Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 sa dai warn si la rujatii astia ca altfel iese cu deranjsa nu te mai vad pe forum poponare.
dantas Reputație: 155 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2018 sa nu te mai vad pe forum poponare.Daca il vezi ce se va intampla?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Daca il vezi ce se va intampla?nu este evident ?
dantas Reputație: 155 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2018 nu este evident ? O sa ii dai un quote dur?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 O sa ii dai un quote dur?am zis eu asta ?
dantas Reputație: 155 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 27, 2018 am zis eu asta ?N-ai zis nimic...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 N-ai zis nimic...daca ai ceva de spus la adresa lui xoxo, poti sa o faci. votul spune totul despre ipochimen.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 luavas mortii si familia in pula astia din clanu raion care sunt atat da rupti incat modifica postari ca altfel n-au niciun talentcum sa nu imi bag pula in gura ta, gaozare ????
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 sug puladaca nu ai sete o sa speli closete :))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Dedicatie pentru xoxo aschilopatul, rahiticul. #xoxo_saracul
mikyrozcelmiskin Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Dedicatie pentru xoxo aschilopatul, rahiticul. #xoxo_saracul nu intelegi ca asta nu da 2 lei pe nimeni ? E in stare sa faca franjuri toate topicele pentru ca are boala pe Inesis (pentru ca l-a facut de rusine peste tot pe forum) ? E numai gura de el pe forum ca in realitate daca tipi la el se caca pe el de frica. Daca iti arat poze cu el ai sa zici ca nu e adevarat, stau hainele pe el ca pe gard. Prostitution, eu spun sa incetezi din a mai provoca lumea la replici si nu mai aduce numele meu in discutie aici , in modul in care o faci ca sa provoci la discutii in contradictoriu , cum esti obisnuit ;)Puteti merge cu totii lamine pe topic, pentru ca in scurt timp eu voi lua moderare. Nu va mai folositi de numele meu si cei ce ma hartuiesc pe mine pentru a face tam-tam si la alte fete! Ms ;)Eu zic sa se incheie aici . nu inteleg, care e problema ta ? ai facut destule manevre pe forum si ai lasat lumea sa creada ca eu sau O alta fata te punem sa faci karaoke, imediat cum intram noi in discutii cu cineva. Nu vreau sa ca mai folositi de numele meu si punct. S-a pisat Raluca pe tine in 2 timpi si 3 miscari, asta e cand lingi curvili in pizda si dai de ovula anti clamidia dupa :laugh2 Apropo Raluco, tu stii cine ti-a doxxat facebookul nu? fix labagii astia care ti-au luat apararea atatea luni si ti-am dat 5 stelule la profile si puncte cacalau :laugh2 prosta pulii
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 S-au pisat curvele pe mine si mi-a placut.bai dar prost esti, ai duplicat postul. :))))))))))ps: acum inteleg sensul clonei, sa nu te faci de cacat cand deschizi gura :))))) #blue_prost
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iulie 4, 2018 Dedicatie pentru xoxo aschilopatul, rahiticul. #xoxo_saracul Dar tie de unde ti se trage ?http://nimfomane.com/forum/topic/115450-prostitution-prostul-forumului/?hl=prostitution
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Unde plm e xoxo ????Sa ii dau 2 bani sa zica bogdaproste, ca plange ciumpalacul. #xoxo_saracie
xoxotalent Reputație: -617 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 v-a facut curvele da lux da comanda =)) vai de pula voastra da sclavi sexuali care e la comanda curvelor da lux :(
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iulie 14, 2018 Un topic de real succes.20 de postări în 3 săptămâni! :laugh2 3
clonapierdutaluiprostitution Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 Un topic de real succes.20 de postări în 3 săptămâni! :laugh2 apai asta ie deferenta dinte labagiul notoriu pe nume prostitution care vorbeste singur cu clonele propri pe topice atunci cand nu le scoate sa isi dea singur puncte la postari pe care apoi le ascunde, sau sa dea 5 stele si puncte ca o potaie de lingau ce este la curvele sale preferate, si forta universala pe nume xoxo.prostitution isi voteaza singur pe topic cu clonele, dar a ramas in pana dupa ce i-a banat pisicul jumate din ele de acuma trebuie sa recupereze cu personaje politice din PSD cu diferite porecle, in timp ce xoxo are fani reali in fiecare colt al lumii! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 Imi bag pula in neamul vostru de limburici anali modificari genetic, xoxo si clona lui blue punisher.Va dau teroare sclavilor :D 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2018 Postat Iulie 14, 2018 sa fie primitBaga bani la motan sclavule, ca degeaba ii ai. #xoxo_saracie 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum