Sari la conținut

0784712079 , ALEXIA2018 bulevardul libertății numărul 12

Postări Recomandate

• Oras:Europa
  • Oras:Europa

Am fost la ea.

Programare respectata!

Este o fata tanara (19 ani) cu o fata frumoasa si un corp special. Are piele fina si carne tare pe ea.

Are un fund imens. Mi-a placut mult! Stie sa miste fundul biiiine.

Nu este genul meu de fata, deoarece are cateva kg in plus, insa ma atras prin tineretea ei, fundul ei, fata ei, si nu m-am inselat. Mi-a placut!

Este la inceput, si prestatia ei a fost ok, dar sunt sigur ca poate si mai bine.

Oralul este protejat, dar a fost bun, umed, deep, sa jucat bine sa uitat in ochi mei, in oglinda, la lins intens cu Limba si mi-a dat impresia ca ia placut. Mie cu siguranta mi-a placut.

Normalul a fost doggy si revers cowgirl. wow ce priveliste, fundul imens care se misca bestial pe tine. Optic wow.

Deorece este lata la pasaraica, sentimentul nu era wow, dar sa vezi acel fund peste tine, am venit ambele date destul de repede.

Am stat o ora, nu ma grabit, si asi fii mai stat inca un nr, insa avea o programare dupa mine.

Ma bucur am fost la ea, si voi mai repeta experienta!

Sugestie: apucate sa faci Putin Sport.

Note:

igiena 10

corp: 8, dar interesant si Special. 

fata: 9

atitudine: 8. Putin mai activa, mai pisicuta (stiu ca stii sa fii), mai prezenta. Lasa telefonul in timpul sedintei. NU te grabeste si la sfarsit chiar am simti-to mai aproape. Deci are potential de GFE bun.

OP: 8 pentru ca e protejat si lipsa de lins zonele adiacente. Dar oralul este BUN!

NP: 8

Locatie: Putin mai departe de centru, dar nu era Problem, pat foarte bun, apartament OK!

De revenit: pentru iubitorii fetelor cu forme mai mari si fete tinere. Eu voi revenii.

Halat : RON 200,--/ora.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Am fost la ea.

Programare respectata!

Este o fata tanara (19 ani) cu o fata frumoasa si un corp special. Are piele fina si carne tare pe ea.

Are un fund imens. Mi-a placut mult! Stie sa miste fundul biiiine.

Nu este genul meu de fata, deoarece are cateva kg in plus, insa ma atras prin tineretea ei, fundul ei, fata ei, si nu m-am inselat. Mi-a placut!

Este la inceput, si prestatia ei a fost ok, dar sunt sigur ca poate si mai bine.

Oralul este protejat, dar a fost bun, umed, deep, sa jucat bine sa uitat in ochi mei, in oglinda, la lins intens cu Limba si mi-a dat impresia ca ia placut. Mie cu siguranta mi-a placut.

Normalul a fost doggy si revers cowgirl. wow ce priveliste, fundul imens care se misca bestial pe tine. Optic wow.

Deorece este lata la pasaraica, sentimentul nu era wow, dar sa vezi acel fund peste tine, am venit ambele date destul de repede.

Am stat o ora, nu ma grabit, si asi fii mai stat inca un nr, insa avea o programare dupa mine.

Ma bucur am fost la ea, si voi mai repeta experienta!

Sugestie: apucate sa faci Putin Sport.

Note:

igiena 10

corp: 8, dar interesant si Special. 

fata: 9

atitudine: 8. Putin mai activa, mai pisicuta (stiu ca stii sa fii), mai prezenta. Lasa telefonul in timpul sedintei. NU te grabeste si la sfarsit chiar am simti-to mai aproape. Deci are potential de GFE bun.

OP: 8 pentru ca e protejat si lipsa de lins zonele adiacente. Dar oralul este BUN!

NP: 8

Locatie: Putin mai departe de centru, dar nu era Problem, pat foarte bun, apartament OK!

De revenit: pentru iubitorii fetelor cu forme mai mari si fete tinere. Eu voi revenii.

Halat : RON 200,--/ora.

Îți mulțumesc pentru recenzie dragul meu ❤❤❤ Ma voi apuca și de sport normal ca voi lua in calcul și sfatul taumi a părut bine sa te cunosc și te aștept in continuare . Ești un om super !!
Link spre comentariu
Vizitator

Pune o poza cu colega , faceti show la cerere ???? Outcall ???

nu am poze cu ea momentan , are mai multe kg ca mine având și un copil.... o pot descrie pana voi face rost de poze, are 1.67 , kg nu știu sigur , e bruneta , sânii foarte mari , fund nu are , ochi căprui . Outtcall nu facem , decât mângâieri, FK , sărutări corporale una alteia .
Link spre comentariu
Vizitator

Va rog frumos sa ma faceti sa înțeleg sau dacă ați mai văzut aceeași problema , am primit un mesaj pe telefon de la un număr o sa va las poze jos sa vedeți despre ce e vorba . Neștiind cine e Luminița am sunat sa întreb ce se întâmpla și a spus ca eu sunt Luminița și sa sun pe whatsapp cu camera sa vadă ca nu e Luminița , bineînțeles ca nu am sunat. Ma tot amenințat ca vine peste mine ca ma bate ca nu știu ce îmi mai face și dupa ma sunat o fata cu ascuns înjurând ma.

post-268223-0-38945100-1536773916_thumb.jpeg

post-268223-0-85470200-1536773926_thumb.jpeg

post-268223-0-11377900-1536773937_thumb.jpeg

post-268223-0-98104100-1536773948_thumb.jpeg

post-268223-0-33387800-1536773959_thumb.jpeg

post-268223-0-12238100-1536773973_thumb.jpeg

post-268223-0-05960900-1536773990_thumb.jpeg

post-268223-0-25700400-1536774000_thumb.jpeg

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Se pare ca concurenta nu doarme și se vede amendată de tine. Sunt jocuri urate a unor proxeneți. Ignora și fati treaba ta. Nu te lasă intimidata și nu intra in polemica lor.

Am găsit numărul lui pe net și scrie acolo ca a sunat mai multă lume și este doar un joc .. suna și stresează lumea

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...