Sari la conținut

Roxanica29 - topic nou - 0799032535 / 0790507725

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Roxanica29 - topic nou - 0799032535 / 0790507725
Vizitator
Reputație: 0

Va salut. In sfarsit am reusit sa ma sincronizez cu vestita Roxanica!! Acum este bine ca are locatie (zona Dacia, peste drum de Synevo), eu la Barzotti nu m-as fi dus. Conversatie si programare pe WhatsApp cu o seara inainte si confirmata dimineata de ambele parti. Am optat pt ora, cu toate ca nu fac asta la prima vizita, urmarind-o de mult timp si in decursul anilor cititndu-i topicul si raspunsurile ei, eram sigur ca nu voi fi dezamagit. M-a intampinat o fata normala (undeva pe la 40 ani), imbracata normal, nemachiata, fara fonfleuri, foarte deschisa. Toate astea mi-au placut si mi-am dat seama ca va urma ceva memorabil. Si asa a fost !! Intr-adevar ca este putin reticenta la prima intalnire, dar discutand si cu ocazia celui de al doilea numar si-a mai eliberat fraiele. Ca si fizic, cur si tate beton !! Pentru primul numar am optat doar pt un oral (ON) ca sa ma pastrez in forma pt al doilea. Un oral executat cu patos, cu atentie la sateliti, toate cele si finalizat CIM. M-a stors calumea. Luat o pauza, conversatie etc, usor usor devine din ce in ce mai deschisa. Al doilea numar a fost cu de toate : oral din partea mea, oral din partea ei, 69 si dupa a zis ca vrea sa se infiga. Pus balonasul si m-a calarit frate pana m-a dat gata !! A fost super !! Chiar il place deasupra. Cred ca daca mai aveam timp, ma mai dovedea si a 3-a oara 😊 Are un stil aparte, stie cum sa ia un barbat si sa il faca sa se simta bine atat fizic cat si psihic, se vede ca are experienta. Ce plm de note sa mai dau ??!! Cred ca ar fi de prisos. De abia astept sa mai prind o fereastra ca sa mai ajung la ea, stiu sigur ca va fi din ce in ce mai bine!! Multumesc, Roxanico !!
Cadoul = 400 ron / ora.

Are si colega pe care o poate chema la cerere.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 23 ore, SelfEsteem a spus:

Va salut. In sfarsit am reusit sa ma sincronizez cu vestita Roxanica!! Acum este bine ca are locatie (zona Dacia, peste drum de Synevo), eu la Barzotti nu m-as fi dus. Conversatie si programare pe WhatsApp cu o seara inainte si confirmata dimineata de ambele parti. Am optat pt ora, cu toate ca nu fac asta la prima vizita, urmarind-o de mult timp si in decursul anilor cititndu-i topicul si raspunsurile ei, eram sigur ca nu voi fi dezamagit. M-a intampinat o fata normala (undeva pe la 40 ani), imbracata normal, nemachiata, fara fonfleuri, foarte deschisa. Toate astea mi-au placut si mi-am dat seama ca va urma ceva memorabil. Si asa a fost !! Intr-adevar ca este putin reticenta la prima intalnire, dar discutand si cu ocazia celui de al doilea numar si-a mai eliberat fraiele. Ca si fizic, cur si tate beton !! Pentru primul numar am optat doar pt un oral (ON) ca sa ma pastrez in forma pt al doilea. Un oral executat cu patos, cu atentie la sateliti, toate cele si finalizat CIM. M-a stors calumea. Luat o pauza, conversatie etc, usor usor devine din ce in ce mai deschisa. Al doilea numar a fost cu de toate : oral din partea mea, oral din partea ei, 69 si dupa a zis ca vrea sa se infiga. Pus balonasul si m-a calarit frate pana m-a dat gata !! A fost super !! Chiar il place deasupra. Cred ca daca mai aveam timp, ma mai dovedea si a 3-a oara 😊 Are un stil aparte, stie cum sa ia un barbat si sa il faca sa se simta bine atat fizic cat si psihic, se vede ca are experienta. Ce plm de note sa mai dau ??!! Cred ca ar fi de prisos. De abia astept sa mai prind o fereastra ca sa mai ajung la ea, stiu sigur ca va fi din ce in ce mai bine!! Multumesc, Roxanico !!
Cadoul = 400 ron / ora.

Are si colega pe care o poate chema la cerere.

Col3ga e cu ea in locație sau o cheamă din altă parte?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
1 oră în urmă, Aurcarpatin a spus:

Nu era cu ea in locatie. Mi-a zis ca la cerere, poate chema si colega. Respectiva cica ar avea topic deschis doar cu nr. de telefon in titlu.

Link spre comentariu
La 24.02.2024 la 15:30, Aurcarpatin a spus:

Salutare colugu'. Am fost eu la ea si mi-a spus ca nu mai lucreaza cu colega. Si-a schimbat numarul de telefon 0799032535. Banuiesc ca am voie sa-l dau. nu?

De servicii nu mai are rost sa vb pentru ca i-am mai facut recenzii iar pentru mine ramane una din preferate.

Bafta multa si sa auzim numai de bine!

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cta
  • Oras:Cta

Salutare colegi de " breasla" !

am purces si eu astazi prima data  la doamna la impulsul recenziilor oferite de antevizitatori. Telefonul este cel mentionat mai sus de colegul "loioio1" 0799032535, locatia vis-a- vis de Synevo de la Dacia. Am ales o finalizare. Pt .mine nu a fost o experienta reusita, o actiune mecanica...tendinte de fast fuck. Mi-a spus din start, inainte de actiune ca la o finalizare nu accepta 69, nu FK, GFE scazut, o tonalitate de " hai mai repede ca ma grabesc". O doamna intre 35- 40 ani care nu arata rau, un corp proportional cu inaltimea, nu skinny dar nici grasa. Oralul a mers NP la mare viteza desi am rugat-o sa fie soft la actiunea asta, insa a raspuns ca ea are alt "stil". Pt. cine doreste CIM extra 100. Nu am rezonat, pentru mine e departe de genul domnisoarelor care se lipesc de tine efectiv, de care nu ti-ai dori sa te desparti f repede. Cadoul 200/400. Eu, nu mai revin. 

• Like 7
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 4

Am reușit să merg și eu la Roxanica . 
Dezamăgire totală. Cine o laudă înseamnă că nu a mai fost la femei și nu are cum să facă diferența. Face oral mecanic și repede să îți dai drumul chiar dacă achiți o oră . Are o locație foarte dubioasă ( o Pensiune jegoasă plină de prostituate dubioase ) aproape de Dacia . Eu nu mai merg niciodată acolo . Să meargă cei care au lăudat-o aici cu comentariile lor . Pa

• Like 1
  • Mersi 3
Link spre comentariu
Acum 16 minute, Sitet a spus:

Am reușit să merg și eu la Roxanica . 
Dezamăgire totală. Cine o laudă înseamnă că nu a mai fost la femei și nu are cum să facă diferența. Face oral mecanic și repede să îți dai drumul chiar dacă achiți o oră . Are o locație foarte dubioasă ( o Pensiune jegoasă plină de prostituate dubioase ) aproape de Dacia . Eu nu mai merg niciodată acolo . Să meargă cei care au lăudat-o aici cu comentariile lor . Pa

Mai sus aveai recenzie negativa...ma rog...nu stiu dupa ce criterii va duceti la femei...dar clar nu dupa recenzii de aici !!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 4
La 13.07.2024 la 1:15, novice2018 a spus:

Mai sus aveai recenzie negativa...ma rog...nu stiu dupa ce criterii va duceti la femei...dar clar nu dupa recenzii de aici !!

Corect ai dreptate dar și mai sus în luna februarie Aurcarpatin o divinizeaza . Acum nici nu am știut după cine să mă iau 

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Sitet a spus:

Corect ai dreptate dar și mai sus în luna februarie Aurcarpatin o divinizeaza . Acum nici nu am știut după cine să mă iau 

Gustibus non discuntandum 

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...