sugardaddy Reputație: -354 Postat Mai 22, 2019 Oras:. Oras:. Postat Mai 22, 2019 asta da poza sexi pacat ce este FURATA!!!! https://www.your-pictionary.com/image/40867244-238404853453454-5888467361874313216-n.QL6 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 22, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 22, 2019 Pai umblam cu poze false?
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 22, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Mai 22, 2019 Nu cred😀😀😀😀
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Da pai eu am niste sani flescaiti de fapt, imi ajung pana la buric :)))La 35 ani uite ce sani am ..asa ca sstt :))Laso asa cum a cazut :)Ca am carnea tare la fel cum am si sanii
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Da pai eu am niste sani flescaiti de fapt, imi ajung pana la buric :)))La 35 ani uite ce sani am ..asa ca sstt :))Laso asa cum a cazut :)Ca am carnea tare la fel cum am si sanii
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Buna Roxana , am observat ca il cunosti pe Alsahia...Spune-mi te rog,el e prost permanent sau doar temporar? cred ca ceva permanent. Nu a dat semne ca are nevoie de pauza,nu?:)Nu stiu daca il cunosc personal..nici nu.mi pasa :)
unfutac Reputație: -253 Postat Mai 22, 2019 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Mai 22, 2019 cred ca ceva permanent. Nu a dat semne ca are nevoie de pauza,nu? :)Nu stiu daca il cunosc personal..nici nu.mi pasa :)roxano, da ia mai baga si niste poze mai concludente. ce te tot feresti sa postezi poze noi.
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Ce preturi mai ai Roxanico?Si ce servicii mai oferi? Anal mai ai im oferta?Buna, sex oral,normal,69,200hTotal 300h(oral,normal,anal,fin orala,uro,69)Locatia in zona dacia,biserica alba.
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 roxano, da ia mai baga si niste poze mai concludente. ce te tot feresti sa postezi poze noi.Nu am de ce sa ma feresc, pur si simplu din comoditate :)Corpul meu nu a suferit modificari de la ultima poza postata aici.
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Nu am de ce sa ma feresc, pur si simplu din comoditate :)Corpul meu nu a suferit modificari de la ultima poza postata aici.comoditatea ta arata de fapt cam care este respectul tau fata de clienti.daca lumea ar vedea ca-ti dai interesul sa postezi poze atragatoare facute cu simt de raspundere atunci unii or sa-si schimbe perceptia despre tine.pana atunci trateaza-ne in acelasi mod si o sa ajunga si topicul asta langa cel dinaintea lui
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 comoditatea ta arata de fapt cam care este respectul tau fata de clienti.daca lumea ar vedea ca-ti dai interesul sa postezi poze atragatoare facute cu simt de raspundere atunci unii or sa-si schimbe perceptia despre tine.pana atunci trateaza-ne in acelasi mod si o sa ajunga si topicul asta langa cel dinaintea lui
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 comoditatea ta arata de fapt cam care este respectul tau fata de clienti.daca lumea ar vedea ca-ti dai interesul sa postezi poze atragatoare facute cu simt de raspundere atunci unii or sa-si schimbe perceptia despre tine.pana atunci trateaza-ne in acelasi mod si o sa ajunga si topicul asta langa cel dinaintea lui ti-e scarba vad ca sa si scrii
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 comoditatea ta arata de fapt cam care este respectul tau fata de clienti.daca lumea ar vedea ca-ti dai interesul sa postezi poze atragatoare facute cu simt de raspundere atunci unii or sa-si schimbe perceptia despre tine.pana atunci trateaza-ne in acelasi mod si o sa ajunga si topicul asta langa cel dinaintea luiExagerarile multora imi dau starea asta de comoditate in legatura cu pozele. Nu e vb de respectul fata de voi ca si clienti. Ofer respect cand mi se ofera. Nu stau sa fac toata ziua poze cand exista deja destule si cu fața si cu corpul. Din cauza unora de aici mi.am pierdut interesul pt acest forum. Cine vrea sa ma cunoasca,numarul este afisat. Cine nu,nu. Nu stau sa cant in struna nimanui pt nimic.
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 ti-e scarba vad ca sa si scriiAm scris draga. Cred ca s.a trimis din greseala asa gol. Uite, te grabesti sa vb..Unora mi.e drag sa scriu..altora nu. Si ca sa ma grabesc si eu ca tine, cred ca tu nu.mi placi :)
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Am scris draga. Cred ca s.a trimis din greseala asa gol.Uite, te grabesti sa vb..Unora mi.e drag sa scriu..altora nu. Si ca sa ma grabesc si eu ca tine, cred ca tu nu.mi placi :)intra pe topicul BIBI si ai sa intelegi despre ce fel de poze vorbesc eudaca stau sa iau la pricat toate topicele tale nu o sa gasesc o poza care sa fie sexi, sa imi arate senzualitatea ta etc.cred ca ai prins ideea
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 intra pe topicul BIBI si ai sa intelegi despre ce fel de poze vorbesc eudaca stau sa iau la pricat toate topicele tale nu o sa gasesc o poza care sa fie sexi, sa imi arate senzualitatea ta etc.cred ca ai prins ideeaDaaa nu sunt senzuala :)Sa nu cumva sa ajungi pe la mn,da? :))Sunt ok, nu.mi fac griji pt mn, nu.ti face nici tu.Nu intru pe nu stiu ce topic pt ca nu ma intereseaza ce fac altele. Poate eu n am poze sexi,dar ma ft bn :) O seara buna!!
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Daaa nu sunt senzuala :)Sa nu cumva sa ajungi pe la mn,da? :))Sunt ok, nu.mi fac griji pt mn, nu.ti face nici tu.Nu intru pe nu stiu ce topic pt ca nu ma intereseaza ce fac altele. Poate eu n am poze sexi,dar ma ft bn :)O seara buna!!mai esti si tare in gura. noi ne cunoastem stai linistita.si DA, nu esti senzuala si nici nu te futi bine pe cat pretinzi.Ma gandeam sa te mai vizitez insa vad ca mi-ai usurat decizia :)))
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 mai esti si tare in gura. noi ne cunoastem stai linistita.si DA, nu esti senzuala si nici nu te futi bine pe cat pretinzi.Ma gandeam sa te mai vizitez insa vad ca mi-ai usurat decizia :)))Pai daca nu ma fut bn,dc mai aveai de gand sa ma vizitezi? :))Stai linistit,nu ma mai vizita:)
unfutac Reputație: -253 Postat Mai 22, 2019 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Mai 22, 2019 Nu am de ce sa ma feresc, pur si simplu din comoditate :)Corpul meu nu a suferit modificari de la ultima poza postata aici.ete na! nu te cred
sugardaddy Reputație: -354 Postat Mai 22, 2019 Oras:. Oras:. Postat Mai 22, 2019 pana la urma lumea are dreptate, ia mai posteaza si tu niste poze si fa-ne in ciuda
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 pana la urma lumea are dreptate, ia mai posteaza si tu niste poze si fa-ne in ciudaNu vreau :)
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 ete na! nu te credNici nu este nevoie
unfutac Reputație: -253 Postat Mai 22, 2019 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Mai 22, 2019 Buna dimineata!Dupa 9 ma gasesti. :*zici ca esti de gasit in fiecare dimineata la ora 9?
unfutac Reputație: -253 Postat Mai 22, 2019 Oras:Pe Vapor Oras:Pe Vapor Postat Mai 22, 2019 Nici nu este nevoiede ce-mi raspunzi asa? vrei sa te certi cu toata lumea?
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 zici ca esti de gasit in fiecare dimineata la ora 9?Aproximativ
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum