Sari la conținut

Web of lies-Retea de minciuni

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Tu, fiind aia civilizată, este? Tu și Vis.

Tocmai, pentru că sunteți niște mârlance, sunteți tratate așa! De ce numai voi și alte fete nu? Aaaa? Care e explicația?

Explicatia e simpla. Unele fete sunt amantele unora dintre voi. Eu nu..si probabil nici Vistantric

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Explicatia e simpla. Unele fete sunt amantele unora dintre voi. Eu nu..si probabil nici Vistantric

Nici nu aveți cum, sunteți urâte cu spume la cur.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Unde ai vazut marlanie la mine?Adu-mi un comentariu de-al meu pentru orice minciuna de-a voastră si voi încerca apoi sa acord credit comportamentului vostru, încercând sa inteleg ceva!Pana atunci, parerea mea este ca altceva decat niste simplu prosti...nu aveti cum sa fiți, aceasta e limita voastra si eu nu am de ce sa cred altceva!

Înjurăturile de mamă și referirile la mame, ce sunt, demento?

Du-te și te culcă, obosito!

• Minus 3
Postat

Chiar atât de proastă și de disperată poți să fii? Adică, toate fetele de pe aici, cu care nu am conflicte (mă refer strict la mine), sunt amantele mele, mai puțin voi două? La fel și în cazul celorlalți useri.

Ce fumezi? Ți-a dat Droghy?

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Chiar atât de proastă și de disperată poți să fii? Adică, toate fetele de pe aici, cu care nu am conflicte (mă refer strict la mine), sunt amantele mele, mai puțin voi două? La fel și în cazul celorlalți useri.

Ia uite bai, ce coiosi sunteti, numa' amante (fara numar) aveti ! =)) =)) :hihat

• Like 3
Postat

Ia uite bai, ce coiosi sunteti, numa' amante (fara numar) aveti ! =)) =)) :hihat

Păi, ce pulile noastre? Câte 2-3 pe zi!

Nene, femeia e dusă rău, e "pa"!

• Minus 1
  • Oras:Ici,Colo!
Postat

Pe rubrica "Decernarea premiilor" exista aceste 2 replici.

vinulet, on 14 Jun 2018 - 12:51 PM, said:snapback.png

Ce treaba sa am eu cu Alice Blue? Nu o cunosc si n-am ce treaba sa am cu ea.

Sunteti mai rau ca tzatzele pe imbarligaturi si inventat povesti. Cand faci o afirmatie adu si dovezi..altfel se numeste calomnie.

DESCHID ACEST TOPIC PT A LAMURI PROBLEMA

Nu o cunosc pe Alice Blue,nu am nimic de impartit cu aceasta doamna,nu detin acele conturi galbene si nici nu inteleg exact la ce se refera acuzatuiile unora de pe aici. Banuiesc ca este tot un joc de al lor murdar..ca sa induca lumea in eroare si sa creeze stari conflictuale..si ce mama naibii mai au ei in minte pt habar n-am ce scopuri meschine.

Inclin sa cred ca acele clone despre care vorbesc sunt chiar ale lor.

“DA-TE” nu date!

Nu mai face nimeni corectare “paci”?

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu esti amantul tuturor...esti prietenul amantilor aceia..consiliul pulimii..despre asta e vorba

Vizitator
Postat

“DA-TE” nu date!

Nu mai face nimeni corectare “paci”?

Unde scrie in txt? Ca vad ca m.ai citat aiurea

Postat

Nu esti amantul tuturor...esti prietenul amantilor aceia..consiliul pulimii..despre asta e vorba

Deci, consiliul ăsta (nici măcar nu ai înțeles că e vorba de o caterincă), este compus din câteva sute de curvari, care au fiecare câte o amantă, fiecare știe fiecare ce amantă are și le protejează reciproc.

Adina, ești bine? Tu vezi ce aberezi?

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Libera exprimare nu se refera la injuraturi.

Pe vremea lui Ceasca nu puteai spune ce-ti bese mintea, acum poti, dar inca se cere sa o spui civilizat, altfel ajungem o natie de tigani, asa cum suntem deja vazuti in afara tarii.

Daca tie ti se pare ok ca tv-ul sa urle cu injuraturi, auzite si de copii, ce fel de educatie le-am da?

Mai gandeste-te...

Aaaa libera exprimare fara injuraturi nu e libeea exprimare. E o minciuna.

Daca pe timpul lui Ceasca nu puteai sa zici mai nimic CRITIC la adresa partidului sau nomenclaturistilor ca plecai la bulau sau Canal, nici acum nu poti spune prea multe pt ca Constitutia noastra de cacat nu iti da dreptul, sub pretexte de onoare, demnitate si imagine. Niste cacaturi.

Cat despre televiziune, sa zicem ca nu e ok ca la ora 14 sa apara puli , pizde si suduieli sa fie vazute de plozi, dar dupa 22 e liber la ce am zis mai sus, deci argumentul tau e valabil doar partial.

In comunicarea intre cateva persoane e absurd sa zici ca n ai voie sa injuri, sau mai rau, sa dai o lege pt asta. De ce , doar ca unii sunt mai sensibili ? Niet.

Si au fost cazuri in care CNCD ul a amendat romani care il faceau hot pe un primar care chiar era hot.Cum ar fi ca CNCD ul sa ii amendeze pe cei care au huiduit o si injurat o pe scroafa de Firea pe stadion ? Sau pe curvulita aia a lui Dragnea ?

Eu m am gandit, acu mai gandeste-te si tu.

Postat

Internetul este atat de popular tocmai pentru ca e foarte greu ca politia limbajului si implicit a gandirii sa dea ei reguli despre ce sa se scrie si ce nu.

Plus ca fooarte multi subestimeaza puterea unei injuraturi. Toate revolutiile din istorie au avut printre motive faptul ca pulime nu si puteau injura conducatorii fara consecinte grave. In loc sa le fie dat voie sa traga o suduiala si sa se racoreasca, regii ii beleau pe supusi, pana cand supusii au refulat si l au belit pe rege. Nu subestimati injuratura :))

Cat despre tigani, mai bine o natie de tigani decat o natie de sclavi ai CNCD ului.

Postat

Daca pe timpul lui Ceasca nu puteai sa zici mai nimic CRITIC la adresa partidului sau nomenclaturistilor ca plecai la bulau sau Canal, nici acum nu poti spune prea multe pt ca Constitutia noastra de cacat nu iti da dreptul, sub pretexte de onoare, demnitate si imagine. Niste cacaturi.

Cat despre televiziune, sa zicem ca nu e ok ca la ora 14 sa apara puli , pizde si suduieli sa fie vazute de plozi, dar dupa 22 e liber la ce am zis mai sus, deci argumentul tau e valabil doar partial.

In comunicarea intre cateva persoane e absurd sa zici ca n ai voie sa injuri, sau mai rau, sa dai o lege pt asta. De ce , doar ca unii sunt mai sensibili ? Niet.

Si au fost cazuri in care CNCD ul a amendat romani care il faceau hot pe un primar care chiar era hot.Cum ar fi ca CNCD ul sa ii amendeze pe cei care au huiduit o si injurat o pe scroafa de Firea pe stadion ? Sau pe curvulita aia a lui Dragnea ?

Te poți exprima liber și fără să înjuri, e chiar mai dureros pentru cel căruia te adresezi.

Dacă tu susții că libertatea de exprimare fără înjurături, nu e liberă exprimare, e vlar! Din păcate!

• Minus 1
Postat

Ahahahaha acum am vazut ca raspunsul tau chancellor e la best answer, nu am nimic cu tine, dar ce puiuti de dictatori sunt moderatorii, nici ei nu cred ca-si dau seama. Dar na, tarlaua e privata deci corectitudinea politica si sentimentele unora sa traiasca... ma duc sa borasc putin :))

Postat

picon hai totusi sa nu ne intrecem in care are virtutea mai mare pe aici si cine injura mai putin ca nu cred ca e cazul.

Insasi enuntul libera exprimare dar fara injuraturi e o eroare logica, cine nu intelege asta nu intelege logica simpla deci nu pot sa dialoghez cu genul asta de oameni.

Cat despre durere, asta e relativ, si mai trebuie si stiut cum sa ranesti cu vorbe bune.

Vizitator
Postat

Ai o gandire... nu comentez.

Calomnia sa stii ca se pedepseste, daca ai pe cineva de acuzat - aduci probe in instanta, nu faci acuzatii nefondate, insiropate in injuraturi.

Nu suntem in pesteri demult, putem vorbi civilizat si doare mai mult cand dai una pe ocolite direct la tinta decat sa urli "Mortii tei!".

Postat

Pisi eu vorbesc de un "crucea ma-tii" nu de calomnie. Tie ti se pare un "date n mortii tai" o acuzatie ? Ai si tu o gandire...

Aaa tu ziceai de exemplul meu cu primarul hot, cel care are deja niste dosare penale, dar care in acceptiunea ta este calomniat. Stiam eu ca nu mi vine sa borasc degeaba. Cu aia care au muit o pe firea cum facem ? La bulau cu ei, ca au calomniat.

Bai nu putem toti sa fimi niste fini maestri ai insultelor pe ocolite deci tot un simplu "te n mortii tai" ramane baza. Daca ala pe care l ai injurat pe ocolite nu intelege ? Vezi ,asa economisesti si timp

Postat

Si nu doar calomnia se pedepseste, si insulta. Cica daca ii atingi unuia onoarea esti pasibil de amenda. Dar nimeni nu a definit ce inseamna onoarea, cum se masoara, gradele de atingere a ei....

Pe langa faptul ca amenda e disproportionata ca masura fata de niste injuraturi, toata legea asta e o gluma proasta.

Deci daca e cum zici tu si pentru a "calomnia" pe cineva tre sa aduci pribe in instanta, uite un exemplu la care sa te gandesti.

Tatalui unui prieten de al meu i a fost sparta teasta si rupte vreo cateva coaste la mineriada de catre gibonii impotenti adusi de tiganul jidan de Ilici in 90.

Daca dupa ce s a refacut( niciodata complet ) acel tata ar fi vrut sa-l acuze pe Ilici ca e un criminal kgbist, trebuia sa se faca procuror ? Sau sa cheltuie o avere pe avocati ? Asta desi adevarul se stia de toti care nu erau spalati pe creier.

think about it

Vizitator
Postat

Nu vreau sa-ti stric monologul.

Postat

Awwww ce dragut, sa stii ca esti simpatica :)

Nu ca nu vrei, ai incercat si nu poti. Poate pot mozii care au ales best answerul sau pasaricile care sterg postari... nu ?

Atunci muie cu pula de negru pana moare Iliescu ;)

Va pupix

Postat

Unde scrie in txt? Ca vad ca m.ai citat aiurea

Am citat citatul din citatul tau dar nu a fost citat cum trebuie!

• Like 1
Vizitator
Postat

Si nu doar calomnia se pedepseste, si insulta. Cica daca ii atingi unuia onoarea esti pasibil de amenda. Dar nimeni nu a definit ce inseamna onoarea, cum se masoara, gradele de atingere a ei....

Pe langa faptul ca amenda e disproportionata ca masura fata de niste injuraturi, toata legea asta e o gluma proasta.

Deci daca e cum zici tu si pentru a "calomnia" pe cineva tre sa aduci pribe in instanta, uite un exemplu la care sa te gandesti.

Tatalui unui prieten de al meu i a fost sparta teasta si rupte vreo cateva coaste la mineriada de catre gibonii impotenti adusi de tiganul jidan de Ilici in 90.

Daca dupa ce s a refacut( niciodata complet ) acel tata ar fi vrut sa-l acuze pe Ilici ca e un criminal kgbist, trebuia sa se faca procuror ? Sau sa cheltuie o avere pe avocati ? Asta desi adevarul se stia de toti care nu erau spalati pe creier.

think about it

Si tu ai dreptate pe undeva..

Vizitator
Postat

Am citat citatul din citatul tau dar nu a fost citat cum trebuie!

si eu am citat pe altcineva la randul meu..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...