Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Fratilor, imi cer scuze ca recenzia va fi pentru Alexandra si nu pt Alina. Justificarea e simpla si, sper, de inteles: tocmai am iesit din garsoniera unde s-a mutat Alina si noua ei colega, Alexandra. Scriu de pe telefon ( si fac eforturi mari sa scriu corect ) si nici nu am timp si nu stiu sa creez un nou topic pt Alexandra.

Si acum povestea: locatie noua confirmata, in spate la McDonalds Dristor, garsoniera ok, special conceputa pt fast fuck, baia nu am vazut-o, am intrat direct la actiune. Amandoua fetele sunt de etnie, Alina este ok, si corp si fata, dar Alexandra o intrece. La fata este frumoasa, cu usoare urme de pubertate, corpul este super, forme foarte frumoase, fundul bombat stil brazilian, sanii medii atractivi, buni de luat la intrebari. Fata este la inceput, din spusele ei a inceput ieri, este foarte timida pana o intinzi in pat, iti acorda atentie, te cerceteaza peste tot, accepta fisting, se umezeste natural ( limbi nu am incercat, nu era epilata de tot, era doar tunsa nr 2 ), oralul bun spre foarte bun cu atentia cuvenita zonelor adiacente ( mai trebuie putin indrumata, doar este la inceput ), gemete naturale, implicare, ce mai, pt 50 ron o adevarata comoara.

Fata - 9

Oral - 9

Normal - 9

Anal nu am intrebat

Igiena - 8 ( un punct minus pt prezenta partiala a parului pubian )

Locatie - 8 ( nu am apucat sa vad mare lucru, era semiintuneric si recunosc ca nu prea mi-am luat ochii de la Alexandra )

Pret 50 ron / finalizare, se poate si cu amandoua 100 ron / finalizare

Cu siguranta revin.

Daca recomand, cu siguranta da, numai nu dati navala sa nu se sperie fata si sa dispara :)

In cazul in care se infiinteaza un topic pt Alexandra rog adminii sa mute postarea.

• Like 7
Postat

Salut

Acum am revenit la munca dupa o vizita la Alina si Alexandra.

Locatia - In spate la Mc Donald's Dristor.

Dupa cateva telefoane am reusit sa dau de ele si am purces catre locatie.

Este o garsoniera curata, baia la fel, prosop curat, gel de dus, fetele de etnie dar super de treaba, mai ales Alexandra care mi-a placut in mod deosebit.

Alina arata 99% ca in poze frumusica la fata, sani frumosi, fund asemenea.

Din pacate am inceput cu amandoua si am terminat cu alexandra dat fiind graba sa ajung la munca. Nu m-a ajutat nici "prietenu" dupa 300 ml de whisky baute cu un client inainte.

Vreau insa sa va spun un pic de Alexandra. Waw..frumusica, sani dementiali, fund la fel.Se implica si daca ii place de tine nu pleci nesatisfacut de acolo.

Din pacate am stat prea putin si nu prea am ce sa spun decat ca la 100 ron cu ambele fete, la felul cum arata si cum se poarta, nu mai gasesti.

Note...nu prea am ce sa dau decat la corp pt ca actiune mai putin.

O sa ma refer la alexandra...cu ea am ramas pana la urma.

Decartat: 100 ron

Corp: 9

Oral: nu am apucat - De retinut: oralul este protejat

Normal: Nu am apucat

GFE: 10

Eu peronal o sa revin.

Coicane tari !

• Like 5
  • Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat

Salut Acum am revenit la munca dupa o vizita la Alina si Alexandra.Locatia - In spate la Mc Donald's Dristor.Dupa cateva telefoane am reusit sa dau de ele si am purces catre locatie.Este o garsoniera curata, baia la fel, prosop curat, gel de dus, fetele de etnie dar super de treaba, mai ales Alexandra care mi-a placut in mod deosebit.Alina arata 99% ca in poze frumusica la fata, sani frumosi, fund asemenea.Din pacate am inceput cu amandoua si am terminat cu alexandra dat fiind graba sa ajung la munca. Nu m-a ajutat nici "prietenu" dupa 300 ml de whisky baute cu un client inainte.Vreau insa sa va spun un pic de Alexandra. Waw..frumusica, sani dementiali, fund la fel.Se implica si daca ii place de tine nu pleci nesatisfacut de acolo.Din pacate am stat prea putin si nu prea am ce sa spun decat ca la 100 ron cu ambele fete, la felul cum arata si cum se poarta, nu mai gasesti. Note...nu prea am ce sa dau decat la corp pt ca actiune mai putin.O sa ma refer la alexandra...cu ea am ramas pana la urma.Decartat: 100 ron Corp: 9Oral: nu am apucat - De retinut: oralul este protejatNormal: Nu am apucatGFE: 10Locatie: 8 Eu peronal o sa revin. Coicane tari !

@alphamale: daca tot ai inceput cu amandoua, poate ne ajuti mai mult si ne dai mai multe detalii despre actiune, gen daca exista interactiune intre fete, daca intra in sfera de show... etc. Informatiile astea ar interesa pe mai multi...Multumesc!

Postat

Poate sa puna cineva niste poze cu Alexandra colega Alinei sau link-ul sprea topicul ei daca are? Imi cer scuze de postare dar nu am vazut nicio poza sau vreun numar de tel al colegei Alinei si as fi curios

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

De 2 zile sun la aceste numere si nu raspunde nimeni,numarul 0766803759 este inactiv iar la celalalt numar nu raspunde nimeni.As vrea sa stiu daca mai activeaza Alina,la ce pret si unde.

Postat

Oral

Salut

Acum am revenit la munca dupa o vizita la Alina si Alexandra.

Locatia - In spate la Mc Donald's Dristor.

Dupa cateva telefoane am reusit sa dau de ele si am purces catre locatie.

Este o garsoniera curata, baia la fel, prosop curat, gel de dus, fetele de etnie dar super de treaba, mai ales Alexandra care mi-a placut in mod deosebit.

Alina arata 99% ca in poze frumusica la fata, sani frumosi, fund asemenea.

Din pacate am inceput cu amandoua si am terminat cu alexandra dat fiind graba sa ajung la munca. Nu m-a ajutat nici "prietenu" dupa 300 ml de whisky baute cu un client inainte.

Vreau insa sa va spun un pic de Alexandra. Waw..frumusica, sani dementiali, fund la fel.Se implica si daca ii place de tine nu pleci nesatisfacut de acolo.

Din pacate am stat prea putin si nu prea am ce sa spun decat ca la 100 ron cu ambele fete, la felul cum arata si cum se poarta, nu mai gasesti.

Note...nu prea am ce sa dau decat la corp pt ca actiune mai putin.

O sa ma refer la alexandra...cu ea am ramas pana la urma.

Decartat: 100 ron

Corp: 9

Oral: nu am apucat - De retinut: oralul este protejat

Normal: Nu am apucat

GFE: 10

Eu peronal o sa revin.

Coicane tari !

Oral nu facusi,normal nu9 facusi....cum terminasi bre?
Postat

am incercat si eu sa dau de alina de dimineata dar un numar este inactiv iar la celalalt nu raspunde.nu am mai vazut nici anunturi cu ea probabil a luat o pauza :(

• Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
Postat

OralOral nu facusi,normal nu9 facusi....cum terminasi bre?

poate a jucat table cu ea...daca ma intelegi ce vreau sa zic

Postat

Nu am mai intrat sa va raspund...security reasons :)

1. Interactiune intre ele - NU

2. Cum am terminat...cu o laba mecanica facuta de Alexandra...

3. 300 ml de whisky pe burta goala dauneaza grav circulatiei sangelui in instalatia de la parter.

4. Oralul ti-l face cu prezervativ ON. Aici un mare minus. Inca nu mi-am dat seama daca au fost 2 microni de limba pe coaie sau 3. 

Singurul motiv de a ma mai duce la ele e s-o fut pe Alina aia. Si la 50 ron va spun eu ca merita.

Daca mai aveti intrebari...

Postat

NU MAI INTELEG NIMIC....

Titulara topicului este Alina,care ultima data avea locatia pe Mihai Bravu vis-a-vis de kaufland.

Am fost la ea cand era acolo,nu am facut recenzie ca nu am putut intra pe forum(motive personale)o perioada si acum cred ca nu mai are relevanta( cred ca mai ajung la ea,si atunci o sa fac recenzie).

Mai are un topic deschis pe celalalt nr.de tel al-2-lea din titlu.

1:nu inteleg de ce nu sunt unite topicurile!?

2:nu stiu ce dracu cauta Alexandra asta aici in topic!?

3:daca lucreaza amandoua pe aceleasi nr.de tel!? Pentru ca eu cand am fost lucra singura. Daca lucreaza amandoua puneti poze si cu Alexandra asta,sau deschideti alt topic pt.ea,sau scrieti in titlu Alina si Alexandra ceva.....nu stiu...

Eu vreau sa ajung la titulara topicului(la care am si fost dealtfel) si sunt bulversat ca se vorbeste mai mult de cealalta.

Deci: va rog, care ati fost pe la ea de curand lamuriti-ma...

Postat

Incerc sa va lamuresc, tot asa dupa ce am citit recenziile Alinei m-am hotarat sa o vizitez, acolo cand am ajuns in locatia de pe Mihai Bravu vis-a-vis de kaufland am dat de Alexandra si am ales sa stau. Iar dupa ceva timp m-am dus la Alexandra (nestiind ca e tot ea ceea cu care am fost la kaufland)i cand am ajuns acolo am recunoscut-o, mi-a spus ca da, ea a fost la Kaufland dar ca acum sta numai aici la Mall Vitan acum nu stiu poate cele 2 fete mai migreaza si Alexandra ii tine locul Alinei.

Postat

Alexandra de care se vorbeste in topicul acesta este una si acceiasi persoana cu cea de aici http://nimfomane.com/forum/topic/13525-alexandra-0764673916-0763881208/page-3 si gasesti toate detaliile in recenziile colegilor.

Salut

M-am uitat la link-ul tau si tin sa precizez ca fata din poza NU este Alexandra cea pe care am vazut-o eu.

Chiar o sa-mi fac timp sa ma mai duc o data la ele si sa incerc sa fac niste poze cu ea.

In garsoniera sunt 2 fete de etnie.

Alina care este mai mica si mai "indesata si cu carnea tare" ca sa zic asa si Alexandra.

Revin cu poze ...sper ! 

Postat

Se pare ca Alina si-a schimbat locatia si numarul de telefon BRUNETA, sexy, cu forme frumoase, te astept in compania mea pentru a petrece cele mai aprige dorinte, deschisa la noi fantezii, zona Mall Vitan, caut colega pt. impartirea chiriei, 01 Nov 08:32 0767.535.128

• Like 2
Postat

Se pare ca Alina si-a schimbat locatia si numarul de telefon BRUNETA, sexy, cu forme frumoase, te astept in compania mea pentru a petrece cele mai aprige dorinte, deschisa la noi fantezii, zona Mall Vitan, caut colega pt. impartirea chiriei, 01 Nov 08:32 0767.535.128

Are si poze noi 

post-68226-0-85251700-1383292301_thumb.jpg

post-68226-0-38321500-1383292316_thumb.jpg

post-68226-0-89169900-1383292324_thumb.jpg

post-68226-0-48147900-1383292361_thumb.jpg

• Like 3

Postat

Stie cineva cum pot sa dau de Alina? Nu am mai vazut de mult anunturi de ale ei si nici la nr. de tel pe care le avea nu mai raspunde

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...