Sari la conținut

Fantezia de a fi marlan.

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Iti spun si tie ce i.am spus si lui Picon

Nu esti tu in masura sa pui useri pe fuga..ca nu e forumul tau..esti un simplu user egal cu mine. De fapt nu esti egal ca nu ai cont platit.

Uiti un lucru, minti cu nerusinare. Faptul ca Pisicuts e dezorientat si ia totul in deradere nu inseamna ca este de acord cu tot ce faci tu aici. 

Ai o gandire primitiva. Sa inteleg ca daca eu imi cumpar cont SP pe un an am tot dreptul sa ii cer lui Pisicuts sa te baneze pentru ca am platit mai mult ca tine ??? Adino lasa ganditul pentru altii pentru ca esti cum ziceam mai sus: jalnica si penibila  :no2

• Like 1
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Te.am raportat eu pt limbaj neadecvat si jignitor...ca de altfel pe toti cei care mi.au adresat postari jignitoare.

De unde pana unde iti permiti tu sa mi te adresezi mie cu:"huiduma"?? M.am adresat eu catre tine in mod jignitor?arata.mi unde!

Fa huiduma,ia spune tu cu cuvintele tale ce este jignitor in apelativul "Huiduma"? Citeste in dex si spune ca nu ti se potriveste perfect apelativul asta,poti chiar sa dovedesti cu o poza recenta.

HUIDÚMĂ, huidume, s. f. (Fam.) Persoană mare și grasă; matahală. – Et. nec.

• Like 1
Vizitator
Postat

Cum sunt ni te intereseaza pe tine. Nu.ti place nu te uiti si nu interactionezi cu mine. E simplu

este parerea mea si nu inteleg cum Pisicuts ar putea acorda un warning pe o parere subiectiva. Asta e ideea. Pot sa bag mana in foc ca Pisicuts nu a dat nici un warning si tu o faci pe viteaza ca datorita tie alt user a primit warning. Penibil !!!

Vizitator
Postat

Fa huiduma,ia spune tu cu cuvintele tale ce este jignitor in apelativul "Huiduma"? Citeste in dex si spune ca nu ti se potriveste perfect apelativul asta,poti chiar sa dovedesti cu o poza recenta.

HUIDÚMĂ, huidume, s. f. (Fam.) Persoană mare și grasă; matahală. – Et. nec.

Eu sunt convins ca Pisicuts nu e asa de labil sa dea un warning pentru simplul fapt ca acel user  a facut-o huiduma. 

Vizitator
Postat

cine a mai fost marlan astazi ??

Motane receptie !!! De ce i-ai dat warning ? sau nu i-ai dat warning ? Poti sa explici pretty please ? Stii ca sunt baiat de treaba cand e vorba de justitie !

Postat

Eu sunt convins ca Pisicuts nu e asa de labil sa dea un warning pentru simplul fapt ca acel user  a facut-o huiduma. 

E de la alta postare Warnig-ul,pe Adina muilf nu da un muc,o tine aici doar pentru amuzamentul nostru.

• Like 1
Vizitator
Postat

E de la alta postare Warnig-ul,pe Adina muilf nu da un muc,o tine aici doar pentru amuzamentul nostru.

asta cred si eu. Adina da dovada de un jigodism iesit din comun. Nu pot intelege de ce o tine pe forum, pentru ca improasca numai ura si dispret la adresa userilor de pe forum...ca sa nu zic ca face numai topice de 2 bani.  :no2

Postat

asta cred si eu. Adina da dovada de un jigodism iesit din comun. Nu pot intelege de ce o tine pe forum, pentru ca improasca numai ura si dispret la adresa userilor de pe forum...ca sa nu zic ca face numai topice de 2 bani.  :no2

Toate topicele ei au un singur scop,sa se promoveze in disperare,ca are matul gol.

• Like 1
Vizitator
Postat

Uiti un lucru, minti cu nerusinare. Faptul ca Pisicuts e dezorientat si ia totul in deradere nu inseamna ca este de acord cu tot ce faci tu aici. 

Ai o gandire primitiva. Sa inteleg ca daca eu imi cumpar cont SP pe un an am tot dreptul sa ii cer lui Pisicuts sa te baneze pentru ca am platit mai mult ca tine ??? Adino lasa ganditul pentru altii pentru ca esti cum ziceam mai sus: jalnica si penibila  :no2

Cand te voi jigni eu cu vreo postare...asa din senin...cum ai facut tu cu mine...da..da.mi raport la postare...si sa fiu taxata..mi se pare corect.

Vizitator
Postat

Cand te voi jigni eu cu vreo postare...asa din senin...cum ai facut tu cu mine...da..da.mi raport la postare...si sa fiu taxata..mi se pare corect.

Hai sa fim seriosi totusi Adina !

Vizitator
Postat

Toate topicele ei au un singur scop,sa se promoveze in disperare,ca are matul gol.

Calomnia cu ce se pedepseste?

Vizitator
Postat

Hai sa fim seriosi totusi Adina !

Eu suny foarte serioasa. Arata.mi o postare in care te.am jignit eu...si asa din senin

.cum ai facut.o tu cu mine.

Vizitator
Postat

Ura si dispret aratati voi..eu pot doar sa dau replica. Sau ai vrea sa.ti zic si sarumana pt jigniri? Tu "te-auzi ce spui"?

Sunt toate postarile voastre jignitoare..DIN SENIM SI FARA MOTIV..aici pe forum. Nu va bazati ca nu pit fi gasite din cauza spamului pe care.l faceti ca sa va acoperiti faptele!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Iti spun si tie ce i.am spus si lui Picon

Nu esti tu in masura sa pui useri pe fuga..ca nu e forumul tau..esti un simplu user egal cu mine. De fapt nu esti egal ca nu ai cont platit.

Cum adică, fă? Tu ești egala mea?  :laugh2 Nici la kilograme, huidumo! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 2
Vizitator
Postat

Cum adică, fă? Tu ești egala mea?  :laugh2 Nici la kilograme, huidumo! :laugh2  :laugh2  :laugh2

La tine a fi marlan nu mai e o fantezie demult. E o realitate. Ia cu paine...de marlanie zic..ia cu paine ca sa nu ti se aplece.

Postat

La tine a fi marlan nu mai e o fantezie demult. E o realitate. Ia cu paine...de marlanie zic..ia cu paine ca sa nu ti se aplece.

Fă, în afară de tine și de celelalte 2-3 tâtâturi și încă vreo câțiva troglodiți și neamuri-proaste, nu am discuții nepoliticoase!  Știi ceva? Cum explici tu faptul că, practic, nimeni nu te susține? Bine, în afară de Vis, care e în situația ta!  :laugh2

• Minus 4
Vizitator
Postat

Fă, în afară de tine și de celelalte 2-3 tâtâturi și încă vreo câțiva troglodiți și neamuri-proaste, nu am discuții nepoliticoase!  Știi ceva? Cum explici tu faptul că, practic, nimeni nu te susține? Bine, în afară de Vis, care e în situația ta!  :laugh2

Sa ma sustina in fata cui? Sunteti si personalitati importante voi haterii.

Stii ceva..nu ne cunoastem personal si n.ai ce sa ai cu mine..poate doar vreo obsesie..dar altceva

.nu

Vizitator
Postat

post-119756-0-85144000-1528840164_thumb.jpg

aceasta sunt eu

post-119756-0-80769300-1528840196_thumb.jpg

Si asta e ce inteleg eu prin huiduma.

• Like 9
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adina si Vis sunt cretinile forumului fara dar sau poate. Pisicuts a ajuns sclavul otrepelor

Tu faci pe ciudosul de prost ce esti pentru ca n-ai altă optiune sau esti intr-adevăr un ciudos mare care...nu mai spun, ca vorbesc prea urât apoi!Un ciudos asa mare ca tine nu merită trântit de toți pereții?Justitie cică, tu esti o curvă mă...si curvele pot fi usor schimbate!Sclav sau dezorientat e pisicut...hotărăste tu aceasta si spune-mi si mie!?Eu n-am vazut niciodată un sclav dezorientat, dar un dezorientat sclav da...esti chiar tu!Eu am banat acele conturi care făceau spam daca pisicut era asa dezorientat cum zici tu?Explica-mi, ca si-asa n-am inteles prea multe de pe forumul acesta in patru ani...dar stiu tot!Picon are sa imi spună despre cine e Adina sa vad cat de sincer poate sa fie după atâtea minciuni, mai ales ca i-a luat-o altul inainte si mereu e cu un pas înaintea voastră...si-acela mi-a spus destule despre Adina, probabil că poate sa imi spună si ce ma interesează pe mine.Un lucru vreau sa stiu despre Adina sau oricare fată de pe acest forum...un lucru foarte simplu insa greu de indeplinit in asemenea conditii "impuse" pe acest forum!Dar deocamdată ei i-am promis o cafea.Asa că Picon, cand am timp voi cauta sa vad cum să iti redau permisiunea sa-mi trimiți un PM...însă, mie imi e clar că nu vei putea spune adevarul.
  • Like 17
  • Minus 18
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Adina, vineri după-amiază la o cafea daca nu-s prea somnoroasa...Sau sâmbătă daca nu-s plecată deja din Bucuresti!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cum adică, fă? Tu ești egala mea? :laugh2 Nici la kilograme, huidumo! :laugh2 :laugh2 :laugh2

De ce ar căuta sa fie egală cu tine cand tu iti expui inferioritatea de fiecare data cand intri in contact cu ea aici?

• Minus 1
Postat

Sa ma sustina in fata cui? Sunteti si personalitati importante voi haterii.

Stii ceva..nu ne cunoastem personal si n.ai ce sa ai cu mine..poate doar vreo obsesie..dar altceva

.nu

Dacă vezi că nu ești dorită aici, de ce insiști? Oare nu pentry că îți place să te cerți?
  • Minus 2
Postat

De ce ar căuta sa fie egală cu tine cand tu iti expui inferioritatea de fiecare data cand intri in contact cu ea aici?

Iesi, fă, prăjito, cu aberațiile tale! Ieșiți amândouă, dreaq, de curve reșapate!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ahh, divele mele dragi. Eu zic să ne iubim ca frații! Vorba profetului, dacă aproapele tău îți dă o palmă, lasă-l s-o dea și pe a doua! Sunteți visul oricărui bărbat însurat și nu numai, mai ales când folosiți termeni din psihologici subversiv pentru a ne zdruncina credința în propriile valori! Ahh, ce sălbăticie zace în măduva osoasă, v-aș lua pe amândurora și v-aș duce departe de lumea asta dezlănțuită! Sunteți prea bune cu noi!

Offf Evo!

😠Nu mai călcați iarba! Fumați-o!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...