Sari la conținut

0784712079 , ALEXIA2018 bulevardul libertății numărul 12

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Alexia, cheama repede Militia...vine Luminita si te bate...te si fute in cur ca i-ai futut barbatul...intelegi acum?

Laury, te rog frumos eu mereu te am respectat și ți am vorbit frumos și nu este prima oară când vorbești urat și faci mișto , te as ruga mult sa numai te bagi și sa numai îmi comentezi pe forum absolut niciodată . Nu te bagă unde nu îți fierbe oala, am întrebat frumos și am vrut un răspuns nu un altfel de răspuns care nu ma ajuta la nimic , este ultima oară când ți am răspuns și când am luat in considerare mesajele tale . Seara buna !

• Minus 1
Vizitator
Postat

Daca va postez niște poze cu fata ei puteți sa imi Spune-ți daca este aceiași persoana? Ma adresez persoanelor care au fost pe la ea.

ți ai făcut și cont pentru a lasă comentarii? Poți lasă poze cu fata luminitei și oameni de aici care au fost la mine ii rog frumos sa spună ei dacă sunt eu “Luminita” !
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Laury, te rog frumos eu mereu te am respectat și ți am vorbit frumos și nu este prima oară când vorbești urat și faci mișto , te as ruga mult sa numai te bagi și sa numai îmi comentezi pe forum absolut niciodată . Nu te bagă unde nu îți fierbe oala, am întrebat frumos și am vrut un răspuns nu un altfel de răspuns care nu ma ajuta la nimic , este ultima oară când ți am răspuns și când am luat in considerare mesajele tale . Seara buna !

Tu chiar nu te prinzi cine e Luminita?

😆

Vizitator
Postat

Tu chiar nu te prinzi cine e Luminita?

Nu , ia spune tu
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu știu cine esti tu cea care scrii si vorbești la telefon , poate te ocupi de fete de prostituție dar pe fata aceea din poze o recunosc mai mult decât crezi tu. O cheamă Luminița Ghimpețeanu Mihaela cum are si pe Facebook . Locuiește in Rahova are 24 ani are o sora pe care o cheamă Mădălina si un rotwailler cu numele de Tasha . si credeți-mă o cunosc destul de bine. Îmbrăcămintea cu care pozează acum o avea si cand făcea videochat . Asa ca cine esti tu si răspunzi la telefon înseamnă ca esti o peștoaică care se ocupa de ea răspunzi la telefoane si faci ii faci rost de clienti. Cum se face tatuajele pe care le ascunzi in poze sunt si pe Luminița. Coincidenta mare nu crezi ? Lasa sa vedem ce spun clienti sa o vadă pe facebokk si sa vedem daca chiar este ea.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Eu nu știu cine esti tu cea care scrii si vorbești la telefon , poate te ocupi de fete de prostituție dar pe fata aceea din poze o recunosc mai mult decât crezi tu. O cheamă Luminița Ghimpețeanu Mihaela cum are si pe Facebook . Locuiește in Rahova are 24 ani are o sora pe care o cheamă Mădălina si un rotwailler cu numele de Tasha . si credeți-mă o cunosc destul de bine. Îmbrăcămintea cu care pozează acum o avea si cand făcea videochat . Asa ca cine esti tu si răspunzi la telefon înseamnă ca esti o peștoaică care se ocupa de ea răspunzi la telefoane si faci ii faci rost de clienti. Cum se face tatuajele pe care le ascunzi in poze sunt si pe Luminița. Coincidenta mare nu crezi ? Lasa sa vedem ce spun clienti sa o vadă pe facebokk si sa vedem daca chiar este ea.

Alexia si Luminita de care zici tu nu semana deloc la fata.

Am fost acum o saptamana la Alexia.

E frumoasa la fata  are aspect de italianca din sud , gen calabreza , din aia sexy.

Foarte pedanta si ingrijita , machiata frumos , mania curateniei , baia sclipeste apartamentul la fel, prosoape apretate mai rar am vazut asa prosop curat .

Mi-a placut mult ca saruta , pentru mine este esential sa piara duhu ala de productie care imi omoara erectia , sa para ca e ceva mai natural.

Are o gura frumoasa si dulce , piele fina pe fata , miros tineresc, o placere sa o giugiulesti , as fi stat numa pt asta 30 min cel putin ca in liceu. De aceea am iertat-o pentru  pentru OP si pentru lipsa cuni sau ani ca cica se gadila. Aspectul la corp depaseste putin limita voluptuoaselor intrand la grasute dar o grasuta f sexy cu forma de clepsidra.Celulita numai in anumite pozitii ortostatice  isi face aparitia in rest la orizontala sau in pozitie de tragere nu se remarca.Sanii mari placuti la mana si gura , am servit un titsfuck f reusit. OP dar imaginea ei in oglinda cu ruda de salam in gura a fost mirifica f excitanta . Mi s-a parut ca i-a cazut si ei bine. Are un mod ciudat de a geme , un "mmm" ascutit infundat putin fals ca o papusa care geme automat cand o atingi. Normal foarte reusit am facut bineinteles misionar de buna calitate ca sa cuplez sexul cu sarutul asa cum agreez . Stramtuta. Nu face chiar FK adica nu deschide gura dar cum am spus buzele ei sunt foarte placute , se simt minunat , petru cei ce cauta asta se recomanda din plin. Pare coecta , linistita pusa pe treaba.

De recomandat pentru iubitorii de kg mai multe dar distribuite sexy .

Raport pret calitate excelent.

100/30min

Igiena 10

Locatie 10

Fata 10 Corp 7-8

OP 8- 9

Normal 10

Atitudine 10

• Like 4
Postat

Daca va postez niște poze cu fata ei puteți sa imi Spune-ți daca este aceiași persoana? Ma adresez persoanelor care au fost pe la ea.

Nu mai bine te duci sa te culci? Poate esti lovit la cap.

• Oras:Peste tot si nicaieri
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Alexia fii linistita este ori vreo eroare, ori concurenta, ori vreo sotie geloasa in domeniul in care lucrezi tu astfel de atitudini sunt normale... nu merita sa te alarmezi ... o sa fie bine

• Like 1
Vizitator
Postat

Hahahha :)))) doamne ce aud :)) eu sincer cred ca ai niște probleme :))) vreau te rog mult dacă pretinzi ca eu sunt “Luminița “ sa îmi spui ce tatuaje are ca lumea care a fost la mine le cunosc :)) la telefon ai spus ca nu știi ca nu ai fost atent dar ai spus ca ai avut o relație de 6 ani cu ea dar nu ii Cunoști tatuajele... coincidenta ... pune o poza cu ea la fata si lumea poate spune dacă este ea :) de ce ți am găsit numărul pe google dispărând mai mulți oamenii? Și de aici oamenii vor înțelege cine eSte mincinosul . Am terminat cu acest subiect !!!

post-268223-0-16733000-1536841116_thumb.png

post-268223-0-77816000-1536841193_thumb.png

Vizitator
Postat

Alexia si Luminita de care zici tu nu semana deloc la fata.

Am fost acum o saptamana la Alexia.

E frumoasa la fata  are aspect de italianca din sud , gen calabreza , din aia sexy.

Foarte pedanta si ingrijita , machiata frumos , mania curateniei , baia sclipeste apartamentul la fel, prosoape apretate mai rar am vazut asa prosop curat .

Mi-a placut mult ca saruta , pentru mine este esential sa piara duhu ala de productie care imi omoara erectia , sa para ca e ceva mai natural.

Are o gura frumoasa si dulce , piele fina pe fata , miros tineresc, o placere sa o giugiulesti , as fi stat numa pt asta 30 min cel putin ca in liceu. De aceea am iertat-o pentru  pentru OP si pentru lipsa cuni sau ani ca cica se gadila. Aspectul la corp depaseste putin limita voluptuoaselor intrand la grasute dar o grasuta f sexy cu forma de clepsidra.Celulita numai in anumite pozitii ortostatice  isi face aparitia in rest la orizontala sau in pozitie de tragere nu se remarca.Sanii mari placuti la mana si gura , am servit un titsfuck f reusit. OP dar imaginea ei in oglinda cu ruda de salam in gura a fost mirifica f excitanta . Mi s-a parut ca i-a cazut si ei bine. Are un mod ciudat de a geme , un "mmm" ascutit infundat putin fals ca o papusa care geme automat cand o atingi. Normal foarte reusit am facut bineinteles misionar de buna calitate ca sa cuplez sexul cu sarutul asa cum agreez . Stramtuta. Nu face chiar FK adica nu deschide gura dar cum am spus buzele ei sunt foarte placute , se simt minunat , petru cei ce cauta asta se recomanda din plin. Pare coecta , linistita pusa pe treaba.

De recomandat pentru iubitorii de kg mai multe dar distribuite sexy .

Raport pret calitate excelent.

100/30min

Igiena 10

Locatie 10

Fata 10 Corp 7-8

OP 8- 9

Normal 10

Atitudine 10

Mulțumesc pt recenzie ❤️❤️❤️ Cu kg da ai dreptate am luat ceva de kg peste limita dar am intrat la regim și m am apucat de sala ❤️ Ma bucur ca ți a plăcut și mie mi a plăcut in compania ta , te mai aștept ❤️❤️
  • Like 2
Postat

Ai curaj sa pui poza cu tatuajul de pe mana ? Si sa ma conving eu ca nu esti tu. Crezi ca o persoana care a scris recenzia aia ma poate lămuri. Cineva odată care a fost la tine o sa vadă pozele si o sa spună adevarul.eu din păcate nu pot pune poze la tine pe profil. Dar cine intra pe Luminița Mihaela Ghimpețeanu o sa o vadă si poate sa o vada daca chiar ea este.

Postat

Ai curaj sa pui poza cu tatuajul de pe mana ? Si sa ma conving eu ca nu esti tu. Crezi ca o persoana care a scris recenzia aia ma poate lămuri. Cineva odată care a fost la tine o sa vadă pozele si o sa spună adevarul.eu din păcate nu pot pune poze la tine pe profil. Dar cine intra pe Luminița Mihaela Ghimpețeanu o sa o vadă si poate sa o vada daca chiar ea este.

Vizitator
Postat

Ești doar un mincinos îmi cer scuze persoanelor care o sa vadă ca ma adresez așa dar sincer îmi ies din fire, am intrat eu pe Facebook ul aceste i fete care pretinzi ca sunt eu și aceea fata nu are nici un tatuaj decât la încheietura unul mic eu am pe jumate de mana :)))) dacă tot ai stat 6 ani cu ea spune mi ce tatuaj are pe mana, tu chiar crezi vreodată ca voi da asemenea detalii despre mine aici? Atât te duce capul?

Postat

Vezi ce mincinoasa esti tu, daca intri pe facebokkul ei nu are nici o poza cu tatuajul ei in care sa fie public deci vezi ca începi sa te scufunzi.

• Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Vezi ce mincinoasa esti tu, daca intri pe facebokkul ei nu are nici o poza cu tatuajul ei in care sa fie public deci vezi ca începi sa te scufunzi.

Eu îți pot confirma definitiv ca fata numita de tine (FB) NU seamănă deloc cu fata care este aici pe site (Alexia)!

M-am întâlnit recent (ieri și alaltăieri) cu Alexia.

• Like 1
  • Oras:Tot acolo
Postat

Sa intelegem ca la clientii vechi care ti-au lasat recenzii, nu le mai faci programare, nu mai ai timp de ei...nu e prea frumos, dar traim in Romania, si aici ne putem astepta la orice!:) sa fim sănătosi cu totii!

Vizitator
Postat

Eu îți pot confirma definitiv ca fata numita de tine (FB) NU seamănă deloc cu fata care este aici pe site (Alexia)!

M-am întâlnit recent (ieri și alaltăieri) cu Alexia.

Sper da fie lămurit acum
Vizitator
Postat

Sa intelegem ca la clientii vechi care ti-au lasat recenzii, nu le mai faci programare, nu mai ai timp de ei...nu e prea frumos, dar traim in Romania, si aici ne putem astepta la orice!:) sa fim sănătosi cu totii!

Ba da fac , bineînțeles dar, exista întotdeauna un dar . Fac programări doar oamenilor care m au respectat și de aici tu știi cel mai bine . Dacă ai ceva de lămurit îmi poți scrie și pe whatsapp cum ai făcut o mereu nu sa îmi scrii aici pentru a ma pune intr o ipostaza proasta . Eu una nu îmi permiteam sa mai scriu după ce s a întâmplat . Ms

Vizitator
Postat

Și te rog frumos numai vorbi la plural , ca nu știi tu cum și ce fac cu programările .

Vizitator
Postat

De parca nu te-as stii....:))) spor la slăbit!

Ma Cunoști? Da ce ai trăit cu mine vreo 20 de ani de ma știi așa bine ? Te rog Frumos numai deranja

Postat

Parca aveai 19 ani, stai linistita ca daca ai jeg in tine, cum am mai zis-o nu te voi mai deranja!:) 1 - 0 pentru tine

Vizitator
Postat

Parca aveai 19 ani, stai linistita ca daca ai jeg in tine, cum am mai zis-o nu te voi mai deranja!:) 1 - 0 pentru tine

:))))))) pffff , n am mai ras de mult cu așa pofta:)))) era o vorba dar tu la 30 ani stai și faci jocuri cu 1-0 ... grav

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...