Sari la conținut

Lora 0769769949

Vizitator

Postări Recomandate

Am fost acum câteva seri pe la ea și pot spune că la 50 fin e cea mai buna piesă. Super tipa, se alinta, te primește frumos, îți oferă suc, nu te grăbește, am rămas uimit de atitudinea ei. Câteva kile in plus, tare frumoase , pizda mișto, strâmtă, oral bun, atenție la zone, cim inclus, dus înainte și după, nu.mi vine sa cred. A lucrat in Germania și acum un an tot în rond a lucrat, eu din păcate nu o știu, ea se laudă ca are clienți vechi care au recunoscut.o și au revenit cu drag. Cel mai bun raport de pe piata, o recomand și am sa revin. Note mari, 8.5-9.

• Like 13
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am fost acum câteva seri pe la ea și pot spune că la 50 fin e cea mai buna piesă. Super tipa, se alinta, te primește frumos, îți oferă suc, nu te grăbește, am rămas uimit de atitudinea ei. Câteva kile in plus, tare frumoase , pizda mișto, strâmtă, oral bun, atenție la zone, cim inclus, dus înainte și după, nu.mi vine sa cred. A lucrat in Germania și acum un an tot în rond a lucrat, eu din păcate nu o știu, ea se laudă ca are clienți vechi care au recunoscut.o și au revenit cu drag. Cel mai bun raport de pe piata, o recomand și am sa revin. Note mari, 8.5-9.

A lucrat în Germania și aici se "freacă" pe 50 RON, adică mai puțin de 15 €. Povești din astea tot auzim (oare ce or face ele cu banii?)...
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

avea cumva ceva bubite pe corp si maini cand ai fost la ea? ca am trecut si eu in vizita pe la ea dupa ce ti-am citit recenzia si am sesizat asta mai tarziu si nu-mi dau seama daca o fi fost vreo reactie alergica sau altceva.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

avea cumva ceva bubite pe corp si maini cand ai fost la ea? ca am trecut si eu in vizita pe la ea dupa ce ti-am citit recenzia si am sesizat asta mai tarziu si nu-mi dau seama daca o fi fost vreo reactie alergica sau altceva.

Vezi ca ai luat lepra.
Link spre comentariu

Sa ne ti la curent daca patesti ceva. Voiam sa o vizitez si eu. Cat a fost timpul petrecut cu ea efectiv?

O sa anunt daca apare vreo problema datorata de intalnirea cu ea.De stat am stat lejer peste jumatate de ora,nu a existat pic de graba din partea ei si a fost foarte amabila. Daca ajunge cineva la ea sa o vada doar maine sau sapt asta si nu mai are bubite inseamna mai mult ca sigur ca a fost doar o reactie alergica(daca o sa existe persoana aia ar fi perfect daca ar anunta si aici pe forum).

https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-rond-alba-iulia-mYqWdx#r6 si asta e colega ei. 0769770956

post-65963-0-17071700-1529533112_thumb.jpeg

Link spre comentariu

Recenzia unde se afla ? Ai fost multumit de serv ei? E buna de pula in realitate?

Link spre comentariu

Recenzia unde se afla ? Ai fost multumit de serv ei? E buna de pula in realitate?

Am sunat si mi-a comunicat serviciile(oral protejat sau neprotejat cu finalizare orala si normal protejat),dupa m-am programat destul de rapid. Am ajuns in locatie(faimosul bloc i4 din rond),am fost intampinat cu veselie de domnisoara in cauza,am intrat in camera de actiune,am platit pt 1 finalizare si dupa ne-am asezat pe pat,am vorbit un pic si dupa ne-am apucat de partea cu sexul care a debutat cu un oral destul de bun din partea ei cu tendinte de deep,atentie la zonele adiacente iar dupa am schimbat la normal unde am schimbat cateva pozitii(misionar,doggystyle,lot) in care i-am penetrat pasarica care era destul de stramta si intr-un final mi-am dat drumul,am mai vb un pic fara sa ma grabeasca si  aia a fost afacerea Lora.

notele:

locatie : 8,destul de curat  in camera,dusul ok,prosop mare si curat,singurul lucru care nu mi-a placut a fost becul de culoare rosie din camera si faptul ca era semi intuneric,am mers mai mult pe ce am simtit decat pe ce am vazut caci era greu de vazut in lumina aia.

aspect domnisoara : 6,sanii sunt destul de fermi,in rest se observa din poze,nu se schimba in realitate.

igiena : 8,nu am simtit mirosuri suspecte in pozitiile in care m-am regasit cu ea.

sex oral : 8,destul de bun,mi-a placut,se implica.

sex normal : 7,pasarica stramta,se implica si aici si e receptiva la pozitii.

gfe : 9,este o fata amabila,lipicioasa care cauta sa te faca sa te simti comod/bine in prezenta ei.

pret : 50fin/100h (pret exprimat in lei noi)

• Like 4
Link spre comentariu

Am sunat si mi-a comunicat serviciile(oral protejat sau neprotejat cu finalizare orala si normal protejat),dupa m-am programat destul de rapid. Am ajuns in locatie(faimosul bloc i4 din rond),am fost intampinat cu veselie de domnisoara in cauza,am intrat in camera de actiune,am platit pt 1 finalizare si dupa ne-am asezat pe pat,am vorbit un pic si dupa ne-am apucat de partea cu sexul care a debutat cu un oral destul de bun din partea ei cu tendinte de deep,atentie la zonele adiacente iar dupa am schimbat la normal unde am schimbat cateva pozitii(misionar,doggystyle,lot) in care i-am penetrat pasarica care era destul de stramta si intr-un final mi-am dat drumul,am mai vb un pic fara sa ma grabeasca si aia a fost afacerea Lora.

notele:

locatie : 8,destul de curat in camera,dusul ok,prosop mare si curat,singurul lucru care nu mi-a placut a fost becul de culoare rosie din camera si faptul ca era semi intuneric,am mers mai mult pe ce am simtit decat pe ce am vazut caci era greu de vazut in lumina aia.

aspect domnisoara : 6,sanii sunt destul de fermi,in rest se observa din poze,nu se schimba in realitate.

igiena : 8,nu am simtit mirosuri suspecte in pozitiile in care m-am regasit cu ea.

sex oral : 8,destul de bun,mi-a placut,se implica.

sex normal : 7,pasarica stramta,se implica si aici si e receptiva la pozitii.

gfe : 9,este o fata amabila,lipicioasa care cauta sa te faca sa te simti comod/bine in prezenta ei.

pret : 50fin/100h (pret exprimat in lei noi)

Multumesc.

Link spre comentariu

Am vizitat si eu domnisoara acum 2-3 saptamani. Am avut ceva dubiilegate de ea, dar fiind foarte vorbareata la telefon am zis sa incerc... programat rapid in 30 min...ajuns in zona Rond Alba Iulia, un bloc cu paznic,dar care nu a comentat nimic. Intampinat de domnisoara din poze, foarte amabila, dragastoasa. Am stat de vorba cateva minute bune, la un suc... timp in care mi-a povestit despre colega ei supraponderala care a fugit cu banii cu o seara inainte. Legat de bubele care le avea pe ea...zicea ca are intoleranta la lactoza sau ceva de genul.

Trecut la actiune...foarte lipicioasa fata: sarutari, mangaieri, lins pe "oo" incercari de deep... am tras-o peste mine intr-un 69 pentru ca era prea apetisanta. Finalizat glorios in gurita ei in timp ce ii savuram piersicuta, supt tot... scuipat la baia, igienizat cu servetele si am mai stat un pic de vorba. Trecut la numarul cu un oral lent si apoi montat prezervativul si sarit la un LOT, pozitie in care a parut ca s-a simtit bine. Cand am simtit ca nu mai am mult am cerut sa schimbam in doggy, pozitie in care am finalizat destul de rapid.

Fata: 8 sani cam mici, dar fermi cu sfarcuri erectile, fundulet tare

Oral: 9 pentru finalizarea glorioasa din 69

Normal: 8 destul de strimta si umeda

GFE: 9 pentru ca este lipicioasa, pupacioasa si vorbareata

Tarif: 100 ron pentru 1 ora si un pic

Un minus ar fi fost alergia de care vorbeam mai devreme. De revenit... cu siguranta la pretul asta este mai mult decat ok, dar observ ca deja a disparut de pe anunturi.

Link spre comentariu

Am vizitat si eu domnisoara acum 2-3 saptamani. Am avut ceva dubiilegate de ea, dar fiind foarte vorbareata la telefon am zis sa incerc... programat rapid in 30 min...ajuns in zona Rond Alba Iulia, un bloc cu paznic,dar care nu a comentat nimic. Intampinat de domnisoara din poze, foarte amabila, dragastoasa. Am stat de vorba cateva minute bune, la un suc... timp in care mi-a povestit despre colega ei supraponderala care a fugit cu banii cu o seara inainte. Legat de bubele care le avea pe ea...zicea ca are intoleranta la lactoza sau ceva de genul.

Trecut la actiune...foarte lipicioasa fata: sarutari, mangaieri, lins pe "oo" incercari de deep... am tras-o peste mine intr-un 69 pentru ca era prea apetisanta. Finalizat glorios in gurita ei in timp ce ii savuram piersicuta, supt tot... scuipat la baia, igienizat cu servetele si am mai stat un pic de vorba. Trecut la numarul cu un oral lent si apoi montat prezervativul si sarit la un LOT, pozitie in care a parut ca s-a simtit bine. Cand am simtit ca nu mai am mult am cerut sa schimbam in doggy, pozitie in care am finalizat destul de rapid.

Fata: 8 sani cam mici, dar fermi cu sfarcuri erectile, fundulet tare

Oral: 9 pentru finalizarea glorioasa din 69

Normal: 8 destul de strimta si umeda

GFE: 9 pentru ca este lipicioasa, pupacioasa si vorbareata

Tarif: 100 ron pentru 1 ora si un pic

Un minus ar fi fost alergia de care vorbeam mai devreme. De revenit... cu siguranta la pretul asta este mai mult decat ok, dar observ ca deja a disparut de pe anunturi.

Probabil a fugit si ea cu banii colegei sau a uneia noua ori s-a dus sa isi trateze "alergia".

Mi se par cam dubioase genul asta la care te poti duce doar odata sau de putine ori si apoi nu mai ai de unde sa le iei, ca atunci cand au nevoie de bani rapid si ii produc cum se pricep ele mai bine, iar apoi inchid "afacerea".

Link spre comentariu

Probabil a fugit si ea cu banii colegei sau a uneia noua ori s-a dus sa isi trateze "alergia".

Mi se par cam dubioase genul asta la care te poti duce doar odata sau de putine ori si apoi nu mai ai de unde sa le iei, ca atunci cand au nevoie de bani rapid si ii produc cum se pricep ele mai bine, iar apoi inchid "afacerea".

Posibil sa ai si tu dreptate :) . Dar eu nu am nimic impotriva daca presteaza cateva zile sau doar cand au nevoie de bani. Atata timp cat se comporta ok si presteaza bine... din punctul meu de vedere e ok ca nu sunt atat de "forjate" :D

Din cate am inteles de la ea si mai scrisese cineva aici ca ar mai fi prestat si in trecut prin Bucuresti. Si parca am inteles ca si pe afara... oricum era foarte ok tipa pentru ca recunostea ca nu este vreun fotomodel sa ceara sute de ron... deaia si pretul mic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...