Sari la conținut

Propunere schimbare denumire site

Postări Recomandate

Postat

Avand in vedere faptul ca, de cateva zile, siteul a fost invadat de sute de useri care posteaza sistematic - pe script - pe toate topicele de fazan posibile- mii de postari pe zi, peste 90 % din postarile zilnice - ce ar fi ca administratorul sa schimbe denumirea siteului...sa ii zica fazane.com ori fazanescu.com...ca nimfomane nu mai este de multa vreme...

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Avand in vedere faptul ca, de cateva zile, siteul a fost invadat de sute de useri care posteaza sistematic - pe script - pe toate topicele de fazan posibile- mii de postari pe zi, peste 90 % din postarile zilnice - ce ar fi ca administratorul sa schimbe denumirea siteului...sa ii zica fazane.com ori fazanescu.com...ca nimfomane nu mai este de multa vreme...

Fazanescu,ca sa fie cu schepsis. Faza zilei(din mediul online)-barfe,smenuri,susanele ca recenzii-nema.

Vizitator fantgasmic
Postat

activitate pe site + reclame= profit .

Nici nu stiu cu ce te incurca :laugh2 

Vizitator
Postat

Da.

Din nefericire, asta este noul trend in on-line.

Nu prea avem ce face, cica tre' sa te adaptezi din mers (vorba dan popo'r)...

Postat

Daca Pisicuts ar fi baiat destept ar deschide un site numai cu fazane, care sa ii aduca si profit...sa posteze acolo pana nu mai pot alde Dragnea, Tudose, Veronica, Olguta, Gabitza,Tudorel si tot neamul lor de nenorociti ordinari...

• Like 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Băi alde Dragnea, Teodorovici, Tudorele și Veronicilor, lăsați dreaku fazanul și faceți ceva ca să scoateți din rahat țara asta :laugh2

Vizitator
Postat

Băi alde Dragnea, Teodorovici, Tudorele și Veronicilor, lăsați dreaku fazanul și faceți ceva ca să scoateți din rahat țara asta :laugh2

Eu zic sa le dam o olita. Nu de alta, dar macar fac ceva util unde... trebuie... =)) =))

Postat

Eu zic sa le dam o olita. Nu de alta, dar macar fac ceva util unde... trebuie... =)) =))

Eu zică să le dea eject Motanul...împreună cu ăștia de aici http://nimfomane.com/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=stats

Cu excepția primului care, am impresia, nu are nicio treabă cu restul golanilor :laugh2

• Oras:Philadelphia
  • Oras:Philadelphia
Postat

Eu zică să le dea eject Motanul...împreună cu ăștia de aici http://nimfomane.com/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=stats

Cu excepția primului care, am impresia, nu are nicio treabă cu restul golanilor :laugh2

De ce m-ai facut golan boss ? Cine esti mata sa imparti lumea in buni si rai ? Am invadat toate topicele cumva ? Parca ai fi Ion Iliescu ! Atentie azi e 13 iunie, o zi speciala pentru a folosi astfel de apelative !

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Fazanescu,ca sa fie cu schepsis. Faza zilei(din mediul online)-barfe,smenuri,susanele ca recenzii-nema.

Să mori tu, că nu sunt recenzii? La fete sunt recenzii, la huidume, de unde plm?  :laugh2

• Minus 2
Vizitator
Postat

:)))))))

eu zic sa ii intrebi si pe ei

Vizitator
Postat

E ceva dubios...toti sunt inscrisi pe 30 may si toti au FIX 200 postari :)))))

Membru Inregistrat Total postari Postari azi % din postarile de azi   m.jpg >hurricanes< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >islanders< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >new york rangers< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >canadiens< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >devils< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >red wings< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >columbus< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >panthers< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >ottawa< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >flyers< 30 May 2018 200 200 1.64%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
default_large.png remus18 01 June 2018 1015 152 1.25%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >maple leafs< 30 May 2018 200 110 0.90%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >penguins< 30 May 2018 200 110 0.90%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >bruins< 30 May 2018 200 110 0.90%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >capitals< 30 May 2018 200 110 0.90%
  • user_add.png
  •  
  • email_open.png
m.jpg >tampa bay lightning< 30 May 2018

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...