Sari la conținut

Fantezia de a fi marlan.

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

N-ai văzut, pentru că ești agramată.

Nu..pur si simplu nu ma intereseaza greselile de gramatica ale altora si nu ma simt superioara corectandu-le asa cum faci tu.

Tu ti.si gresit cariera ..trebuia sa te faci profesor..ca vad ca.ti place sa dai teste si sa.i corectezi pe altii.

pe mine subiectul nu ma intereseaza pur si simplu..ni am obsesia pe care o ai tu..

Vizitator
Postat

De aceea ți-ai făcut forum, de aceea faci valuri pe aici, de aceea Vis și-a pus link-ul spre topicul ei, pe toate topicele!

Marș la ghenă, răsuflatelor!

ce rupte

• Like 1
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu..pur si simplu nu ma intereseaza greselile de gramatica ale altora si nu ma simt superioara corectandu-le asa cum faci tu.

Tu ti.si gresit cariera ..trebuia sa te faci profesor..ca vad ca.ti place sa dai teste si sa.i corectezi pe altii.

pe mine subiectul nu ma intereseaza pur si simplu..ni am obsesia pe care o ai tu..

Nu.Nu avea cum, nici un profesionist nu i-ar accepta o corectură fără continut in actul învățării!Este o chestiune personală care nu-si gaseste utilitatea in societate, dar omul cu probleme asa simte nevoia...sa se impună fara a aduce un sprijin in mod real!
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Nu.Nu avea cum, nici un profesionist nu i-ar accepta o corectură fără continut in actul învățării!Este o chestiune personală care nu-si gaseste utilitatea in societate, dar omul cu probleme asa simte nevoia...sa se impună fara a aduce un sprijin in mod real!

Cine te supara Vis?

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Sunt cam proasta Picoane, dar asta nu ma scuză...

De unde știi că nu sunt (și) profesor?
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Cine te supara Vis?

viata :)))

Vizitator
Postat

viata :)))

Ii joaca paduchii sarba in cap si ea o face pe inteligenta...

Vizitator
Postat

De unde știi că nu sunt (și) profesor?

Stiu eu ... hihi

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daa..pai fii atenta faza: ieri ..au observat niste useri inaintea mea ca alti useri mi.au dat plus la niste postari(nu.i cunosc pe cei ce mi.au dat plus..le si multumesc pe aceasta cale pt efortul depus)...ideea e ca deja veneau unii cu minus din urma. Deci se sta cu ochii ca pe butelia galbena..pe contul meu si pe tot ce tine de mine.

De unde atata preocupare daca eu n.am importanta??

Plusuri primesc si eu de luni întregi zi si noapte, dar...Astea sunt niste programe, nu mă pricep sa spun mai multe si nici nu am chef sa caut informatii!Altfel, imaginează ca nu se poate sa stea om călare pe al meu profil pentru a imi da 20 de minusuri...

Ceea ce ai pățit tu, am mai văzut ceva de acest gen pe forum...greseala lui Alice că nu s-a orientat inainte de a isi arăta obraznicia!Dacă ti-a dat plusuri un cont, nu inseamna ca e cu ceilalți care-ti susțin reputația sau că, iată dovadă...îți vrea binele!E simplu...

Cred că te-ai convins până acum ca orice acțiune e întoarsă in favoarea ăstora care-si arată agresivitatea fără o justificare, atâta fac ei pe aici.Cei cu plusuri nu cred ca au treaba cu noi, ci vor sa le creeze ăstora o stare de stres si se cam observă că functioneaza...

• Like 15
  • Minus 18

Vizitator
Postat

ce prajita e Vis  :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...