lemans Reputație: 17 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 Buna seara. Avand in vedere ca relatiile nu ma mai avantajeaza in momentul de fata, legat fiind inca de trecut, dar nu sunt la psiholog aici, si m-am cam saturat de rezolvat singur caut si eu ceva bun prin Drumul Taberei, eventual pe langa Cartierul Brancusi. Sunt mai comod din fire :DAm fost o singura data la dame de companie, la Bianca, prin 2006, tot in Drumul Taberei. Din pacate nu-i mai am numarul si din cate am citit pe aici, e cu circuit inchis, asa ca nu-mi mai fac sperante. M-a scapat de niste complexe pe care le aveam acasa si mi-a dat oarecum incredere in mine, dar tot singur am ramas intr-un final.. Sunt mai timid din fire cu necunoscutele, dar ma descurc eu cumva. Asa ca, daca aveti ceva sugestii, va astept. Fetele pot fi si mai plinute, nu ma deranjeaza. Multumesc.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 17, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 17, 2018 Buna seara. Avand in vedere ca relatiile nu ma mai avantajeaza in momentul de fata, legat fiind inca de trecut, dar nu sunt la psiholog aici, si m-am cam saturat de rezolvat singur caut si eu ceva bun prin Drumul Taberei, eventual pe langa Cartierul Brancusi. Sunt mai comod din fire :DAm fost o singura data la dame de companie, la Bianca, prin 2006, tot in Drumul Taberei. Din pacate nu-i mai am numarul si din cate am citit pe aici, e cu circuit inchis, asa ca nu-mi mai fac sperante. M-a scapat de niste complexe pe care le aveam acasa si mi-a dat oarecum incredere in mine, dar tot singur am ramas intr-un final.. Sunt mai timid din fire cu necunoscutele, dar ma descurc eu cumva. Asa ca, daca aveti ceva sugestii, va astept. Fetele pot fi si mai plinute, nu ma deranjeaza. Multumesc. iti recomand o persoana extraordinar de corecta pe care pe care eu unul o vizitez aproape zilnic, fiind si vecini. Lucrează cu circuit semiinchis acum, asa ca iti voi da maine nr de telefon după ce am acordul ei. 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 17, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 17, 2018 Buna seara. Avand in vedere ca relatiile nu ma mai avantajeaza in momentul de fata, legat fiind inca de trecut, dar nu sunt la psiholog aici, si m-am cam saturat de rezolvat singur caut si eu ceva bun prin Drumul Taberei, eventual pe langa Cartierul Brancusi. Sunt mai comod din fire :DAm fost o singura data la dame de companie, la Bianca, prin 2006, tot in Drumul Taberei. Din pacate nu-i mai am numarul si din cate am citit pe aici, e cu circuit inchis, asa ca nu-mi mai fac sperante. M-a scapat de niste complexe pe care le aveam acasa si mi-a dat oarecum incredere in mine, dar tot singur am ramas intr-un final.. Sunt mai timid din fire cu necunoscutele, dar ma descurc eu cumva. Asa ca, daca aveti ceva sugestii, va astept. Fetele pot fi si mai plinute, nu ma deranjeaza. Lucrează in zona V Multumesc.iti recomand o persoana extraordinar de corecta pe care pe care eu unul o vizitez aproape zilnic, fiind si vecini. Lucrează cu circuit semiinchis acum, asa ca iti voi da maine nr de telefon după ce am acordul ei. 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 17, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 17, 2018 Buna seara. Avand in vedere ca relatiile nu ma mai avantajeaza in momentul de fata, legat fiind inca de trecut, dar nu sunt la psiholog aici, si m-am cam saturat de rezolvat singur caut si eu ceva bun prin Drumul Taberei, eventual pe langa Cartierul Brancusi. Sunt mai comod din fire :DAm fost o singura data la dame de companie, la Bianca, prin 2006, tot in Drumul Taberei. Din pacate nu-i mai am numarul si din cate am citit pe aici, e cu circuit inchis, asa ca nu-mi mai fac sperante. M-a scapat de niste complexe pe care le aveam acasa si mi-a dat oarecum incredere in mine, dar tot singur am ramas intr-un final.. Sunt mai timid din fire cu necunoscutele, dar ma descurc eu cumva. Asa ca, daca aveti ceva sugestii, va astept. Fetele pot fi si mai plinute, nu ma deranjeaza. Multumesc. lucrează in zona Valea Ialomitei la 5 minute de mers pe jos de Cartierul Brâncuși. Are vreo 29 ani, o persoana normala (nici frumoasa nici urâta), alba 100 la suta. 1
7uuupp Reputație: 4924 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 lucrează in zona Valea Ialomitei la 5 minute de mers pe jos de Cartierul Brâncuși. Are vreo 29 ani, o persoana normala (nici frumoasa nici urâta), alba 100 la suta.Salut!Ai mesageria full. 1 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 18, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 18, 2018 Salut!Ai mesageria full. s-a supărat rau de tot cand a auzit de forum-ul asta. 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 18, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 18, 2018 Buna seara. Avand in vedere ca relatiile nu ma mai avantajeaza in momentul de fata, legat fiind inca de trecut, dar nu sunt la psiholog aici, si m-am cam saturat de rezolvat singur caut si eu ceva bun prin Drumul Taberei, eventual pe langa Cartierul Brancusi. Sunt mai comod din fire :DAm fost o singura data la dame de companie, la Bianca, prin 2006, tot in Drumul Taberei. Din pacate nu-i mai am numarul si din cate am citit pe aici, e cu circuit inchis, asa ca nu-mi mai fac sperante. M-a scapat de niste complexe pe care le aveam acasa si mi-a dat oarecum incredere in mine, dar tot singur am ramas intr-un final.. Sunt mai timid din fire cu necunoscutele, dar ma descurc eu cumva. Asa ca, daca aveti ceva sugestii, va astept. Fetele pot fi si mai plinute, nu ma deranjeaza. Multumesc. din pacate are clienții ei, nici nu vrea Să audă Să primească necunoscuți. Bine ca nu am dat nr ei, oricum am avut un mare scandal cu ea, s-ar putea Să nu ma mai primească nici pe mine după faza asta. A zis ca de ce am scris pe forum de ea. Am zis Să fac un bine si vouă si ei, nu vrea, asta e viața. 2
lemans Reputație: 17 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 18, 2018 Multumesc oricum pentru intentie.N-am mesaje deloc, o fi vreo eroare din cauza ca sunt nou pe site.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 18, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 18, 2018 Multumesc oricum pentru intentie.N-am mesaje deloc, o fi vreo eroare din cauza ca sunt nou pe site. nu ai acces încă la mesagerie. Trebuie Să fii membru colorat pentru acces. 1
lemans Reputație: 17 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 18, 2018 ellysweet vad ca are recenzii bune. Doar sa-mi fac curaj.
carolanjou Reputație: 597 Postat Iunie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2018 din pacate are clienții ei, nici nu vrea Să audă Să primească necunoscuți. Bine ca nu am dat nr ei, oricum am avut un mare scandal cu ea, s-ar putea Să nu ma mai primească nici pe mine după faza asta. A zis ca de ce am scris pe forum de ea. Am zis Să fac un bine si vouă si ei, nu vrea, asta e viața.Nu era mai simplu sa-i fi dat numarul direct baiatului fara sa-i mai spui doamnei respective ? nu avea de unde sa sti ca il are de la tine , baiatul o suna si spunea ca-l are de la un prieten fara sa pomeneasca de acest site 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 19, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 19, 2018 Nu era mai simplu sa-i fi dat numarul direct baiatului fara sa-i mai spui doamnei respective ? nu avea de unde sa sti ca il are de la tine , baiatul o suna si spunea ca-l are de la un prieten fara sa pomeneasca de acest site cum era Să i-l dau public? Băiatul nu are acces la mesagerie privată căci are cont de începător! 2
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 19, 2018 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 19, 2018 Nu era mai simplu sa-i fi dat numarul direct baiatului fara sa-i mai spui doamnei respective ? nu avea de unde sa sti ca il are de la tine , baiatul o suna si spunea ca-l are de la un prieten fara sa pomeneasca de acest site femeia e căsătorită de 4 ani si soțul nu stie ce face asta e motivul pentru care nu vrea, si are o părere proasta de forum, ca mulți se scapă prea mult la vorba înțelegi? 2
carolanjou Reputație: 597 Postat Iunie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2018 femeia e căsătorită de 4 ani si soțul nu stie ce face asta e motivul pentru care nu vrea, si are o părere proasta de forum, ca mulți se scapă prea mult la vorba înțelegi?ATUNCI CORECT AI DREPTATE SE SCHIMBA SITUATIA 1
laury Reputație: 24074 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 19, 2018 femeia e căsătorită de 4 ani si soțul nu stie ce face asta e motivul pentru care nu vrea, si are o părere proasta de forum, ca mulți se scapă prea mult la vorba înțelegi?Vad ca aici raspunzi dar la pm ul meu nu....Rusinicaaaa
norbert1976us Reputație: 1441 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iunie 19, 2018 Boy4you43 are rol de pestisor aici? Ca vad ca numai el scrie..
lemans Reputație: 17 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 24, 2018 La femei maritate oricum nu ma bagam, dar multumesc oricum.
laury Reputație: 24074 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 25, 2018 Frate Lemans, mergi cu mine intr o zi la fete?
lemans Reputație: 17 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 25, 2018 Ma vezi mai nehotarat? :laugh2
laury Reputație: 24074 Postat Iunie 25, 2018 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 25, 2018 Cam da...😂
gelusi Reputație: 141 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2018 Pune frate numărul ei aici s-o futa și pula noastră !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum