Sari la conținut

Coltul microbistilor === FIFA 2018 ===

Postări Recomandate

• Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Declar jocurile deschise ...          :hooray 
astept pronosticuri pentru:

Spania - Maroc
 2 - 1
Iran - Portugalia
1 - 2

• Oras:Aici și acolo
  • Oras:Aici și acolo
Postat

La fotbal , politică și mașini nu se pricepe toată lumea. Postez și eu ca amatoarea

Iran - Portugalia 1 - 1

Spania- Maroc 3 - 0

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce fel de fotbal se joaca la CM-ul de anul asta, D-zeu cu mila... :slap2 :slap2 :slap2

• Like 2
Postat

Ce fel de fotbal se joaca la CM-ul de anul asta, D-zeu cu mila... :slap2 :slap2 :slap2

Țin să îi dau dreptate celui care a postat, zilele trecute, că vom vedea fotbal adevărat abia după ”grupe”.

Deși, trebuie să recunoaștem, că au fost câteva meciuri bune și în grupe, ca acel Spania - Portugalia.

PS - Maroc  conduce Spania cu 2 - 1 :rax2

• Like 1
Vizitator
Postat

Țin să îi dau dreptate celui care a postat, zilele trecute, că vom vedea fotbal adevărat abia după ”grupe”.

Deși, trebuie să recunoaștem, că au fost câteva meciuri bune și în grupe, ca acel Spania - Portugalia.

PS - Maroc  conduce Spania cu 2 - 1 :rax2

Am vazut, asta e complet de rasu curcilor... :slap2 :slap2 :slap2

• Like 2
  • Oras:Blaj
Postat

Fotbal adevarat vom vedea abia dupa faza grupelor. Pana acum, majoritatea echipelor au fortat atat cat a fost nevoie. Au fost cateva meciuri bune pana acum, in faza grupelor. Va fi extrem de interesant meciul Anglia - Belgia, de joi, cat si maine, cand Argentina ar putea pleca acasa.

Ceea ce am remarcat eu pana acum la acest CM a fost numarul mare de minute de prelungiri, precum si inscrierea multor goluri dupa minutul 90.

• Like 4
Vizitator futbineditat
Postat

Fotbal adevarat vom vedea abia dupa faza grupelor. Pana acum, majoritatea echipelor au fortat atat cat a fost nevoie. Au fost cateva meciuri bune pana acum, in faza grupelor. Va fi extrem de interesant meciul Anglia - Belgia, de joi, cat si maine, cand Argentina ar putea pleca acasa.

Ceea ce am remarcat eu pana acum la acest CM a fost numarul mare de minute de prelungiri, precum si inscrierea multor goluri dupa minutul 90.

Te contrazic,fotbalul s-a schimbat multe fata de acum 2-4 ani de zile.O sa fi extrem de dezamagit crezand ca vei vedea fotbal de 5 stele in fazele elimminatori.Daca in grupe au fost asa de zgarciti...Marocul,Iranul,Arabia Saudita mancau bataie la mondialele din ani trecuti cu 3-4 la 0 chiar mai rau.Acum Iran e egala Portugaliei sau Spania face egal cu Marocul...Argentina egal cu Islanda si pierde rusinos cu Croatia.Brazilia egal cu Elvetia si invinge greu Costa Rica in prelungiri 2-0.Germania invinge Suedia la ultima faza...pierde cu Mexic 1-2 si te astepti la fotbal adevarat? :slap2 :laugh2 :laugh2 Unde e Argentina de la ultimul mondial sau Germania?? 

• Like 2
Vizitator all_star
Postat

Am vazut, asta e complet de rasu curcilor... :slap2 :slap2 :slap2

Messi a ratat penalty cu Islanda, Ronaldo cu Iran, iar Neymar a mai rămas să rateze și el vreunul ca tacâmul și meniul acestui mondial să fie complete !!!
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Danemarca-Franta 1-1

Australia-Peru 1-0

Islanda-Croatia 2-1

Nigeria-Argentina1-2

• Oras:Bucuresti
Postat
Iran - Portugalia

1 - 1

We have 1 winner   :hooray  

christiano_29

:clapp     :clapp     :clapp

... si +20 puncte pentru castigator

:clap2     :clap2     :clap2

P.S. daca am ratat vreun castigator ... nu ezitati si atrageti-mi atentia ...     :hihat 

• Like 3
  • Minus 3
Postat
Declar jocurile deschise ...           :hooray 

Australia - Peru

x-x

Danemarca - Franta

x-x

Nigeria - Argentina

x-x

Islanda - Croatia

x-x

==============

pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

NOTA: o sa va rog ca pronosticurile privind scorul unei partide sa fie postate inainte de inceperea acesteia

Bafta !

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Iran - Portugalia

1 - 1

We have 1 winner :hooray

christiano_29

http://nimfomane.com/forum/topic/116057-coltul-microbistilor-fifa-2018/?p=4443812

:clapp :clapp :clapp

... si +20 puncte pentru castigator

:clap2 :clap2 :clap2

P.S. daca am ratat vreun castigator ... nu ezitati si atrageti-mi atentia ... :hihat

Merci, dar cred ca si laura ionescu a ghicit scorul exact la acest meci😂
  • Like 7
Postat

Merci, dar cred ca si laura ionescu a ghicit scorul exact la acest meci

:slap2  .... asa este ! Ai dreptate!

• Like 2
  • Minus 3
Postat
Iran - Portugalia

1 - 1

Breaking News

Dintr-o regretabila eroare am uitat o castigatore laura ionescu

asa ca lista castigatorilor devine: 

We have 2 winners    :hooray  

christiano_29

laura ionescu  :hihat 

:clapp      :clapp      :clapp

P.S. daca am ratat vreun castigator ... nu ezitati si atrageti-mi atentia ...      :hihat 

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Te contrazic,fotbalul s-a schimbat multe fata de acum 2-4 ani de zile.O sa fi extrem de dezamagit crezand ca vei vedea fotbal de 5 stele in fazele elimminatori.Daca in grupe au fost asa de zgarciti...Marocul,Iranul,Arabia Saudita mancau bataie la mondialele din ani trecuti cu 3-4 la 0 chiar mai rau.Acum Iran e egala Portugaliei sau Spania face egal cu Marocul...Argentina egal cu Islanda si pierde rusinos cu Croatia.Brazilia egal cu Elvetia si invinge greu Costa Rica in prelungiri 2-0.Germania invinge Suedia la ultima faza...pierde cu Mexic 1-2 si te astepti la fotbal adevarat? :slap2 :laugh2 :laugh2 Unde e Argentina de la ultimul mondial sau Germania??

Cică Argentina pierde rusinos cu Croația...Tu ai vazut ce echipa are Croația??Păi sunt mai buni!
Postat

Australia - Peru
2 - 1
Danemarca - Franta
1 - 1
Nigeria - Argentina
0 - 3
Islanda - Croatia 1 - 0

Postat

Australia - Peru

1-0

Danemarca - Franta

1-2

Nigeria - Argentina

1-1

Islanda - Croatia

0-0

==============

pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

NOTA: o sa va rog ca pronosticurile privind scorul unei partide sa fie postate inainte de inceperea acesteia

Bafta !

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...