Sari la conținut

Mihaela - Creata dornica de sex - 0735051223

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

mai mihaela, eu inteleg ca nu esti disponibila in perioada aia, da tot timpul cand incerc sa te sun, suna ocupat. cum fac sa dau de tine dupa 16 ?

Postat

Motivul pt care ar putea suna ocupat mereu,ar fi acela ca nr tau este in lista de refuzare. Cu siguranta ai fost stresant cu apelurile si din aceasta cauza ai ajuns acolo!

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Bine ca i-ai spus, asa poate sa sune de pe alt numar si hopa!! iata un client bun!!

Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

E dornic si el :)

Postat

Mihaela mai este activa? am sunat de 2 ori la intervale de timp diferite (zile) si nu raspunde ..a mai fost cineva recent la ea..vad ca nici pe forum nu a mai dat semn..

• Oras:constanta
Postat

zine programul tau draga sa stim si noi cand te sunam si ceva poze convingatoare daca se poate

Postat

La paginile 2,5 si 6 poti vedea poze cu mine. Momentan nu am altele. Programul meu este de luni pana vineri intre orele 10:30-17

Postat

Stie cineva numarul ei de telefon ? Cel care e afisat in subiectul topicului e inchis.

Postat

care este bagat in lista ta de respinsi nu mai beneficiaza de serv.tale

Postat

Da cred k si pe mine ma bagat in lista ,am tot sunato insistent in anumite zile nu mia raspuns desi nu stiu cu ce iam gresit, cam ciudata lista ei. Imi imaginez k are vro 100de numere in lista cu nu. Probabil nu iam dat bine la bucii

Postat

Daca a crescut cererea ......cred ca si- a dat filtre numai la clientii care lasa bacșiș.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...