

- Capacitatea de mobilizare a PSD-ului rămâne uriașă. Indiferent de metoda folosită sau de calitatea umană a celor adunați în piață, în continuare nu există în România o forță sau o idee politică în stare să coaguleze o așa masă de oameni.

- Bazinul de adeziune al PSD-ului rămâne zona de jos a societății, zona telurică, gângavă, analfabetă și chiar sălbatică a nației, zona pomanagie, care își vinde votul și conștiința politică și civică pe mici, bere și bairamuri. Sunt proști, sunt mulți și sunt disciplinați - cât timp ăștia vor continua să aibă drept de vot, PSD-ul va fi vioara întâi în politica valahă.

- Tragedia actuală a nației este că nici cealaltă componentă de bază a ei - cea care s-a mai lovit de Occident și s-a mai "spălat pe mâini și pe față" - nu e în stare să genereze o mișcare politică de Doamne ajută. Adversarii politici actuali ai PSD-ului sunt lipsiți de carismă și de strălucire, sunt dezbinați, impotenți și incapabili, piperniciți și schilozi. Se lasă orbiți de ură și de lozinci de lemn și, în loc să lucreze în mod serios pentru binele public, se dau în stambă ca niște saltimbanci fără har, pe net și în parlament. Așa fiind, reușesc să atragă în tabăra lor doar câțiva oameni de bine și o turmă de troglodiți, fără nicio deosebire de turma PSD cu excepția direcției în care își îndreaptă mizeria intrinsecă.

Concluzia finală: eu personal m-am desistat și mă desistez de soarta acestui trib; la nivel colectiv nu avem niciun viitor, doar șchiopătăm prin lume și prin viață...

• Like 4
Link spre comentariu
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Se pot formula unele concluzii în urma acestui miting:

- Capacitatea de mobilizare a PSD-ului rămâne uriașă. Indiferent de metoda folosită sau de calitatea umană a celor adunați în piață, în continuare nu există în România o forță sau o idee politică în stare să coaguleze o așa masă de oameni.

- Bazinul de adeziune al PSD-ului rămâne zona de jos a societății, zona telurică, gângavă, analfabetă și chiar sălbatică a nației, zona pomanagie, care își vinde votul și conștiința politică și civică pe mici, bere și bairamuri. Sunt proști, sunt mulți și sunt disciplinați - cât timp ăștia vor continua să aibă drept de vot, PSD-ul va fi vioara întâi în politica valahă.

- Tragedia actuală a nației este că nici cealaltă componentă de bază a ei - cea care s-a mai lovit de Occident și s-a mai "spălat pe mâini și pe față" - nu e în stare să genereze o mișcare politică de Doamne ajută. Adversarii politici actuali ai PSD-ului sunt lipsiți de carismă și de strălucire, impotenți și incapabili, piperniciți și schilozi. Se lasă orbiți de ură și de lozinci de lemn și, în loc să lucreze în mod serios pentru binele public, se dau în stambă ca niște saltimbanci fără har, pe net și în parlament. Așa fiind, reușesc să atragă în tabăra lor doar câțiva oameni de bine și o turmă de troglodiți, fără nicio deosebire de turma PSD cu excepția direcției în care își îndreaptă mizeria intrinsecă.

Concluzia: eu personal m-am desistat și mă desistez de soarta acestui trib; la nivel colectiv nu avem niciun viitor, doar șchiopătăm prin lume și prin viață...

Concluziile unei prostituate masculine PSD-iste nu ne interesează.

Ai schimbat ușor macazul,ca o veritabilă prostituată, după ce te-ai trezit cu prea multe puli înfipte-n cur.

Bineînțeles că n-ai avut demnitatea să-ți susții convingerile până la capăt.Tipic prostituatelor PSD-ISTE care atunci când o simt groasă la cur,de jură pe toată familia că ei sunt nepoții lui Bratianu

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Trist de tot.

Pana si astia adusi cu japca nu schitau nimic, erau rupti in gura de oboseala.

La meeting, fetita Plesoianu (simpatizantul sputnik) inventase poezii de gradinita si colac peste pupuza o ardea si cu o engleza de balta :D :D, pe intelesul "manifestantilor".

Dragnea a venit baut, delir total cu statul paralel si cu securistii bolsevici. A uitat ca e fiu de securist, al carui tata nu a intocmit procese verbale cand a fost vorba de confiscarea aurului taranilor.

Olguta ne povesteste ca s-a intalnit cu statul paralel in "budoar" cand poate lumea ar fi trebuit sa stie ce suprize pregateste acum cu revolutia "pensiilor" . Btw, pilonul 2 de pensii se duce la toti astia 180.000 de nenorociti adusi cu forta(99.9% adusi impotriva vointii lor).

Docila ne spune ca economia duduie si ca au marit salariile si pensiile din "salariilor" altor angajati. A uitat sa ne zica de efectele negative ale masurilor bolsevice (pesediste) si de miliardele de euro de care statul s-a indatorat.

Tariceanu, alt sclerozat, ne vorbeste cum se lupta ei cu statul paralel si ca puterea face abuzuri. Pai in plm ei sunt la putere :D

Firea e in campanie pentru prezidentiale, nimic nou, si a blocat arterele principale de circulatie ca de, era prea aerisit Bucurestiul.

Cum plm sa aduci oamenii, precum vitele, 10 ore dus, 5 ore stat in picioare, 10 ore intors. Nu e de mirare ca unora li s-a facut rau.

La sfarsit o mizerie de nedescris.

Pe Lascar Catargiu s-a filmat season finale The Walking Dead pentru AMC.

Cel mai penibil meeting incheiat cu mesajul Rezist proiectat pe Guvern. :D

SE GANDESTE CINEVA CE S-A INTAMPLAT CU CEI CARORA LI S-A FACUT RAU? 

AU FOST DUSI LA FLOREASCA?! PANA SA TREACA DE UPU, SE TERMINASE MIZERIA PSD-ista. NU I-AU LUAT SA-I DUCA ACASA. CU CE AJUNG SARACII AIA DE UNDE AU VENIT?! Te bucuri de-un drum s-o gogoasa ranceda si ramai pe drumuri in Bucuresti, sa cersesti bani sa te intorci... Aia nici nu stiu sa ajunga la Gara de Nord, iar daca ar sti nu-s capabili sa ajunga, ca d-aia li s-a facut rau, ca-s distrusi... Mortii lor de imbecili! 

• Like 2
Link spre comentariu

Concluziile unei prostituate masculine PSD-iste nu ne interesează.

Ai schimbat ușor macazul,ca o veritabilă prostituată, după ce te-ai trezit cu prea multe puli înfipte-n cur.

Bineînțeles că n-ai avut demnitatea să-ți susții convingerile până la capăt.Tipic prostituatelor PSD-ISTE care atunci când o simt groasă la cur,de jură pe toată familia că ei sunt nepoții lui Bratianu

N-am schimbat aproape niciodată macazul, trogloditule, și în niciun caz nu o voi face ca urmare a săgeților primite din partea unor primitivi ca tine. Cu aceștia nici măcar nu mă mai iau în gură, îi ignor total căci nu pot lega discuții cu primatele (am schimbat o vorbă cu Picon, care totuși nu e un simplu idiot deși, spre deosebire de mine, mai acceptă uneori să le vorbească acestora pe limba lor).

Dacă te-am citat acum e pentru a puncta ceva ce am uitat într-adevăr a zice: e o altă tragedie a politicii noastre că doar PSD-ul a pus problema abuzurilor care se petrec în justiție și a nevoii acute de a modifica legislația pentru a face greu de întâmplat respectivele nelegiuiri - sau pentru a introduce o oarecare răspundere a magistraților, practic inexistentă în prezent. Pe mine nu mă interesează cine face un lucru necesar cât timp îl face.

Și tot o tragedie este că lupta împotriva corupției endemice s-a făcut adesea în țara asta prin ilegalități și abominații precum protocoalele secrete sau metodele fără scrupule ale unor bolnavi mintali gen "Portocală". Toate acele mizerii au demonetizat anticorupția mult mai mult decât PSD-ul.

Și în fine, o tragedie e și aceea că atitudinile anti-PSD sunt adoptate de multe lighioane ca tine, ale căror zoaie de vulgaritate și limbaj nu diferă cu nimic de cele ale pesediștilor. Între cei ca tine și cei de ieri, din piață, nu e practic nicio diferență de... miros.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...