Sari la conținut

Dragnea la puscari3

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Tin sa te contrazic. A doua, chiar si a treia sau a patra condamnare, poate fi tot cu suspendare (conditionata / sub supraveghere) daca sunt indeplinite anumite conditii. Cea mai importanta este ca pedeapsa sa nu depaseasca un anumit cuantum. Regulile de la contopire pe vechiul cod penal erau in favoarea persoanei condamnate, prin urmare mai greu se putea depasi un anumit cuantum al pedepsei. Pe noul cod, insa, se poate ajunge la un cuantum urias al pedepsei datorita modalitatii de contopire a pedepselor (se aplica cea mai mare + 1/3 din totalul celorlalte).

Îți mai dau și mâine, muistule

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dragnea are tot Teleormanul de la o matusa...si nu e matusa Tamara.

fantastic gogule...daca ar fi sa il ancheteze DNA-ul pe Dragnea pentru ce a jefuit si delapidat nu i-ar ajunge 10 generatii de puscarie, ca in America (cu sentinta care favorizeaza infractorul).

Infractorul sef pesede se pregateste de asaltul asupra Justitiei, lovitura de gratie.

PS: draknea , taran basit si afumat

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dragnea la pușcărie, coleg cu Cerrone/Ultravox/Marta!

• Minus 3
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună
  • Oras:ÃŽntr-o lume nebună
Postat

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/36729949_2078040215561901_5679400594561826816_n.jpg?_nc_cat=0&oh=f874b6caae7bcad02bd6da794b64c4ac&oe=5BA57F8B

Îți dai seama dacă îl condamnau pentru proxenetism :giggle:

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis ca daca aranjeaza condamnarea mea, ea garanteaza ca da guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul nu a picat. Presedintele e implicat direct in condamnarea mea, asta e parerea meaVorbim de a doua condamnare pe care o primesc fara probe. Am fost avertizat: ai grija cu legea offshore, las-o sa iasa asa cum a venit initial, ai grija cu mitingul, ai grija ca sunt presiuni foarte mari pe judecatoriEste un ofiter, nu ii dau nume, dar care mi-a zis ca a participat intamplator la o discutie cu niste sefi din niste institutii si care au zis - domnule, am rezolvat doar cu un judecator, dar lucram in continuare. Daca tine la onoarea militara si nu are mize mici, poate ar fi bine sa spuna, pentru ca maine i se poate intampla lui. E un ofiter SRI, care nu e in rezerva. Sentinta mea a fost data prin presiune. Unul dintre judecatorii din complet a rezistat la presiune, ceilalti doi nu au rezistat. Nu pot spune ca am fost socat in acea zi, pentru erau multe vorbe. Aceste seminte ale raului, ale urii ii apartin lui Iohannis, e mult mai rau decat Traian Basescu. (...)

Postat

Să ne pișăm pe PSD și pe lacheii lor!

Marta; dășchide gura!

• Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...