jokoker Reputație: 21 Postat August 31, 2020 Partajează Postat August 31, 2020 cand revii ? Link spre comentariu
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Frumoșilooooor :rax2 de vineri o să fiu din nou disponibilă în Arad! :boob Link spre comentariu
Vizitator pakiderm69 Reputație: 0 Postat Septembrie 16, 2020 Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Oooo te așteptăm 🤤🤤🤤🤤 Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Frumoșilooooor :rax2 de vineri o să fiu din nou disponibilă în Arad! :boob Point Blur_Sep032020_225030.jpg Screenshot_20200815_020012.jpg IMG_20200809_205122.jpgðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤©ðŸ¤©ðŸ¤©ðŸ¤—🤗🤗🌹🌹🌹Te-am pupat frumusete😙😙😙 1 Link spre comentariu
toretto Reputație: 12 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Te asteptam!!!!!😘😘😘 Link spre comentariu
gfocuss Reputație: 8 Postat Septembrie 16, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 16, 2020 Insfarsit💠Link spre comentariu
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 :69 Disponibilă pentru programări! :bow Link spre comentariu
magic01 Reputație: 10 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Tot nr acela il ai? Tarifele la fel? Link spre comentariu
futaciosul_69 Reputație: 1840 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Tot nr acela il ai? Tarifele la fel? :boob ( 0755684609) Program : 10:00 - 22:00 :hihat Prețurile și serviciile sunt neschimbate. Vă puuuup :atm :69 De pe topicul din HD; ma gândesc ca e la fel😜Scuze Rox ca am răspuns pt tine🤗🤪 Link spre comentariu
Vizitator pakiderm69 Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Prospăt ieșit de la Roxi ce sa zc fraților ,fata asta este incredibilă ii clar de nota 10 pe linie ,sa povestim un pic.Locațiea binecunoscuta Ared Kaufland am urcat sus ,am fost servit cu un pahar de apa dupa care la dus si actiune Am inceput cu oral super executat continuat cu 69 si un pic cu vibratoru in nioșcuță dupa care ea deasupra continuat cu pe la spate si finalizat in pozitia 69 toata actiunea vreo 20 de minute ,sa da-msi note Locatie 10 Igiena 10 Comportament 10 Aspect 10ON 10NP10Halat 150 Pt mn ii de 10 pe line ,te pup Roxi si sper sa ne mai vedem Baieți spor la împins Link spre comentariu
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Prospăt ieșit de la Roxi ce sa zc fraților ,fata asta este incredibilă ii clar de nota 10 pe linie ,sa povestim un pic.Locațiea binecunoscuta Ared Kaufland am urcat sus ,am fost servit cu un pahar de apa dupa care la dus si actiune Am inceput cu oral super executat continuat cu 69 si un pic cu vibratoru in nioșcuță dupa care ea deasupra continuat cu pe la spate si finalizat in pozitia 69 toata actiunea vreo 20 de minute ,sa da-msi note Locatie 10 Igiena 10 Comportament 10 Aspect 10ON 10NP10Halat 150 Pt mn ii de 10 pe line ,te pup Roxi si sper sa ne mai vedem Baieți spor la împins Și tu pentru mine ești un om de nota 10!!! Puup :* Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Septembrie 18, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 18, 2020 Bună, fiind un membru mai nou pe forum, citind recenziile foarte bune despre Roxi, așteptam să vină în Arad, dorind să beneficiez și eu de serviciile pe care le oferă. Miercuri răsfoind forumul vazand postarea cu anunțul ca de Vineri va fi în Arad,îi scriu pe wathsaap (cu toate ca știam ca este foarte solicitată și șansele sa ajung la ea sunt mici) dacă poate sa îmi facă o programare pentru vineri, îmi spune că se poate și la ce ora doresc și pauză . Ieri seara surpriza mare pentru mine, mesaj de la Roxi ca ma poate primi la ora solicitată de mine. Așa că astăzi am avut plăcerea să o cunosc pe Roxi,într-adevăr o fată minunată și frumoasă. Cred ca nu mai are rost să intru în detalii, s-au scris cam tot ce se poate scrie despre ea. Comunicare, locație, GFE și servicii ireproșabile,sincer părerea mea ca nota 10 este prea mica pentru Roxi. Pentru cei care nu ați cunoscut-o, cu toate că este foarte solicitată și are programul foarte încărcat încercațiva norocul, se merită. Roxi, esti bestiala, îți mulțumesc pentru timpul petrecut alături de tine și sper că voi mai avea ocazia sa ne vedem. "Gadilici" te pup cu drag "pupaciosul" 2 Link spre comentariu
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Bună, fiind un membru mai nou pe forum, citind recenziile foarte bune despre Roxi, așteptam să vină în Arad, dorind să beneficiez și eu de serviciile pe care le oferă. Miercuri răsfoind forumul vazand postarea cu anunțul ca de Vineri va fi în Arad,îi scriu pe wathsaap (cu toate ca știam ca este foarte solicitată și șansele sa ajung la ea sunt mici) dacă poate sa îmi facă o programare pentru vineri, îmi spune că se poate și la ce ora doresc și pauză . Ieri seara surpriza mare pentru mine, mesaj de la Roxi ca ma poate primi la ora solicitată de mine. Așa că astăzi am avut plăcerea să o cunosc pe Roxi,într-adevăr o fată minunată și frumoasă. Cred ca nu mai are rost să intru în detalii, s-au scris cam tot ce se poate scrie despre ea. Comunicare, locație, GFE și servicii ireproșabile,sincer părerea mea ca nota 10 este prea mica pentru Roxi. Pentru cei care nu ați cunoscut-o, cu toate că este foarte solicitată și are programul foarte încărcat încercațiva norocul, se merită. Roxi, esti bestiala, îți mulțumesc pentru timpul petrecut alături de tine și sper că voi mai avea ocazia sa ne vedem. "Gadilici" te pup cu drag "pupaciosul"Mă bucur că te-am cunoscut, pupăciosule! :* :* te îmbrățișez! Link spre comentariu
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 :rax2 mâine o să fiu disponibilă în intervalul 13:00 - 22:00 Link spre comentariu
vladcockro Reputație: 25 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Daca ai raspunde la sms ce bine ar fi Link spre comentariu
hardfuck24 Reputație: 196 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 19, 2020 WOW, Roxy tot mai frumoasa imi pare nespus de rau ca in perioada asta nu pot sa te vizitez, dar sper sa mai pot vreodata, nu am mai fost de ceva vreme la tine, ne cunoastem destul de bine adica sper ca iti mai aduci aminte de mineðŸ˜ðŸ˜‚.Am fost de mai multe ori la tine ,nici nu mai stiu de cate, sper sa te pot vizita curand, pt ca avem de recuperat😂.Pana atunci te pup si te imbratisez esti superba ,si la note fiind prima recenzie a mea pt tine e clar 10 pe linie nici nu mai are rost, si despre intalnirile noastre nu dau detaliiðŸ˜ðŸ˜‚.Ps(baiatul ăla putin timid😃). 1 Link spre comentariu
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 WOW, Roxy tot mai frumoasa imi pare nespus de rau ca in perioada asta nu pot sa te vizitez, dar sper sa mai pot vreodata, nu am mai fost de ceva vreme la tine, ne cunoastem destul de bine adica sper ca iti mai aduci aminte de mineðŸ˜ðŸ˜‚.Am fost de mai multe ori la tine ,nici nu mai stiu de cate, sper sa te pot vizita curand, pt ca avem de recuperat😂.Pana atunci te pup si te imbratisez esti superba ,si la note fiind prima recenzie a mea pt tine e clar 10 pe linie nici nu mai are rost, si despre intalnirile noastre nu dau detaliiðŸ˜ðŸ˜‚.Ps(baiatul ăla putin timid😃).😂😼 Te pup și te aștept cu drag! Mulțumesc pentru cuvintele tale frumoase! :* Link spre comentariu
ioda69 Reputație: 812 Postat Septembrie 19, 2020 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Partajează Postat Septembrie 19, 2020 @hardfuck24 asta e efectul pe care il produce prima intalnire cu Roxy - intimidant. Apoi ajungi sa o cunosti si sa o iubesti putin cate putin , din ce in ce mai mult la fiecare intalnire. Dor de tine. E prea lung turneul .... 3 Link spre comentariu
Vizitator rox1mieuna Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 @hardfuck24 asta e efectul pe care il produce prima intalnire cu Roxy - intimidant. Apoi ajungi sa o cunosti si sa o iubesti putin cate putin , din ce in ce mai mult la fiecare intalnire. Dor de tine. E prea lung turneul ....Urmează, urmează 🥰🥰 Link spre comentariu
alin seducatorul Reputație: 13 Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Buna trgu jiu roxy mai vi Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Dreptate ai ioda69,fiind prima întâlnire cu Roxi, m-am dus la ea cu atâta timiditate și emoție încât parcă îmi era și frică să nu mă fac de rahat, dar crede-mă, că din momentnul în care am intrat și am văzut-o,de la modul cum m-a primit, cum sa comportat, felul în care mi-a vorbit și bineînțeles toată acțiunea din dormitor, am plecat de la ea atat de relaxat, de fericit și binedispus,încât în momentul în care am ajuns jos, îmi doream să mă reîntorc. Mulțumesc încă o dată Roxi și iti doresc tot ceea ce îmi doresc și mie. 2 Link spre comentariu
robytm Reputație: 992 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Dreptate ai ioda69,fiind prima întâlnire cu Roxi, m-am dus la ea cu atâta timiditate și emoție încât parcă îmi era și frică să nu mă fac de rahat, dar crede-mă, că din momentnul în care am intrat și am văzut-o,de la modul cum m-a primit, cum sa comportat, felul în care mi-a vorbit și bineînțeles toată acțiunea din dormitor, am plecat de la ea atat de relaxat, de fericit și binedispus,încât în momentul în care am ajuns jos, îmi doream să mă reîntorc. Mulțumesc încă o dată Roxi și iti doresc tot ceea ce îmi doresc și mie. Poți să îți faci abonament 😉 cât mai stă Roxy în Arad. 😆😆😆 4 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Poți să îți faci abonament 😉 cât mai stă Roxy în Arad. 😆😆😆 Link spre comentariu
yuri55 Reputație: 4 Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Roxana în tm nu ajungi? 😊 Link spre comentariu
a87lex Reputație: 43 Postat Septembrie 20, 2020 Oras:All around the freaking place Oras:All around the freaking place Partajează Postat Septembrie 20, 2020 Buna Roxy, am incercat sa dau de tine vineri dar nu mi-ai răspuns pe WhatsApp. Nu știu dacă mi-ai dat block sau...? E un număr cu 776 la final, străin. Te pup 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum