Sari la conținut

Andreea (Gara de Nord) 0730771744

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti

Va salut. 

M-am revăzut cu Andreea după fix 2 luni.

Telegrafic , ca asa e la moda acum.

Programare efectuată și respectata fara probleme- nota 10 pentru seriozitate. 

Locația- aceeași,  nota 8.5

Aspect - 9 , parca și mai apetisanta :lol:

Oral - 10 , evident neprotejat,  cateva deep-uri , lins frumos pula pe lateral , supt bun cu presiune pe capatana pulii și niște limbi memorabile pe coaie , printre cele mai bune ( mi se scoala pula și acum când ma gândesc)

Normal - 10 , fut cauciucat in pizda , bun , ritm lent -moderat la începutul futaiului,  apoi accelerat , cu limbi împletite,  dat tare în misionar și explodat în cauciuc. 

Igiena- 10 , curata impecabil,  pizda epilata complet , extrem de fina , limbi în pizda la greu , udata natural,  abundent,  gemete de plăcere. 

GFE și atitudine- 10 cu felicitări,  sărut adevărat și intretinut minute bune,  ca la carte , perfect pentru mine , plus compania Andreei o adevărată plăcere.  Doar ca de data asta , cum i-am zis și ei , am venit chitit pe fut  și am discutat mai puțin :ras

Timp aproximativ 70 min , fără pic de graba,  2 finalizări incluse , cadou 450 RON. 

O zi buna va doresc !

• Like 9
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Maldive
Acum 1 oră, il pupparo a spus:

Va salut. 

Oral - 10 , evident neprotejat,  cateva deep-uri , lins frumos pula pe lateral , supt bun cu presiune pe capatana pulii și niște limbi memorabile pe coaie , printre cele mai bune ( mi se scoala pula și acum când ma gândesc)

Normal - 10 , fut cauciucat in pizda , bun , ritm lent -moderat la începutul futaiului,  apoi accelerat , cu limbi împletite,  dat tare în misionar și explodat în cauciuc. 

Igiena- 10 , curata impecabil,  pizda epilata complet , extrem de fina , limbi în pizda la greu , udata natural,  abundent,  gemete de plăcere. 

GFE și atitudine- 10 cu felicitări,  sărut adevărat și intretinut minute bune,  ca la carte , perfect pentru mine , plus compania Andreei o adevărată plăcere.  Doar ca de data asta , cum i-am zis și ei , am venit chitit pe fut  și am discutat mai puțin :ras

Timp aproximativ 70 min , fără pic de graba,  2 finalizări incluse , cadou 450 RON. 

O zi buna va doresc !

Andreea este top.....

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 6 ore, il pupparo a spus:

Va salut. 

O zi buna va doresc !

Multumesc!Te mai aștept pe la mine cu drag!😍

• Inimioara 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, amedeo13 a spus:

Trebuie neaparat sa te revizitez sa imi onorez datoria.....

Hey cred ca trebuie sa specifici de ce datorie e vorba😂🤣,am început sa primesc mesaje de genul:,,nu știam ca primesti și pe datorie,vreau și eu”😂😂🤣🤣

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 56 minute, andreeainna a spus:

Hey cred ca trebuie sa specifici de ce datorie e vorba😂🤣,am început sa primesc mesaje de genul:,,nu știam ca primesti și pe datorie,vreau și eu”😂😂🤣🤣

Pai....am fost de 5 ori la tine si nu am platit niciodata-AI UITAT DEJA?....Mai pot veni inca o data fara sa platesc? Si iti dau banii in rate....

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 26 minute, amedeo13 a spus:

Pai....am fost de 5 ori la tine si nu am platit niciodata-AI UITAT DEJA?....Mai pot veni inca o data fara sa platesc? Si iti dau banii in rate....

Bine…fie,dar sa stii ca bani de metrou nu îți mai las,te descurci!😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, reluaur a spus:

Nu te-am mai văzut de aproape doi ani.

Vreau să îți văd sânii cei noi.

Și să îți dau limbi până leșini.

Pai de ce nu faci asta in loc sa scrii aici? Less talk more action

• Like 4
Link spre comentariu

1 oră în urmă, andreeainna a spus:

🤪IMG_3160.jpeg.26ca2af78768f2700cc8fad0d79d6552.jpeg

Reintalnit cu aceasta dragalasa. Nu dau note. Totul la superlativ. Multumesc pt surpriza,a fost de povestit nepotilor(sau mai bine nu.....) Fratilor,purtati-va frumos si veti avea parte de o experienta de top. Este o tipa inteligenta asa ca sa nu fiti zmai ca veti pierde. Nu ma lungesc cu vorbaraia....RECOMAND.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...