darkangels Reputație: 35 Postat Iunie 16, 2018 Oras:c Oras:c Postat Iunie 16, 2018 Salutare tuturor! Dupa o buna perioada de timp in care nu am mai vizitat nici o domnita ,m-am gandit sa caut ceva pe net si am dat de un numar de telefon. Am sunat si am programat , cum nu mi-a placut ce am gasit , am intrebat daca mai are vreo colega si asa am dat de Zoe. Am intalnit o fata inalta aproximez 1.68 si undeva 55 de kg, fata are forme bune si servicii de calitate. Am optat pentru varianta de o ora care costa 250 de lei cu 2 finalizari si cim inclus ( pana la ultima picatura suge fata ) Acum sa vina notele: Locatie 10 : Nerva traian , cu o varietate de geluri de dus , apa de gura si prosoape curate si mari. Aspect 8 : tinerica, ingrijita dar putin cam tinerica pentru mine. Igiena 10: aici nu am ce sa comentez prea mult, dus inainte si dupa , are un parfum discret aviz radarelor. Actiune 9 : a deputat cu un FK si DFK fara retineri si la ambele finalizari am optat cu cim, nu am incercat normal deci nu pot sa spun prea multe. Cotizarea a fost de 250 de lei asa cum am precizat mai sus , nu am intrebat mai multe detalii despre serviciile ei si nici despre cat ar costa o finalizare. Eu am trait o experienta placuta si de revenit. Imediat am sa postez si pozele domnisoarei. 5
piticu_ Reputație: 275 Postat Iunie 16, 2018 Oras:București Oras:București Postat Iunie 16, 2018 Nu am găsit vre-un anunț cu număru ăsta. Unde ai dat de ea?
darkangels Reputație: 35 Postat Iunie 16, 2018 Oras:c Oras:c Autor Postat Iunie 16, 2018 Nu am găsit vre-un anunț cu număru ăsta. Unde ai dat de ea?Am sunat la alt număr, la colega ei dr nu mi-a plăcut de colega și am întrebat dacă e singura sau mai are și alta colega așa am dat de zoe. Sa îmi scuzați Greșelile dar este radarul prin zona. 1
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 cum unde a dat de ea ? e fata lui si i-a deschis topic aicice prosti e unii
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 nu s-a gandit ca acum o sa il intrebi pozele de unde le are ? ca anunt nu a gasit pe nicaieri =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 le are de la ea.. sa ma iertealtceva nou ? hai ca arata bine dameza. Acum sa vedem si alte recenzii !
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 mortii tai da prost raioane nici macar nu e aceeasi femeie in poze 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 mortii tai da prost ce sunt IoaneUnde ma soferule ? ti-ai facut control la ochi ? #pa_uber
sangre Reputație: -988 Postat Iunie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Iunie 16, 2018 Am fost și eu aseară la ea, anunțul a fost pe anunțul dar acum nu.l mai găsesc, buna in draci gagica , finuta, eu m.am dus la cacealma sa vad daca e reală și am găsit ceva belea, nu garantez pt poze dar va asigur că găsiți o pizda buna, bruneta, slabuta, înaltă, dantura impecabila, aduce cu surorile Columbeanu, a lucrat pe afara și acu își încearcă norocul cu noi alaturi de o colega pe care nu am văzut.o, era jos la roua. Note de 8.5 spre 9, fk, gfe, aspect și locație mișto. Mai vin la ea când îi apucă. I.am dat 150 pe o fin, nu m.a grăbit și s.a comportat exemplar. Recomand si va urez să găsiți pizde cum am găsit.o eu pe ea, așa la repezeală pe at. 17 3
invisibleman Reputație: 333 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Am fost si eu acum. Va mai amintiti de Olga Rusoaica? Acum are un nou nume: Zoe! 4
laury Reputație: 24072 Postat Iunie 16, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 16, 2018 Am fost si eu acum. Va mai amintiti de Olga Rusoaica? Acum are un nou nume: Zoe!Deci rebranding? 6
cerrone Reputație: -1104 Postat Iunie 16, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2018 Ce dracu faceti bai nene, nici @ darkangels, nici @sangre nu spun ca e vorba despre Olga Rusoaica ? Ba @sangre zice ca a fost aseara, adica inainte de postarea lui @ darkangels. Se pune intreabarea: daca nu aparea postarea lui @darkangels mai aparea postarea lui @sangre ? :laugh2 :laugh2Hai ca-i misto la noi aici pe forum ! 1
darkangels Reputație: 35 Postat Iunie 16, 2018 Oras:c Oras:c Autor Postat Iunie 16, 2018 Ce dracu faceti bai nene, nici @ darkangels, nici @sangre nu spun ca e vorba despre Olga Rusoaica ? Ba @sangre zice ca a fost aseara, adica inainte de postarea lui @ darkangels. Se pune intreabarea: daca nu aparea postarea lui @darkangels mai aparea postarea lui @sangre ? :laugh2 :laugh2Hai ca-i misto la noi aici pe forum !bai nene, eu nu am vizitat-o pe olga rusoaica niciodata!!!!in concluzie : nu stiu daca este rebranding!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Am fost si eu acum. Va mai amintiti de Olga Rusoaica? Acum are un nou nume: Zoe!dc se rebranduieste ? stii care e motivul ?
burgman4 Reputație: 1810 Postat Iunie 16, 2018 Oras:. Oras:. Postat Iunie 16, 2018 Personale ! Cum multe fete o fac !
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 hai ba lasati muia bulangiilor si futeti fata daca va permiteti daca nu mars in mortii tei da zdrente =))
graur29 Reputație: 1 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Salut, tot incerc sa dau de ea, dar se pare care are telefonul inchis... mai aveti noutati?
Vizitator alex_xx Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 din poze e prea grasa ca sa fie olga insa daca pozele sunt false si ea este nici sa nu va asteptati sa o mai gasiti pe numarul asta dupa ce ati scris aici cine este de fapt.
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 20, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 20, 2018 Zoe fata mea zi cine te supara? Da un semn si se rezolva toate.Parol.
ultravox Reputație: 191 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 Ce naiba e pe topicu' asta domne ? Pai se vede clar, in poze sunt doua tipe total diferite. Prima e o grasunoaca neinteresanta iar a doua e o tipa slim foarte interesanta. Care-i Zoe ? Care-i Olga rusoaica ? E rebranding sau nu ? Ba are anunt pe AT, ba nu are si lucreaza pe anuntul colegei.Acu' nu mai raspunde. Ce sa mai intelegi !
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 20, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 20, 2018 Oricum tu nu intelegi nimic
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum