Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

0799531259

ciudata 

nu-i de ras frate, femeia a luat-o rau cu capu, era dusa si acum cativa ani da parca e tot mai rau

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hehe, 

am fost la ea ieri, celebra Bianca, sunat, era bine la telefon, nu am dat de contre, mi-a spus unde e si sa o sun cand ajung la naturalia la rond alba iulia. Sun acolo, era unu jos la interfon si ea, "hai suna, nu pot ca e cineva , pai de ce nu faci ce iti zic, asa e frumos, nu ne-am inteles asa"....plm, stiind ca e nebuna am evitat momentul si pana la urma am intrat. Ajuns in apartament, curat, placut, ea imbracata ca in poze, vesela ca un cintezoi ma pofteste la baie. Ma duc, baia cam saracacioasa, doar un gel de dus, ceva gen lidl la 1L dar nu mirosea dubios. Ma spal, intru in camera, ea deja goala. Ma intreaba daca vreau oralul protejat, zic da si trece la treaba. Oral ok si o invit la actiune, acolo participa  cum trebuie doar ca nu imi dau seama daca e fake sau asa face ea, pe mine ma cam derajneaza dar fiecare cu ale lui. Dau la ea pana obosesc si hotarasc ca o pun capra si termin. 

Concluzii:

1. daca stii ca e nebuna, si da, pare sa schimbe repede postul poti sa eviti scandaluri si e placuta, daca te manca in cur sa te iei cu nebuna la cearta nu cred ca e de bine

1. Aspect 10 - este exact cum imi place mie, din toate pdv.urile

2. Oral - 7 - nu imi place neaparat oralul dar a facut mai bine decat altele 

3. Normal - 8 - participa, te trage sa intri mai adanc in ea, sa dai mai tare, etc. - e cam expresiva in schimb si ma deconcentreaza L:

4. Igiena - 8 - totul ok, fara mirosuri, se tot sterge cu servetele umede peste tot - ii cam putea gura in schimb, nu deranjant dar era ceva, posibil si mie ca mi-era foame deci ce pot eu sa comentez.

Halat 100 RON sau 150 ron cu oral sau anal neprotejat (mare atentie deci cat de mult va apropiati de ea)

Din PDVul meu, de revenit, sper doar sa nu o prind intr-o zi proasta. As zice ca celor ce le place Alice - Budapesta clar le-ar place si Bianca ca aspect.

• Like 2
Postat

Da, am revenit la ea, am prins ideea, am prins-o intr-o zi proasta....pula mea m-a futut la cap ca ii ating parul ca o gadila ca nusce, sa-ti bagi picioarele....

Da, nu!

Postat

Am fost si eu la ea. Femeia e bine pe corp, destul de stramta. Dar da, confirm ca nu are toate tiglele pe casa. Stie cineva ceva de colegele ei ?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cum spunea cineva mai sus.. femeia e tot mai dusa! Am fost acum cateva zile la ea pentru a 3 a sau a 4 a oara cu perioade lungi de timp intre ele , cam sa zic o data la an. De data asta a fost poate cea mai proasta experienta a mea la femei. Am intrebat de la telefon daca i disponibila, eu fiind chiar in fata blocului ei, intamplator avusesem treaba in zona si am vrut sa o sun mai din timp insa pana am gasit anuntul ei pe publi deja ajunsesem in rond la Alba Iulia.Mi a raspuns ca este libera si ca pot urca la ea fara nici o problema!Am urcat, intrat in apartament..toate bune si frumoase pana cand am intrat in camera de actiune si i am dat banii, 100 ron pentru o finalizare! A disparut din camera cu ei in dinti, iar cand s a intors, a inceput sa ma zoreasca ba ca sa ma dezbrac mai repede ba ca sa ma asez mai rwpede pe pat pretextand ca in cateva minute ii vine alt client care a platit o ora, si ca nu o sa si piarda timpul cu mine pentru 100 de ron (in nebunia ei vorbea de zici ca era mare miliardara si 100 de ron pentru ea era maruntis) sa se futa o jumatate de ora.Chiar a zis la un moment-dat si aici atentie! Ca ea nu mai sta sa piarda timpul cu clientii, vi futi pleci si gata..adica fastfuck direct! Dupa ce am terminat aceeasi poveste sa ma imbrac mai repede sa.. oribil ce sa mai? Nebuna asta sincer nu merita sa ti pierzi timpul si nervii cu ea nici sa o fuți moka. Locul ei este la psihiatrie nu pe publi24

• Like 2
  • Haha 1

Postat
La 18.03.2021 la 17:34, bogdan.yo a spus:

Cum spunea cineva mai sus.. femeia e tot mai dusa! Am fost acum cateva zile la ea pentru a 3 a sau a 4 a oara cu perioade lungi de timp intre ele , cam sa zic o data la an. De data asta a fost poate cea mai proasta experienta a mea la femei. Am intrebat de la telefon daca i disponibila, eu fiind chiar in fata blocului ei, intamplator avusesem treaba in zona si am vrut sa o sun mai din timp insa pana am gasit anuntul ei pe publi deja ajunsesem in rond la Alba Iulia.Mi a raspuns ca este libera si ca pot urca la ea fara nici o problema!Am urcat, intrat in apartament..toate bune si frumoase pana cand am intrat in camera de actiune si i am dat banii, 100 ron pentru o finalizare! A disparut din camera cu ei in dinti, iar cand s a intors, a inceput sa ma zoreasca ba ca sa ma dezbrac mai repede ba ca sa ma asez mai rwpede pe pat pretextand ca in cateva minute ii vine alt client care a platit o ora, si ca nu o sa si piarda timpul cu mine pentru 100 de ron (in nebunia ei vorbea de zici ca era mare miliardara si 100 de ron pentru ea era maruntis) sa se futa o jumatate de ora.Chiar a zis la un moment-dat si aici atentie! Ca ea nu mai sta sa piarda timpul cu clientii, vi futi pleci si gata..adica fastfuck direct! Dupa ce am terminat aceeasi poveste sa ma imbrac mai repede sa.. oribil ce sa mai? Nebuna asta sincer nu merita sa ti pierzi timpul si nervii cu ea nici sa o fuți moka. Locul ei este la psihiatrie nu pe publi24

sincere Condoleanțe colegu, e chiar așa de buna de pls si frumusica cum zic unii colegi pe aici sau e o praștie?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...