holdup Reputație: 470 Postat Iunie 10, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 10, 2018 Intelegeti…. PSD-ului nu-I convine ca nu e lasat sa faca chiar ce vrea,au carait Olguta si cu Tariceanu la UE&USA,au marait aia la ei,de I-au pus cu botul pe labe imediat.Cand o bagau ei p-aia ca UE e informata gresit,aia au raspuns clar ca stim exact ce se intampla in Romania.Adica astia fac pe niznaii.Pana la urma,totul e pe negociere.Romania mai are resurse,aurul din Rosia Montana,care,nu este inca in patrimoniul UNESCO.Pai de ce? :))))Nu cred ca e cazul, inca suntem in UE...sper...e f simplu, ajung la asfel de compromisuri cu liderii tarilor slabe, de obicei, bananiere, unde politico-social, nu mai e mare lucru de facut; macar economic pe resurse sa mai castige ceva...si armament...si, cu ocazia asta festiva, au si un oarece control pe linii mari
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 10, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 10, 2018 a facut parte din experiment :)90% , de noi toti depinde succesul sau, dimpotriva, insuccesul experimentului...conspiratie sa fie, dar depinde de noi, ca sa parafrazez...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 Nu cred ca e cazul, inca suntem in UE...sper...e f simplu, ajung la asfel de compromisuri cu liderii tarilor slabe, de obicei, bananiere, unde politico-social, nu mai e mare lucru de facut; macar economic pe resurse sa mai castige ceva...si armament...si, cu ocazia asta festiva, au si un oarece control pe linii mari 90% , de noi toti depinde succesul sau, dimpotriva, insuccesul experimentului...conspiratie sa fie, dar depinde de noi, ca sa parafrazez... Daca s-ar da drumu' la portul constanta….:)
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 10, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 10, 2018 Toată problema e faptul că a noastră Constituție e ca curul.Eu știu așa: în orice organizație (inclusiv un stat), trebuie să existe "persoana ultimei decizii", adică, cel ce poartă răspunderea totală pentru semnătura pusă. De asemeni, cel ce numește, trebuie să și aibă dreptul de a revoca/destitui.De ce plm președintele să fie obligat să semneze niște numiri și să nu aibă voie să semneze destituiri, dacă el consideră că sunt inoportune? De ce mai e nevoie de semnătura lui? Suntem o republică nici parlamentară, nici prezidențială, nici măcar semi-prezidențială (ca Franța, de exemplu). Suntem un fel de ... căcat amestecat, în care nu e clar cine și ce are dreptul să facă ceva, cine și ce conduce. De aceea și atât de desele probleme trimise la CCR, care și ea e politizată. Devalmasie totala, tipic rumaneasca...chestiile acestea sunt punctuale, fara logica, ce le speculeaza banditii politici, prin CCR...in plus, presedinte ales prin scrutin general, cu puteri limitate, ce i asta?...din care i au mai taiat, lunile acestea, din puteri si vor sa i mai taie...e bataie de joc...ori republica prezidentiala, ori republica parlamentara cu presedinte protocolar,decorativ, ales de catre parlament... 2
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 10, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 10, 2018 Daca s-ar da drumu' la portul constanta…. :)Nu inteleg, scuze :)...sa i l dea lui Mazare?! :D ... are deja unul in Madagascar :laugh2
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 10, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 10, 2018 Știu bre, eu vorbeam la modul general! Eu am zis de suzeranitatea față de state din vest, Ungaria fiind la vest de Transilvania/Ardeal. Ăia aproape 160 de ani de :"talpă" otomană, sunt datorați transformării Ungariei în pașalâc. Cu Timișoara, vorbim de Banat, a cărei istorie e un pic diferită, dar da: aceeași gâmfă se observă și la unii bănățeni, doar sunt "fruncea". :laugh2 Mai grav. :laugh2Oricum termenul a emigra, vorbind de mutarea dintr-o zonă a alta a unei țări, nu e chiar cea mai fericită/corectă exprimare. ...e mai aproape de adevar, termenul migrant sau migrant intern...iar, pe limbajul nostru, al plebeilor, un "traista n bat" :laugh2 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 10, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 10, 2018 Un 6 9 ca la cartehttps://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35071234_1370011669766669_3204578140105998336_n.jpg?_nc_cat=0&oh=94a7142d13c90bc45e83041cfbb0cd47&oe=5BA9250D 3
Vizitator izabellasex&bdsm Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2018 Postat Iunie 10, 2018 #CoruptiaUcide#Rezist#10iunie#PiataVictoriei 21
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Nu inteleg, scuze :)...sa i l dea lui Mazare?! :D ... are deja unul in Madagascar :laugh2 să explice olandeJii ;)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 #CoruptiaUcide#Rezist#10iunie#PiataVictorieiO reflectie matinala: se pare ca nevoile romanului nu coincid cu ale bucuresteanului. Cine vine la protestele #rezist? In general corporatisti, corect? Are curajul cineva de la #rezist sa spuna ca vrem un transport public la nivel european in capitala? fara gratuitate la pensionari si fara bilet subventionat, care acum cel mai ieftin bilet de autobuz din Romania? Oamenii vor paine si circ, lucru bine inteles de catre republica romana, acum peste 2000 de ani in urma. Si actualmente preluat de PSD. 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Pana una alta, vad ca romanii actioneaza din ce in ce mai mult cu din ce in ce mai multa... lehamite si scarba... :( Cati se adunau in Piata Victoriei acum un an si cati se mai aduna acum ? :( Si cati din cei ce veneau la miscarile de protest au plecat din tara... :(Pentru ca nemernicii astia cocotati acolo nu se dau dusi DOAR cu proteste ca in tarile civilizate...astora le place parul !!!!
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 USR-ul e singura speranță.PNL-ul încă joacă la 2 capeteCorect,Parinte...da si astia au aratat ca se pot sfasia intre ei...mai ceva ca lupii..
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Dat fiind faptul ca sambata am fost de servicu in apropierea Pietei Victoria,pot spune ca am trait pe viu mascarada organizata de psd..lucrurile sunt fff triste dupa opinia mea...ordinarii astia au reusit sa dezbine oamenii acestei tari...prin pomenile si minciunile(si arcanul) cu care intoxica amaratii astia,acesti farisei vor conduce PERMANENT aceasta tara...de ce spun asta??pt.ca dupa ei vor veni copii,nepotii samd..astia nu se vor da dusi never..concluzia pe care am tras-o(cu multa amaraciune)este ca la anul voi parasi aceasta tara..am tot sperat dar din pacate,nu mai vad absolut nimic...nicio iesire din criza asta profunda in care suntem afundati..fiica mea termina anul viitor liceul si va pleca la studii in alta tara...pentru ca nu pot ca banii pe care i am investit in ea sa-i ofer psd-ului..odata cu ea voi pleca si eu impreuna cu sotia..deja am decis ...Dumnezeu sa va ajute...daca o mai putea si el !!!
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=zulWgKtP_TY
radu77 Reputație: 2043 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iunie 11, 2018 Corect... un film de Ovidiu JeleaCu sidespre JALEA...in care am ajuns https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=zulWgKtP_TY
radu77 Reputație: 2043 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Iunie 11, 2018 Corect... un film de Ovidiu JeleaCu si despre JALEA...in care am ajuns https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=zulWgKtP_TY
secret_account Reputație: 49 Postat Iunie 11, 2018 Oras:# Oras:# Autor Postat Iunie 11, 2018 Delir total! Să-i aducă cineva cămașa de forță! 1
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 11, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 11, 2018 Delir total! Să-i aducă cineva cămașa de forță! https://youtu.be/Hr-TGXZUmigNiște cătușe, mai degrabă! 3 4
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Pe Realitatea TV se vehicula ideea ca era cam high. Mie mi se paruse a fi baut, ceea ce nu e prea departe. Ce PLM i-ar interesa pe cei din Dolhasca de interceptari, nu imi dau seama, insa Dragnea poate stie mai multe :))) Oricum roborul a mai sarit nitel, asa ca cei cu credite si-au luat muia larga marca Teldrum
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ce l-a injurat Banciu pe Tariceanu :))))
secret_account Reputație: 49 Postat Iunie 11, 2018 Oras:# Oras:# Autor Postat Iunie 11, 2018 Coana Firea față cu reacțiunea! :laugh2 https://youtu.be/6ES8DguFEKE Pariu că i-e dor de știrbii analfabeți și inerți de sâmbătă cărora le recita cu însuflețire din Eminescu? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 11, 2018 Postat Iunie 11, 2018 Ce l-a injurat Banciu pe Tariceanu :)))) da, pai sa-mi bag pula in PSD si HALDE, in elitele lor habarniste, ANALfabete si oligofrene.
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 11, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 11, 2018 Coana Firea față cu reacțiunea! :laugh2 https://youtu.be/6ES8DguFEKE Pariu că i-e dor de știrbii analfabeți și inerți de sâmbătă cărora le recita cu însuflețire din Eminescu? :laugh2nesuferita pulii ...am o imensa satisfactie, si acum, dupa 2 ore...si renastere de speranta :clap2
holdup Reputație: 470 Postat Iunie 11, 2018 Oras:pe la noi Oras:pe la noi Postat Iunie 11, 2018 Malin Bot - sex salbatic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum