Sari la conținut

Zoe 0768892246

Postări Recomandate

• Oras:c
Postat

Salutare tuturor!

Dupa o buna perioada de timp in care nu am mai vizitat nici o domnita ,m-am gandit sa caut ceva pe net si am dat de un numar de telefon. Am  sunat si am programat , cum nu mi-a placut ce am gasit , am intrebat daca mai are vreo colega si asa am dat de Zoe.

Am intalnit o fata inalta aproximez 1.68 si undeva 55 de kg, fata are forme bune si servicii de calitate. 

Am optat pentru varianta de o ora care costa 250 de lei cu 2 finalizari si cim inclus ( pana la ultima picatura suge fata )

Acum sa vina notele:

Locatie  10 : Nerva traian , cu o varietate de geluri de dus , apa de gura si prosoape curate si mari.

Aspect 8 : tinerica, ingrijita dar putin cam tinerica pentru mine.

Igiena 10: aici nu am ce sa comentez prea mult, dus inainte si dupa , are un parfum discret aviz radarelor.

Actiune 9 : a deputat cu un FK si DFK fara retineri si la ambele finalizari am optat cu cim, nu am incercat normal deci nu pot sa spun prea multe.

Cotizarea a fost de 250 de lei asa cum am precizat mai sus , nu am intrebat mai multe detalii despre serviciile ei si nici despre cat ar costa o finalizare.

Eu am trait o experienta placuta si de revenit. 

Imediat am sa postez si pozele domnisoarei.

• Like 5
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Nu am găsit vre-un anunț cu număru ăsta. Unde ai dat de ea?

Postat

Nu am găsit vre-un anunț cu număru ăsta. Unde ai dat de ea?

Am sunat la alt număr, la colega ei dr nu mi-a plăcut de colega și am întrebat dacă e singura sau mai are și alta colega așa am dat de zoe. Sa îmi scuzați Greșelile dar este radarul prin zona.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Zoe fii barbata !

• Like 1
Vizitator
Postat

le are de la ea.. sa ma ierte

altceva nou ? hai ca arata bine dameza. Acum sa vedem si alte recenzii !

Vizitator
Postat

mortii tai da prost ce sunt Ioane

Unde ma soferule ? ti-ai facut control la ochi ? 

#pa_uber

Postat

Am fost și eu aseară la ea, anunțul a fost pe anunțul dar acum nu.l mai găsesc, buna in draci gagica , finuta, eu m.am dus la cacealma sa vad daca e reală și am găsit ceva belea, nu garantez pt poze dar va asigur că găsiți o pizda buna, bruneta, slabuta, înaltă, dantura impecabila, aduce cu surorile Columbeanu, a lucrat pe afara și acu își încearcă norocul cu noi alaturi de o colega pe care nu am văzut.o, era jos la roua. Note de 8.5 spre 9, fk, gfe, aspect și locație mișto. Mai vin la ea când îi apucă. I.am dat 150 pe o fin, nu m.a grăbit și s.a comportat exemplar. Recomand si va urez să găsiți pizde cum am găsit.o eu pe ea, așa la repezeală pe at.

• Like 17
  • Minus 3
Reputație: 24072
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am fost si eu acum. Va mai amintiti de Olga Rusoaica? Acum are un nou nume: Zoe!

Deci rebranding?
  • Like 6
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ce dracu faceti bai nene, nici @ darkangels, nici @sangre nu spun ca e vorba despre Olga Rusoaica ? Ba @sangre zice ca a fost aseara, adica inainte de postarea lui @ darkangels. Se pune intreabarea: daca nu aparea postarea lui @darkangels mai aparea postarea lui @sangre ?  :laugh2  :laugh2

Hai ca-i misto la noi aici pe forum !

• Like 1
Postat

Ce dracu faceti bai nene, nici @ darkangels, nici @sangre nu spun ca e vorba despre Olga Rusoaica ? Ba @sangre zice ca a fost aseara, adica inainte de postarea lui @ darkangels. Se pune intreabarea: daca nu aparea postarea lui @darkangels mai aparea postarea lui @sangre ?  :laugh2  :laugh2

Hai ca-i misto la noi aici pe forum !

bai nene, eu nu am vizitat-o pe olga rusoaica niciodata!!!!

in concluzie : nu stiu daca este rebranding!

Vizitator
Postat

Am fost si eu acum. Va mai amintiti de Olga Rusoaica? Acum are un nou nume: Zoe!

dc se rebranduieste ?  stii care e motivul ?

Vizitator alex_xx
Postat

din poze e prea grasa ca sa fie olga insa daca pozele sunt false si ea este nici sa nu va asteptati sa o mai gasiti pe numarul asta dupa ce ati scris aici cine este de fapt.

Postat

Ce naiba e pe topicu' asta domne ? Pai se vede clar, in poze sunt doua tipe total diferite. Prima e o grasunoaca neinteresanta iar a doua e o tipa slim foarte interesanta. Care-i Zoe ? Care-i Olga rusoaica ? E rebranding sau nu ? Ba are anunt pe AT, ba nu are si lucreaza pe anuntul colegei.

Acu' nu mai raspunde. Ce sa mai intelegi !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...