Sari la conținut

Dragnea la puscari3

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ultraprost esti mai prost decat prevede legea  :slap2

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Care crime ? Hai ca e chiar interesant ! Care crime ? Da' cu argumente, nu asa prosteli de presa sau lozinci expirate.

Mai vezi pe urma. Ia zi ! Daca nu ai argumente clare si bati campii, te trimit la origine ! Sa te vad, Staline.

Fă, sparto, nu îți dai seama că ești penibilă? Care crime? Alea pentru care are dosar penal!

'te-n gură de pesedistă jegoasă!

• Minus 1
Postat

Fă, sparto, nu îți dai seama că ești penibilă? Care crime? Alea pentru care are dosar penal!

'te-n gură de pesedistă jegoasă!

Care mah tampitule ? Spune tu mah, cu gurita aia a ta. Nu esti in stare ?

Postat

Care mah tampitule ? Spune tu mah, cu gurita aia a ta. Nu esti in stare ?

@ Picoaie, zi fa baga-ti-as menta-n gat de pitecantrop. Nu stii ce sa spui ? Pai atunci de ce vbsti mah ? Ia sa zic io despre tine ca esti terorist taliban. Vrei ? 

Prostovane, la hazna cu tine !  :laugh2  :laugh2

Vizitator mc hammer
Postat

Bolovane, macar la asta ramane in familie, Ciolanis o sa doneze casele FDGR.

Hai jet ca esti prost si nu-ti dai seama

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

De cand au venit pesedeii la butoane au creat numai haos si neliniste !!!

Te intreb , asa ca chestie , ca tot esti un grevist destept si  iti planifici prezenta la fiecare greva

Au lipsit vreodata din peisaj , incepand cu formarea primului partid de dupa '89 , FSN , din care s-a desprins ulterior acest PSD

Sau da-mi ex. de o guvernare corecta in toti acesti 28 de ani  de haos si  tranzitie spre democratie . Crezi ca poti ? 

Vizitator
Postat

Te intreb , asa ca chestie , ca tot esti un grevist destept si  iti planifici prezenta la fiecare greva

Au lipsit vreodata din peisaj , incepand cu formarea primului partid de dupa '89 , FSN , din care s-a desprins ulterior acest PSD

Sau da-mi ex. de o guvernare corecta in toti acesti 28 de ani  de haos si  tranzitie spre democratie . Crezi ca poti ? 

bre, tu vezi ce fac astia cu codurile penale ? liber la viol, omor, hotie. Pesede este in afara legii si ar trebui dizolvat. De ce s-a ajuns aici ? din cauza unui borfas pe nume Liviu Nicolea Dragnea care este condamnat pentru abuz in serviciu, un fleac.

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

bre, tu vezi ce fac astia cu codurile penale ? liber la viol, omor, hotie. Pesede este in afara legii si ar trebui dizolvat. De ce s-a ajuns aici ? din cauza unui borfas pe nume Liviu Nicolea Dragnea care este condamnat pentru abuz in serviciu, un fleac.

Din cauza taranilor basiti si afumati,ca Miky care au votat PSD pentru o galeata.

• Like 1
Postat

Il dizolvam , ii mutam prin alte partide (ca de obicei) ...iar la final ...surprize,  ii alegem tot pe aceiasi

Haide bre ca romanul e tolomac si nu intelege nimic ...si iar isi ia o tepa lund-o de la cap pe termen lung ...inca 20 de ani.

Apropo la nivel de judete se fura prin intermediul tuturor partidelor , adica nu doar cei de la PSD fac combinatii .Stii judetele in care  se afla cele mai multe mase de manevra ? Dolj , Buzau, Bacau . De ce oare ? Sa te vad aici ce-mi raspunzi .

Totusi nu mi-ai raspuns , cu exeplificare , la acea intrebare cu guvernarea corecta . A existat , ori ba?

Postat

@ Picoaie, zi fa baga-ti-as menta-n gat de pitecantrop. Nu stii ce sa spui ? Pai atunci de ce vbsti mah ? Ia sa zic io despre tine ca esti terorist taliban. Vrei ? 

Prostovane, la hazna cu tine !  :laugh2  :laugh2

Du-te fă, sparto, chiar ești tâmpită! Pesedistă tâmpită. Mă rog, e pleonasm!
  • Minus 1
Postat

Du-te fă, sparto, chiar ești tâmpită! Pesedistă tâmpită. Mă rog, e pleonasm!

De ce nu raspunzi mah, placintare ? Ai ? Mincinosul forumului, nu esti in stare sa argumentezi ? Santieristule !

Vizitator
Postat

Ăștia ar trebui sa primească interdictie pe viață, sa mai ocupe funcții, pana la al 10-lea grad de rudenie, pe 5 generații.

Postat

Foarte bine, cei ca tine trebuie talhariti, violati si omorati  :laugh2  :laugh2

Asa se produce asanarea societatii  :rax2

Tembelule, stii ce-i aia miscare browniana ? Cea care e-n capu' tau. Prostovane.

Amaratule, habar n-ai, Dragnea a fost condamnat politic pentru instigare la abuz in serviciu. Asa ceva nu exista in nicio tzara din UE, bolovane.

Postat

De ce nu raspunzi mah, placintare ? Ai ? Mincinosul forumului, nu esti in stare sa argumentezi ? Santieristule !

Ce să răspund fă, babă dementă! E un lucru știut de toată lumea, jigodie comunistă!

• Minus 1
Vizitator mc hammer
Postat

Deschide mah gura sa-ti dau flit fgm de paralitic :laugh2 :laugh2

stai flexat ca am o diaree fix pt fatza ta de cur

• Like 1
Postat

stai flexat ca am o diaree fix pt fatza ta de cur

O sugi dimineata pe racoare, constipatule. Mars in gm de-aici,  cacacios tembel !

Vizitator mc hammer
Postat

Ma deconstip pe fata ta, partzar penal

Vizitator mc hammer
Postat

nu esti in stare sa argumentezi fara sa jignesti, basina rasuflata ce esti. crezi ca dc vorbesc civilizat, nu sunt in stare sa iti raspund cu aceeasi moneda? sa te ia tiganii din cartier la pula, shobolan raios

Vizitator mc hammer
Postat

de sapun nu zice nimic in carti? :)))))

Postat

nu esti in stare sa argumentezi fara sa jignesti, basina rasuflata ce esti. crezi ca dc vorbesc civilizat, nu sunt in stare sa iti raspund cu aceeasi moneda? sa te ia tiganii din cartier la pula, shobolan raios

Sa te ia pe tine ursarii din Bolintin, jigodie betiva, sa-mi suflu mucii pe tine rapandulo. Mars mah de-aici

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.