Sari la conținut

Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?

Vizitator

Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?  

28 membri au votat

1. 1. Va arunca Dragnea Romania in aer pe 20 iunie ?

• Da, il vor suspenda pe Iohannis ca sa scape de bulau !!!
    • Da, vor da OUG noaptea ca hotii !!!
    • Nu, va fugi la Sebi in Serbia !
    • Nu stiu, am votat cu PSD ! #indraznestesacrezi

Postări Recomandate

• Oras:F
Postat

Consumul nu a crescut asa cum s-au asteptat ei pentru ca oamenii au fost recitenti. Asta apropo de documentare.

Iar in legatura cu votul, tocmai de aceea exista mecanismul alegerilor anticipate, pentru guvernarile incompetente, ca cel de fata.

Consumul nu a crescut pentru ca oamenii sunt terminati financiar, psihic si fizic. La limita supravietuirii. Populatie mai bolnava ca asta nu gasesti nici in fostul URSS (poate in zonele contaminate radioactiv...); asta spune multe. 

Postat

Ce crestere economica cu 0 proiecte de infrastructura, cu inflatie, crestere dobanzi si lipsa lichiditati in piata?

Deja am intrat intr-o faza de lupta cu o potentiala dictatura, pentru a salva democratia, despre ce vorbim?

Scuza-ma, in Romania e dictatura fostei Securitati imediat dupa' 90. De la "Nu ne vindem tara!" la "privatizarea pe un dolar", de la "familia traditionala" si promovarea anacronismelor degenerante ale ortodoxiei pana la importarea la fier vechi ("masini second hand") la pret de... tehnologie, dupa ce in '90 am exportat tehnologia (inclusiv motoare de nave, utilaj petrolier etc.) la pret de fier vechi, sunt opera bizara a "structur'lor si serviciilor", care si-au garantat statutul de administratori-arendasi-vechili ai acestui spatiu oferind cercurilor de influenta din Vest, din Est, de unde a 'batut vantul", tot ce-i putea interesa pe acestia, inclusiv afaceri la cheie cu clienti captivi (distributia de gaze, apa, electricitate, telefonie etc.), materii prime (lemn, pamant agricol samd) si turme de sclavi docili exploatabili la preturi minime. 

Postat

Crestere economică pe bază de consum cu mărfuri majoritar din import, datorită creșterii salariilor la bugetari (care a antrenat și o oarecare creștere la privați), care a dus la prăbușirea leului și creșterea inflației. Staristicile alea, ca orice statististici, sunt edificatoare doar într-o oarecare măsură și nu reflectă realiatatea în ansamblul ei.

Reflecta foarte bine realitatea, odata ce le intelegi: JAF la scara nationala, pauperizare, spoliere si indobitocire. 

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Si acum se imprumuta de la populatie prin emiterea de obligatiuni de stat

Vizitator mc hammer
Postat

Consumul nu a crescut pentru ca oamenii sunt terminati financiar, psihic si fizic. La limita supravietuirii. Populatie mai bolnava ca asta nu gasesti nici in fostul URSS (poate in zonele contaminate radioactiv...); asta spune multe.

Frica de ziua de maine.

Postat

Frica de ziua de maine.

Ii supraestimezi si supraestimezi nivelul de trai si perspectivele a 99.9% din populatie. Nu isi permit sa se gandeasca la "ziua de maine", au grave probleme de supravietuire azi, dupa ce sufera de lipsuri din frageda copilariei si i-au prins datoriile din urma (inclusiv afectiunile generate de nutritia proasta, epuizarea din scoala, bolile si traumatismele netratate la timp etc.). Ca se misca, muncesc pe nimic si joaca ei in piesa asta a vietii economice cu familie si "viata", e doar o spoiala; pentru ca platesc dobanzi, penalitati si majorari. 

Postat

In timp ce o jefuiesc prin INFLATIE, adica emitere BANI FALSI. Si amenzi date abuziv (vezi doar vanatoarea practica de politia rutiera peste tot in tara, in mod sistematic; sanctiunile date de toate autoritatile cu abilitati de control, tuturor micilor agenti economici - ca de aia mari n-au cum se atinge etc.). Ingroapa si zdrobesc tot, ca sa mai suga ultimii stropi de energie economica dintr-o populatie sleita. Plus jaful institutionalizat prin TVA, accize, taxe samd. Cu care suntem dresati sa ne impacam, ca "asa e peste tot". Fara sa vedem ca nu e asa "peste tot", si ca in alte parti exista si avantaje, si drepturi, nu doar "obligatii".  

• Oras:bucuresti
Postat

Du-te și te plimbă, habar nu ai! Deprecietea monedei naționale poate fi bună atunci când un stat este un mare exportator. Este bună pentru respectivii exportatori, în special, dar nu numai.

De asemeni, deprecierea monedei naționale este legată și de inflație.

@ Picon, te luase somnu', este ? Si te-ai gandit sa behai si tu ceva. 

Pai explica de ce n-am habar ? Arunci doar asa o vorba in stilu-ti caracteristic, adica stalinist.

Dupa care, fara nicio legatura, sari la efectul favorizator al deprecierii monedei. Si-o mai trantesti si cu "marele exportator". Exact d'anpulea. Sau o fi Romania un mare exportator ? Oricum tembelule, favorizeaza mai mult creditarea in lei decat exporturile. Sub preteztul asta BNR-ul nu intervine.

Si inca ceva, bolovane. Inflatia este o consecinta a deprecierii monedei nationale, si nu invers. Ce prostut esti  :laugh2  :laugh2

Postat

Si ? Citeste despre tilurile emise in cadrul Programului "Fidelis Centenar" in anul 2016 si 2017.

Mai vezi ce face cu titlurile de stat si Ungaria, Cehia, Polonia.

Iar vorbesti fara sa stii.      

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

@ Picon, te luase somnu', este ? Si te-ai gandit sa behai si tu ceva. 

Pai explica de ce n-am habar ? Arunci doar asa o vorba in stilu-ti caracteristic, adica stalinist.

Dupa care, fara nicio legatura, sari la efectul favorizator al deprecierii monedei. Si-o mai trantesti si cu "marele exportator". Exact d'anpulea. Sau o fi Romania un mare exportator ? Oricum tembelule, favorizeaza mai mult creditarea in lei decat exporturile. Sub preteztul asta BNR-ul nu intervine.

Si inca ceva, bolovane. Inflatia este o consecinta a deprecierii monedei nationale, si nu invers. Ce prostut esti  :laugh2  :laugh2

Tembelo, tocmai asta spuneam: că nefiind mari exportatori, nu e vorba de o depreciere asumată, în scop comercial făcut de BNR, ci consecința proastei guvernări a PSD-ului tău drag!

Mamaie, nu ai tu cum să știi msi bine decât mine și decât alți useri care fac altceva decât să frece puli! Ce scriu eu e limpede. Limpede pentru cei au un pic de minte și de cultură. Nu e cazul tău și nu mă obosesc să

-ți explic lucruri banale. Nu te mai băga în vorbă, bășitură obosită, ca te faci de căcat la foc automat.

P.S. Muie PSD, muie Dragnea!

• Minus 2
Postat

Asta nu e o problemă! Se practică și prin alte părți și poate fi o bună afacere atât pentru stat, cât și pentru cei ce le cumpără.

• Minus 1
Postat

Tembelo, tocmai asta spuneam: că nefiind mari exportatori, nu e vorba de o depreciere asumată, în scop comercial făcut de BNR, ci consecința proastei guvernări a PSD-ului tău drag!

Mamaie, nu ai tu cum să știi msi bine decât mine și decât alți useri care fac altceva decât să frece puli! Ce scriu eu e limpede. Limpede pentru cei au un pic de minte și de cultură. Nu e cazul tău și nu mă obosesc să

-ți explic lucruri banale. Nu te mai băga în vorbă, bășitură obosită, ca te faci de căcat la foc automat.

P.S. Muie PSD, muie Dragnea!

Aoleoooo, io ti-am zis prostut dar esti de-a dreptul PROST, PROST RAU DE TOT. Ca Muion  :laugh2

Era limpede ca, urmare cresterii masei monetare (a veniturilor, in general) moneda se va deprecia. Ti-am scris bolovane mai sus.

Numai ca BNR trebuia sa intervina, cum a mai facut-o de atatea ori, pentru tinerea sub control a cursului. Ti-am scris mai sus si de ce n-a facut-o, prostanacule. Bai da' chiar e asa greu ? Mare prostalau mai esti  :laugh2  :laugh2

Si stii ce ? Ia mai du-te-n kkt de-aici, ia vezi ca-ntorc foaia si te fac de nu mai stii unde stai  :rax2

Vizitator mc hammer
Postat

PSD, un guvern plin de retardati si analfabeti, ce strategie? ce viziune? cand abia leaga 2 vorbe si fac gafe dupa gafe. schimba legi pentru cei 75 de infractori condamnati pt abuz de serviciu? Au blocat proiecte de investitii pentru a mari salarii. E dezastru

Postat

Aoleoooo, io ti-am zis prostut dar esti de-a dreptul PROST, PROST RAU DE TOT. Ca Muion  :laugh2

Era limpede ca, urmare cresterii masei monetare (a veniturilor, in general) moneda se va deprecia. Ti-am scris bolovane mai sus.

Numai ca BNR trebuia sa intervina, cum a mai facut-o de atatea ori, pentru tinerea sub control a cursului. Ti-am scris mai sus si de ce n-a facut-o, prostanacule. Bai da' chiar e asa greu ? Mare prostalau mai esti  :laugh2  :laugh2

Si stii ce ? Ia mai du-te-n kkt de-aici, ia vezi ca-ntorc foaia si te fac de nu mai stii unde stai  :rax2

Fă, bășitură, tu de care depreciere vorbești? De cea care înseamnă inflație, sau de cea față de alte monede? Că sunt alte gâște în alte traiste!

Ai de pula mea, de distrusă ce ești! Culcă-te, obosito!

• Minus 2
Postat

Fă, bășitură, tu de care depreciere vorbești? De cea care înseamnă inflație, sau de cea față de alte monede? Că sunt alte gâște în alte traiste!

Ai de pula mea, de distrusă ce ești! Culcă-te, obosito!

Hai ca esti tampit de-a binelea. Pur si simplu habar n-ai de nimic. Nu mai stau sa-ti explic,e inutil.

Du-te la Govora si lasa-ma !

Doamne, ce tampiti !

Faceti cercu' nu fiti hoti, sa va intre-n cur la toti !  =))  =))  =))     :bye

Postat

Hai ca esti tampit de-a binelea. Pur si simplu habar n-ai de nimic. Nu mai stau sa-ti explic,e inutil.

Du-te la Govora si lasa-ma !

Doamne, ce tampiti !

Faceti cercu' nu fiti hoti, sa va intre-n cur la toti !  =))  =))  =))     :bye

Fă murătură, îți dau meditații la oricr oră ! Ești paralelă.
  • Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

a ajuns capul mafiei baronilor locali sa ne conduca tara. trist. si sa aduca 200000 de oameni in pta victoriei sa se planga lor ca-s ascultati de sri si dna. si acum joaca la cacialma pe o tara intreaga

Postat

Fă murătură, îți dau meditații la oricr oră ! Ești paralelă.

La ce ?

Vizitator mc hammer
Postat

nu e problema, sar preturile? Ruse e aproape. pana si preturile la Tesco mi se par decente acum :)

Vizitator
Postat

a inceput regimul de teroare !

post-252675-0-78533600-1529779042_thumb.jpg

Vizitator
Postat

astia sunt oamenii lui Codrin...asa zisii revolutionari, catelusii.

• Like 1
Vizitator thermopile
Postat

Daca si anul viitor iese tot PSD-ul, e clara treaba cu tara asta.. 

Vizitator mc hammer
Postat

O fi pesedizda?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...