Dyonysy Reputație: 318 Postat August 31, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 31, 2021 În ce zonă ai locația?
maria_mariaa Reputație: 504 Postat August 31, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 31, 2021 Acum 4 ore, Dyonysy a spus: În ce zonă ai locația? Zona Balcescu!
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 1, 2021 Buna dimineața! 🤗 Disponibila pana la 23:00, va aștept cu programari! 👅😋 1 8
zoro905 Reputație: 840 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 1, 2021 Ieri am revizitat_o pe frumoasa Maria. Desi n-am avut timp decat pentru o finalizare, am reusit sa plec fericit de la Maria. Maria este o cadana foarte frumoasa si foarte amabila. Atitudinea ei este pro client. Nu are rost sa intru in dettalii. Recomand tuturor. Maria creeaza dependenta. Pusii Maria. 1 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Septembrie 1, 2021 1 oră în urmă, maria_mariaa a spus: Buna dimineața! 🤗 Disponibila pana la 23:00, va aștept cu programari! 👅😋 Cu poza asta, m-ai cucerit complet! 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 1, 2021 Acum 7 ore, zoro905 a spus: Ieri am revizitat_o pe frumoasa Maria. Desi n-am avut timp decat pentru o finalizare, am reusit sa plec fericit de la Maria. Maria este o cadana foarte frumoasa si foarte amabila. Atitudinea ei este pro client. Nu are rost sa intru in dettalii. Recomand tuturor. Maria creeaza dependenta. Pusii Maria. Multumesc pt. aprecieri si te mai astept cu drag! 🤗
mrwick Reputație: 868 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 1, 2021 Acum 8 ore, maria_mariaa a spus: Buna dimineața! 🤗 Disponibila pana la 23:00, va aștept cu programari! 👅😋 😍😘🔝 pupici de la Arad dragă Mărie😊 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 1, 2021 Acum 7 ore, nicolas67 a spus: Cu poza asta, m-ai cucerit complet! Și eu, care eram convinsă că te-am cucerit demult 😋 🥰 1 1
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 1, 2021 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Septembrie 1, 2021 Acum 1 minut, maria_mariaa a spus: Și eu, care eram convinsă că te-am cucerit demult 😋 🥰 Da...așa e.doar sa zicem că m-ai motivat și mai mult 😘 1
gigelu97 Reputație: 26 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Septembrie 2, 2021 Acum 22 ore, maria_mariaa a spus: Buna dimineața! 🤗 Disponibila pana la 23:00, va aștept cu programari! 👅😋 Curg balele 😂 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 2, 2021 Hello, frumosilor! 🥰 Disponibila pana seara la 23.00, va astept cu programari si va pupacesc 🤗👅🤗
harddick Reputație: 443 Postat Septembrie 2, 2021 Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Postat Septembrie 2, 2021 Proaspat iesit din pauza competitionala,insumata cu pandemie si forma fizica slaba,las si eu recenzia asta. Maria_Mariaa e o fata foaaarte frumoasa,ingrijita ,amabila,pro-client. Spun asta pt ca am vizitat-o recent. Programarea respectata si de mine si de ea. Cand intru la locatie,mi se bulbuca ochii,mandibula cade pe gresie:Maria e f f f frumoasa la chip(repet).Corp bronzat,acoperit de niste bikinei si un sutien stralucitor-negre(spectacol).Eu cred ca e made in Colombia . Amabila ,zambareata ma invita la socializarea pre-nebunie,ma serveste cu o apa(deja aveam erectie)🤭 Dusul de refresh... La actiune ! Sarutari pe corp,coboara la 🌽,il scuipa in scarba(asta in sensul bun,excitant).Oral faaaain,uned lent cu sunete provocatoare,priviri perverse de fata inocenta ,pe care o descoperi greu. NP placut,in misionar,cu contre si cu indemnul " Fute-ma bine,ca nu-s maica-ta!" COB glorios ,pe burtica. Per total ,o experienta de repetat. Multumesc ,Maria_Mariaa! Pe data viitoare. 1 2
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Septembrie 2, 2021 Acum 15 ore, nicolas67 a spus: Da...așa e.doar sa zicem că m-ai motivat și mai mult 😘 Eu sunt acel Nicolas de azi! 🙂
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 2, 2021 Acum 45 minute, nicolas67 a spus: Eu sunt acel Nicolas de azi! 🙂 Mi-am dat seama, doar ca voiam sa te tachinez putin 😋🤗 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 2, 2021 1 oră în urmă, harddick a spus: Proaspat iesit din pauza competitionala,insumata cu pandemie si forma fizica slaba,las si eu recenzia asta. Maria_Mariaa e o fata foaaarte frumoasa,ingrijita ,amabila,pro-client. Spun asta pt ca am vizitat-o recent. Programarea respectata si de mine si de ea. Cand intru la locatie,mi se bulbuca ochii,mandibula cade pe gresie:Maria e f f f frumoasa la chip(repet).Corp bronzat,acoperit de niste bikinei si un sutien stralucitor-negre(spectacol).Eu cred ca e made in Colombia . Amabila ,zambareata ma invita la socializarea pre-nebunie,ma serveste cu o apa(deja aveam erectie)🤭 Dusul de refresh... La actiune ! Sarutari pe corp,coboara la 🌽,il scuipa in scarba(asta in sensul bun,excitant).Oral faaaain,uned lent cu sunete provocatoare,priviri perverse de fata inocenta ,pe care o descoperi greu. NP placut,in misionar,cu contre si cu indemnul " Fute-ma bine,ca nu-s maica-ta!" COB glorios ,pe burtica. Per total ,o experienta de repetat. Multumesc ,Maria_Mariaa! Pe data viitoare. Heeiii, îți mulțumesc pentru recenzie și, până data viitoare, te pupăcesc 😘🤗🤗 1
harddick Reputație: 443 Postat Septembrie 2, 2021 Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Postat Septembrie 2, 2021 Acum 15 minute, maria_mariaa a spus: Heeiii, îți mulțumesc pentru recenzie și, până data viitoare, te pupăcesc 😘🤗🤗 Clar !
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Postat Septembrie 2, 2021 Acum 2 ore, maria_mariaa a spus: Mi-am dat seama, doar ca voiam sa te tachinez putin 😋🤗 Ți-a ieșit...data viitoare o sa fie mai bine!
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 3, 2021 Bună, dragii mei! 🥰 Disponibilă pentru voi până seara la 24.00 👅🤗 Pupici 😘😘
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 4, 2021 Hello, beauties! 🥰 Disponibila pt. programari pana seara la 23:00 🤗👅🤗 Kisses 😘
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 4, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 4, 2021 👅🥰👅 3 5
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Septembrie 4, 2021 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Septembrie 4, 2021 1 hour ago, maria_mariaa said: 👅🥰👅 PLM... Și eu ca fraierul am făcut baie acasă 😢 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 5, 2021 Buna dimineața frumoșilor! 🤗❤️ Disponibila pana la 23:00, va aștept cu programari! 👅🥰 pupici😘😘😘 Zona: Balcescu
andreiutzu5697 Reputație: 75 Postat Septembrie 5, 2021 Postat Septembrie 5, 2021 Acum 15 ore, maria_mariaa a spus: 👅🥰👅 🥰🍆💦 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 5, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 5, 2021 Acum 6 ore, andreiutzu5697 a spus: 🥰🍆💦 🤤😍
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Septembrie 6, 2021 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Septembrie 6, 2021 Neata! 🤗 Disponibila pana la 23:00, va aștept cu programari! 👅❤️ pupici😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum