Sari la conținut

Roxana 0749407660

Vizitator mieuna

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat

• Același număr o să îl am :)

• Mâine o să încep la ora 12 ,de atunci o să încep să fac și programările.

• Accept și cupluri ,sunt deschisa la fantezii de acest gen.

• Fac deplasări la hotel sau la locație (outcall) . Prețul se discută în privat.

• Locația o să o spun la telefon celor ce mă contactează.

• Prețurile sunt aceleași.

Vă pup :*

Nu mai am numarul tau draga,poti sa il mai dai ocata te rog ?

Postat

Deci efectiv esti prost sa mor eu de nu. Nu mai puneti intrebari cretine ca asta,tu nu vezi ca îi in titlu topicului!?

• Oras:Ardeal
Postat

Salutare

Cum Roxi și-a anunțat prezența în Arad și cum eram și eu prin zonă nu puteam rata ocazia să o vizitez mai la ales că data trecuta când ne-am și cunoscut nu am fost în cea mai bună zi nici unul dintre noi

Programare prin PM cu câteva zile înainte și confirmată prin sms în ziua vizitei cu 30 minute înainte,respectată de ambele părti deci clar 10

Aspect fizic -9,o fată drăguță cu un zâmbet frumos,ma asteptat îmbrăcată într-o plasă care lasa să se vadă formele frumose și un fund bestial

Igienă-10,epilată și parfumată discret,baie dotată cu gel de duș ,prosop curat

On-9,corect executat cu atenție și la zonele adiacente și destul de lung până am oprit-o eu pentru că vroiam și altceva

Np-10,am vrut să dau doar 9.5 că ma lăsat să muncesc cam mult și ma epuizat fizic dar aș fi fost nedrept pentru că eu am vrut așa și era prea bine să mai schimb poziția. E drept că am început cu lady on top unde a muncit și ea și am terminat în misionar combinat cu săruturi prelungi,eu m-am simțit foarte bine cu ea

Gfe-hai să fie un 9 că să lăsăm loc și pentru data viitoare,a fost bine dar sunt sigur că data viitoare va fi perfect

Mulțumesc Roxi și mă bucur că te-am revăzut,mi-ai oferit relaxarea de care aveam nevoie

• Like 6
Vizitator mieuna
Reputație: 0
Postat

Salutare

Cum Roxi și-a anunțat prezența în Arad și cum eram și eu prin zonă nu puteam rata ocazia să o vizitez mai la ales că data trecuta când ne-am și cunoscut nu am fost în cea mai bună zi nici unul dintre noi

Programare prin PM cu câteva zile înainte și confirmată prin sms în ziua vizitei cu 30 minute înainte,respectată de ambele părti deci clar 10

Aspect fizic -9,o fată drăguță cu un zâmbet frumos,ma asteptat îmbrăcată într-o plasă care lasa să se vadă formele frumose și un fund bestial

Igienă-10,epilată și parfumată discret,baie dotată cu gel de duș ,prosop curat

On-9,corect executat cu atenție și la zonele adiacente și destul de lung până am oprit-o eu pentru că vroiam și altceva

Np-10,am vrut să dau doar 9.5 că ma lăsat să muncesc cam mult și ma epuizat fizic dar aș fi fost nedrept pentru că eu am vrut așa și era prea bine să mai schimb poziția. E drept că am început cu lady on top unde a muncit și ea și am terminat în misionar combinat cu săruturi prelungi,eu m-am simțit foarte bine cu ea

Gfe-hai să fie un 9 că să lăsăm loc și pentru data viitoare,a fost bine dar sunt sigur că data viitoare va fi perfect

Mulțumesc Roxi și mă bucur că te-am revăzut,mi-ai oferit relaxarea de care aveam nevoie

Mereu e loc de mai bine. Te pup! :x

• Like 1
Vizitator mieuna
Postat

150 finalizarea , 250 ora.

Vizitator mieuna
Postat

Până la ora 21:30

• Oras:sibiu
Postat

in regula pentru cateva intalniri.

apoi devine un caracter rece si numai merita nicio atentie oricat de mult o respecti si ai ajutat o.

incepe sa minta fara nicio remuscare.

nu detaliez.

stiu ce spun.

Vizitator mieuna
Postat

• Mâine o să fiu disponibilă începând cu ora 10.

• O să închei la ora 23:00.

• Programări la telefon ,mesaj text sau whatsapp.

• Vă rog ,orice programare se confirmă cu 30 de minute înainte .

• Întârzierea cu mai mult de 15 minute la programare ,duce la anularea acesteia.

• Vă pupăcesc :*

post-256898-0-13640700-1551030397_thumb.jpg

• Like 3
Postat

in regula pentru cateva intalniri.

apoi devine un caracter rece si numai merita nicio atentie oricat de mult o respecti si ai ajutat o.

incepe sa minta fara nicio remuscare.

nu detaliez.

stiu ce spun.

M-am uitat pe profilul tău și nu prea ai recenzii(doar un comentariu scurt la Roxi)

Știi ce nu înțeleg eu este de ce dacă ai avut o experiență mai puțin plăcută (nu am găsit alt cuvânt) de ce nu ai scris atunci

Roxi e una din putinele fete care comunică bine pe forum și face ce zice și nu înțeleg de ce se încearcă să i se găsească nod în papură (nu e prima dată).Probabil concurență

Scuze Roxi de off-topic

• Like 3
Vizitator mieuna
Postat

M-am uitat pe profilul tău și nu prea ai recenzii(doar un comentariu scurt la Roxi)

Știi ce nu înțeleg eu este de ce dacă ai avut o experiență mai puțin plăcută (nu am găsit alt cuvânt) de ce nu ai scris atunci

Roxi e una din putinele fete care comunică bine pe forum și face ce zice și nu înțeleg de ce se încearcă să i se găsească nod în papură (nu e prima dată).Probabil concurență

Scuze Roxi de off-topic

Știu cine e și de ce a scris lucrurile respective. Nu vreau să intru în polemici aiurea,de asta am ales să nu răspund.

• Like 1
Postat

Am vizitat o insfarsit pe Roxi. O seara ce e greu sa o uit. Ca noroc ca a avut o programare care s a anulat 😚

Atitudine:10 (programare pe whapp. Indrumat la locatie.(usor de gasit) m am facut comod am servit o cana de apa intre timp ne am povestit, ne am cunoscut si am trecut la treaba. Am servit 1 ora cu 2 fin. Pret 250 (cea ce i merita fata asta deosebita!!!)

Aspect :10 . Foarte frumoasa, cur demential, sani frumosi 😚

Locatie: 10. Prosop curat, 2 feluri de dush gel, apartament okei dar spunea ca o sa il schimbe. Mie mi sa parut okei😃

ON - 10

NP -10 e super privelistea pe la spate!!!

Pozitia 69- 10 (are o pasarica foarte dulce ðŸ˜

De revenit? Cu siguranta merita la top!

Nu prea ma stiu la recenzii dar sper ca e okei, multumesc pt tot si ne vedem data viitoare te pup 😚

• Like 3
  • Oras:AR
  • Oras:AR
Postat

De mult vroiam și eu să o vizitez pe Roxi,am prins curaj și i-am dat un mesaj, am stabilit programarea exact in ziua respectiva (nu mă așteptam), a fost o experienta plăcută, de revenit cu siguranță.

Oral normal: 8 (Folosește mult mana dar când se activează te termină)

Normal protejat: 8 (Speram la o priveliște mai de amploare,oricum arata minunat. )

Gfe: 10 (M-am simțit foarte bine in prezenta ei, am vorbit despre orice, credeam ca o cunosc de ceva timpi, implicata in ceea ce face, de nota 10)

FK: 10 (Credeam ca tarie ca ea vrea sarutu ala)

De revenit, mulțumesc pentru experiență. (Sper sa ne reîntâlnim)

• Like 2
Postat

Știu cine e și de ce a scris lucrurile respective. Nu vreau să intru în polemici aiurea,de asta am ales să nu răspund.

si totusi ai raspuns.

insa e bine ca te ai abtinut sa dezvolti inutil o chestie la care sti adevarul.

si doresc sa ntelegi odata ca sunt putini cei care te ajuta in viata.

nici eu nu doresc sa dezvolt nimic.

rog restul sa se abtina de la as da cu parerea la un lucru la care nu cunosc detaliile.

roxana e tipa deosebita, insa viata i a dat suturi grele in fund.

nu arunc vina pe nimeni.

insa va rog sa intelegeti ca nu e o papusa sexuala, ci un copil cu un suflet special.

ar trebui mult mai multa intelegere din partea voastra sincer.

invatati sa o tratati cu mai mult respect

merita.

si chiar daca poate nu o sa mai o intalnesc vreodata tot am sa o respect.

sper din suflet sa ntelegi ca meriti mult mai multa apreciere si respect.

multumesc roxana

• Like 1
Vizitator mieuna
Postat

Muuuulțumesc băieți, data viitoare o fii și mai bine!

Vă pup :x

• Like 1
Vizitator mieuna
Postat

Disponibilă azi până la ora 22.

O să mai fiu doar câteva zile în oraș. :)

post-256898-0-05635900-1551183601_thumb.jpg

• Like 2

Vizitator mieuna
Postat

Accepta dar al doilea sa fie fata

N-am cum cu tine!! 😂💪

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...