Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 de ce-mi raspunzi asa? vrei sa te certi cu toata lumea?Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni. Dar daca eu decid ca nu e cazul sa pun alte poze momentan..trebuie inteles. Nu stau toata ziua sa mi fac poze.si de multe ori unele pun poze si fara nici o legatura cu realitatea. Asa ca mai bn sa vina omul,asta sunt..in carne si oase..iti place ramai nu.ti place ,nu.i bai. Link spre comentariu
j0hnnybravo Reputație: 1886 Postat Mai 22, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 22, 2019 si eu ma gandeam sa iti fac o vizita, dar la ce vad aici cred ca o sa ma razgandesc 1 Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Partajează Postat Mai 22, 2019 si eu ma gandeam sa iti fac o vizita, dar la ce vad aici cred ca o sa ma razgandescPerfect :) Link spre comentariu
Vizitator turtoborg Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Daaa nu sunt senzuala :)Sa nu cumva sa ajungi pe la mn,da? :))Sunt ok, nu.mi fac griji pt mn, nu.ti face nici tu.Nu intru pe nu stiu ce topic pt ca nu ma intereseaza ce fac altele. Poate eu n am poze sexi,dar ma ft bn :)O seara buna!!Nu obisnuiesc sa scriu, mai mult citesc, insa afirmatia asta a ta,( dar ma ft bine) cred ca este numai parerea ta! Am fost de doua ori la tine , si crede-ma, sa-mi dai TU bani cu caciula, pe tine nu mai stric pl.! Nu mi-a placut nici prima data, insa, am crezut ca este un accident. Am crezut gresit! Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Partajează Postat Mai 23, 2019 Nu obisnuiesc sa scriu, mai mult citesc, insa afirmatia asta a ta,( dar ma ft bine) cred ca este numai parerea ta! Am fost de doua ori la tine , si crede-ma, sa-mi dai TU bani cu caciula, pe tine nu mai stric pl.! Nu mi-a placut nici prima data, insa, am crezut ca este un accident. Am crezut gresit!Cand vi o sa data si nu.ti place, dar mai incerci si a doua oara, este clar ca ceva te a facut sa te reintorci. Si nu ca este parerea mea, este parerea mea la reactia unora cand facem sex..atata tot. Nu e nimeni obligat sa ramana si nici sa revina dupa o prima experienta neplacuta. O zi buna! Link spre comentariu
Vizitator turtoborg Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Cand vi o sa data si nu.ti place, dar mai incerci si a doua oara, este clar ca ceva te a facut sa te reintorci. Si nu ca este parerea mea, este parerea mea la reactia unora cand facem sex..atata tot. Nu e nimeni obligat sa ramana si nici sa revina dupa o prima experienta neplacuta. O zi buna!Da, ceva m-a facut sa revin, dar nu are nici-o legatura cu tine si atitudinea ta. De miserupism total! Aveti pretentia sa ne purtam frumos cu voi, dar cele care au atitudinea si comportamentul tau ne iau drept prosti!Eu cred ca la tine cu cat esti mai amabil cu atat esti considerat mai prost. Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Da, ceva m-a facut sa revin, dar nu are nici-o legatura cu tine si atitudinea ta. De miserupism total! Aveti pretentia sa ne purtam frumos cu voi, dar cele care au atitudinea si comportamentul tau ne iau drept prosti!Eu cred ca la tine cu cat esti mai amabil cu atat esti considerat mai prost.:)Miserupismul asta de care vb, s.a nascut din cauza comportamentului unora dintre cl. Fi fara grija..parerile sunt impartie. Nb! Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 25, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 25, 2019 Radu cati frați mai ai? 1 Link spre comentariu
nik00000 Reputație: 51 Postat Mai 27, 2019 Partajează Postat Mai 27, 2019 Super okk doamna numai ca nu face oral nep decat la ora in rest e super.Am citit undeva mai sus ca se fute bn sa stiti ca asa este te incaleca si te fute de iti ies ochii din cap 100 lei tragerea Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Mai 27, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Mai 27, 2019 Super okk doamna numai ca nu face oral nep decat la ora in rest e super.Am citit undeva mai sus ca se fute bn sa stiti ca asa este te incaleca si te fute de iti ies ochii din cap 100 lei tragereaSa mori tu ca nu crezi ce a zis ala de mai sus! 2 Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Mai 31, 2019 Partajează Postat Mai 31, 2019 Super okk doamna numai ca nu face oral nep decat la ora in rest e super.Am citit undeva mai sus ca se fute bn sa stiti ca asa este te incaleca si te fute de iti ies ochii din cap 100 lei tragerea:)) Link spre comentariu
Vizitator oua_fierbinti Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Roxanico fa-ti si tu o pamana si raspunde-mi la messajul trimis pe telefonAm o nelamurire colegii de mai sus spun ca faci oral protejattu in shcimb sustii ca faci ne-protejat nu mai inteleg nimic :)sa-ti traisca ce iubesti :) sunt inebunit dupa milfuletze si imi doresc sa te vizitez Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2019 Partajează Postat Iunie 3, 2019 Roxanico fa-ti si tu o pamana si raspunde-mi la messajul trimis pe telefonAm o nelamurire colegii de mai sus spun ca faci oral protejattu in shcimb sustii ca faci ne-protejat nu mai inteleg nimic :)sa-ti traisca ce iubesti :) sunt inebunit dupa milfuletze si imi doresc sa te vizitez:)Pai ma gasesti maine dupa ora 9 pana la...nu stiu cat :)Am vazut mesajul, cam tarziu,plecasem de la munca. Nu am vrut sa dau mesaj intr.un moment nepotrivit.Suna ma maine. O seara buna! Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Sex total,fantezii.0729.633.906 Link spre comentariu
nik00000 Reputație: 51 Postat Iunie 26, 2019 Partajează Postat Iunie 26, 2019 Superba esti buna rau Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 26, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 26, 2019 Fatah...ci fasi uăi ? :) Oi sa ti superi pi mini...da tioi facut mai durdumanca dicit cum ti stiiam. 3 Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Fatah...ci fasi uăi ? :) Oi sa ti superi pi mini...da tioi facut mai durdumanca dicit cum ti stiiam. da,m.am ingrasat 3kg🤣🤣🤣. Ce sa faci..asa este dupa 35ani..se mai ingrasa omul :) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2019 Macar oi facut curu mare...ca țîțiliii clar nau cistigat din treba asta ?! :) 1 Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Macar oi facut curu mare...ca țîțiliii clar nau cistigat din treba asta ?! :) mai bn sa ai pe ce pune mana, decat sa lovesc omul cu vreun os :) Link spre comentariu
alsahia Reputație: 2731 Postat Iunie 27, 2019 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Partajează Postat Iunie 27, 2019 mai bn sa ai pe ce pune mana, decat sa lovesc omul cu vreun os :)si macar a incepput sa-ti placa sa te futi? 3 Link spre comentariu
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 si macar a incepput sa-ti placa sa te futi? :)) nu..a inceput sa.mi placa s.o sug Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 27, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 27, 2019 Mah...lu Roxanica mireu io placut fututu...da nu cu orisiniii. Daca cumva flacau ii moi slab di injier...til inpachetiaza di drasii il ia. Da dak ia da di vrun dracsor...nui sfiioasa la pula !!! :) 4 Link spre comentariu
gyly96 Reputație: 5 Postat Iunie 29, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 29, 2019 azi lucrezi ? 1 Link spre comentariu
loverrr24 Reputație: 15 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 1, 2019 Nu reusesc sa mi fac o impresie despre Roxana.servicii,tarife,ceva concret? Cineva? De când vreau o milfă corespunzatoare.. Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Iulie 1, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Iulie 1, 2019 Nu reusesc sa mi fac o impresie despre Roxana.servicii,tarife,ceva concret? Cineva? De când vreau o milfă corespunzatoare..Nu resuesti ca nu poti,aia este!.Concret suna la nr ei si vezi si tu acolo...ce vrei sa sune cineva ptr tine,sa negocieze/vorbeasca pe banii tai?Ps. avea anunturi la cuplu vezi si tu ..evea colega candva cu o MILF ... 6 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum