andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Iunie 20, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2018 Am intales. Merci mult pt clarificari
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 21, 2018 💜VA ASTEPT LA CURSURI ASTAZI 💜🎀prog prin sms/wpp🎀Pupici cu sclipiri 💎â¤ðŸ’žðŸ’•ðŸ’œðŸŽ€ 6
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 21, 2018 Ești prea buna.
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 21, 2018 Multuuu:*
curvu Reputație: 36 Postat Iunie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 21, 2018 VA ASTEPT LA CURSURI ASTAZI prog prin sms/wppPupici cu sclipiri ❤ce bunaciune!
nesatulul Reputație: -13 Postat Iunie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 21, 2018 Buna de pula...
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 21, 2018 Buna băieti,astazi mi-am încheiat programul :)Va pup ne vedem maine :p
curvu Reputație: 36 Postat Iunie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 21, 2018 Buna băieti,astazi mi-am încheiat programul :)Va pup ne vedem maine :Psi noi te :sexanalne vedem in curand
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Postat Iunie 21, 2018 Parca trebuia sa mi dai sms ....când ajungi acasă....
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 22, 2018 Disponibila si azi pana la ora 20 :00 🎀programari wpp/sms🎀 4
gigel..sex4u Reputație: -22 Postat Iunie 22, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 22, 2018 Buna! Esti disponibila? 3
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 22, 2018 Ai fute ceva, este? 6 3
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2018 Astept sa ne vedem si astazi pana la orele 22:00💗💜🎀🎀🎀
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2018 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 1
nesatulul Reputație: -13 Postat Iunie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 23, 2018 Ce cur ai
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 23, 2018 Lorena vin! Pregateste-te....
bozgor Reputație: 10 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2018 Am vb cu ea si am stabilit azi la ora 17 00. Am ajuns la ea si nu mi a mai răspuns la telefon. E o repara, parerea mea. Nu recomand!
copoiu23 Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2018 Postat Iunie 23, 2018 Si mie mi-a dat teapa acum cateva zile.Nu e de incredere!!
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2018 Nici macar nu ti.am confirmat programarea .rămăsese sa iti dau mesaj cu adresa...Eu zic ca teapa e aia cand te duci undeva si esti tratat cu "scarba"sau cand pozele sunt false etc etc Am mai spus si ma repet ,PROGRAMARILE SE FAC PRIN SMS /WPP CU CONFIRMARE DIN AMBELE PĂRȚI CU O ORA INAINTE !Nu am dat teapa nimanui si daca nu neam sincrozinat asta nu inseamna ca ai primit o teapa ...
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2018 Nu cred ca am vreo placere in a face programari si sa nu le respect ,mai ales ca tot timpul incerc sa fiu punctuală,poate mici întârzieri mai am uneori vi se poate intampla si voua ...dar niciodata nu dau tepe ...Programarile la mine se fac din timp ,cu confirmare mereu cu ceva timp înainte ,nu fac programari de pe o ora pe alta si mai ales nu mizez pe suprapunerea programarilor NICIODATA,nu sunt disperata de bani ,mereu am pauze intre clienti 30-40min(logic pt dus si toate cele )Asa ca va rog sa învățați ce este o teapa si acestea fiind spuse sper sa nu mai avem neînțelegeri
bozgor Reputație: 10 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 23, 2018 Nu cred ca am vreo placere in a face programari si sa nu le respect ,mai ales ca tot timpul incerc sa fiu punctuală,poate mici întârzieri mai am uneori vi se poate intampla si voua ...dar niciodata nu dau tepe ...Programarile la mine se fac din timp ,cu confirmare mereu cu ceva timp înainte ,nu fac programari de pe o ora pe alta si mai ales nu mizez pe suprapunerea programarilor NICIODATA,nu sunt disperata de bani ,mereu am pauze intre clienti 30-40min(logic pt dus si toate cele )Asa ca va rog sa învățați ce este o teapa si acestea fiind spuse sper sa nu mai avem neînțelegeriTe-am sunat la ora 16:00 pentru a stabili o programare, mi-ai confirmat că esti disponibilă și în acel moment. Am confirmat de comun acord sa ramana la 17:00 pentru a avea timp să fac un dus si drumul. Ajuns acolo te-am sunat de peste 5 ori si mi-ai respins apelul de fiecare data. Acum imi spui ca programarea se face din timp??! Dacă nici asta nu se poate numi țeapă inseamna ca ai grave probleme de a înțelege sensul cuvintelor, si nu numai... o zi buna! 1
Vizitator mercedesccitaro Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2018 Postat Iunie 23, 2018 Asa a facut si in Brasov. Doar ca acolo se intitula Sonia. Deci...nimic nou in programari nerespectate 1
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 23, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 23, 2018 De ce minti cucoana ? Oamenii astia sunt tampiti, i-a apucat asa aiurea sa te acuze ca dai tepe ?Mai ai si tupeu. In mod normal, ar trebui sa zbori de pe forum. Da' nu se va-ntampla nimic. Ia cere-te singura afara ! 2
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2018 Prefer să nu mai ma cert cu nimeni:)sau sa mai dau curs acestor discuții ,probabil ca da am inteles eu gresit sensul întrebării "disponibila" care se traduce prin programare respectiv libera ,nah e greu sa vb zilnic cu aproape 100 de persoane si sa retii ce a spus fiecare in parte De aceea prefer sms ul care niciodata nu lasa loc de interpretări:)
lorena_top Reputație: 957 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 23, 2018 Deci scuzele mele in acest caz,Cred ca prob BRASOV am lămurit o De asta aici prefer sms ul si am si agenda ..Deci respect orice prog (se mai poate intampla sa întârzii 10-15 min)dar anunt dinainte !Imi pare rau,nu pot fii perfecta ,nimeni nu poate ...imi pare rau ca domnul a batut drumul degeaba ,nu vreau sa zic ca are dreptate el sau eu ,desii eu nu imi amintesc decat ca ramasese sa confirm prin sms si sai trimit adresa exactă Încă odată,nu imi place sa dau "țepe"si nu pun oamenii degeaba pe drumuri Asa ca va rog PROGRAMARI DOAR PRIN SMS MULTUMESC 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum